Soccermanager
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Soccermanager
eh evo ja veceras s wolfsima 1:1 igrao,al et polako sastavljam ekipu,u ekipi sam samo ostavio nase igrace,one njemce i ostale strane sam sve prodao,i sve pokupovao nase,ukratko receno nasa repreznaticja kod mene igra heh..
Kako prijateljske ferceraju? Kad se mogu dogovoriti i jel mladi igraci napreduju kad igraju prijateljske? Meni stutgart pun mladih nekih, a nikako ne igraju
nema potpisa
ma ne,vec kako napreduju u stvarnom zivotu,tako napreduju i na sm,a sto se tice prijateljski,ides tamo na friendlies i odaberes protiv koga zelis da igras,al samo mozes igrati protiv onih koji su s tobom u ligiAdmir_Sa je napisao/la:Kako prijateljske ferceraju? Kad se mogu dogovoriti i jel mladi igraci napreduju kad igraju prijateljske? Meni stutgart pun mladih nekih, a nikako ne igraju
-
- Kontakt:
ja sad igram sa hsv i juventusom i u hsv prije neki dan doveo delaca dao mladog golmana hesla bio heslu rate 75 a delacu isto 75 i doplatio 300 hiljada i evo danas delacu skocio rating za 8 pa mu rating 83 i kosta 4 miliona kako sam dobro prosao ahhahahahahahahh
Danas je Villareal dobio Valenciu (trener im je Enis Keranovic, poznati strucnjak sa ss.ba) sa 1:0 i trenutno je ubjedljivo prvi na tabeli ispred pomenute Valencie, nakon 7 kola Villareal ima 6 pobjeda i 1 Remi i ukupno 19Pts dok drugoplasirana Valencia ima 13Pts.
Tracy McGrady!!!
-
- Kontakt:
moze li mi neko objasniti kako da mi mladi igraci napreduju, kako da im dajem treninge, tek sam poceo igrati, pa ne razumijem kako mladi da napreduju, imaju li neki individualni treninzi, ili nesto slicno, hvala unaprijed.
...rob do bagro...
osvojio sam ligu sa barcelonom....jedan 2 boda mi bjezala valencia i zadnju tekmu igro pr0tiv njih i dobio ih 2:5...samo jos da kazem igrac utakmice SALIHOVIC!!:))
- Nail for Real
- Kontakt:
Od kako sam uzeo Atletico Madrid,jedan remi sa Barcom,ostalo pobjede 

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
Imam jedno pitanje:Kako mogu da pogledam koji sam na tabeli?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Gore u desnom uglu idi na division 1, ili koja si vec divizija...Nail for Real je napisao/la:Imam jedno pitanje:Kako mogu da pogledam koji sam na tabeli?
-
- Kontakt:
moze li se ovdje dati neki trening igracima, ili nesto slicno, odgovorite, molim vas, hitno je...
...rob do bagro...
NE!ibra_barca je napisao/la:moze li se ovdje dati neki trening igracima, ili nesto slicno, odgovorite, molim vas, hitno je...
Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
- Kontakt:
joj ja sa hsvom derem ocami prvi na tabeli 19 bodova 6 1 1
- el-fighter
- Kontakt:
Ljudi jel mi neko može reći kako da prodam nekog svog igrača.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
pa kad ti dojde ponuda ti prihvati ili odbij lolel-fighter je napisao/la:Ljudi jel mi neko može reći kako da prodam nekog svog igrača.
- el-fighter
- Kontakt:
Ma prihvatio bi ja ponudu, samo da je neko hoće poslat, ali niko nešalje ponude. Već neko vrijeme igram ovaj SM i još nikad mi niko nije poslao ponudu za nekog igrača.
Velež do groba života mi moga
Bezveze je ovo sto se aktivno ne ucestvuje u igri, treba pobrisat pola onih world-ova. Ja posaljem ponude za 10 igraca, niko ziv nishta ne odgovara
nema potpisa
Isti problem kod mene, nikako da mi neko odgovori za igraca, kada posaljem ponudu!Admir_Sa je napisao/la:Bezveze je ovo sto se aktivno ne ucestvuje u igri, treba pobrisat pola onih world-ova. Ja posaljem ponude za 10 igraca, niko ziv nishta ne odgovara
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
ja kako me je krenulo s Livpoolom kad sam preuzeo Livpool bio 9.a sad poslije jedno 5-6 kola 3.rasturam
mani nekad odmah odgovori nekad poslije 3-4 dana
Madafaka je napisao/la:Isti problem kod mene, nikako da mi neko odgovori za igraca, kada posaljem ponudu!Admir_Sa je napisao/la:Bezveze je ovo sto se aktivno ne ucestvuje u igri, treba pobrisat pola onih world-ova. Ja posaljem ponude za 10 igraca, niko ziv nishta ne odgovara
mani nekad odmah odgovori nekad poslije 3-4 dana
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
-
- Kontakt:
to nije problem do vas nego do igraca koji su vlasnici tih timova i oni se ne loguju svakodnevno tako a ne mogu niti prihvatiti niti odbiti ponude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.