Moze bolje definitivno
FK Sarajevo - Tema za članove
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - Tema za članove
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- luckystrike
- Kontakt:

Hajmo malo pojačat, kol'ko ko može. Ima se vazda ko obradovat', dajdža, tetak, kolega, komšija...
Bravo za ideju. Kontam od prijatelja malog uclaniti tek se rodio al mu stari operisan od fudbala. Stavit mu u sanduce nek se iznenadiluckystrike je napisao/la: ↑11 jan 2024, 23:12
Hajmo malo pojačat, kol'ko ko može. Ima se vazda ko obradovat', dajdža, tetak, kolega, komšija...
Zašto ja nisam dobio članske ? Podužio člansku 29. 12
Jel ima neko tačne informacije u vezi sutrašnje utakmice, da ne idem bezveze da mi Hadžija rampu udari.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma nesto mi bas nema smisla ovo sto se nista ne zna oko ove utakmice, jedino da su nas izradili, s kim god da smo trebali igrati?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Sad sam prošao pored TC, nisam se zadržavao ali sam vidio nekoliko našihi igrača. Vidio sam i nekog lika u jakni ovog kluba Makedonija GP, kako šeta. Ne znam iz kojeg razloga nema više informacija o utakmici.
Da nije Krste

COYG‼️
COYG‼️
Ima li neko konkretne info?
Ovi iz fan shopa kao da šalju članske na Antartik, skoro 20 dana ima kako sam produžio a još ništa ne dolazi.
Idemol u Tuzlu raja 

Ne znam jel neko od vas imao slican slucaj, al kako je moguce da iz fanshopa mogu za istu osobu napraviti dva clanstva, tacnije na isto ime, datum rodjenja itd itd, zar nemaju vec ista evidentirano u sistemu…
Jednom momku drug htio clanstvo pokloniti, i uspjesno ga “ponovo uclanio” i ako je momak vec imao aktivno clanstvo, ne znam da li nemaju evidenciju i tome da si vec clan, il izgleda svako na sebe moze uclaniti 15 puta
Jednom momku drug htio clanstvo pokloniti, i uspjesno ga “ponovo uclanio” i ako je momak vec imao aktivno clanstvo, ne znam da li nemaju evidenciju i tome da si vec clan, il izgleda svako na sebe moze uclaniti 15 puta

COYG‼️
COYG‼️
Koliko sam ja skontao kao da imaju neka sva programa, za obnovu i za nove članove bar je tako kod mene bio slučaj ja sam rekao obnova članstva i dobio svoj stari broj a za ćerku znam tačno da sam reko "meže i za ćerku novo članstvo" i kod nje na ovoj članskoj stoji 17000+ broj a več je član 10+ godina. Mislim nisam ni ja obračao pažnju al eto vjerovatno se mora to naglasiti prilikom obnove učlanjenja.Chony533 je napisao/la: ↑15 jan 2024, 18:54Ne znam jel neko od vas imao slican slucaj, al kako je moguce da iz fanshopa mogu za istu osobu napraviti dva clanstva, tacnije na isto ime, datum rodjenja itd itd, zar nemaju vec ista evidentirano u sistemu…
Jednom momku drug htio clanstvo pokloniti, i uspjesno ga “ponovo uclanio” i ako je momak vec imao aktivno clanstvo, ne znam da li nemaju evidenciju i tome da si vec clan, il izgleda svako na sebe moze uclaniti 15 puta![]()
Na kraju meni nije toliko ni bitno sad da se još peglaš oko broja znaš da trebaš sljedeče godine obratit pažnju i tjt.
Neces valjda Samire to da uradis? Fuj
Babo mu se u mezarju okrece. Kakav mu je otac bio pitar nevidjeni
FC United Of Manchester !
Da je neki kvalitet pa da bira između nas i njih pa hajd čovjek bi imao i neku zamjerkunal ovako ništa.
Svoje ljudske kvalitete i odnos prema klubu davno je pokazao o teme se nema šta raspravljati a kakva mu je karijera i forma i u kakvom je stanju kao igrač ovaj potez sve govori.
Svoje ljudske kvalitete i odnos prema klubu davno je pokazao o teme se nema šta raspravljati a kakva mu je karijera i forma i u kakvom je stanju kao igrač ovaj potez sve govori.
- luckystrike
- Kontakt:
ne treba trošiti riječi, nikakva 'legenda' pa da nam nešto igra, ali moram se prisjetiti intervjua od prije nešto manje od godinu dana kada je rekao da ne bi nikad igrao za zelju iz poštovanja prema Sarajevu. toliko.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Hajdeee, InatSilniBosanski, PeppermintSA, rimljanin90, TETRAPAK i 74 gosta.