Uvjeren sam da ce bit najbolji motivator od Cire I natjerat sviju da konanco daju svoj maximum za državni dres. Al što se tiće ne-iskustvo ako bude pomocnik Bajramovic ili Zlatan Nalic oni mogu pokrit njegova mane sto se tice tog segmenta.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Bas tako,eto trebao sam gledati Krstajica na klupi.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:16Nema trenersko iskustvo al uvjeren da sam da njegov fudbalski "IQ" nije ništa gori od Save, Kodre, Rukfaša... pa pogledate samo sastav koji je Rukfaš odabro za utakmicu sa Luxembourg, ja mislim da nemoze bit gore od ovoga.
Uvjeren sam da ce bit najbolji motivator od Cire I natjerat sviju da konanco daju svoj maximum za državni dres. Al što se tiće ne-iskustvo ako bude pomocnik Bajramovic ili Zlatan Nalic oni mogu pokrit njegova mane sto se tice tog segmenta.
![]()
Ovu repku najvise prati krezuba dijasporska stoka koja je sada happy. Zna Zeljkovic dobro sta radi.Evander je napisao/la: ↑16 apr 2024, 17:35Covjek koji je neki lafo status stekao jer je obukao maskirnu jaknu. Opste poznato, veceg pakasa i hinjavca nije bilo u reprezentaciji, mozda Spahic jedino.
Nisam siguran da je u zadnjih 3 godine pogledao 10 utakmica na TV-u, a ne da se bavio fudbalom.
Ali ok, doci ce ovdje, prosipati lafo patriotsku pricu, na koju se krezavi ruralci pale, malo partijati po kafanama i koju pokera baciti.Rezultata ni sa njim ni sa nekim drugim ne bi bilo, tako da je svejedno.
Populisticki potez saveza. Alal vera kako vas Vico lopatom uzima!
Slazem se! Izgleda da raja hoce nekog što LEPO priča ko Savo I ponavjla jedno 10 puta na press konferenciji da je radio sa UEFA.EastwichTown je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:18Joj balavurdije što se upalila , predlažem da pogledate utakmice na kojima je Barbarez igrao za BiH i sve njegove izjave u toku karijere pa onda da komentarišete .
A što se tiče iskustva , imao je Milošević pa šta je napravio , ništa , imali su i Baždarević , Prosinečki i Hadžibegić pa šta su napravili , jedno veliko ništa .
Vodili nas sve veliki stručnjaci![]()
![]()
![]()
Mi prvo treba da istrijebimo nase Balije iz Saveza pa cemo lako sa ostalima.invincible1921 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:30Kako ne shvatate da kult reprezntacije nije unisten zbog rezultata nego zbog centika koji vode savez...i sta kao gradimo patriotizam a centici nas vode...pa nije vam ovo kladusa 93![]()
Po meni je ovo moralni poraz za Barbareza, ali eto.
Sto se tice kvaliteta, ne ocekujem apsolutno nista jer nista ni nece napravit
1. Kult reprezentacije je uništen prije svega zbog loših rezultata pa tek onda zbog nekih dr.razloga.invincible1921 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:30Kako ne shvatate da kult reprezntacije nije unisten zbog rezultata nego zbog centika koji vode savez...i sta kao gradimo patriotizam a centici nas vode...pa nije vam ovo kladusa 93![]()
Nemoj tako, naljutit ce se ovi tastatura ratnicihurem je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:411. Kult reprezentacije je uništen prije svega zbog loših rezultata pa tek onda zbog nekih dr.razloga.invincible1921 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 18:30in
Kako ne shvatate da kult reprezntacije nije unisten zbog rezultata nego zbog centika koji vode savez...i sta kao gradimo patriotizam a centici nas vode...pa nije vam ovo kladusa 93![]()
2. Ovo nije moralni poraz Barbareza nego glas razuma (teško je to razumjeti onima kojima Ego upravlja) koji mu je rekao da dodje i posloži stvari koliko moze i tamo gdje su njegove ovlasti. Zna Barbarez da Vico nece otići niti bi se ista promijenilo u savezu da on odbije biti selektor.
3. Nek u ovoj godini pridobije neke potencijalne reprezentativce a kutarise se nekih lijevih likova, on je napravio više nego prethodnih 5,6 selektora taman izgubio 8 od narednih 8 utakmica.
Bili su Vico i savez na mnogo većim udarima ranije pa sta se promijenilo? - nista.
Pogotovo sada ne bi.
Barbarez je između gledanja potonuca reprezentacije i mogućnosti da joj pomogne, odabrao ovo drugo i hvala mu na tome.
Nadati se da ce čim prije biti ozvaniceno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.