Samed Baždar

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Beduin
Kontakt:

Re: Samed Baždar

Post Postao/la Beduin » 02 nov 2024, 11:52

Zgembo se satra ispasti pametan pa siluje termin "klimaktericni", a ni sam nema pojma zasto ga koristi. 😂😂

Cekam da kolega Varg mi odgovori, jer ovaj uhonja tone li tone.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 02 nov 2024, 11:54

DamirT je napisao/la:
02 nov 2024, 10:42
zgembo89 je napisao/la:
02 nov 2024, 10:39
Coolpanda24 je napisao/la:
01 nov 2024, 22:27
Na zadnjoj Belminovoj fejsbuk objavi vezano za Baždara komentarisao mu je novinar Kusturica, zanimljiv komentar s kojim se donekle slažem. Poduži je, kome nije mrsko i zanima ga, nek pročita.
Nisam to mogao naci trebao si kopirati
Dobro dosao Samede! Ja sam istinski sretan i momku zelim svu srecu kao i svi mi kojima je reprezentacija u srcu. Samo Beli brate, imam osjecaj da si mu ovom svojom izjavom napravio medvjeđu uslugu, vjerujem da si ga htio pohvaliti ali ti mu brate mozda pomalo neoprezno ovom izjavom stavi metu na leđa. Hoces da kazes da su one izjave i demantovanja bila dakle planska? ". I, odjednom - ponovo se danas pojavljuje ta priča o BiH, o nekakvom pozivu, razgovoru, prihvatanju, što nema nikakve veze sa istinom i moram da reagujem, jer mi remeti mir i planove. Kao prvo, uopšte nemam pasoš Bosne i Hercegovine. Niko me nije kontaktirao iz tamošnjeg Saveza, da jeste odgovor bi bio ovakav kakav vama prenosim: moj izbor je samo Srbija i tu sve ostalo gubi smisao." Mislim da je ovo bas previse da bi bilo planski. Ja se na njega npr. uopce ne ljutim i opet ponavljam, zelim mu dobrodoslicu, za mene je postenije da je uredu sto je u jednom momentu, tacnije u maju zelio igrati za Srbiju pa kad je proslo vrijeme, razmislio i odabrao nas. Meni je to sasvim ok i postenije nego da sada pricamo kako su ovako krupne izjave bile bas planske. Stoga necu reci da je opasna, ali vjerujem da bi mu tvoja izjava da je bilo "planski" mogla napraviti bespotrebne probleme. Zamisli kako bi javnost i mediji u Srbiji mogli reagovati na cinjenicu da ih je dojucerasnji reprezentativac svjesno i planski lagao, sasvim nepotrebno mu je stavljati takvu metu na ledja da momak sutra ima probleme u maticnoj drzavi i da npr. ne smije doci u Beograd. Preteska je to i nepromisljena izjava. Uostalom, danasnja Samedova izjava za Telegraf je u totalnoj suprotnosti sa time da je bilo planski. Ono sto je danas izjavio je sasvim korektno: Ipak, ne želim nikome da budem opterećenje, niti da opterećujem sebe mislima da li ću biti pozvan ili ne, da li me je neko primetio. Profesionalac sam i odluka da prihvatim poziv Fudbalskog saveza BiH je time i bila motivsana, bez teških i loših misli ili motiva o celokupnoj situaciji. Hvala svima na razumevanju i podršci - zaključio je Samed Baždar za Telegraf. Dakle ovdje je sasvim jasno da je odluku donio hladne glave kao sto kaze jer se ne zeli vise opterecuje da li ce biti pozvan ili ne (od strane Piksija). Njega zaista ne treba braniti od njega samog, bilo i proslo, takve izjave mu samo mogu samo vise stete nego koristi. Samed je po komentarima vecine docekan na odusevljenje i niko mu nista ne zamjeri jer najbitnije je da je na kraju odabrao nas i to je sustina i zbog toga smo svi na krajj sretni. Iako te maksimalno postujem, imam osjecaj da su tvoje izjave o "planskim izjavama Bazdara" vise pokazivanje misica ko je prije znao za njegovu odluku a sto je po meni sasvim nebitni. Sportske odnosno ja, imenom i prezimenom jesam objavio prvi vijest da ce Samed nastupati za BiH, od svega mi je najvise zao sto je Sinan Sinanovic nakon Bazdarevog demanta nepotrebno pokupio metke, ni kriv ni duzan iako ni na koji nacin nije imao pojma sta cu to jutro napisati na portalu. Iako ce se moja vijest danas ispostaviti istinitom, sasvim mi je nebitno da li sam i zaista tada bio upravu. Vise sam bio razocaran gomilom napada nakon demanta kao da smo nesto unistili ili sprijecili. Ja ne vidim kako smo to tada bilo kakvom vijesti mogli sprijeciti nekoga da zaigra za BiH ako on to zeli srcem i bez kalkulacija. Iako je Samed nakon toga vrlo brzo zestoko demantovao tu vijest ja se na njega ne ljutim. Ako je vec tada imao zelju, onda se ni na koji nacin prestrasen bilo kakvim tekstom ne bi oglasio na tako zestok nacin, jer ni jedna zabrana ili cak vijest bilo koga ne moze sprijeciti da zaigra za zemlju koju zeli srcem. Ako je pak bilo planski kao sto sada kazes, onda to dokazuje da smo vec tada imali 100% tacnu vijest. Osim toga, ako je bilo planski a i ti znao da je planski, ne vidim razlog zasto si nas onda i ti odlucio demantovati putem video storya i to cak nekoliko sati nakon Samedovog demanta i nekoliko sati nakon sto su svi mediji prenijeli demant. Shvatio bi razlog da si njegov licni PR ili zvanicni PR saveza, ovako bilo je to malo cudno u momentu dok je Sinan konkretno bespotrebno kupio metke od strane dijela javnosti kojoj je valjda zasmetalo sto se objavila vijest u momentu dok Samed ceka poziv za Euro pa su eto neki smatrali da je to pogresno jer su sa nestrpljenjem ocekivali da ga Piksi izostavi da bi mogao kao igrati za nas. Taj dio javnosti dakle opravdava cinjenicu da bi nekome trebali biti druga opcija po principu "Sinan je lud, sacekajte jos malo dok ga Piksi ne pozove pa ce za nas igrati" ili jos gore "Nemojte momku pravit problem dok igra u Partizanu", dakle taj dio javnosti razmislja ocito podanickim mentalitetom beskicmenjaka kojima je uredu da pod strahom cekamo da li smo nekom druga opcija (i da je Sinan krivac ako objavi pa pokvari cak i tu mogucnost) ili da su buduci reprezentatici takvi karakteri da ne daj Boze ne smiju objaviti svoju odluku da ce igrati za zemlju koju voli jer se nalaze u potencijalno opasnoj sredini. To je ponavljam podanicki i kukavicki karakter. Ja Samedu nista od ovog ne zamjerim, cak niti njegove izjave, bilo sto je bilo i idemo dalje, zajedno u najdrazem dresu po neku novu i ljepsu buducnost. Zao mi je sto mozda ovako javno polemisemo, ja tebe maksimalno postujem kao momka za kojeg znam koliko mu je stalo do reprezemtacije, godinama se vidjamo po gostovanjima, vjerujem cak i duze od decenije i hocu da vjerujem da sve sto radimo, radimo jer volimo svoju zemlju i reprezentaciju. Samo ne bi bilo zgoreg da jedni druge nekad malo vise postujemo pa cak i ako u odredjenim momentima drukcije razmisljamo. Budi mi pozdravljen a Samedu jos jednom dobrodoslica u najdrazi dres 🇧🇦
Educira onlajn novinar naseg onlajn fudbal wannabee influencera ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 nov 2024, 11:57

Nego, je li Samed vjernik? Sad samo takve primamo u reprezentaciju. :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 02 nov 2024, 11:59

Postaje glavni igrac nakon 2 okupljanja, do kvalifikacija za euro ocekujem kapitensku traku

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 02 nov 2024, 12:06

DamirT je napisao/la:
02 nov 2024, 11:57
Jos malo i pun cemo saf na dzumi imat

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 nov 2024, 12:18

kempes je napisao/la:
02 nov 2024, 11:59
Postaje glavni igrac nakon 2 okupljanja, do kvalifikacija za euro ocekujem kapitensku traku
Moze dobiti kurcinu, kakvu kapitensku
Kolasinac, Demirovic, Dedic, Vasilj
Sve svojim redoslijedom, nema nista preko reda
Tabakovic neki dan zabio drugi gol za Hoffenheim, jos ako Kulenovic dodje morace Bazdar ginuti za minute
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 nov 2024, 12:22, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 02 nov 2024, 12:34

DamirT je napisao/la:
02 nov 2024, 11:57
Ako je šerijatsko vjenčanje dovoljan pokazatelj da je vjernik, onda jeste :salut:

izdzezveubrazil
Kontakt:

Post Postao/la izdzezveubrazil » 02 nov 2024, 12:53

Ovaj forum postaje nečitljiv zbog ovih retarda kojima se namjerno pušta da se ispišavaju po normalnim ljudima.

Otjerali su horoza, da ne nabrajam još desetine drugih normalnih forumaša. Gledaj ovog KoloDD šta piše, i još mu se dopušta.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 02 nov 2024, 13:04

Jest valaa, nakupilo se ovdje seljadije kao nikad do sad a evo vec 3 godine sam ovdje na forumu.

I sto je najgore, imbesili nakon sto se srozaju totalno onda prijave se pod drugim nickom i jos dodatno smaraju.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 nov 2024, 13:06

dduJ je napisao/la:
02 nov 2024, 12:21
Beduin je napisao/la:
02 nov 2024, 11:52
Zgembo se satra ispasti pametan pa siluje termin "klimaktericni", a ni sam nema pojma zasto ga koristi. 😂😂

Cekam da kolega Varg mi odgovori, jer ovaj uhonja tone li tone.
Krezubašu, izguglaj prije nego postaš. Ispadaš samo veći glupan nego što zapravo jesi. Ako je to ikako moguće. :yawn:
I dalje si ziv? 😂

Ajd sad mars sa teme da normalno diskutujemo o novom reprezentativcu BiH.

075 ❤

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 02 nov 2024, 13:14

KoloDD je napisao/la:
02 nov 2024, 12:34
Nodi ne voli četnika Bazdara
Nije da ga ne volim i nije da ga zovem cetnikom
Dobrodosao Bazdar :bih:
Jednostavno napad nam je najmanji problem Dzeko, Demirovic i Tabakovic su iznad Bazdara
Medjutim Dzeko i Tabakovic su +30, tako da je Bazdar buducnost
Nama trenutno trebaju krila , veznjaci ne mogu po strani iznositi loptu, a bekovi ne mogu braniti i napadati
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 nov 2024, 13:35

Ne znam, ali meni Bazdar i ne izgleda toliko brz napadac kako ga se ovdje predstavlja. Mozda je i do mene, ne znam. Svaki sut mu je plasiran udarac i gadja ugao, vidi se da je skolovan igrac, itekako mlad i sigurno da ima buducnosti za njega.
Mada i Kodro je igrao po Spaniji i mislili smo da ce biti sasvim solidan igrac, a on prde u šišu, isto tako i Prcic.

Bitno je dovoditi sve sto ima potencijala, imati vecu bazu i onda se imamo cemu i nadati da od hrpe igraca sklepamo solidnu repku.

075 ❤

KoloDD
Kontakt:

Post Postao/la KoloDD » 02 nov 2024, 13:37

NoDi80 je napisao/la:
02 nov 2024, 13:14
KoloDD je napisao/la:
02 nov 2024, 12:34
Nodi ne voli četnika Bazdara
Nije da ga ne volim i nije da ga zovem cetnikom
Dobrodosao Bazdar :bih:
Jednostavno napad nam je najmanji problem Dzeko, Demirovic i Tabakovic su iznad Bazdara
Medjutim Dzeko i Tabakovic su +30, tako da je Bazdar buducnost
Nama trenutno trebaju krila , veznjaci ne mogu po strani iznositi loptu, a bekovi ne mogu braniti i napadati

Samo mala sala , u pravu si

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 nov 2024, 13:44

Napad nam je najveci problem, jedini Dzeko sa 39 godina zabije nekad gol.

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 02 nov 2024, 14:00

Neutral je napisao/la:
02 nov 2024, 13:44
Jest ali ne gleda se to izolovano i isključeno. Ne može napad biti najveći problem, neće Džeko i Demirović sami uzet loptu i igrat 2 na 2 sa štoperima protivnika. Napad nam nije funkcionalan zato što nemamo vezni red, priključke bekova/krila, a tek onda možemo kriviti napadače. Po mom mišljenju napadači su solidno odigrali sve ove utakmice, samo nedostatak prilika i kreacije vodi u dugu agoniju i post od golova.

Napad se igra od odbrane, a odbrana od napada.

dzemil
Kontakt:

Post Postao/la dzemil » 02 nov 2024, 14:03

KarlMarx je napisao/la:
02 nov 2024, 14:00
Neutral je napisao/la:
Jest ali ne gleda se to izolovano i isključeno. Ne može napad biti najveći problem, neće Džeko i Demirović sami uzet loptu i igrat 2 na 2 sa štoperima protivnika. Napad nam nije funkcionalan zato što nemamo vezni red, priključke bekova/krila, a tek onda možemo kriviti napadače. Po mom mišljenju napadači su solidno odigrali sve ove utakmice, samo nedostatak prilika i kreacije vodi u dugu agoniju i post od golova.

Pametno rečeno

Sijeraleone
Kontakt:

Post Postao/la Sijeraleone » 02 nov 2024, 14:09

U vrijeme kad smo evropsko dno kao repka, i kad nam mladi i srednjovjecni građani BiH bjeze glavom bez obzira iz drzave svako onaj ko dođe pod BH zastavu je dobro dosao.Puno kenjamo na forumu o patriotizmu kao da
ne vidimo gdje smo i sta se oko nas desava.

PasodelMar
Kontakt:

Post Postao/la PasodelMar » 02 nov 2024, 14:11

KarlMarx je napisao/la:
02 nov 2024, 14:00
Neutral je napisao/la:

Tako je. Kakve prilike očekuješ u 5-3-2, sama postava je jako defanzivna. Nama je odbrana pala drastično od kako su Šveđani odjavljeni, a sredina pati od deficita igrača + igraju pogrešne pozicije. Tu ne vidim nikakvu odgovornost u napadu, nego u sredini i u selektoru koji ima viziju kakvu ima.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 nov 2024, 14:15

Sa ovom sredinom smo suplji zato moramo popunjavati odbranu petoricom da ne budemo i tu suplji
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Kobayashi
Kontakt:

Post Postao/la Kobayashi » 02 nov 2024, 18:23

izdzezveubrazil je napisao/la:
02 nov 2024, 12:53
Ovaj forum postaje nečitljiv zbog ovih retarda kojima se namjerno pušta da se ispišavaju po normalnim ljudima.

Otjerali su horoza, da ne nabrajam još desetine drugih normalnih forumaša. Gledaj ovog KoloDD šta piše, i još mu se dopušta.
Ovaj forum ima mogućnost da bude jedan od boljih, ne samo kod nas, nego i sire...i stvarno mi je nejasno zašto se dopusta vrijeđanje, psovanje i druge gadosti.
Na drugim forumima nakon prve rijeci vrijeđanja i sl. dobiješ kartu za Banoviće u jednom smjeru.

Zamisli ti kakav je taj život čovjeka koji ujutro ustane, logike se i krene da psuje, vrijeđa...
Mrzi sve oko sebe jer mu je mala ćuna, raja ga zeza, nema prijatelja, konta da ima sanse kod cice sto radi u kladionici jer joj je jednom ostavio 2KM kad je dizao trajcigu dobitka, slabašan onako, ne smije nikom nista na ulici da odgovori pa onda ovdje dodje da ispuše to sve...
Jadni mali ljudi.

PS: Dobrodosao Bazdare

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 11 gostiju.