Ne protivim se ja tome da za nas igraju najbolji fudbaleri svijeta, nego se protivim gubljenju vremena na lika koji neće dobiti pravo nastupa za nas.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:39Pa i Eduardo je Hrvat koliko je Janelt Bosanac. Zar nije glavni argument vama koji se protivite ovome to što Janelt, osim što je oženjen Bosankom, nema nikakve veze sa Bosnom?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:34Kakve veze imaju dva slučaja?BoixosNois1899 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 17:24Eduardo bez problema igrao za Hrvatsku, ali zato prepoštenim Bošnjama smeta Janelt.
Vitaly Janelt
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Vitaly Janelt
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E nek' sam doživio da neko kaže da nam ne treba standardan igrač jedne premijerligaške ekipe 

-
- Kontakt:
I ako dobije pravo nastupa, kako ce komunicirati sa Barbarezom? Hoce li morati svi da se saltaju na engleski? Ili znas nas jezik?
- Goalgetter
- Kontakt:
Sluzbeni jezik u nasoj reprezentaciji je Njemacki, pa onda BosanskiBlackRiver1987 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 20:33I ako dobije pravo nastupa, kako ce komunicirati sa Barbarezom? Hoce li morati svi da se saltaju na engleski? Ili znas nas jezik?

Prije da se ovi rijetki koji nisu igrali u Njemackoj, Austriji i Svicarskoj moraju zapitati kako ce komunicirati sa drugima.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Sto se mene tice, nek pricaju i na kineskom. Samo da unaprijedi igru u veznom redu. Svakako nam skoro svaki igrac zna njemacki ili ima poveznicu sa Njemackom. Tako da je to najmanji problem.BlackRiver1987 je napisao/la: ↑17 mar 2025, 20:33I ako dobije pravo nastupa, kako ce komunicirati sa Barbarezom? Hoce li morati svi da se saltaju na engleski? Ili znas nas jezik?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali ne ozbiljno.
Ovdje prolazi samo neka ozbiljna karafeka ili iznimka.
Zivo me zanima na koji fazon ce zaigrati za nas.
Ovdje prolazi samo neka ozbiljna karafeka ili iznimka.
Zivo me zanima na koji fazon ce zaigrati za nas.
-
- Kontakt:
Meni je najgore što kad pitaš ljude kako misle da će ovo biti izvedeno, odgovaraju ti da ne voliš reprezentaciju BiH i navode primjer hiljadu igrača koji su zapravo imali po trenutnim pravilima Fife pravo nastupa, tipa eto baš Eduarda.
Ništa je ljudima predak iz BiH, ništa je ljudima pet godina žvota u nekoj zemlji, ignorišemo sve radi nekakve furke i nade.
Mozda ne bi bilo lose u petak i ponedjeljak akobogda nečim ga pozabaviti kako ne bi gledao utakmice jerbo, kad vidi s kim mu valja na megdan San Marinu u junu izaci može bit se predomisli pa vrati onaj pasoš.
Ima raje ovdje jedva ceka da nas FIFA odbije da mogu doci i reci :"E jesam reko"
Spomeni se često Eduardo od hrvata u kontekstu.
Eduardo stigao s 15 /16 godina u hrvatsku i kasnije se oženio s Hrvaticom. A debutvao s 21 godina, za u21 Hrvata.
Znaci živijo već preko 5 godina u Hrvatskoj, šta Janelt nije.
Doduše čitam Eduardo danas je čak glavni Konzul Hrvatske u Rio de Janeiru

Nek se proba sve s Janeltom, male su šanse ali ako uspije isplata velika !
Eduardo stigao s 15 /16 godina u hrvatsku i kasnije se oženio s Hrvaticom. A debutvao s 21 godina, za u21 Hrvata.
Znaci živijo već preko 5 godina u Hrvatskoj, šta Janelt nije.
Doduše čitam Eduardo danas je čak glavni Konzul Hrvatske u Rio de Janeiru
Nek se proba sve s Janeltom, male su šanse ali ako uspije isplata velika !
Rekao sam ja fino treba dovit citav Ramazan da sad osvojimo 4-6 bodova da se covjeku oci zamazu odjavice nas tacno kad vidi ko ce mu drustvo u veznom redu ciniti

Mi ne mozemo uraditi ljude koji su nasi po rodjenju, porijeklu, itd a ne da ovo odradimo.
Iz nekog razloga u Kosarci moze u fudbalu ne moze i to je to.
Moci ce za 5 godina, sad je prijavljen i pocinje mu teci staz potreban za sticanje sportskog drzavljanstva.
Osim ako nije odavno prijavljen na nekoj Bh adresi kao rezident sto bi mogao bit cudan splet okolnosti
Ukratko, nema sanse.
Moci ce za 5 godina, sad je prijavljen i pocinje mu teci staz potreban za sticanje sportskog drzavljanstva.
Osim ako nije odavno prijavljen na nekoj Bh adresi kao rezident sto bi mogao bit cudan splet okolnosti
Ukratko, nema sanse.
prijavljwn kod punice kokonobarBobRock je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:21Mi ne mozemo uraditi ljude koji su nasi po rodjenju, porijeklu, itd a ne da ovo odradimo.
Ukratko, nema sanse.
menstrual
Svaka joj cast, neka masala nek mu tece stazcaffetin je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:29prijavljwn kod punice kokonobarBobRock je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:21Mi ne mozemo uraditi ljude koji su nasi po rodjenju, porijeklu, itd a ne da ovo odradimo.
Ukratko, nema sanse.
Frajer mrtav hladan izvali sta ce nam ovaj, uzima mjesto nekakvom talentu sa BHPL njiva. I najtragicnije je sto ljudi njemu repliciraju na to.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ako se sad preseli u Sarajevo, taman u 31 moze zaigrati za nas. I tad ce biti doktor za ovu skupinu polovnjaka na celu sa Gigovicem i ostalima
Sto nije lose u konacnici, to zvoni kao pametno ulaganje za buducnostJayCatwright je napisao/la: ↑17 mar 2025, 22:55Ako se sad preseli u Sarajevo, taman u 31 moze zaigrati za nas. I tad ce biti doktor za ovu skupinu polovnjaka na celu sa Gigovicem i ostalima