najzdravije ti je da se udebljas prirodnim putem.Dakel bez ijednog preparata ,mozda da probas sa B-comleyom koji ce ti otvorit apetit i tjerati te na konstantnu glad.Uz sve to da treniras i pijes sto vise tecnosti.
Mozda ce ti trebati duzi vremenski period ali bar znas da su tvoji misici i tvoja masa.
Ja sam visok 198 cm i tezak 106 kg.Prakticno idealno.U kuci imam vratilo,par bucica,klupicu.Kosu i ravnu sipku,leptir i razboj.
Radim jedno 5 godina a uz to sam se bavio karateom i judoom.
Mislim da ti nista nije potrebo,sad ne znam te i ne znam tvoju genetiku.Ali uvjeren sam da sve mozes sam postici bez pretjeranog trosenja novca i nekih suplemenata koji te vise manje ne guraju.
Vecina tih suplemenata je pravljena na psiholoskoj bazi.Dakle krhneš amino i kratin i kontas evo me doziem se.
Isto sam sebi mozes reci evo pojedem 5 jabuka , 2 kiwija i 1 bananu i hem si sit,hem si zdravo unio u sebe a ne hemikalije
Samo polako,nista ne moze preko noci dok se ne ubodes anabolikom u guzu
brw: ako vec planiras pokusati postepeno napredovati i rasti moja topla preporuka je da makar jednom do dva puta hefticno odes istrcati dionicu ili bar voziti bicikl.
Jer **** ti misice i sve ako se ispod toga krije covjek koji ne moze 2 kilometra u cugu istrcati

Stranger in the night. SIDA in the morning!