tetovaze
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: tetovaze
Mozel koja dobra/zanimljiva tetovaza na ledjima,tacnije na vratu ? Hvala
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Zna li netko, ima li u Bihacu ili okolini dobra radnja gdje se moze istetovirati?? Nakon dugo razmisljanja odlucio sam neke male tetovazice da uradim !! hvala unaprijed
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Razmisljam da nesto istetoviram. Volio bi nesto na arapskom, imate li ikakve prijedloge? Nista vjerski (glupo mi, jer su tetovaze zabranjene po Islamu svakako).
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Možda nešto na latinskom,zna ispasti dobro.Cartman je napisao/la:Razmisljam da nesto istetoviram. Volio bi nesto na arapskom, imate li ikakve prijedloge? Nista vjerski (glupo mi, jer su tetovaze zabranjene po Islamu svakako).
Meni je jaran uradio "Dum spiro spero",ili ti ga u prijevodu "Dok dišem nadam se".
Imaš na netu pronaći tih "cool" prijedloga za tetovaze.
znam da je po islamu zabranjena tetovaza, ali jesu li dozvoljene one tetovaze koje se mogu skinuti
i koliko takve tetovaze najduze traju 

to sto pises ti je isto kao kada k.urva ugradi ponovo himen
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
nije isto. cuo sam od par likova sto idu u medresu da su dozvoljene ove tetovaze koje se mogu kasnije skinutiLenBias je napisao/la:to sto pises ti je isto kao kada k.urva ugradi ponovo himen

sad za sad se raspitujemLenBias je napisao/la:tetoviraj se onda, sta cekas

- francobaresi
- Kontakt:
Pusti te likove koji idu u medresu, znao sam ja nekoliko takvih koji su se vikendom opijali k'o Rusi. A radnim danima pohađali Medresu. Ima ih dosta koji su upisali tu školu, samo da bi roditelji bili ponosni i da bi im se komšiluk divio.
Tetovaže su zabranjene po Islamu. Nažalost, ja se toga nisam pridržavao. Napravio sam grešku prije 6 godina i uradio sam tetovažu. Ali znaš kako se kaže, mladost ludost.
Tetovaže su zabranjene po Islamu. Nažalost, ja se toga nisam pridržavao. Napravio sam grešku prije 6 godina i uradio sam tetovažu. Ali znaš kako se kaže, mladost ludost.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
a pitao sam par likova koji se ne opijaju i tako tofrancobaresi je napisao/la:Pusti te likove koji idu u medresu, znao sam ja nekoliko takvih koji su se vikendom opijali k'o Rusi. A radnim danima pohađali Medresu. Ima ih dosta koji su upisali tu školu, samo da bi roditelji bili ponosni i da bi im se komšiluk divio.
Tetovaže su zabranjene po Islamu, nažalost, ja se toga nisam pridržavao. Napravio sam grešku prije 6 godina i uradio sam tetovažu. Ali znaš kako se kaže, mladost ludost.

meni se radi nesto tipa ovoga

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nema ti tu prostora dubiozi. Ako zelis napraviti, napravi. Ako se iz nekog razloga mislis, nemoj.
...Život za Široki...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
https://www.facebook.com/tattoosandtattooart?fref=ts
https://www.facebook.com/sextattoos?fref=ts
https://www.facebook.com/1nkedandSexy?fref=ts
Evo sam procitao da trazite dobre zanimljive tetaovaze, na ovim stranicama imate slika ne mozete do prekosutra pregledat.
Ima tetovaza koje bi kostale 50 maraka do onih za koje bi moro prodat pola kuce. I sto je najvaznije moze se vidjet kako izgledaju kad se urade.
Pozdrav za sve fanove tetoviranih treba
https://www.facebook.com/sextattoos?fref=ts
https://www.facebook.com/1nkedandSexy?fref=ts
Evo sam procitao da trazite dobre zanimljive tetaovaze, na ovim stranicama imate slika ne mozete do prekosutra pregledat.
Ima tetovaza koje bi kostale 50 maraka do onih za koje bi moro prodat pola kuce. I sto je najvaznije moze se vidjet kako izgledaju kad se urade.
Pozdrav za sve fanove tetoviranih treba

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
ja mogu shvatiti da neko istetovira neso sto mu znaci, neki datum, portret, sliku, al tribal preko cijele ruke, ledja, neke karafeke po celavoj glavi, svašta.
-
- Kontakt:
Zasto tako mislis? Kada bi se tetovirao uradio bi ovako nesto..

ili

Bas pre'ebeno izgleda..
ili

Bas pre'ebeno izgleda..
Inat, jarane mislim zbog toga sto ce ti bit zanimljvio godinu dvije i onda ces reci, joj da mi je ovo pobrisat. sta mislis jel tebi zanimljivo vidjet covjeka od recimo 50 godina sa cijelom rukom istetoviranom, koju je uradio prije 20 godina
Mah svako radi ono što njemu godi/što mu se sviđa.O ukusima ne treba raspravljati 
Ja recimo volim tetovke,koje imaju neko značenje i sl.tome..
A kada bi radio tipa od ramena pa do šake bilo bi nešto na ovaj fazon:

Ja recimo volim tetovke,koje imaju neko značenje i sl.tome..
A kada bi radio tipa od ramena pa do šake bilo bi nešto na ovaj fazon:

Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 12 dec 2013, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!
ovo bi mi bila furka jedno sedmicu maksimalno i sta onda ostatak zivotaInatSilanBosanski je napisao/la:Zasto tako mislis? Kada bi se tetovirao uradio bi ovako nesto..
ili
Bas pre'ebeno izgleda..

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
- Kontakt:
Pa radis covjece po svom cejfu, a svaka se tetovaza moze uklonit, ako imas para da je uradis onda imas para i da je uklonis ako ce ti toliko smetat.A sigurno neko ne bi radio tetovku da nije za njegovu dusu i da zna da ce mu smetat za 10tak godina..
@Len pa zato to i ne radi svako, nego kome se moze i kome je velika zelja, isto kao i ti sto hoces mat auto, leptir vrata tako neko hoce ovo da ima, iz zadovoljstva
@Len pa zato to i ne radi svako, nego kome se moze i kome je velika zelja, isto kao i ti sto hoces mat auto, leptir vrata tako neko hoce ovo da ima, iz zadovoljstva

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 11 gostiju.