Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Wolverine je napisao/la:luis garcia
da.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Wolverine je napisao/la:luis garcia
onaj što je igrao u liverpulu?
nevjernik je napisao/la:ja mislim da se zove Dario Silva, onaj urugvajac sto su mu amputirali noguDevil je napisao/la:Dado Prso je sada krenuo u skolu za trenera,a za Edgara ne znam mislim da se oprostio.nevjernik je napisao/la:Ebi Smolarek igra za klub Kavala u Grckoj...btw zna li neko jesul jos aktivni Dado Prso i Edgar Davids
Malo se u medijima jos pominju Eric Djemba Djemba,Hidetoshi Nakata,sta je sa Cafuom jel se oprostio?
@Nevjernik
Luque je u Malagi,Djalminha se oprostio ja mislim zadnji klub mu je bio 2005 u Mexicu neki,a Mauro Silva jesu li njemu ili nekom drugom Urugvajcu amputirali nogu ne znam.
Johnyx95 je napisao/la:
Taffarel,ko se sjeca.Branio za Brazil na SP-u 1998.
rob do bagro je napisao/la:
Sjecal se ko ovog legendarnog golmana???
U nedjelju igra svoju oprostajnu utakmicu.
Wolverine je napisao/la:da.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Wolverine je napisao/la:luis garcia
onaj što je igrao u liverpulu?
covjek je bio odlican potencijal, al ga povrede sjebase. dana mislim igra za santander.
u Uzbekistanu.....kakavdanakneiskustvu je napisao/la:šta je sa onim denilsonom ,brazilac,77. godište,igrao u betisu
PIRKE33 je napisao/la:u Uzbekistanu.....kakavdanakneiskustvu je napisao/la:šta je sa onim denilsonom ,brazilac,77. godište,igrao u betisu
ma vlasnik pun ko brod.............ja mislim da je i Rivaldo bio....ne znam jel jos......to su oni sto su Eto-a trazilikakavdanakneiskustvu je napisao/la:PIRKE33 je napisao/la:u Uzbekistanu.....kakavdanakneiskustvu je napisao/la:šta je sa onim denilsonom ,brazilac,77. godište,igrao u betisu
bože dragi,čuj u uzbekistanu
CRNI_SA je napisao/la:betis ga je platio negdje oko 30 miliona a on dosao da se zajebava nocni izlasci i slicno nesto kao adriano i eto gdje je sada zavrsio zao mi je betisa koji je imao tada dobru ekipu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.