znači nije poražena, dobar start ex yu država. sto dalje svi odu biće nama zanimljivije gledati. dosta je brate više onih čvigavih skandinavacaMElloo je napisao/la:Srbiija jedva izvukla nerjeseno cijelu utakmicu gubila 3,4 razlike protiv islandabh hrvat je napisao/la:hrvatska dobila , slovenci takodje. kako srbija stoji
EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
NIje bolan Bosnjak, nemoze biti Bosnjak kad se zove Mirko. On jeste rodjen u BiH, sto ga cini bosanskim hrvatom.omerbavarac je napisao/la:Znaci da je Bosnjak. A za koga se on odlucio igrati to je njegova stvar. Ne ide mu na cast.dubrava je napisao/la:Isto gdje i ti i ja, u SFRJomerbavarac je napisao/la:[
Pa gdje je rodjen![]()
![]()
![]()
![]()
znam da je roden u Bosni i Hercegovini, tocnije u LJubuskom, Hercegovini..
![]()
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
slovenci gubili na poluvremenu 13:7 na kraju dobise 25:27...svaka cast za slovence nije lako protiv svedjana preokrenuti 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Netocno!! da je tako, ne znam zasto u BiH postoje tri naroda, al odluta ja malo. Budala sam sto se upustam u ovakva nebitna raspravljanja..omerbavarac je napisao/la:Znaci da je Bosnjak. A za koga se on odlucio igrati to je njegova stvar. Ne ide mu na cast.![]()
Iznenadili me Slovenci, a izgleda dobra tekma bila Island - Srbija..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
hrvatska ne moze dalje od polufinala......previse se igra na frku.....previse se ceka da ivano "povuce" sam....previse je denis buntic nekvalitetan......sada ce vise da cuvaju cupica....jedino lude noci mirka ih mogu da izvade...ali protiv ovih najboljih tu prvenstveno mislim na francusku tesko pretesko........i nedostatak lijevog beka tu prije svih mislim na blaza kad je zdrav (to se rijetko desava) ce da se osjeti.....a srbija nista, realnost je borba od 5 - 8 mjesta....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
šta je mirko- odgovor je lagan. jedan od najboljih golmana na svijetu
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:hrvatska ne moze dalje od polufinala......previse se igra na frku.....previse se ceka da ivano "povuce" sam....previse je denis buntic nekvalitetan......sada ce vise da cuvaju cupica....jedino lude noci mirka ih mogu da izvade...ali protiv ovih najboljih tu prvenstveno mislim na francusku tesko pretesko........i nedostatak lijevog beka tu prije svih mislim na blaza kad je zdrav (to se rijetko desava) ce da se osjeti.....a srbija nista, realnost je borba od 5 - 8 mjesta....
i nedostatak desnog beka,jer buntić i kopljar nisu dovoljno kvalitetni,jbg,ne mogu metličić,špoljarić,dominiković igrati vječno
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
bh hrvat je napisao/la:šta je mirko- odgovor je lagan. jedan od najboljih golmana na svijetu
najbolji i najpametniji odgovor
Niko nije ni ocekivao nesto od Hrvata.
Cim nabasaju na malo jacu odbranu, cao.
-Sta je Mirko?
-Mirko je ruzan!
-Sta je Mirko?
-Mirko je ruzan!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
uglavnom nije britanacljubav je napisao/la:Niko nije ni ocekivao nesto od Hrvata.
-Sta je Mirko?
-Mirko je ruzan!
kako su nijemci igrali vidim izgubili su od poljaka
koga boli **** sta je i ko je ovaj alilovic, osim toga sto je rodjen u ljubuskom on nema nikakve veze s BiH!
Tacno tako, neki su ovdje preokupirani prebrojavanjem krvnik zrnaca, kao sto je @KDN koji hvali samosteve-o je napisao/la:koga boli **** sta je i ko je ovaj alilovic, osim toga sto je rodjen u ljubuskom on nema nikakve veze s BiH!
Hrvate, a ostale nista.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
hrvatska u ekipi ima četiri svjetska igrača balić,duvnjak , vori, alilović koji mogu uvijek donijeti prevagu protiv ovih ajmo reći malo lošijih ekipa. jedino su francuzi jači i nadati se da se neće naletiti na njih prije polufinala. ali eto i madjari ih ranise, mada oni uvijek igraju bolje kako turnir odmiče. mirko, mirko.......
Vodili Poljaci citavu tekmu, pred kraj Svabe prisle na dva razlike i bace im Poljaci cepelin nakon 3-4 promasena napada i rijeseMElloo je napisao/la:uglavnom nije britanacljubav je napisao/la:Niko nije ni ocekivao nesto od Hrvata.
-Sta je Mirko?
-Mirko je ruzan!![]()
kako su nijemci igrali vidim izgubili su od poljaka
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Niko nije ni ocekivao nesto od Hrvata.
-Sta je Mirko?
-Mirko je ruzan!
i nabasajući na malo jaču odbranu su osvojiše svj. prvenstvo i olimpijadu,ali tebi titule ionako nisu bitne
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Tacno tako, neki su ovdje preokupirani prebrojavanjem krvnik zrnaca, kao sto je @KDN koji hvali samosteve-o je napisao/la:koga boli **** sta je i ko je ovaj alilovic, osim toga sto je rodjen u ljubuskom on nema nikakve veze s BiH!
Hrvate, a ostale nista.
da išta znaš,znao bi da ja nisam počeo raspravu o tome šta je i ko je alilović
gdje hvalim hrvate,de pokaži taj moj post
- rob do bagro
- Kontakt:
A jbg ti KDN moras li svaki put citirat ovog kloca.Nemam nista protiv tebe, al stipu se njega vidis da mu je mozak prazan.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Evo post iznad.
Ja tvrdim da ce puci protiv malo jace odbrane,a ti odmah stao u odbranu ili Voria sto branis neosnovano i sl.
Ja tvrdim da ce puci protiv malo jace odbrane,a ti odmah stao u odbranu ili Voria sto branis neosnovano i sl.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:A jbg ti KDN moras li svaki put citirat ovog kloca.Nemam nista protiv tebe, al stipu se njega vidis da mu je mozak prazan.
pa prozove me,jbg
ode tema sa EP na to ko je ko hahahahaha
koji ste vi bolesnici*
i kakve veze ima ako je neko rodjen u Bosni,ne mora da je BOSNJAK ( kako neki pisu ) ili ti ga Bosanac,mogao bi se nazvat tako Bosanac po nekoj ''regionalnoj pripadnosti,teritorijalnoj,kako oces,znnaci tu je rodjen,a ko je on i sta je on,ko je nacionalnosti,koje vjeroispovjesti to je vec nesto sasvim drugo,to bi mozda trebali njega pitati.Mozda nam ispadne prilika,pa da ga i pitamo i udovoljimo ovim znatizeljnim.
Rodjen sam i ja u Bosni,i sta mislis sta sam,gdje idem u crkvu ili dzamiju,u sta vjerujem?
al ajd necu da te zamaram,mozda neces moci spavat interesovat ce te.
Nego super je ovo,slovenci pobedise,SRBIJA nereseno,ne moze bolje...
cekamo sutra dan i nove tekme.
ajd uzdravlje.
ps-izvinjavam se sto mi nema tacke ni zareza niti velikih slova,nije mi se dalo hahahahhaa.
koji ste vi bolesnici*
i kakve veze ima ako je neko rodjen u Bosni,ne mora da je BOSNJAK ( kako neki pisu ) ili ti ga Bosanac,mogao bi se nazvat tako Bosanac po nekoj ''regionalnoj pripadnosti,teritorijalnoj,kako oces,znnaci tu je rodjen,a ko je on i sta je on,ko je nacionalnosti,koje vjeroispovjesti to je vec nesto sasvim drugo,to bi mozda trebali njega pitati.Mozda nam ispadne prilika,pa da ga i pitamo i udovoljimo ovim znatizeljnim.
Rodjen sam i ja u Bosni,i sta mislis sta sam,gdje idem u crkvu ili dzamiju,u sta vjerujem?
al ajd necu da te zamaram,mozda neces moci spavat interesovat ce te.
Nego super je ovo,slovenci pobedise,SRBIJA nereseno,ne moze bolje...
cekamo sutra dan i nove tekme.
ajd uzdravlje.
ps-izvinjavam se sto mi nema tacke ni zareza niti velikih slova,nije mi se dalo hahahahhaa.
Razgovor izmedju dve osobe vodi se na nivou gluplje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.