krampić car forumatax je napisao/la:ime mi je bot a prezivam se botonja
a zovume razlicitim oblicima bot
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Najjacicrespo je napisao/la:Otisao bi sutra u hotel da mi se muntari potpise na interov dres al haj ga pogodi koji je meni svaki isti.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Haha,ovaj je bolestanCartman je napisao/la:Najjacicrespo je napisao/la:Otisao bi sutra u hotel da mi se muntari potpise na interov dres al haj ga pogodi koji je meni svaki isti.

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
PostPostao/la LIvada dana 04 mar 2010, 17:24
E super...a onaj jel znas sto ne radi redtube????

E super...a onaj jel znas sto ne radi redtube????

ahahahahahahahaha...ne mozes vjerovat kolko sam se smijao kad sam procitao taj post.Mislim da sam ga procitao na temi o neregularnosti utakmice Sloboda-Sarajevo....johnnyHZ je napisao/la:ja napisao EVO MENE IZ BANOVIćA SE VRATIO.....(misli se na ban koji sam dobio a genije se javlja (BAD BOY) i kaze procitao sam maloprije da si iz banovica pa se pitam koliko si utakmica sarajeva pogledao ahha![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- majestic24
- Kontakt:
...nekada pomislim da ima nešto mutirano iza pojedinih komoda . Fuzija između žohara, te pauka zvana Pažor.
Ovo nam je objavi drug Neutral,haha.
Ovo nam je objavi drug Neutral,haha.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Star je post, ali slucajno naleti na njega:
Joj kako me nasmija covjek.Torres Da Killa.!. je napisao/la:eee benayoon kud te hitler nije kremiro hebo te dzed prokleti.. Hebo kup
YNWAAAAAAAAAAAAAAAAA
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
eh kad bi svi ovako cekali sevu da zapjeva, popadale bi kladionice.Neutral je napisao/la:Hehhe, sretno ti bilo, meni lijeno u kladionici ići dok je ova kiša, ja čekam malo toplije vrijeme, pa da idem u kratkim rukavima u kladionicu, a do tada, nemam neku veliku namjeru da odigram išta.

a nama ostalo suski da mozda brcnemo noge negdje malo dalje od jadrana.

Vom Jäger zum Gejagten
Pa da, poenta je da nisam ovisan o kladionici, i mogu ja čekati određeni period da je ne odigram. A ko zna možda odem sa autom pred kladionicu u kratkim rukavima na -2
Klima je unutra, toplo je.

- majestic24
- Kontakt:
Bordo_momak - uhhh smrzo sam se ko picka al nema veze evo sad se grijem noge sam prao vrucom vodom prsti mi se sledili
- TheManiacs
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAmajestic24 je napisao/la:Bordo_momak - uhhh smrzo sam se ko picka al nema veze evo sad se grijem noge sam prao vrucom vodom prsti mi se sledili

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
majestic24 je napisao/la:Bordo_momak - uhhh smrzo sam se ko picka al nema veze evo sad se grijem noge sam prao vrucom vodom prsti mi se sledili

Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
joj, mene je isto forumaš bordo_momak nasmijao, na temi Laktaši, ide ovako priča:
Grbavica moj zivot : ovaj bordo momak potajni navijac laktasa hahaha hahaha nema nijednog forumas iz laktasa ovde
bordo_momak : ma nisam navijac laktasa ja samo za sarajevo na ovom svijetu navijam nego mi je drago i volim gledat taj klub ako ima stranaca
bojdo : Druze da se ti ne palis na crnce?!?
bordo_momak : ajahahahaha dobar si nasmija me ma jok brate ja samo trebe **** nego mi je mocno vidjet crnju medju nasim igracima
meni je predobar ovaj bordo momak

Grbavica moj zivot : ovaj bordo momak potajni navijac laktasa hahaha hahaha nema nijednog forumas iz laktasa ovde
bordo_momak : ma nisam navijac laktasa ja samo za sarajevo na ovom svijetu navijam nego mi je drago i volim gledat taj klub ako ima stranaca
bojdo : Druze da se ti ne palis na crnce?!?
bordo_momak : ajahahahaha dobar si nasmija me ma jok brate ja samo trebe **** nego mi je mocno vidjet crnju medju nasim igracima
meni je predobar ovaj bordo momak

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
pa bolan sta pricas ti...najaktivniji si na temi kladionicaNeutral je napisao/la:Pa da, poenta je da nisam ovisan o kladionici, i mogu ja čekati određeni period da je ne odigram. A ko zna možda odem sa autom pred kladionicu u kratkim rukavima na -2![]()

I to znači da se konstantno kladi ?EmirTM87 je napisao/la:pa bolan sta pricas ti...najaktivniji si na temi kladionica![]()
FK Pjetlovi
pa ako svaki dan napise: " ja sam danas odigrao ovo ..." onda to znaci da se konstantno kladireds je napisao/la:I to znači da se konstantno kladi ?EmirTM87 je napisao/la:pa bolan sta pricas ti...najaktivniji si na temi kladionica![]()
EmirTM87 je napisao/la:pa bolan sta pricas ti...najaktivniji si na temi kladionicaNeutral je napisao/la:Pa da, poenta je da nisam ovisan o kladionici, i mogu ja čekati određeni period da je ne odigram. A ko zna možda odem sa autom pred kladionicu u kratkim rukavima na -2![]()
Klima je unutra, toplo je.![]()
Dajem savjete, no nekad i odigram, vjeruj mi , ne toliko

ma normala brate ...zahebajem maloNeutral je napisao/la:EmirTM87 je napisao/la:pa bolan sta pricas ti...najaktivniji si na temi kladionicaNeutral je napisao/la:Pa da, poenta je da nisam ovisan o kladionici, i mogu ja čekati određeni period da je ne odigram. A ko zna možda odem sa autom pred kladionicu u kratkim rukavima na -2![]()
Klima je unutra, toplo je.![]()
Dajem savjete, no nekad i odigram, vjeruj mi , ne toliko

Hehe, ma znam ja to, ali nekako sam morao da odgovorim. Ipak volim nasmijavati raju, neću uvijek biti ozbiljan 

-
- Kontakt:
Lik je carMrgood je napisao/la:Još se čudim da su dali za Gomeza 30mil. , pa za te pare bi mogli dovesti Džeku i još bi im ostalo 5-6 milijuna.
Gomez je panj nad panjevima. Kraj njega bi i Jasmin Agić izgleda kao Maradona.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.