Hahaha dobri su ti ovi klipovi.
Meni se najviše sviđa onaj moj video u potpisu. Tu se vidi kako igrači lažu da je Neuer udario Grosskreuz-a laktom u lice nakon izgubljenog derbija.
[youtube][/youtube]
Hahahahha, govori, namjerno je to uradio. O Bogu moj, ovo me podsjeća na legendarnu ruku svojevremeno jednog igrača Schalkea , i kaže nisam, još ga pitao sudija. HAHAH, jesu ludi. Ili onaj nepostojeći goal kojeg je sudija priznao Bayernu, pa ljudi moji za što služe mreže.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
Navodno je Mario Gavranović novi igrač Schalke-a. Dolazi iz Neuchâtel Xamax-a, tj. iz švicarske lige. Zna li neko kakav je ovo igrač, osim što je mlad?
Zdena04 je napisao/la:Navodno je Mario Gavranović novi igrač Schalke-a. Dolazi iz Neuchâtel Xamax-a, tj. iz švicarske lige. Zna li neko kakav je ovo igrač, osim što je mlad?
a ko ce znat..pitaj ciru on je vodio xamax .....ja gotivim schalke al necete zamjerit ako kazem da mi je Neverkusen priblizno drag....oduvijek sam ta dva kluba volio u njemackoj a nikad srece nisu imali....pa eto ako ne moze schalke nek bude leverkusen prvak....oba kluba to odavno zasluzuju
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Mario je rođen 24.11.1989, ima 8 nastupa za Švicarsku mladu repku, te dva postignuta gola. Napadač je, te je dešnjak, visok 1.75cm. Mislim da je od Xamaxa posuđen bio Yverdon Sportu . Ja stariji od njega
Kao što se vidi po imenu i prezimenu ima i Hrvatsko državljanstvo, da vidimo hoće li susjedi uzeti i ovog igrača sebi kao Rakitića.
Zdena04 je napisao/la:Navodno je Mario Gavranović novi igrač Schalke-a. Dolazi iz Neuchâtel Xamax-a, tj. iz švicarske lige. Zna li neko kakav je ovo igrač, osim što je mlad?
Sta ce im toliki igraci? Ovo je ako se ne varam 9 ili 10 pojacanje u zimskom prijelaznom roku. Jel to on formira i Schalke B ekipu?
Sta ce im toliki igraci? Ovo je ako se ne varam 9 ili 10 pojacanje u zimskom prijelaznom roku. Jel to on formira i Schalke B ekipu?
prvi tim broji preko 30 igraca cini mi se,ako ne cak i citavih 40..al ozb
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
prvi tim broji preko 30 igraca cini mi se,ako ne cak i citavih 40..al ozb
Zato i kazem. Sta ce s tim postici? Dosta igraca ce postati nezadovoljno, trazice ispisnicu iz kluba, tako da ova silna pojacanja nemaju smisla.
pa to on i hoće da se riješi sljedeće sezone ovih sa velikim platama i da igra sa skroz mladim timom,jer su u nekim velikim dugovima, ma ne treba se sekirati za felixa prejak je lik, zna znanje
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
tony-mortale je napisao/la:pa to on i hoće da se riješi sljedeće sezone ovih sa velikim platama i da igra sa skroz mladim timom,jer su u nekim velikim dugovima, ma ne treba se sekirati za felixa prejak je lik, zna znanje
Upravo tako. Sam Magath je rekao da su većina pojačanja predviđena za iduću sezonu ali su kupljeni u ovom periodu kako bi se bolje adaptirali i tako spremili za nadolazeću sezonu.
Zenit zainteresovan za Levana Keniu (19), u pitanju su nekih 5 miliona. Ja se iskreno nadam da ću ostati u Schalke-u, ipak se ovdje radi o super talentu. Kenia je inače debitirao za Gruziju sa 16 godina i do sada ima ukupno 16 nastupa za A-reprezentaciju.
Zdena04 je napisao/la:Zenit zainteresovan za Levana Keniu (19), u pitanju su nekih 5 miliona. Ja se iskreno nadam da ću ostati u Schalke-u, ipak se ovdje radi o super talentu. Kenia je inače debitirao za Gruziju sa 16 godina i do sada ima ukupno 16 nastupa za A-reprezentaciju.
Kenia je odlican, momak je izuzetno brz, ogroman talenat, tako da bi prodaja bila los potez. Mozda je bolje poslati ga na posudbu.
Freiburga bi trebali dobiti u gostima. Mislim da nakon te utakmice Schalke igra domaću protiv Kolna. To znači da očekujem 6 bodova iz ove dvije utakmice. Nakon te relativno lahke utakmice idemo Wolfsburgu, i to će sigurno biti praznik fudbala. Magath sigurno zna kako će igrati protiv Wolfsburga.
Pastuh je napisao/la:Freiburga bi trebali dobiti u gostima. Mislim da nakon te utakmice Schalke igra domaću protiv Kolna. To znači da očekujem 6 bodova iz ove dvije utakmice. Nakon te relativno lahke utakmice idemo Wolfsburgu, i to će sigurno biti praznik fudbala. Magath sigurno zna kako će igrati protiv Wolfsburga.
te 2 kad bi dobili bilo bi odlicno..freiburg najlosija ekipa po meni..moro bi se dobiti nekako...a onda neugodni koln...al eto vazno je freiburga sad uzet....momci zapamtite da sam ja reko da cak vjerujem i u titulu ...al polako..kolo po kolo
Treba sutra protiv Freiburga-a ponovo odigrati jednu taktičku utakmicu i tri boda su sigurna. Ne treba njih potcijeniti, prva utakmica je to pokazala. Mislim da je Magath svjestan toga i da će postaviti ekipu u najboljoj mogućoj varijanti za tu utakmicu.
Vidi, vidi ima i ova tema. Lijepo je vidjeti da jedan velikan kao Schalke ima svoj sopstvenu temu. Imaju odličnog trenera, a i dobru ekipu. Mogu oni daleko ove godine.
Neutral je napisao/la:Vidi, vidi ima i ova tema. Lijepo je vidjeti da jedan velikan kao Schalke ima svoj sopstvenu temu. Imaju odličnog trenera, a i dobru ekipu. Mogu oni daleko ove godine.
Brate, što ne bi ostala, ja pišem na svakoj temi o Bundesligi, jer je meni Bundesliga prioritet, upravo radi Bayerna. A dragi su mi i ostali klubovi i to radi koeficijenta i reputacije.