Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
Jao, samo se nadam da se neće zeznuti za ovaj trade. Treba dobro skontati šta će, a ne odmah gledati samo neka imena. Neka uzmu sve u obzir, ali ipak nije moje da ja mislim o tome, već imaju tamo dovoljno sposoban tim koji to analizira.
-
- Kontakt:
hoce li igrati rose i noah?
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nama bi odgovaralo da trade Denga jer on ima ba 80m i sigurno bi tu finansiski mi dobro prosli.... nadam se da ce napraviti nesto dobo.Sigurno je da ce se Tomas tradovat 100%.Sata bullsi zele to je sigurno prvi draft pick za njega i sta jos uz njega nisam bas siguran vidjet ce se ovih danaStipe je napisao/la:Od Al Jefersona nista Minesota odbila ponudu Chicagadema je napisao/la:ima li novih vijesti zna li iko ista jeferson rado ima li jos sta novo
Tyrus i Deng za Jefersona
Lejkersi traze treci tim da bi uspjeli trade za heinricha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
sandiegochargers je napisao/la:hoce li igrati rose i noah?
Rose ce igrati nocas vjerovatno, a za noaha jos nije sigurno
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma da je bosha dovest i mozda joea te sa roseom imas sampionsku ekipu i novu dinastijuSaltCityAttack je napisao/la:sandiegochargers je napisao/la:hoce li igrati rose i noah?
Rose ce igrati nocas vjerovatno, a za noaha jos nije sigurno
t mac izmedu bullsa i knicksa veceras bi se trebalo znati ide li u bullse za milera tomasa i treci bi trebao biti salmons ili hinrich ili jos 1 ugovor koji istice a knikcksi nude jefries jordan hill larry hughes i 2 prva pika naredne 2 godine aj jos danas i sutra a jesu svi tihi nes se sprema a dosad samo 2 trejda
ima li sanse za amara da zavrsi u bullsima kazu da je jos samo miami u igri za njega oce li t mac opet bit trejd u knickse i ko je jos ostao da bi mogao biti mijenjan boozer ne vjerujem al ko zna i koliiko je jos ostalo nikako da skontam veceras do 8 po nasemm ili
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Po Chicago vremenu trade se zavrsava u 2:00 PM, a po evropskom odnosno BiH vremenu da preziziram to ce biti 21:00 h
Vidjet cemo nadam se da ce Amari nama danas
Vidjet cemo nadam se da ce Amari nama danas

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
e super bullsi sad igraju nadam se da ce nastavit polako sazrijevaju osjeti se odlaskom tomasa koji mi je bio drag ali sad su puno slozniji nema vise nezadovoljnih igraca u svlacionici jos sad kad se noah vrati ma super u pravu si salt like lice sad na ekipu sad su prosirili roster tako da rose noah deng i hinrich mogu igrati po 30-35 minuta ne moraju cijelu utakmicu igrat sto je bitno ovaj hakim mi ni od prije nije los tak da su za mene jedna od boljih mladih ekipa jos uz 1 free agenta ma 2 nam ni ne trebaju rose je dao intervju i kaze dajte mi jednog free agenta i postacemo tezak tim za pobijedit jedini su od mladih ekipa s iskustvom igranja u play offu jos ako i ove odu onda bi svaki od ovih superstara koji odbije chicago bio lud ako nastave bit konstantni mozda stignu i toronto gibson jos bolje igra od kad je otisao tomas ne osjeca pritisak
Sada će im ako Bog da utakmica početi. Nadam se pobijedi protiv Wizardsa.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
vodimo na gostovanju 48-38
.... Washington je u Torontu odigrao dobru utakmicu, a dobili su 10 razlike i Denvera, a evo mi ih deremo, sto bi sad mogli reci da zaista igramo puno puno bolje nakon all stara
GOO BABY BULLS

GOO BABY BULLS
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Furaju se na Oklahomu po prosjeku godina jedne ekipe. Iznenađuju me , doista nisam ovo očekivao. Rose je igračina, on i Durant... 

ma steta sto izgubise bas sam kontao da ce ih razvalit al eto uvijek izgube kad se najmanje nadas al to su djecje bolesti dio odrastanja drago mi je sto su i ove kao i prosle godine uhvatili formu u drugom dijelu sezone s tim sto bi ove mogli biti i malo bolji a oklahoma i bullsi su vjerovatno 2 najperspektivnije ekipe s tim da je rose i mladi od duranta a samo oklahoma nece moci dugo ovako ako ne ubace u rotaciju jos kojeg igraca sto su bullsi uradili jer durant i russel nece moci igrat dugo po 40minuta doce do povreda ili umora sad je indiana ako sam u pravu trebali bi se sad kuci uozbiljit i nastavit s pobjedama nadam se da ce noah se oporavit do tad da moze odigrat na svom nivou 30ak minuta ovaj hackim mi se sve vise svida konstantan je sto je rijetko u bullsima jer miller hinrich deng cesto znaju biti predobri pa onda zavrit tekmu s 4- 5 poena i na ovoj utakmici ekipa koja najbolje skace 45 skokova po utakmici je skocila 36 puta i to je razlog poraza
neutral sta se studira dif ili
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma moze ako se odluci na to
...U zadnje vrijeme vise igraju timski, a Hinrich ima vise loptu u svom posjedu nego li inace.Uglavnom veceras sve osim pobjede je iznenadjenje i realno je ocekivati pobjedu od 15+ poena prednosti 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Baš me nešto zanima kako će odigrati 4\4. Opet su u trećoj podigli u brzinu više , pa ljudi moji pa da li je došlo vrijeme da to i završe kako treba.
Let's go Bulls.
Edit:
Vode 16 razlike 50 sekundi do kraja, najedanput 11
Let's go Bulls.
Edit:
Vode 16 razlike 50 sekundi do kraja, najedanput 11

- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma dobro je nek smo dobili
....ebiga vodit 37:12 i poslije da bude 51:49 za nas stvarno uzasno
.....Kakve mi padove imamo u utakmici to nema niko u onoj NBA,Nas uvjek handri jedna cetvrtina i to je vazda prva ili je treca
....Iz ovih razloga mi trebamo iskusnog trenera koji ce uticat na igrace. Ne moze Del Negro promjeniti puno jer je on zaista nema iskustva. Pa sinoc ljudi stizu rezultat on kad su ljudi dosli na 7 razlike prvi put zove time out 

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
veceras atlanta bice tesko nadam se pobjedi mozda opet produzetci budu kak je krenulo oce li ovaj joe alexander igrati oporavio se za pobjedu hinrich bi morao ici do 20p uz rosea jer su ovi jaci pod kosem vanjski sut mora biti dobar ak zele pobjedu sad ide tezkih nekoliko utakmica nadam se da ce ostat u plusu
mogu oni atalantu dobiti samo mi ne ide u glavu sto rose slabo razigrava u zadnje vrijeme... nije on bek suter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.