Bosna i Hercegovina - Gana
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Principatus
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Gana
Pravi ljek protiv te bolesti, bar za kratko vrijeme.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
znali li neko koliko će biti karte(valjda neće biti žara), trebalo bi otići u što većem broju da tako damo podršku papetu i naravno momcima, al naravno ja ne mislim na gostujuće karte kao ovaj konj prije 

Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
evo tu cijene: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32026.htm
a prenosi bht1.
a prenosi bht1.
Ovo bi trebalo da pukne sve i jedna karta.Cijene nisu zara kao sto neko napisa.admin je napisao/la:evo tu cijene: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-32026.htm
a prenosi bht1.
Protivnik sasvim dobar ili sto bi se reklo ''novo na trzistu''.
Sarajevo odavno nije bilo domacin tako da bi to trebalo da bude poluispunjeno Kosevo na osnovu broja karata.
BHT1 je uzeo prava od Hayata koji napravise dobar posao u Genku i onda dupli corak.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 feb 2010, 18:24, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hayat je imao prava samo za gostujuce utakmice u proslim kvalifikacijama
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Imao i nikad vise.A mogli su uzeti sva prava,dobrog komentatora kojeg je Bosna cjenila.Zbog kojeg su i Banjalucani radije okretali na hayat nego da prate onu ''njihovu'' u Rumuniji tada kad je igrala.Sto bi jedan rekao ''pozitivno lud komentator''miky_hz je napisao/la:Hayat je imao prava samo za gostujuce utakmice u proslim kvalifikacijama

Ali kad neko razmislja straznjicom a ne glavom.
Sad da ne bude nikakvih povreda i da jos naostre formu u ovim predstojecim utakmicama pa da viceprvaka Afrike ispratimo kuci sa par golcica.
A ove hejtere Papeta stavimo na led,da cekaju drugo vrijeme

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 feb 2010, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zna li neko od kad će karte biti u prodaji?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
20 000 karata :S ?
Pa zar nemozemo da napunim stadion koji prima 35 k ?
Ljudi pune po 60 k i vise za bilo koju utakmicu repke
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Zenica i Tuzla bi mozda cak i napunila taj stadion.Pa i Skenderija i Zetra bude poluprazna i to u vaznim mecevima a kamoli prijateljski mecevi na Kosevu.Kosevo je bilo krcato protiv Danske inace je uvijek je falilo par hiljada i vise.Bosnier je napisao/la:20 000 karata :S ?
Ni protiv Francuske nismo ga komplet napunili.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A u kojim to mecevima? Ja znam da nikad nije bolja atmosfera bila nego protiv Madjarske i Srbije sto se tice rukometa. O kosarci i utakmici protiv Hrvatske da ne pricam. Pricajte sta god hocete, ali kad je u Sarajevu puno, najbolja je atmosfera. Realno, atmosfera protiv Portugala je bila nula u Zenici. Protiv Danske je bilo 10 puta bolje. A vrlo je tesko prodat i 20 hiljada karata za manje od sedmicu dana, i to protiv ne toliko atraktivnog protivnika u prijateljskoj. Ali ce Susic sigurno privuc dosta navijaca.harishp je napisao/la:Zenica i Tuzla bi mozda cak i napunila taj stadion.Pa i Skenderija i Zetra bude poluprazna i to u vaznim mecevima a kamoli prijateljski mecevi na Kosevu.Kosevo je bilo krcato protiv Danske inace je uvijek je falilo par hiljada i vise.Bosnier je napisao/la:20 000 karata :S ?
Ni protiv Francuske nismo ga komplet napunili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
U Zenici pukne za tri dana 14 15 hiljada a nemali broj ostane pred vratima ili po 10.000 na Kamberovic polju.
U Tuzli protiv Izraela da je Mejdan primao 20 000 napunio bi ga.Rukometasi Bosne primali najveca imena rukometnog sporta pa cestito ni Mojmilo nisu mogli napuniti a kamoli Zetru.
Sto se fudbaskih tekmi tice bilo je i 20 dana prodaja pa osim Danske taj stadion nikad do kraja nije napunjen i to ogromna vecina je bila sa strane.
I to je fakat.Kod Borusije Dortmund dodje treceligas u kupu pa imaju sedamdesetak hiljada navijaca a nije ni dva puta veci grad od Sarajeva.
U Tuzli protiv Izraela da je Mejdan primao 20 000 napunio bi ga.Rukometasi Bosne primali najveca imena rukometnog sporta pa cestito ni Mojmilo nisu mogli napuniti a kamoli Zetru.
Sto se fudbaskih tekmi tice bilo je i 20 dana prodaja pa osim Danske taj stadion nikad do kraja nije napunjen i to ogromna vecina je bila sa strane.
I to je fakat.Kod Borusije Dortmund dodje treceligas u kupu pa imaju sedamdesetak hiljada navijaca a nije ni dva puta veci grad od Sarajeva.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 feb 2010, 19:38, ukupno mijenjano 3 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
tako je.....pa sta kao je pripremna utakmica,drugi gradovi mnogo vise cijene to sto reprezentacija igra na njihovim stadionima nego Sarajevo,ima da bude pun stadion pa makar protiv novinara igraliharishp je napisao/la:U Zenici pukne za tri dana 14 15 hiljada a nemali broj ostane pred vratima ili po 10.000 na Kamberovic polju.
I to je fakat.Kod Borusije Dortmund dodze treceligas u kupu pa imaju sedamdestak hiljada navijaca a nije ni dva puta veci grad od Sarajeva.
Bio bi pun da ima 10 hiljadadeni_m1312 je napisao/la:tako je.....pa sta kao je pripremna utakmica,drugi gradovi mnogo vise cijene to sto reprezentacija igra na njihovim stadionima nego Sarajevo,ima da bude pun stadion pa makar protiv novinara igraliharishp je napisao/la:U Zenici pukne za tri dana 14 15 hiljada a nemali broj ostane pred vratima ili po 10.000 na Kamberovic polju.
I to je fakat.Kod Borusije Dortmund dodze treceligas u kupu pa imaju sedamdestak hiljada navijaca a nije ni dva puta veci grad od Sarajeva.

Nek igraju na pomocnom lakse ga napunit

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Bio bi opet poluprazan,a da dolazi opet Brena u Zetru valja napuniti 

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 feb 2010, 19:44, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ih Brena haos bio,mozda i Baljic uzme mikrofon pa i on napuni sta znas
Nemozes ocekivati da se napuni nista kad nikad ne pustaju onoliko ulaznica koliko Kosevo prima gledalaca,i sad ovih 20 sto su pustili i ako sve planu opet ces imati osjecaj da je na stadionu 10 hiljada ljudi mozda i manje...

Nemozes ocekivati da se napuni nista kad nikad ne pustaju onoliko ulaznica koliko Kosevo prima gledalaca,i sad ovih 20 sto su pustili i ako sve planu opet ces imati osjecaj da je na stadionu 10 hiljada ljudi mozda i manje...
Ono jeste,ja se jos sjecam Koseva i 85 protiv Crvene Zvjezde na poslije proslavi osvajanja titule druge po redu u onoj bivsoj drzavi.Ebote ja rodju malog u naramku morao drzati.Igla se baciti nije mogla.miky_hz je napisao/la:Ih Brena haos bio,mozda i Baljic uzme mikrofon pa i on napuni sta znas![]()
I prodje od tada i 25 bajrama

A Kosevo zjapi poluprazno i poslije dvadestak tauzenki.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 feb 2010, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ma ove manje utakmice se mogu igrat u Zenici, ali protiv Francuske i Rumunije treba na Kosevu. Mislim, u najvaznijoj utakmici u istoriji repke protiv Portugala, moze uc max. 10 hiljada "obicne" raje. Smjesno. I Boga mi nije isto kad zagrmi 40 hiljada ljudi i 15 hiljada. Pa taman da je atletska staza kilometar siroka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
pa jesu pusterne u prodaju i gdje se mogu nabavit
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
Nije@Cartman grmi pored uha navijaca ali igrac ko' da je na drugom stadionu.Dok haber dodje prodje utakmica
Ebote trebao bi svakom navijacu megafon i dvogled podijeliti prije ulaza na stadion.
Da bi to licilo na nesto normalno.
Imam isaret ko' da im je Staljin bio arhitekt.
Protiv Rumunije jos onda onako jake na Kosevu 8.000 aferim.Pametnom dovoljno i to kvalifikacijska tekma.Pa ti vidi sta je smijesno a sta zalosno.
Vise je naseg naroda na Parken Stadionu u Kopenhagenu tada doslo istih tada kvalifikacija.

Ebote trebao bi svakom navijacu megafon i dvogled podijeliti prije ulaza na stadion.
Da bi to licilo na nesto normalno.
Imam isaret ko' da im je Staljin bio arhitekt.

Protiv Rumunije jos onda onako jake na Kosevu 8.000 aferim.Pametnom dovoljno i to kvalifikacijska tekma.Pa ti vidi sta je smijesno a sta zalosno.
Vise je naseg naroda na Parken Stadionu u Kopenhagenu tada doslo istih tada kvalifikacija.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
ma mozete vi ovdje pricat igra se na kosevu i ako bude 20 000 bolje neg u zenici 14 000
HZSA87
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.