Kenan Hasagic

RKO
Kontakt:

Re: Kenan Hasagic

Post Postao/la RKO » 15 jan 2011, 23:01

Analitico je napisao/la:Ovoo kopile treba zauvijek odstraniti iz reprezentacije....

Bursaspor - Istanbul 0-1 FT

Samo stimaju....Ovaj istanbul je najkorumpiraniji tim u Europi..Kad god su favoriti izgube a kad god trebaju izgubiti onda kao dobiju....A ovaj nas reprezentativac je jedan od kljucnih igraca preko koga se stima..Vec je bio na sudu i kao nije se nista dokazalo a budale vise znaju da on i par igraca u talu stimaju utakmice...Ko zna koliko ih je nastimao za reprezentaciju...On ce zaraziti sve mlade igrace i uvuci ih u svijet podzemlja, kladjenja i stimanja....On je jedini igrac koji igra u usranom klubu koji se gusi finansijski a on pliva u parama....

Dabogda svaki euro sto si ga tako zaradio dao doktorima i jos se toliko zaduzio majmune posteni...Fuj, njega kada vidim u reprezentaciji osjecam se jadno...
Haman da te oborio na kladionici :D :D Kako je danas nastimo,odbranio sve moguce i nemoguce ili je sakrio gol :lol: :lol: :lol:
RIP SALE VILENJAK

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 17 jan 2011, 08:43

Ma jasta je, kreten. Evo spominjem mu mamu vec 3 dana, i njemu i njegovim klubskim kolegama, kompanjonima...

I novine pisu o tome. Onaj njihov klub gusi se u dogovima, na kraju mjeseca ne mogu ni plate isplatiti igracima a njihovi igraci imaju i trose najvise para. No zna se kako dolaze do para i pitanje je dana kada ce iz Bochuma opet pokrenuti potragu protiv Istanbul BB ali ovaj put ce sigurno njih dosta zavrsiti u prdekani, nadam se da ce i ovaj kloc...

Imamo golmana u premiershipu i budalastina je dovoditi ovog prevaranta iz seljacke lige...Uglavnom Kenane dabogda ti meni postao glavna musterija u apotekama i medicinskim centrima...Dabogda ti se sasusila ruka sa kojom si primao pare od kladionica ili mafijasa....

Ko zna koliko je utakmica reprezentacije nastimao sa tom mafijom...Siguran sam za onu sa Makedonijom kada smo imali 2-0 pa zbog njega doslo do 2-2, no sumnjivo mi je jos nekoliko utakmica reprezentacije.....No doci ce sve to na vidjelo...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 jan 2011, 10:53

Analitico je napisao/la:Ma jasta je, kreten. Evo spominjem mu mamu vec 3 dana, i njemu i njegovim klubskim kolegama, kompanjonima...

I novine pisu o tome. Onaj njihov klub gusi se u dogovima, na kraju mjeseca ne mogu ni plate isplatiti igracima a njihovi igraci imaju i trose najvise para. No zna se kako dolaze do para i pitanje je dana kada ce iz Bochuma opet pokrenuti potragu protiv Istanbul BB ali ovaj put ce sigurno njih dosta zavrsiti u prdekani, nadam se da ce i ovaj kloc...

Imamo golmana u premiershipu i budalastina je dovoditi ovog prevaranta iz seljacke lige...Uglavnom Kenane dabogda ti meni postao glavna musterija u apotekama i medicinskim centrima...Dabogda ti se sasusila ruka sa kojom si primao pare od kladionica ili mafijasa....

Ko zna koliko je utakmica reprezentacije nastimao sa tom mafijom...Siguran sam za onu sa Makedonijom kada smo imali 2-0 pa zbog njega doslo do 2-2, no sumnjivo mi je jos nekoliko utakmica reprezentacije.....No doci ce sve to na vidjelo...
Ti si bolestan!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 jan 2011, 11:11

Analitico pao na kladionici zbog Kenana :lol:

jeli ovo ta tekma?

jbg budem i ja ljut kad izgubim lovu ali obicno me pusti poslije nekog vremana, pola sata-sat.
nije ti Keno kriv, on radi svoj posao, to jest cuva svoju mrezu

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 17 jan 2011, 11:45

calcio je napisao/la:Analitico pao na kladionici zbog Kenana :lol:

jeli ovo ta tekma?

jbg budem i ja ljut kad izgubim lovu ali obicno me pusti poslije nekog vremana, pola sata-sat.
nije ti Keno kriv, on radi svoj posao, to jest cuva svoju mrezu
Jok ba jarane, pratim ja ovaj Istanbul BB par godina vec...I uvijek i uvijek ista prica, no ja sam naivan kada su oni u pitanju, ne zelim prihvatiti to kao istinu da oni stimaju..sve mislim stat ce i doci ce na svoje no oni uvijek isto...

Prati Istanbul i kada je kvota 1.40-1.60 na njih, igraj kontra a kada je na druge ekipe protiv njih 1.40-1.60 igraj na Istanbul i vidjet ces o cemu pricam...Direktno su povezani sa kladionicarskom mafijom....Pa klub nema ni za rucka da im organizuje a Kenan vozi najnovijeg Mercedesa i pliva u parama..Zapitajte se odakle mu....
Ovaj Istanbul nije nikad nista osvojio, nemaju navijace, nikakve jake sponzore, nista, nula, no Kenan i njegove kolege uzivaju u bogatstvu...Zasto je vec jednom bio na sudu? Zasto se u kladionicarske afere dovodi i sama reprezentacija BIH? Sve ide preko njega ebo mu ja mater pokvarenu....

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 17 jan 2011, 11:58

I jos da kazem i to da je on jedan od glavnih koji su upleteni u to jer dok je on bio povrijedjen nije bilo tako ekscentricnih rezutlata, no kad god su bili cudni rezultati koji su izazvali reakcije, bas Hasagic je bio na golu......

Smecar....Dabogda mu se ruke osusile ko visocka peka.....

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 17 jan 2011, 20:58

Zato je on izdriblao Nania usred Portugala. :lol: :D
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 18 jan 2011, 02:16

Pirke je napisao/la:Zato je on izdriblao Nania usred Portugala. :lol: :D
zavrsheno xD
#samoRudar #zauvijek

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 24 jan 2011, 09:40

Danas ova sportska kurava i placenik igra u gostima protiv Kayserispora..Dabogda ga neki volej udarac od 245 km/h pogodio direkt u zube da mu ih odmah utjera u supak.......

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 jan 2011, 11:49

Teške optužbe i kletve. Al' fakat. I "dokaz" je to što ima Mercedesa. Pa nije jučer otišao u inostranstvo. I šta kaže administracija?!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jan 2011, 11:52

Željovac je napisao/la:Teške optužbe i kletve. Al' fakat. I "dokaz" je to što ima Mercedesa. Pa nije jučer otišao u inostranstvo. I šta kaže administracija?!
Nije moj podforum, al' ja umirem od smijeha zbog ovog tvog prizivanja administracije. Pa ti si optužio drugog forumaša kako on naziva naše igrače kurvinim sinovima bez ikakvog dokaza, te nisi bio kažnjen, a sada želiš da se drugi forumaš kazni zbog toga. Čudno, moram priznati.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 24 jan 2011, 11:57

Željovac je napisao/la:Teške optužbe i kletve. Al' fakat. I "dokaz" je to što ima Mercedesa. Pa nije jučer otišao u inostranstvo. I šta kaže administracija?!
daj ba idi prati Cocalica, sta se zamaras sa onim o cemu ne bi trebao......

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 24 jan 2011, 11:59

Analitico je napisao/la:
daj ba idi prati Cocalica, sta se zamaras sa onim o cemu ne bi trebao......

Hasagic prodaje utakmice i direktno je umijesan u stimanje utakmica i meni nije bilo mrsko da napisem pismo i posaljem ga na dvije adrese i da trazim da ga dodatno istraze i suspenzuju...Pratim Istanbul BB vec 3 godine i znam sve sta rade......A on je direktna karika u tome jer kad god su bili cudni rezultati i utakmice on je bio na golu. On je dio toga....Stoga se nadam da ce moje barem jedno pismo doci na pravo mjesto i biti prilozeno uz njegov vec podeblji dosije i da ce ga optuziti i suspendovati.....Takav igrac ne treba nam u reprezentaciji.....

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 jan 2011, 12:11

Monolog je napisao/la:
Nije moj podforum, al' ja umirem od smijeha zbog ovog tvog prizivanja administracije. Pa ti si optužio drugog forumaša kako on naziva naše igrače kurvinim sinovima bez ikakvog dokaza, te nisi bio kažnjen, a sada želiš da se drugi forumaš kazni zbog toga. Čudno, moram priznati.
To što ti ne vidiš dalje od svoje ikone foruma sa milion postova, je tvoja stvar. Većini su ono što sam iznio mrtvi dokazi. Uostalom, "demant" si temeljio na poznavanju dotičnog. Pitam se šta bi mislio da ga ne znaš. A i ovdje još imaš taj detalj priželjkivanja sušenja nekih ruku "našeg igrača", prizivanja bolesti istoga, kao šlag na tortu optužbama da je lopovčina. Nadmašio si se ako ne vidiš razliku.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 jan 2011, 12:16

Analitico je napisao/la: Hasagic prodaje utakmice i direktno je umijesan u stimanje utakmica i meni nije bilo mrsko da napisem pismo i posaljem ga na dvije adrese i da trazim da ga dodatno istraze i suspenzuju...
Super, znaš napisati i poslati pismo.
Analitico je napisao/la: Pratim Istanbul BB vec 3 godine i znam sve sta rade......
Ok.
Analitico je napisao/la: A on je direktna karika u tome jer kad god su bili cudni rezultati i utakmice on je bio na golu.
I ovo je konačni dokaz, pretpostavljam?!
Analitico je napisao/la: On je dio toga....
Ako nešto ponoviš dovoljno puta, makar ćeš sebe uvjerit.
Analitico je napisao/la: Stoga se nadam da ce moje barem jedno pismo doci na pravo mjesto i biti prilozeno uz njegov vec podeblji dosije i da ce ga optuziti i suspendovati.....
Nada umire posljednja. Možeš i ti imati kod mene dosije, ali šta to znači ako nisi nizašta osuđen, pa ni optužen trenutno.
Analitico je napisao/la: Takav igrac ne treba nam u reprezentaciji.....
Napiši jedno pismo i Safetu.

Visca el Višća!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 24 jan 2011, 12:21

Jarane kad tebe sud pozove na svjedocenje u vezi optuzbe znaci da tu ima nesto. Dalje, kod njega je jos uvijek otvoren slucaj u Bochumu i pitanje je dana kada ce on opet biti pozvan ali ovaj put ce se tesko izvuci, optuzba protiv te mafije iz turske medju kojima je i on je i dalje aktivna i pitanje je dana kad ce slucaj biti rijesen. Sve su to dokazi jarane, nemam ti ja sta dokazivati.....

Vrijeme ce sve pokazati.....

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 jan 2011, 12:41

Analitico je napisao/la:Jarane kad tebe sud pozove na svjedocenje u vezi optuzbe znaci da tu ima nesto. Dalje, kod njega je jos uvijek otvoren slucaj u Bochumu i pitanje je dana kada ce on opet biti pozvan ali ovaj put ce se tesko izvuci, optuzba protiv te mafije iz turske medju kojima je i on je i dalje aktivna i pitanje je dana kad ce slucaj biti rijesen. Sve su to dokazi jarane, nemam ti ja sta dokazivati.....

Vrijeme ce sve pokazati.....
:lol:

Visca el Višća!

jessus123
Kontakt:

Post Postao/la jessus123 » 24 jan 2011, 12:56

Alla jest meni uzitak gledat vase komentare,fino casu soka imas cijeli dan citat svakakvih budalastina :lol: :lol:

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jan 2011, 14:13

Željovac je napisao/la:To što ti ne vidiš dalje od svoje ikone foruma sa milion postova, je tvoja stva
:lol: . Ne'am riječi na ovo. Ne'am riječi.
Željovac je napisao/la:Većini su ono što sam iznio mrtvi dokazi.
Ne, ljudi su željni pljuvanja po bilo kome, a ti si bio taj koji je forumašima bacio kost. Al' svakako se mogu nasmijati jednoj riječi iz ove tvoje rečenice - VEĆINI(valjda znaš zbog čega se smijem ;) ).
Željovac je napisao/la:Uostalom, "demant" si temeljio na poznavanju dotičnog
Samo jednu osobu sa ovog foruma poznajem, a to nije @Cartman, tako da si i ovdje "fulio", al' haj', nije ti prvi put. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 jan 2011, 16:11

Osvrnuću se samo na "fulu", jer je to jedino konkretno u replici. U "demantu" si govorio da bi povjerovao da se radilo o pljuvanju Sušića i ne znam ti koga još, ali da Džeku on sigurno ne bi tako blatio, iz čega zaključih da je temelj poznavanja dotičnog(kroz forumske postove) i slobodna procjena, a bez ikakvog osvrta na prezentirane dokaze koji bi mogao glasiti recimo "postoji mogućnost da je to jedna golema slučajnost da je tamo taj neki pisao da je polemizirao na temu broja navijača Cityja u Manchesteru sa svojim sunarodnjacima iz Bosne, kada je to činio i Cartman(pozivajući se na izvore sa stranice na čijem je forumu aktivan ovaj prvi), te da je slučajno tom tamo na avataru Anderson(kojeg niko živ na avatare ne stavlja), a najdraži igrač Chicarito(također, vrlo originalan odabir), što su zadnja dva avatara kod ovog ovamo".... Znači, da si išta slično napisao, pomislio bih da si makar mrvu objektivan, a ne da je sve to što sam iznio "SMIJEŠNO". I još ne možeš ni da se ostaviš te teme, tako da su sigurno razlozi za tvoju reakciju vrlo originalni sa jasnom psihološkom pozadinom, ali mi se ne da gatati. Znam samo da niko od milion nepristrasnih ljudi s mozgom, kojima bi se to predočilo, ne bi napisao da je to "SMIJEŠNO". Vidim da imaš mozak, a motivi takvog stava me ni ne zanimaju.

Visca el Višća!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.