BAs je kretenA_d_0 je napisao/la:Koji kreten zabije het-trick Boze sacuvaj. Neznam kako neko moze imati ovoliko srece.

Ne kenjaj bezze

Moderator/ica: admin
BAs je kretenA_d_0 je napisao/la:Koji kreten zabije het-trick Boze sacuvaj. Neznam kako neko moze imati ovoliko srece.
nidjo_barca je napisao/la:Bravo Argentinci,to je to.Odlicno igraju.Messi je zasluzan za 3 gola i pokazao kakav je igrac i koliko znaci.
da nije higuain zasluzan mozda?Interista di cuore je napisao/la:shvatam ja tebe da je on tebi drag,al budi malo realan jedina lopta koju je dodo je ta za Aguera ostalo sve solira...i onde kod drugog gola Higuaina je profulo prazan go,nidje vezze da je on zasluzan
naravno da jeste,samo pravi napadac se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme...malac mu ne bi dodo ni za 3 dana...Wolverine je napisao/la:da nije higuain zasluzan mozda?Interista di cuore je napisao/la:shvatam ja tebe da je on tebi drag,al budi malo realan jedina lopta koju je dodo je ta za Aguera ostalo sve solira...i onde kod drugog gola Higuaina je profulo prazan go,nidje vezze da je on zasluzan
messi je ucestvovao kod sva 4 gola danas. nije to mala stvar, al eto nece ga gol.
nezna se ko je realniji il ti il ovaj ado sto kaze da je higuain imao sreceVirtu4l je napisao/la:Drago mi je što je dokazao da je klasa, da je majstor fudbala, da je najbolji, da većina nema pojma o fudbalu...
EL PIPITA
To je bilo upućeno hejterima koji kritikuju ovog sjajnog napadača, koji je budućnost fudbala.-Barcelona- je napisao/la:nezna se ko je realniji il ti il ovaj ado sto kaze da je higuain imao srece![]()
nit je najbolji nit je imao toliko srece,jednostavno covjek je odlican napadac,al da je najbolji nije
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.