SP - Grupa B

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko će proći u 1/8 finala

Anketa je završila: 11 jul 2010, 18:36.

ARGENTINA
118
49%
GRČKA
20
8%
J.KOREJA
40
17%
NIGERIJA
61
26%

Ukupno glasova: 239

*p!p!t@*
Kontakt:

Re: SP - Grupa B

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jun 2010, 15:12

A_d_0 je napisao/la:Koji kreten zabije het-trick Boze sacuvaj. Neznam kako neko moze imati ovoliko srece.
BAs je kreten :lol: :lol: :lol:
Ne kenjaj bezze :roll:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 jun 2010, 15:13

nidjo_barca je napisao/la:Bravo Argentinci,to je to.Odlicno igraju.Messi je zasluzan za 3 gola i pokazao kakav je igrac i koliko znaci.

ma Messi je sve sam uradio ba,slucajno su ostali zabili...moj Boze.po cemu je to on zasluzan za 3 (slovim tri ) gola na ovoj utakmici...da doda koju loptu mozda bi i bio zasluzan za nesto... Higuain majstor,svaka mu cast :D
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jun 2010, 15:15

Gledaj malo sine utakmicu.Kod cetvrtog gola Messi daje pas za Aguera i izabacuje citavu odbranu,a ovaj samo lagani centrasut i gol ili kod drugog gola Higuaina Messi prolazi,pogadja stativu i ovaj na prazan gol.....

Trci,bori se,ucestvuje u svakoj akciji i daje pasove.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 jun 2010, 15:17

koji kloc zabije 3 gola
gdje ide ovaj fudbal :roll:
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 jun 2010, 15:17

shvatam ja tebe da je on tebi drag,al budi malo realan jedina lopta koju je dodo je ta za Aguera ostalo sve solira...i onde kod drugog gola Higuaina je profulo prazan go,nidje vezze da je on zasluzan ;)

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 17 jun 2010, 15:22

Budi ti malo realan,ovo je velikim dijelom njegova zasluga.

Bravo Argentinci,bravo Messi.Odlicna utakmica,prije svega dobra partija Argentine,mada mogu i bolje,a i to ce biti ako Bog da.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 jun 2010, 15:24

ubijaju napadaci iz Primere sto me raduje :!: a napisao sam jucer da ce biti 4-1 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 17 jun 2010, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 17 jun 2010, 15:24

Interista di cuore je napisao/la:shvatam ja tebe da je on tebi drag,al budi malo realan jedina lopta koju je dodo je ta za Aguera ostalo sve solira...i onde kod drugog gola Higuaina je profulo prazan go,nidje vezze da je on zasluzan ;)
da nije higuain zasluzan mozda?

messi je ucestvovao kod sva 4 gola danas. nije to mala stvar, al eto nece ga gol.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 17 jun 2010, 15:24

cestitam argentina!!! svaka cast!!! ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 17 jun 2010, 15:25

Wolverine je napisao/la:
Interista di cuore je napisao/la:shvatam ja tebe da je on tebi drag,al budi malo realan jedina lopta koju je dodo je ta za Aguera ostalo sve solira...i onde kod drugog gola Higuaina je profulo prazan go,nidje vezze da je on zasluzan ;)
da nije higuain zasluzan mozda?

messi je ucestvovao kod sva 4 gola danas. nije to mala stvar, al eto nece ga gol.
naravno da jeste,samo pravi napadac se nadje na pravom mjestu u pravo vrijeme...malac mu ne bi dodo ni za 3 dana...

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 17 jun 2010, 15:27

Higuain hat-trickom srušio Južnu Koreju

Imal mozda Messija tu negdje u recenici??? nema

iako je drama odigrao 8-)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 17 jun 2010, 15:28

Velika Argentina pokazuje zasto je kandidat broj 1. za titulu i ako imaju klovna za trenera, to ne moze umanjiti individualne sposobnosti velikih majstora prije svega Messija, Higuaina, Heinzea koji je stalno vrsio pritisak na Koreance, a takođe pohvaliti i sve ostale igrace Velike Argentine. Ovo je samo jos jedan dokaz za sve one sto su govorili da Higuain veze nema da su ustvari oni ti koji nemaju veze s mozgom. Messi je vjerovatno najbolji igrac u dosadasnjem djelu prvenstva koji jos nije postigao pogodak.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 17 jun 2010, 15:28

Pa Messi je glavni igrac u Argentini...bez njega nema igre ni šansi u napadu.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 jun 2010, 15:30

Ne mogu da vas slusam. Mjesate Real i Barcelonu u reprezentativni fudbal. Treba vas sve pobanovat.
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 17 jun 2010, 15:31

Virtu4l je napisao/la:Drago mi je što je dokazao da je klasa, da je majstor fudbala, da je najbolji, da većina nema pojma o fudbalu...

EL PIPITA
nezna se ko je realniji il ti il ovaj ado sto kaze da je higuain imao srece :lol:
nit je najbolji nit je imao toliko srece,jednostavno covjek je odlican napadac,al da je najbolji nije ;)
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2010, 15:34

-Barcelona- je napisao/la:nezna se ko je realniji il ti il ovaj ado sto kaze da je higuain imao srece :lol:
nit je najbolji nit je imao toliko srece,jednostavno covjek je odlican napadac,al da je najbolji nije ;)
To je bilo upućeno hejterima koji kritikuju ovog sjajnog napadača, koji je budućnost fudbala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2010, 15:49

Drago mi je zbog Diegice :mrgreen:
Svi se usku-rcili na njega.Od onih glavonja iz FIFE pa do ostalih luzera.
A Diegica to mic po mic gradi kucu.
Gdje nece kad ima materijala i za jos dvije vikendice. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jun 2010, 15:49

Odlicna tekma,uvek moze bolje ali ovo je bilo za pocetak dana odlicna tekma.Sto je najvaznije 5 golova.Ali i jos nekoliko dobrih prilika kao ona Ki Huna,pa onda onda Higuaina...
Argentina mnogo bolja kao da je Koreance presekao odmah onaj autogol Parka,i onda je bilo pitanje samo koliko ce primeti.No mislim da je kljucan momenat ove tekme promasaj Ki Huna pocetkom drugoga dela.Da je tu dao za 2:2 ko zna sta bi bilo na kraju.No Argentinci se spaseli i rutinski priveli mec kraju.Higuain odlican na pravom mestu u pravo vreme uvek,igrac kojeg bi svaki trener zeleo u svojoj ekipi.Neki ga mogu osporavati koliko hoce ali uvek je u vrhu strelaca Reala sto nije mala stvar i to se mora ceneti.
Po meni najlsoi je danas ubedljivo beo Jonas.Po ko zna koji put pokazuje da nije kvalitet da igra desnog bocnog u sastavu te ce Argentina biti pojacana u susretu sa Grcima u trecem kolu.Problem bi mogla da predstavlja povreda Samuela pitanje je koliko je ozbiljno,po onome sto sam video izgleda da je u pitanju zadnja loza sto zna biti veoma neugodno.
Argentina ovom pobedom druga istice kandidaturu za visok plasman nakon sto je to uradeo "ELF"no ja sam i dalje misljena da ce MAradona uprskati stvar kada se budemo najmanje nadali.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2010, 16:02

Nisam gledao utakmicu, ali sam pratio rezultat, i pozitivno sam iznenadjen krajnjim ishodom.
Ohrabruje cinjenica da su se ekipe malo otvorile i da su poceli padati golovi, zbog kojih se ponajvise gleda ovo SP.
Argentinci su jedni od favorita, pa ova pobjeda i ne cudi previse, iako se mozda i ocekivao bolji otpor Koreje, ali nije lako protiv Messija i co.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 17 jun 2010, 16:26

Imamo prvi par Osmine Finala:
Urugvaj-Nigerija
Urugvaj je skoro obezbjedio prvo mjesto. Nigeriji (ako vako ostane, a cisto sumnjam da nece, jer Grcka nije sposobna dat gol) potreban bod u zadnjem kolu protiv Koreje jer imaju bolju gol razliku NGA (1:1) Koreja (3:4).
Dakle, Africke zemlje u Osmini Finala su:
Nigerija, Ghana i mozda Obala Slonovace.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.