Najružniji fudbaleri
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najružniji fudbaleri
Nives je jeftina drolja 

Uredu je sve to, eto ostavit će ožiljke al mogo je barem zube popravit i napravik kako treba...
hebote pa gledaj ih, svaki svoju politiku vodi... Ne treba se rugat ničemu al tako je.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Daj brišite ovu temu !? GLUPOST ! Ako su mogli izbrisati onu našu naučnu temu koja je puno normalnija od ove, mislim da je ova zaslužila davno da se ugasi !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
Nisi nikad pomislio da je i to od nesreceGunnerS je napisao/la:Uredu je sve to, eto ostavit će ožiljke al mogo je barem zube popravit i napravik kako treba...hebote pa gledaj ih, svaki svoju politiku vodi... Ne treba se rugat ničemu al tako je.

nek je stid ovog sto je postavio Bilala 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Zašto ste tol'ki licemjeri? Pa ako možete pričati vic "Igraj Razo, boli te *****", možete i pogledati sliku Ribery-ja. Ok, imao je nesreću, ali momak koji je postavio njegovu sliku nije govorio o istoj, već se samo ugledao na naziv teme. Ako može neko reći da je Crouch ružan, Tevez, Rooney...zašto bi nekome bilo uskraćeno da to isto kaže za Bilala? Odmah se znalo da će neko postati njegovu sliku, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Ponos Torina
- Kontakt:
Niko nevoli da dira svoje zdrave zube to samo budala moze svoje zube zamjeniti nekim porculanom i slicnim materijalima!Zato ih nije pravio covjek voli sebe takav kakav jeste!GunnerS je napisao/la:Uredu je sve to, eto ostavit će ožiljke al mogo je barem zube popravit i napravik kako treba...hebote pa gledaj ih, svaki svoju politiku vodi... Ne treba se rugat ničemu al tako je.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
moze ih ispraviti ne mora ih vaditiPonos Torina je napisao/la:Niko nevoli da dira svoje zdrave zube to samo budala moze svoje zube zamjeniti nekim porculanom i slicnim materijalima!Zato ih nije pravio covjek voli sebe takav kakav jeste!GunnerS je napisao/la:Uredu je sve to, eto ostavit će ožiljke al mogo je barem zube popravit i napravik kako treba...hebote pa gledaj ih, svaki svoju politiku vodi... Ne treba se rugat ničemu al tako je.

na stranu sve to al glupa tema do bola...
cuj najruzniji igrac
SVASTA!!!!!!!!!!111
De nadjite mi ko moze birati kako ce da izgleda...
jarane sve neka balavurdija po forumu... max. 16.god
cuj najruzniji igrac

SVASTA!!!!!!!!!!111
De nadjite mi ko moze birati kako ce da izgleda...
jarane sve neka balavurdija po forumu... max. 16.god
Por que ? Por que somos los mejores...
- Ponos Torina
- Kontakt:
sto bi se covjek nanosio bol,i nemoze ga ispraviti kad je sam od sebe kriv zub i kriv je korijen....blablabla je napisao/la:moze ih ispraviti ne mora ih vaditiPonos Torina je napisao/la:Niko nevoli da dira svoje zdrave zube to samo budala moze svoje zube zamjeniti nekim porculanom i slicnim materijalima!Zato ih nije pravio covjek voli sebe takav kakav jeste!GunnerS je napisao/la:Uredu je sve to, eto ostavit će ožiljke al mogo je barem zube popravit i napravik kako treba...hebote pa gledaj ih, svaki svoju politiku vodi... Ne treba se rugat ničemu al tako je.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Jarane, sad se u medicini može sve, neki dan je prvi ut transplantacija lica urađena a da ne može jedan zub da se ispravi ili da zamjeni ?! A naravno, opet čovjek stvorio anesteziju i ništa ne boli, čak se i ne sjećaš da si bio tamo

ovo za ribery-ove zube, evo necemo gledati facu, covjek nazalost imao tu nesrecu, ali stvarno ja da imam onakve zube nebi se nikad nasmijo a on se rascerekao do uha
sto fino ne napravi sebi zube ko sto je moj daidza, platio ih nekoliko hiljada i da ih vidis brate, nemoze im bomba nista
a ima para moze napravit kakve hoce
a sto se teme tice, posto vidim da su neki postavljali zene fudbalera, evo nek admini preimenuju ovu temu u recimo "Ljepotice fudbalera" il nesto tako, i nama ce biti ugodnije i postavljat i gledat

a sto se teme tice, posto vidim da su neki postavljali zene fudbalera, evo nek admini preimenuju ovu temu u recimo "Ljepotice fudbalera" il nesto tako, i nama ce biti ugodnije i postavljat i gledat

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hahahahah.. daidja najjaci..CeMa je napisao/la:ovo za ribery-ove zube, evo necemo gledati facu, covjek nazalost imao tu nesrecu, ali stvarno ja da imam onakve zube nebi se nikad nasmijo a on se rascerekao do uhasto fino ne napravi sebi zube ko sto je moj daidza, platio ih nekoliko hiljada i da ih vidis brate, nemoze im bomba nista
a ima para moze napravit kakve hoce

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Hajmo birat djevojku dana,jeb... izbor najruznijeg nogometasa!

HSK Zrinjski Mostar
- majestic24
- Kontakt:
Ako ja mogu dati 500 eura da mi napravi jedan zub,moze i on sigurno.bavarian_bk je napisao/la:Nisi nikad pomislio da je i to od nesreceGunnerS je napisao/la:Uredu je sve to, eto ostavit će ožiljke al mogo je barem zube popravit i napravik kako treba...hebote pa gledaj ih, svaki svoju politiku vodi... Ne treba se rugat ničemu al tako je.
![]()
![]()
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
lijepo bi bilo da uz sliku, dodate (ako je moguce) i ime ljepotice, cisto da znamo o kome se radiBabilon je napisao/la:Hajmo birat djevojku dana,jeb... izbor najruznijeg nogometasa!

evo jedna i od mene, ime Melissa Marie Gonzalez
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Nema veze, pa šta ako su od nesreće, vjeruj mi, ožiljak nebi toliko bio ružan kad bi imao "normalne" zube, a ne ove, kao kod mene raspored časova na fax-umajestic24 je napisao/la:Ako ja mogu dati 500 eura da mi napravi jedan zub,moze i on sigurno.bavarian_bk je napisao/la:Nisi nikad pomislio da je i to od nesreceGunnerS je napisao/la:Uredu je sve to, eto ostavit će ožiljke al mogo je barem zube popravit i napravik kako treba...hebote pa gledaj ih, svaki svoju politiku vodi... Ne treba se rugat ničemu al tako je.
![]()
![]()

Ma može on što se para tiče, al izgleda čovjeku bitnije to kako jest, što u neku ruku ga podržavam al, ipak, ja nebih nikad ovako nešto držo na sebi. Hvala Bogu pa me stvori "normalnog".
- Ponos Torina
- Kontakt:

Gledaj Jablana

Dingospo iz Torina...

De rossi ...

Buffon....

Zlatan Ibra..mislim da on ima najgoru zenu ili je ljubav prevladala...

Alberto Aquilani...

Rooney

Diego Forlan

Iker Casillas & Eva Gonzalez

Bojan krkic

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
gledam neke slike, bas poglupe, neki igrac izvede neku grimasu, odma ruzan,
cek cek cek, moram i ja neku dodat

no hard feelings
cek cek cek, moram i ja neku dodat

no hard feelings