Najružniji fudbaleri

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

FC BAYERN
Kontakt:

Re: Najružniji fudbaleri

Post Postao/la FC BAYERN » 25 maj 2010, 00:06

Nives je jeftina drolja :)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 26 maj 2010, 13:24

FC BAYERN je napisao/la:Ima i ruznih sigurno ali ovo su ovi malo poznatiji :)

slika

Iako mi je najdrazi igrac al je ruzan sto jes jes isto frankenstajn :lol:
...sa DVIJE GODINE bačen je kroz prednje staklo u automobilskoj nesreći što je uzrokovalo ožiljke na desnoj strani lica i čelu...

Kako te nije stid?

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 maj 2010, 13:45

Uredu je sve to, eto ostavit će ožiljke al mogo je barem zube popravit i napravik kako treba... :) hebote pa gledaj ih, svaki svoju politiku vodi... Ne treba se rugat ničemu al tako je.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 26 maj 2010, 13:51

Daj brišite ovu temu !? GLUPOST ! Ako su mogli izbrisati onu našu naučnu temu koja je puno normalnija od ove, mislim da je ova zaslužila davno da se ugasi !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 maj 2010, 14:36

GunnerS je napisao/la:Uredu je sve to, eto ostavit će ožiljke al mogo je barem zube popravit i napravik kako treba... :) hebote pa gledaj ih, svaki svoju politiku vodi... Ne treba se rugat ničemu al tako je.
Nisi nikad pomislio da je i to od nesrece :? ;) :x

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 26 maj 2010, 14:40

nek je stid ovog sto je postavio Bilala :evil:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 maj 2010, 14:42

Zašto ste tol'ki licemjeri? Pa ako možete pričati vic "Igraj Razo, boli te *****", možete i pogledati sliku Ribery-ja. Ok, imao je nesreću, ali momak koji je postavio njegovu sliku nije govorio o istoj, već se samo ugledao na naziv teme. Ako može neko reći da je Crouch ružan, Tevez, Rooney...zašto bi nekome bilo uskraćeno da to isto kaže za Bilala? Odmah se znalo da će neko postati njegovu sliku, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 maj 2010, 16:15

GunnerS je napisao/la:Uredu je sve to, eto ostavit će ožiljke al mogo je barem zube popravit i napravik kako treba... :) hebote pa gledaj ih, svaki svoju politiku vodi... Ne treba se rugat ničemu al tako je.
Niko nevoli da dira svoje zdrave zube to samo budala moze svoje zube zamjeniti nekim porculanom i slicnim materijalima!Zato ih nije pravio covjek voli sebe takav kakav jeste!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 26 maj 2010, 16:16

Ponos Torina je napisao/la:
Niko nevoli da dira svoje zdrave zube to samo budala moze svoje zube zamjeniti nekim porculanom i slicnim materijalima!Zato ih nije pravio covjek voli sebe takav kakav jeste!
moze ih ispraviti ne mora ih vaditi :?

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 26 maj 2010, 16:21

na stranu sve to al glupa tema do bola...

cuj najruzniji igrac :o :o :o :o :o :o

SVASTA!!!!!!!!!!111

De nadjite mi ko moze birati kako ce da izgleda...

jarane sve neka balavurdija po forumu... max. 16.god
Por que ? Por que somos los mejores...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 maj 2010, 16:59

blablabla je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
moze ih ispraviti ne mora ih vaditi :?
sto bi se covjek nanosio bol,i nemoze ga ispraviti kad je sam od sebe kriv zub i kriv je korijen....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 maj 2010, 17:02

Jarane, sad se u medicini može sve, neki dan je prvi ut transplantacija lica urađena a da ne može jedan zub da se ispravi ili da zamjeni ?! A naravno, opet čovjek stvorio anesteziju i ništa ne boli, čak se i ne sjećaš da si bio tamo :)

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 26 maj 2010, 18:33

ovo za ribery-ove zube, evo necemo gledati facu, covjek nazalost imao tu nesrecu, ali stvarno ja da imam onakve zube nebi se nikad nasmijo a on se rascerekao do uha :D sto fino ne napravi sebi zube ko sto je moj daidza, platio ih nekoliko hiljada i da ih vidis brate, nemoze im bomba nista :mrgreen: a ima para moze napravit kakve hoce
a sto se teme tice, posto vidim da su neki postavljali zene fudbalera, evo nek admini preimenuju ovu temu u recimo "Ljepotice fudbalera" il nesto tako, i nama ce biti ugodnije i postavljat i gledat :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 maj 2010, 23:08

CeMa je napisao/la:ovo za ribery-ove zube, evo necemo gledati facu, covjek nazalost imao tu nesrecu, ali stvarno ja da imam onakve zube nebi se nikad nasmijo a on se rascerekao do uha :D sto fino ne napravi sebi zube ko sto je moj daidza, platio ih nekoliko hiljada i da ih vidis brate, nemoze im bomba nista :mrgreen: a ima para moze napravit kakve hoce
a sto se teme tice, posto vidim da su neki postavljali zene fudbalera, evo nek admini preimenuju ovu temu u recimo "Ljepotice fudbalera" il nesto tako, i nama ce biti ugodnije i postavljat i gledat :mrgreen:
Hahahahah.. daidja najjaci.. :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 26 maj 2010, 23:16

Hajmo birat djevojku dana,jeb... izbor najruznijeg nogometasa!
slika
HSK Zrinjski Mostar

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 maj 2010, 23:20

bavarian_bk je napisao/la:
Ako ja mogu dati 500 eura da mi napravi jedan zub,moze i on sigurno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 26 maj 2010, 23:48

Babilon je napisao/la:Hajmo birat djevojku dana,jeb... izbor najruznijeg nogometasa!
slika
lijepo bi bilo da uz sliku, dodate (ako je moguce) i ime ljepotice, cisto da znamo o kome se radi :D

evo jedna i od mene, ime Melissa Marie Gonzalez

slika
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 maj 2010, 00:04

majestic24 je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
Ako ja mogu dati 500 eura da mi napravi jedan zub,moze i on sigurno.
Nema veze, pa šta ako su od nesreće, vjeruj mi, ožiljak nebi toliko bio ružan kad bi imao "normalne" zube, a ne ove, kao kod mene raspored časova na fax-u :)

Ma može on što se para tiče, al izgleda čovjeku bitnije to kako jest, što u neku ruku ga podržavam al, ipak, ja nebih nikad ovako nešto držo na sebi. Hvala Bogu pa me stvori "normalnog".

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 maj 2010, 09:45

slika
slika
slika
slikaslika
Gledaj Jablana 8-)

Dingospo iz Torina...
slikaslika

De rossi ...
slika

Buffon....
slika

Zlatan Ibra..mislim da on ima najgoru zenu ili je ljubav prevladala...
slika

Alberto Aquilani... :o :o :shock: :D
slika
slika

Rooney :mrgreen: :mrgreen:

slika

Diego Forlan
slika

Iker Casillas & Eva Gonzalez
slika

Bojan krkic :lol: :lol:

slika

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 maj 2010, 17:55

gledam neke slike, bas poglupe, neki igrac izvede neku grimasu, odma ruzan,

cek cek cek, moram i ja neku dodat :mrgreen:
slika
no hard feelings :lol:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 5 gostiju.