Idealnih 11 Premijer lige....

stoka s istoka
Kontakt:

Re: Idealnih 11 premier lige....

Post Postao/la stoka s istoka » 24 avg 2010, 13:01

Arogantni je napisao/la:
stoka s istoka je napisao/la:--------------------Mujkić /Bandović/----------------------

Arsenijević/M.Bešlija/---Šunjić/Torlak/---Trivunović/Milošević/------Ivanković/Šilić/---

Purić/Muminović/-----Džakmić/Gavarić/-----Žižović/Samardžinski/---Kojasević/Višća/-----

-------------------Varea/Smajlović/---Nikolić/Vukelja/---------

Trener: Dragan Jović/ Ivo Ištuk
Znaci koli pratim ovu cirkus Ligu a pratim onako moze se reci dugo ja nikad cuo za ovog igraca Samardjinskog de malo informacije o njemu gdje igra koju poziciju jer ocigledno si samo ti cuo za njega...

A sastav:
Sehic(ZELJO)-Knezevic(Zvijezda),Trivunovic(Borac),Sunjic(Zrinjski),Subasic(Olimpik)-M.Beslija(ZELJO),Wagner (Siroki),Dzakmic(Sarajevo),Visca(ZELJO)-Popovic(ZELJO) :mrgreen: :mrgreen: Dzafic(Celik)
Moguće da nisam ispravno napisao prezime, ali makedonac što igra u Borcu, odličan vezni.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 avg 2010, 13:03

stoka s istoka je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
stoka s istoka je napisao/la:--------------------Mujkić /Bandović/----------------------

Arsenijević/M.Bešlija/---Šunjić/Torlak/---Trivunović/Milošević/------Ivanković/Šilić/---

Purić/Muminović/-----Džakmić/Gavarić/-----Žižović/Samardžinski/---Kojasević/Višća/-----

-------------------Varea/Smajlović/---Nikolić/Vukelja/---------

Trener: Dragan Jović/ Ivo Ištuk
Znaci koli pratim ovu cirkus Ligu a pratim onako moze se reci dugo ja nikad cuo za ovog igraca Samardjinskog de malo informacije o njemu gdje igra koju poziciju jer ocigledno si samo ti cuo za njega...

A sastav:
Sehic(ZELJO)-Knezevic(Zvijezda),Trivunovic(Borac),Sunjic(Zrinjski),Subasic(Olimpik)-M.Beslija(ZELJO),Wagner (Siroki),Dzakmic(Sarajevo),Visca(ZELJO)-Popovic(ZELJO) :mrgreen: :mrgreen: Dzafic(Celik)
Moguće da nisam ispravno napisao prezime, ali makedonac što igra u Borcu, odličan vezni.
Ti mislis na Stanceskog a ne na Samardjinskog a ustvari je lik Srbin a ne Makedonac...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

stoka s istoka
Kontakt:

Post Postao/la stoka s istoka » 24 avg 2010, 13:15

Arogantni je napisao/la:
Ti mislis na Stanceskog a ne na Samardjinskog a ustvari je lik Srbin a ne Makedonac...
E na tog mislim :-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2010, 14:00

Stanceski je Makedonac samo rodjen u Beogradu,i igrao je za Makedonsku U21 repku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

ademir1993
Kontakt:

Post Postao/la ademir1993 » 24 avg 2010, 15:05

Evo i od mene idealnih 11 :D

Mujkic - Sloboda

Arsenijevic- - Sarajevo
Trivunovic - Borac
Milosevic - Celik
Kuduzovic- Celik

Halilovic - Buducnost
Dzakmic - Sarajevo
Visca - Zeljeznicar
Puric - Celik

Varea - S.Brijeg
Smigalovic - Buducnost
Od ljumana sa tribina poklanjamo rijeci ove nek svi znaju da Buducnost u pobjede ide nove.....

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 avg 2010, 15:23

almir_mirce je napisao/la:
roki... je napisao/la:--------------------Mujkic----------------------

Arsenijevic---Milosevic---Trivunovic---Silic

M. Beslija---Gavaric---Zizovic---Kojasevic

----------------------Zeba-----------------------

--------------------Jahovic----------------------

Mislim da ne moze bolje.
sila ne moze na lijevog bocnog nema sanse, zizovic defanzivni vezni - ma dajjjjjjjjjjjjjj, kojasevic odigrao dvije utakmice i odmah u prvih 11 a ? jahovic nije standardan ni u sarajevu,daj malo vise realnosti kralju,ili malo vise na tribine pa prati tekme...
Kralju vidi ovo. Skoro dok je bio Sa je bio najbolji napadac ove nase LIGE. To je svima vama jasno ja mislim. Jahovic nije mogao igrati jer je Avdic imao nekih stela,reputacije itd mada je Jahovic u najmanju ruku Drogba za Avdica.Sad kad nema Skore Jahovic je u prvih 11. Momak kad uzme loptu on je ne daje dok ne prodje kroz 3 igraca i u 80% slucajeva tako i bude. Momak je dao gol Slobodi nakon sto je prosao cetvoricu i sa 25 metara hirurski precizno je poslao u cosak gola. Sad protiv Zrinjskog pretrcao trojicu i ubaciji opet jako precizno Vuletu na glavu. ;) Ako nije najbolji napadac u BiH onda je u TOP 3 to je sigurno! Nije sto navijam za Sarajevo nego zato sto je to tako i drugacije ne moze biti.

Da se dofatim i Kojasevica malo.I ja pratim ovu ligu 2-3 godine i ne pamtim kad sam vidio nekoga ko tako zna sa loptom. Momak ima savrsenu kontrolu nad loptom. Pas samo takaav. Sut isto tako dobar. Pregled igre skoro pa idealan.U duelu jako dobar.Tehnika..ma sve jednostavno.
I da ne zaboravim,momak nije spor nimalo. ;)Vjeruj mi na rjec da bi on bio pojacanje Dinamu ili Hajduku i da bi igrao u prvoj postavi ta dva kluba. Problem je u tome sto je crnogorska liga slabija od nase pa ovi skauti i ne pokusavaju da vide sta se tamo dogadja. Nadam se da ce ostati kod nas 3 godine i da ce se prodati za velike pare negdje u inostranstvo jer je to stvarno zasluzio ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 avg 2010, 16:19

ademir1993 je napisao/la:Evo i od mene idealnih 11 :D

Mujkic - Sloboda

Arsenijevic- - Sarajevo
Trivunovic - Borac
Milosevic - Celik
Kuduzovic- Celik

Halilovic - Buducnost
Dzakmic - Sarajevo
Visca - Zeljeznicar
Puric - Celik

Varea - S.Brijeg
Smigalovic - Buducnost
Kuduzovic nije nastupa prosle godine a ni ove kako moze biti u prvih 11 pratis li ti nasu ligu?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 24 avg 2010, 17:31

Evo ja ću samo pobrojati one za koje sam svojim očima vidio da odskaču...

Šehić, Višća, M. Bešlija(više zbog cjelokupne karijere), Zeba, Elvir Čolić(Željo)

Za dalje nisam jednako kompetentan, ali ću pokušati. I to bez uzimanja u obzir medijskih napumpavanja.

Vukelja(Borac), Purić(Čelik), Šilić(Široki), Tiago, Kapić(Olimpik), Dajić(Sloboda), možda Kojašević, možda Hamzagić(Sarajevo), onda ovaj Haskić iz Budućnosti ima ekstra skor, možda Džafić i Milošević iz Čelika...
Suljević(Olimpik) je defanzivac sa vrlo važna tri gola iz igre u tri kola...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 24 avg 2010, 17:38

predlažem našem portalu da pokrene fantasy football naše lige, mislim da bi bilo zanimljivo i da nas ima dosta koji bi igrali, sponzor za nagrade se može naći, a ako ne onda da uplata igrača putem sms bude simbolična ( 2 - 3 KM i da to bude nagradni fond, evo vidim i da hrvati imaju svoju ligu ( http://www.sportnet.hr/Manager/Login.aspx ) ili pak ovako nešto http://www.freefantasyfootball.tv, ljudi šta mislite?možemo napraviti posebnu temu na ovo

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 24 avg 2010, 18:06

travnicanin je napisao/la:predlažem našem portalu da pokrene fantasy football naše lige, mislim da bi bilo zanimljivo i da nas ima dosta koji bi igrali, sponzor za nagrade se može naći, a ako ne onda da uplata igrača putem sms bude simbolična ( 2 - 3 KM i da to bude nagradni fond, evo vidim i da hrvati imaju svoju ligu ( http://www.sportnet.hr/Manager/Login.aspx ) ili pak ovako nešto http://www.freefantasyfootball.tv, ljudi šta mislite?možemo napraviti posebnu temu na ovo
Bravo, odlicna ideja. Bilo bi tu dosta posla, ali je to sigurno jedan vid popularizacije lige, sto je jedan od ciljeva ovog portala. Moglo bi se od pocetka iduce sezone napraviti nesto takvo, jer sam siguran da ce portal do tada jos napredovati i da cemo imati jos bolje i detaljnije izvjestaje sa utakmica, sto je glavni preduslov da se igra pokrene.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 24 avg 2010, 18:08

gollum je napisao/la:
travnicanin je napisao/la:predlažem našem portalu da pokrene fantasy football naše lige, mislim da bi bilo zanimljivo i da nas ima dosta koji bi igrali, sponzor za nagrade se može naći, a ako ne onda da uplata igrača putem sms bude simbolična ( 2 - 3 KM i da to bude nagradni fond, evo vidim i da hrvati imaju svoju ligu ( http://www.sportnet.hr/Manager/Login.aspx ) ili pak ovako nešto http://www.freefantasyfootball.tv, ljudi šta mislite?možemo napraviti posebnu temu na ovo
Bravo, odlicna ideja. Bilo bi tu dosta posla, ali je to sigurno jedan vid popularizacije lige, sto je jedan od ciljeva ovog portala. Moglo bi se od pocetka iduce sezone napraviti nesto takvo, jer sam siguran da ce portal do tada jos napredovati i da cemo imati jos bolje i detaljnije izvjestaje sa utakmica, sto je glavni preduslov da se igra pokrene.
uz napore, mislim da se može pokrenuti već od proljetnog dijela prvenstva, evo otvorio sam posebnu temu, a pogledaj te ovu hrvatsku verziju, sasvim je ok i možemo se njom voditi

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 avg 2010, 19:26

ko dzafica u prvih 11 stavi bog ga u šumu okreno,,i niko ne stavlja najmladjeg kapitena i najboljeg zadnjeg veznog lige zahirovica :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

hare_cener
Kontakt:

Post Postao/la hare_cener » 25 avg 2010, 19:05

Phill Jackson je napisao/la:ko dzafica u prvih 11 stavi bog ga u šumu okreno,,i niko ne stavlja najmladjeg kapitena i najboljeg zadnjeg veznog lige zahirovica :roll:
za dzafica si upravu,i ja mislim da trenutno ne moze ni u C tim PL.
kad bi plavu krv imali nikad nebi umirali!!!

smhz
Kontakt:

Post Postao/la smhz » 18 sep 2010, 00:43

Sehic

Muharemovic Trivunovic Torlak Subasic

Muminovic Zeba Zahirovic Kojasevic

Lendric Nikolic

PrPaAaa
Kontakt:

Post Postao/la PrPaAaa » 18 sep 2010, 01:26

Haaa, normalno da si gledo protiv lozane i dobro je da nismo uopste i primili vise golova , pa logicno da cemo gubiti kad je bio onaj kreten od strucnjaka Zoran maric ... cova je dva dana prije utakmice u bl odradio kondicioni trening koji je trajao 6 sati trening se radio u jutarnjem terminu i kada su taj isti dan trebali da odrade navece nije ni jedan igrac mogo pomaknuti , ista situraciji i dan prije ni jedan igrac se nepomice neki dobili upalu misica i sve ... i samo je predvece uradio trening i ujutru , i kad smo izasli na teren vidio je da smo jaca ekiipa protiv lausane i kreten opet je napravio bunker a ganjamo rezultat .. a sada imamo daleko bolji tim sve novi igraci i novo stari trener, pa stevo nikolic je sa modricom 2008 uzo titiulu

Asmir Avdukic je ubjedljivo najbolji golman
Nista nas nije slomilo !!!
Nista nas nece slomiti !!!
Mi cemo te bodriti !!!
I za tebe zivjeti !!
Ljubav si nam jedina !!
Teces nam u venama !!!
Za tebe se borimo !!!
Jer te ludo volimo !!!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 18 sep 2010, 08:52

ademir1993 je napisao/la:Evo i od mene idealnih 11 :D

Mujkic - Sloboda

Arsenijevic- - Sarajevo
Trivunovic - Borac
Milosevic - Celik
Kuduzovic- Celik

Halilovic - Buducnost
Dzakmic - Sarajevo
Visca - Zeljeznicar
Puric - Celik

Varea - S.Brijeg
Smigalovic - Buducnost

Halilović iz Baudućnosti bi mogao u ovaj sastav,pravo dobar igrač samo što ga trener prebacuje sa pozicije na pociciju,gdje god mu zatreba stavi ga pa ne može da dođe baš do izražaja da se za njega malo čuje,a ovaj Šmigalović nije baš za ove ekipe idealnih 11 precijenio si njegove mogućnosti. A za ove ostale igrače imaš mnogo fulova,nije baš idealno.

_ame_
Kontakt:

Post Postao/la _ame_ » 23 sep 2010, 21:08

SAMO DA PONOVIM ZA ŽELJOVCA NUSMIR FAJIĆ-TRAVNIK

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 24 sep 2010, 13:53

--------------------Šehic----------------------

Markovic---Mesic-----Kerla----Radovanovic---

-Bešlija -----Zeba-----Višća/-----Svraka

LAZAR POPOVIC-----Rovcanin

Trener: AMAR AMAR OSIM OSIM
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 24 sep 2010, 14:15

smhz je napisao/la:Sehic

Muharemovic Trivunovic Torlak Subasic

Muminovic Zeba Zahirovic Kojasevic

Lendric Nikolic
sam oizbaci muminovica i muharemovica ima boljih dosta ! Satnceski visca beslija ... svisu od mumeta bolji ! a Muharemovic nije nsta specijalno ! SLAB TROM GLEDAO SAM GA PROTIV CELIKA NE MOZE KILE !

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 24 sep 2010, 14:30

------AVDUKIC/Šehic rezerva------

-- Knezevic---Milosevic-----Trivunovic----Subasic---

-Bešlija -----Hamzic-----Delic-----Zeba-

Tosunovic-----Varea
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”