Elvir Rahimic
Re: Elvir Rahimic
Rahimicu legendo hvala ti za sve.
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic
- sarajlija89
- Kontakt:

Šta reći, koju poruku poslati

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Hvala na svemu! 

- miralem444
- Kontakt:
Odigrat ce on jos jednu prijateljsku ujedno i oprostajnu. Ko zna mozda odigra i jednu u septembru kada krenu kvalifikacije.
Velike zasluge idu njemu sto nismo primili vise golova u ovim kvalifikacijama.
Sve najbolje mu zelim.

Sve najbolje mu zelim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Znači ipak ima nade ! Taman pođoh da napišem nešto o Rahimiću tipa kako je fantastična igra u obadva zadnja meča prošla nezapaženo kada tekst o Elviru na prvoj strani
.
Čovjek je legenda naš najbolji igrač kroz cijele kvalifikacije. Po svaku cijenu se mora zadržati u reprezentaciji može on još ako ništa da ulazi sa klupe. Druga stvar ovakav nam čovjek treba da radi sa mladima ovo se ne smije propustiti. Treba name onakav tip INTELIGENCIJE jer ono se najteže nalazi. Napisaše na prvoj strani GENERALE a ja bih mu prije svega prikačio titulu PROFESORA.

Čovjek je legenda naš najbolji igrač kroz cijele kvalifikacije. Po svaku cijenu se mora zadržati u reprezentaciji može on još ako ništa da ulazi sa klupe. Druga stvar ovakav nam čovjek treba da radi sa mladima ovo se ne smije propustiti. Treba name onakav tip INTELIGENCIJE jer ono se najteže nalazi. Napisaše na prvoj strani GENERALE a ja bih mu prije svega prikačio titulu PROFESORA.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 17 nov 2011, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Dobro rekoše ...
GENERALE HVALA TI ZA SVE !
GENERALE HVALA TI ZA SVE !
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- NoName
- Kontakt:
Treba čovjeku napraviti kvalitetnu oproštajnu utakmicu. Šteta što nije ranije krenuo sa igrama za reprezentaciju, ovo je čovjek koji je makar u 2 ciklusa trebao biti kapiten reprezentacije.
GENERALE, HVALA NA SVEMU I UŽIVAJ U ZASLUŽENOJ PENZIJI!
GENERALE, HVALA NA SVEMU I UŽIVAJ U ZASLUŽENOJ PENZIJI!
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Treba mu napraviti jednu pravu oproštajnu utakmicu...
Po meni bi najbolje bilo da se dogovori prijateljska između Reprezentacije BiH i CSKA Moskva pa da general odigra po jedno poluvrijeme za obje ekipe... Ali......
U svakom slučaju
HVALA TI ZA SVE GENERALE
Po meni bi najbolje bilo da se dogovori prijateljska između Reprezentacije BiH i CSKA Moskva pa da general odigra po jedno poluvrijeme za obje ekipe... Ali......

U svakom slučaju
HVALA TI ZA SVE GENERALE
- Goalgetter
- Kontakt:
K'o sto rece Ciro, moze samo svoju zenu napustiti, a reprezentaciju ne
.
Dobro, jbg, vec ulazi u godine, tesko da ce moci nastaviti do septembra, ali ako bude u ovakvoj formi kao dosad, neznam zasto ne bi nastavio. Ali poslije cemo u tome, sve u svemu, Hvala ti generalu !

Dobro, jbg, vec ulazi u godine, tesko da ce moci nastaviti do septembra, ali ako bude u ovakvoj formi kao dosad, neznam zasto ne bi nastavio. Ali poslije cemo u tome, sve u svemu, Hvala ti generalu !

Hvala za sve i da te zamjeni jedini iskusan covjek spreman ginuti 90 minuta , Ljevakovic.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Daj Boze da postane pomocnik Susicu... Da nam stvori tvrdu odbranu... Sada neznam kakav je kao trener...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- BH Patriot
- Kontakt:
Sta bolan.tek mu je trideset sesta.
Pa Maldini je u tim godinama igrao za juniore u Milanu.
Kakav oprostaj.
Kakav oprostaj.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tek u ovim situacijama poželim da godine ne igraju nikakvu ulogu u fudbalu. Dajte farmaceuti, stvorite eliksir mladosti. Stvorite ga i dozvolite Rahimiću, Musiću i Boliću da ga koriste. Samo njima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Generale, HVALA!

Legendo, zao mi je sto te necemo gledati kako igras na jednom prvenstvu. Ali vjerujem da mozes pomoci iducim generacijama da taj san ostvare.
Hvala za sve, i sve najbolje u zivotu!
Hvala za sve, i sve najbolje u zivotu!
harishp je napisao/la:Sta bolan.tek mu je trideset sesta.
Kakav oprostaj.

ovo su rijeci iz kojih crpim nadu

rahimic se ne smije oprostiti

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.