FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 00:26

Čestitke Stanojeviću mlad je to stručnjak.
Evo ono što sam ja vidjeo večeras,Partizan bolji u prvom,Anderlecht u drugom.Penali su lutrija,kako je ispao od Petrzalke tako je sada prosao.Kes je stigao,al treba bit pametan,ne kupovat neke skupe a ne provjerene,jbg imamo mladog Nastasića koga ne možemo gurat u vatru još,dovest jednog štopera,Lazevski me iznenadio prijatno,imamo i Kizita tu,doduše povredjenog,Mo će se oporavit,Ilić takodje ,a tu je i Babović,još ovaj Medo ako stigne,imaćemo i viška igrača,vjerovatno ćemo Tomića prodat.A od napadača,velika greška je bila što smo Diarru pustili na pozajmicu,Cleo je klasa,ali jos da je Lamine tu e to bi onda bio fantastičan napadački dvojac,ovako jedan špic,možda i Vojo Ubiparip košta nekih 400-500 hiljada kupit njega i obezbjedit se,naravno golmana,doduše tu će bit i najteže naći pravog,trebalo bi Živkoviću malom dati šansu.Sve u svemu u BG će se igrat LŠ,sad valja karte nabavit i uživat....
& $ - & " - & - &
ФСРС

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 avg 2010, 00:29

hahahahahahaha kako sam se ismijao klipu

[youtube][/youtube]
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 00:30

The Game je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Golman pre pre los .. fkt nije ni za neke 3 lige, samo ih sreca povukla na penalima.
Golman i neki AM im treba nema ko loptu da gurne Cleu, kad se vratio Moreira bit ce dobri.

PS : Lamine Diarra gdje je on ???
Otisao je u neku egzoticnu zemlju ja mislim, dal je Dubai il Emirati nisam siguran.
Lamine je na pozajmici u AL-Saadu ,možda nisam ime kluba potrefio al je na pozajmici,koja je Partizanu donijela pola miliona......
& $ - & " - & - &
ФСРС

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 avg 2010, 00:35

Kakva je situacija sa Goranom Galesicem? Nije ga bilo veceras...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 00:37

Cartman je napisao/la:Kakva je situacija sa Goranom Galesicem? Nije ga bilo veceras...
Pisao sam pre nekoliko strana. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2010, 00:42

Zasto nije igrao Morreira,Partizanu cestike sto je usao u L.Prvaka,mada me Anderlecht iskreno razocarao,puno su slabiji nego sto sam mislio,sto opet naravno ne umanjuje uspjeh Partizana ;)
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 25 avg 2010, 00:47

Dylan Dog je napisao/la:Zasto nije igrao Morreira,Partizanu cestike sto je usao u L.Prvaka,mada me Anderlecht iskreno razocarao,puno su slabiji nego sto sam mislio,sto opet naravno ne umanjuje uspjeh Partizana ;)
Ponisten gol, malo demoralisanja, drugo poluvrijeme su bili bolji, produzetci su bili od obje ekipe opustena varijanta, neznam sta te to razocarao Anderlecht, možda nesto u prvom poluvremen kada je sudija bio prestrog prema njima.
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 25 avg 2010, 00:51

Ma ja sam znao da će Partizan proći ako dođe do penal , onaj golman kakav je reko prepašće ga se protivnici i sve će promašiti kad tako i bi .
Svaka čast Partizanu na prolazu od drugog pretkola govorim da će ući u Lp i evo ušli su.

Joj golčine Andrlehta.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 25 avg 2010, 00:53

Svaka cast Partizanu na prolazu .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 25 avg 2010, 00:59

Svaka čast !
Cleo igračina. ;)

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2010, 01:24

hepek04 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Zasto nije igrao Morreira,Partizanu cestike sto je usao u L.Prvaka,mada me Anderlecht iskreno razocarao,puno su slabiji nego sto sam mislio,sto opet naravno ne umanjuje uspjeh Partizana ;)
Ponisten gol, malo demoralisanja, drugo poluvrijeme su bili bolji, produzetci su bili od obje ekipe opustena varijanta, neznam sta te to razocarao Anderlecht, možda nesto u prvom poluvremen kada je sudija bio prestrog prema njima.
Mozda sam imao preveliko misljenje o njima,ali odbrana im je protiv Partizana bila uzasna,Bousuffa koji ima status pravog majstora nije pokazao nista,a nit me taj Lukaku uvjerio da je toliki talenat kao sto se prica.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 01:28

Po meni idealna grupa za PArtizan u LP
Manchester United,Real M,Copenhagen(ako prodje) ili Braga,Partizan.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 25 avg 2010, 01:29

Cestitke igracima, struci, navijacima i svim ostalim.
Plasman u grupu nije mala stvar
dabogda Intera izvukli pa ja iso u Beograd da ga gledam :)
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 25 avg 2010, 14:57

B92: Kamara potpisao za Partizan

slika

Mohamed "Medo“ Kamara, dosadašnji igrač HJK Helsinkija, novo je pojačanje srpskog šampiona Partizana, saznaje B92.

22-godišnji Kamara je sa "crno-belima“ potpisao ugovor na tri plus jednu godinu, a visina transfera nije poznata.

Medo igra na poziciji zadnjeg veznog igrača, visok je 174 centimetra, a čelnici Partizana su ga primetili tokom dvomeča sa finskim šampionom u kvalifikacijama za LŠ. Kamara je postigao sjajan gol u revanš meču u Helsinkiju.

Kamara je reprezentativac Sijera Leonea, a za HJK je na 85 utakmica od 2007. godine postigao 12 golova. Pre toga je nastupao za Kups i Kalon iz svoje zemlje.

Tokom građanskog rata u njegovoj zemlji početkom 90-ih, Kamara je ostao bez oba roditelja, pa mu je fudbal na neki način spasao život. Sa sedam godina počeo je da igra za školu u rodnom gradu Bou, u kojoj je radio njegov stariji brat Kemoh. Sa 12 godina došao je u prvi klub, Sijera Rendžers koji je učestvovao na turnirima za mlade igrače u zemlji. Prvi veliki korak u njegovoj karijeri bio je prelazak u Kalon 2002. godine. Bio je standardni reprezentativac U17 reprezentacije Sijera Leonea sa kojim je igrao finale Afričkog šampionata 2003. Iste godine igrao je i na U17 Svetskom prvenstvu u Finskoj.

Posle turnira pobegao je iz reprezentacije sa nekoliko saigrača i zatražio azil koji im je odobren. Međutim, FIFA im nije dozvolila da se bave fudbalom. Tek kada je napunio 18 godina FIFA mu je dozvolila da se licencira pa je Kamara potpisao ugovor sa Kupsom, pre početka sezone 2006. godine. U međuvremenu je trenirao sa ekipom JIPPO. Na kraju sezone Kups je ispao iz lige, a Kamara prešao u prestonicu Helsinki u HJK.

Već u prvoj sezoni odigrao je sve utakmice tima i bio izabran za najkorisnijeg igrača ekipe. U martu 2008. potpisao je trogodišnji ugovor, a u aprilu 2010. ga produžio do leta sledeće godine. Ubrzo je HJK saopštio da su za Kamaru bili zainteresovani Olimpijakos, Herta, švedski AIK i Partizan.

Kamara je u finskoj važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera od kojeg se mnogo očekivalo u budućnosti. Snažne konstitucije, sjajan je u defanzivi, ali i podjednako opasan u napadu s obzirom da poseduje odličnu tehniku.

B92

Nista se n ceka, pojacava se tim za Ligu Sampiona odmah!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2010, 15:10

Odlican igrac,mislim da bi se sa njim moglo dogoditi nesta kao sa Castillom kod nas i mislim da ce biti od velike popmoci Partizanu u nastavku.Rekao sam nekidan kada sam pisao o HJK-u da bi za njega najbolje bilo da ode iz HJK-a ako zeli dobru karijeru.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 avg 2010, 15:15

Cuj Medo :mrgreen:
nema potpisa

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 15:20

Koliiko dobrih vijesti u zadnjih 15 dana,Babovic potpisao,mlad,a talentovan,Smiljke pokazuje da nije za bacanja,Petrovic ostao,Medo dosao (slazem se on je klasa Castilla,a svi znamo kako je taj covjek igrao),jos golmana da dovedemo,po meni Kahrimana nije puno skup,a dobar golman,te desnog beka ne bi bilo lose nzm kakva je cijena al vrlo dobar je Gaitan,mladi argentinac,nevjerujem da je skuplji od 300 000 evra,te napadaca,nzm sta je sa bugarinom Hazurovim,a moze i domaci Ubiparip i imamo tim za proljece u Evropi (realno msm na Ligu Evrope)...Koliko lijepih stvari,a na jesen Liga Sampion u fudbalu,Evroliga u kosarci,Evroliga u vaterpolu....STA LJEPSE ?
& $ - & " - & - &
ФСРС

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 25 avg 2010, 15:21

Medo mu je nadimak u Finskoj.

Definitivno ce biti jos pojacanja, prica se da smo doveli dva dobra igraca u napadu i odbrani ali se i dalje ne zna koja. Inace sve ce biti jasno za 5 dana kada se zavrsava prelazni rok.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 25 avg 2010, 15:26

NukeR je napisao/la:Medo mu je nadimak u Finskoj.

Definitivno ce biti jos pojacanja, prica se da smo doveli dva dobra igraca u napadu i odbrani ali se i dalje ne zna koja. Inace sve ce biti jasno za 5 dana kada se zavrsava prelazni rok.
Ma polemisu sa imenima,prica se da je sto se stopera tice rijec o Savicu iz Borce ,covjeku koji je bio u Arsenalu na probi i o kojem je Arsene Wenger rekao da je kvalitetan igrac,dok je sto se napadaca tice vjerovatno u pitanju Zabia,dobar ,mlad igrac,jbg toliko sto se moje logike tice ko su ta dvojica,mozda budu i neki poznatiji.
& $ - & " - & - &
ФСРС

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 25 avg 2010, 15:28

Ovaj Medo je bio jak na FM-u... :mrgreen:

Koliko je bilo Grobara u Belgiji?Kao da i nije bas neka invazija bila... :?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.