Stadion Borussie Dortmund,Westfalen ?the scouser je napisao/la:U finali Kupa Uefa Liverpool je pobjedio Alaves sa 5-4
Gdje se to finale odigralo?
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
FK Pjetlovi
- majestic24
- Kontakt:
Moze. Zabiju sebi 2 autogoladema je napisao/la:moze li jedna ekipa u fudbalu postic 2 gola a da druga ekipa ne dotakne loptu ni jednom
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- the scouser
- Kontakt:
Mora se centar izvesti,znaci nedema je napisao/la:moze li jedna ekipa u fudbalu postic 2 gola a da druga ekipa ne dotakne loptu ni jednom

Sad nek postavi pitanje jedan od ove dvojice gore,da ne kompliciramo bezveze

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Mislim da sam ja na redu.
Najduza atletska disciplina?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Maraton 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ne.juznjak> je napisao/la:Maraton
pravila kazu da moze
Zadnja izmjena: dema, dana/u 14 sep 2010, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
mozda je mislio koja najduze traje, pa evo da probam desetoboj(ne zamerite mi ako nisam napisao dobro
)

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
10.000 m ?Devil je napisao/la:Mislim da sam ja na redu.
FK Pjetlovi
Mislim na tacnu duzinu u km jedne atletske discipline koja ima svoj naziv.Nail for Real je napisao/la:mozda je mislio koja najduze traje, pa evo da probam desetoboj(ne zamerite mi ako nisam napisao dobro)
@reds ne
oceli meni iko odgovorit tacno
- legenda reala
- Kontakt:
TriatlonDevil je napisao/la:Mislim na tacnu duzinu u km jedne atletske discipline koja ima svoj naziv.Nail for Real je napisao/la:mozda je mislio koja najduze traje, pa evo da probam desetoboj(ne zamerite mi ako nisam napisao dobro)
@reds ne
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
zar triatlon spada u atletikumajestic24 je napisao/la:Moze. Zabiju sebi 2 autogoladema je napisao/la:moze li jedna ekipa u fudbalu postic 2 gola a da druga ekipa ne dotakne loptu ni jednom

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
a ja furke ne odg tacno na pitanje a predete na drugo i to vi sami odlucite sta je odgovorthe scouser je napisao/la:Mora se centar izvesti,znaci nedema je napisao/la:moze li jedna ekipa u fudbalu postic 2 gola a da druga ekipa ne dotakne loptu ni jednom
Sad nek postavi pitanje jedan od ove dvojice gore,da ne kompliciramo bezveze
Zar je triatlon atletsko natecanje,ovo ozbiljno pitam?
NIje ni bitno sama trkacka disciplina je u pitanju sto ja trazim.
@dema ti nisi bio na redu da postavljas pitanje,pogodi predhodno pa postavljaj

- legenda reala
- Kontakt:
Pa to su tri discipline sastavljene u jednu vožnja bicikla,plivanje ,trčanje nija ne bi rekao da je atletika al haj da probam možda prođe.Raul_64 je napisao/la:zar triatlon spada u atletikumajestic24 je napisao/la:Moze. Zabiju sebi 2 autogoladema je napisao/la:moze li jedna ekipa u fudbalu postic 2 gola a da druga ekipa ne dotakne loptu ni jednom
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ama bio sam prije tebe nista tacno odgDevil je napisao/la:Zar je triatlon atletsko natecanje,ovo ozbiljno pitam?![]()
moze li jedna ekipa 2 gola bez da druga ekipa dotakne loptu ti nisi bio na redu jer nije mi niko nije odg tacno
- legenda reala
- Kontakt:
Sportsko hodanje .
40 Km
40 Km
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 14 sep 2010, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.
Na koliko?legenda reala je napisao/la:Sportsko hodanje .
@nail to je isto samo na koliko km.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 14 sep 2010, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
- Nail for Real
- Kontakt:
brzo hodanje na 10 kmlegenda reala je napisao/la:Sportsko hodanje .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.