-Paja je napisao/la:Newcastle ce na Emiratsu da osjeti sta je MOC!

Možda Arsenal i izgleda moćno, ali Newcastle vodi.

Prestoji teško poluvrijeme za Newcastle, vidjećemo da li će uspjeti da se održe u životu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
-Paja je napisao/la:Newcastle ce na Emiratsu da osjeti sta je MOC!
Ovo je napisano u petak i tako se i desilo.Monolog je napisao/la:I, da ne zaboravim, nadam se da će na Emiratesu Hughton biti u odijelu, jer bi to značilo da ćemo iščupati bod(ove).
Chelsea želi kupiti Andyja Carrolla
CHELSEA je pripremio ponudu od 15 milijuna funti da bi od Newcastle Uniteda otkupio ugovor 21-godišnjega engleskog centarfora Andyja Carrolla, piše Sunday Express.
Talijanski menadžer nogometnog premijerligaša iz Londona, Carlo Ancelotti, zaljubljen je u robusnu, a istodobno i profinjenu silinu mladog napadača, koji bi mogao dobiti debitantski poziv za seniorsku reprezentaciju Engleske uoči prijateljskog dvoboja s Francuzima za deset dana na Wembleyju.
Carrolla Talijan zapravo vidi kao idealnu zamjenu za Didiera Drogbu, očigledno svjestan da 32-godišnji Bjelokošćanin neće još dugo moći svojom igrom razarati suparničke obrane kao što je činio u šest proteklih sezona.
Prije mjesec je dana Carroll produljio ugovor s Newcastleom do ljeta 2015. godine. Ove je sezone u deset premijerligaških dvoboja zabio pet golova uz četiri asistencije.
Neće se Newcastle samo tako rješiti Carrolla. Momak je iz Newcastlea (predgrađa) cijeli život navija za Newcastle. Njegov dječački san ispunjen mu je ovo ljeto kad mu je dana devetka koja u Newcastelu znači više nego vjerojatno ijedan drugi broj u nekom drugom klub. Osim toga prije nekoliko tjedana je potpisao novi petogodišnji ugovor, tako da ne vjerujem da će ga još duže vremena prodati. Uvjeren sam da bi Carroll najradije cijelu karijeru htio provest u Nufc-uDylan Dog je napisao/la:Pogotovo nakon danasnjega gola,tesko ce te uspjeti zadrzati Carolla,mogao bi on postici velike stvari ako se malo smiri,dosta se pise o njegovom problematicnome zivotu izvan terena,ta upravo je to sprijecilo njegovog suigraca Joey Bartona da napravi veliku karijeru..
U potpunosti se slažem sa tobom.Sa jačim momčadima igramo odlično,dok sa ekipa koje su evidentno slabije od nas prosipamo bodove,ali i sa trenutnom situacijom sam zadovoljan,jer mi smo došli iz Championshipa.Važno je sam da zadržimo Carrolla,Jonasa i Nolana i sljedeće aBd sezone u Europu(nadam se)Blue_He4rt je napisao/la:Da ste dobili jedan Wigan,Stoke,Blackpool,pa i Blackburn kod kuce bili bi 1. u ligi...Nevjerovatno tek sada sam uocio taj podatak!!....Govorim ovo iz razloga sto vas smatram kvalitetnijom od sve cetiri navedene ekipe...
OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja mislim da bi Newcastle bio prvi na tabeli da je igrao samo u gostima.