Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

M. Scofield
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la M. Scofield » 20 jan 2011, 15:09

jacky09 je napisao/la:
Tom Huddlestone je napisao/la:Nisam rekao da je on los, on je sjajan igrac ali mislim da je bezpotrebna kupovina, i dobija velike pare, koliko sam cuo 16 miliona ce zaraditi za 4 i po godine, usput cuo sam da je Tottenham zainteresovan za Luis Fabiana, nadam se da to nije istina jer nude 15 miliona za njega a za takve pare se moze dovesti bolji igrac
Tottenhamu pod hitno treba kvalitetan špic. Umjesto da nagomilavaju igrače u sredini i nazad mogli bi kupiti kakvog poštenog napadača.
To ja odavno govorim, ovoj ekipi samo to i treba, Defoe je van forme, a Pav, Crouch nikad u njoj nisu ni bili, a Keane je prestar
Audere est Facere

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 20 jan 2011, 15:15

M. Scofield je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
Tom Huddlestone je napisao/la:Nisam rekao da je on los, on je sjajan igrac ali mislim da je bezpotrebna kupovina, i dobija velike pare, koliko sam cuo 16 miliona ce zaraditi za 4 i po godine, usput cuo sam da je Tottenham zainteresovan za Luis Fabiana, nadam se da to nije istina jer nude 15 miliona za njega a za takve pare se moze dovesti bolji igrac
Tottenhamu pod hitno treba kvalitetan špic. Umjesto da nagomilavaju igrače u sredini i nazad mogli bi kupiti kakvog poštenog napadača.
To ja odavno govorim, ovoj ekipi samo to i treba, Defoe je van forme, a Pav, Crouch nikad u njoj nisu ni bili, a Keane je prestar
Zar Keane nije otisao na posudbU? :?
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 20 jan 2011, 19:20

"Tottenhamu pod hitno treba kvalitetan špic. Umjesto da nagomilavaju igrače u sredini i nazad mogli bi kupiti kakvog poštenog napadača.[/quote]
To ja odavno govorim, ovoj ekipi samo to i treba, Defoe je van forme, a Pav, Crouch nikad u njoj nisu ni bili, a Keane je prestar"
Zar Keane nije otisao na posudbU? :?[/quote]
Evo citam zainteresovani ste za Hulka,neznam zasto ce vam on al eto ,veoma dobar igrac snazan ,prodobar,brz kao stvoren za englesku ligu :)
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 20 jan 2011, 22:16

Sta mislite, da li cemo uspijeti pobijediti Milan u ligi prvaka, a ako bi davali golove ko bi ih dao...
Ja iskreno mislim da imamo kvalitetu da pobijedimo ih, a golove bi vjerovatno dali Defoe ili Gallas, ne znam zasto njih dvojca ali mislim da bi mogli ga dati. Zna li iko kada se vraca Huddlestone

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 21 jan 2011, 09:06

Tom Huddlestone je napisao/la:Sta mislite, da li cemo uspijeti pobijediti Milan u ligi prvaka, a ako bi davali golove ko bi ih dao...
Ja iskreno mislim da imamo kvalitetu da pobijedimo ih, a golove bi vjerovatno dali Defoe ili Gallas, ne znam zasto njih dvojca ali mislim da bi mogli ga dati. Zna li iko kada se vraca Huddlestone
za mjesec dana
Audere est Facere

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 21 jan 2011, 14:16

Huddlestone nam jako fali na sredini terena, on je kao sto je razbijac mascherano bio u Liverpool-u kod nas :) , i Jenas i Palacios nisu uspijeli zamijeniti ga, jedva cekam kada ce se vratiti

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 jan 2011, 20:40

Tom Huddlestone je napisao/la:Sta mislite, da li cemo uspijeti pobijediti Milan u ligi prvaka, a ako bi davali golove ko bi ih dao...
meni sve nekako vuce na to da totenham nadigrati i proci milana, nekako mi je totenham puno poletnija i uskladjenija ekipa, do milan zavisi od igre pojedinaca i njihove inspiracije.

uspije li totenham u prvoj utakmici na san siru izvuci remi ili neki poraz sa golom zaostatka, mislim da cete naprosto u svoj toj zelji i euforiji, ali i kvalitetu igrackom, jednostavno pomesti Milan s terena
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2011, 23:39

The DocTOR!! je napisao/la:
M. Scofield je napisao/la:Tottenhamu pod hitno treba kvalitetan špic. Umjesto da nagomilavaju igrače u sredini i nazad mogli bi kupiti kakvog poštenog napadača.
Zar Keane nije otisao na posudbU? :?[/quote]
ma kaze ipak kao dijete nije bio i navijac birminghama :D
You are someone else I am still right here

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 22 jan 2011, 17:39

igramo ocajno ocajno i samo ocajno

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 22 jan 2011, 18:14

Bale se teze ozlijedio prema pisanju Goal.com-a
onda smo gotovi, nistaa, propadamo :roll:

genetsko.mekinje
Kontakt:

Post Postao/la genetsko.mekinje » 23 jan 2011, 17:20

Tom Huddlestone je napisao/la:Bale se teze ozlijedio prema pisanju Goal.com-a
onda smo gotovi, nistaa, propadamo :roll:

Morat ce sad igrat defanzivno :(
Glavata majmuncina, zadrti gad.
Covjek uci dok je ziv i opet umre glup...
nije bitno kol'ko zbaris,neg sta. Aristotel poslije 0.7l grcke rakije.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 23 jan 2011, 23:38

Za mene je veoma glup poteza 'Arrya da Balea vrati na lijevog beka, i opcenito glup potez dovodenje Pieanaara, iako je kao veoma dobar igrac, minimalno placen.

Ne vidim razlog zasto mijenjati pobjednicku taktiku, samo zato kako bi se udovoljilo nekom pojedincu, u ovom slucaju Pieanaru.

Jos se sada povrijedio, ali ce se to moci popuniti sa Pienaarom/Kranjcarom, i Assou-Ekottom, no po meni, veoma glup potez Redknappa, i mislim da je i sam svjestan toga.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 24 jan 2011, 08:35

polga je napisao/la:Za mene je veoma glup poteza 'Arrya da Balea vrati na lijevog beka, i opcenito glup potez dovodenje Pieanaara, iako je kao veoma dobar igrac, minimalno placen.

Ne vidim razlog zasto mijenjati pobjednicku taktiku, samo zato kako bi se udovoljilo nekom pojedincu, u ovom slucaju Pieanaru.

Jos se sada povrijedio, ali ce se to moci popuniti sa Pienaarom/Kranjcarom, i Assou-Ekottom, no po meni, veoma glup potez Redknappa, i mislim da je i sam svjestan toga.
slazem se sa tobom, on obavezno treba napadaca, a procitao sam na internetu, da onaj Ruski tupan Pavlyuchenko
odbija trenirati, sjajna prilika za dovesti jos jednog napadaca

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jan 2011, 09:17

Odbija trenirati, jer je treći izbor(a Tottenham igra sa jednim isturenim u većini slučajeva). Dakle, Roman misli da je kvalitetniji od Defoe-a i Croucha, iako to nije slučaj(vidjeli smo njegove (ne)mogućnosti u utakmicama u kojima je dobivao priliku).

Što se tiče napadača, Defoe je van forme(ne mogu se sjetiti, al' mislim da on dugo nije zabio, što zbog povrede, što zbog evidentnog pada forme), a ni Crouch nije ništa bolji. Eh, ne zapamtih šta je komentator rek'o za vrijeme meča protiv Newcastle-a, ali je govorio kako su napadači Tottenhama neefikasni. Sad provjerih i vidim da su 4 napadača ukupno postigla 6 golova(Roman Pavlyuchenko je postigao 5, Crouch 1) :o , što je zbilja nevjerovatno.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 24 jan 2011, 11:01

Monolog je napisao/la:Odbija trenirati, jer je treći izbor(a Tottenham igra sa jednim isturenim u većini slučajeva). Dakle, Roman misli da je kvalitetniji od Defoe-a i Croucha, iako to nije slučaj(vidjeli smo njegove (ne)mogućnosti u utakmicama u kojima je dobivao priliku).

Što se tiče napadača, Defoe je van forme(ne mogu se sjetiti, al' mislim da on dugo nije zabio, što zbog povrede, što zbog evidentnog pada forme), a ni Crouch nije ništa bolji. Eh, ne zapamtih šta je komentator rek'o za vrijeme meča protiv Newcastle-a, ali je govorio kako su napadači Tottenhama neefikasni. Sad provjerih i vidim da su 4 napadača ukupno postigla 6 golova(Roman Pavlyuchenko je postigao 5, Crouch 1) :o , što je zbilja nevjerovatno.
defoe je dao 2 gola u kupu, a eto jedini od npadaca je aktivan Crouch ( u ligi prvaka ), sve to nam govori da trebamo nekog kao Suarez ili nekog takvog..

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 11:05

Tom Huddlestone je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Odbija trenirati, jer je treći izbor(a Tottenham igra sa jednim isturenim u većini slučajeva). Dakle, Roman misli da je kvalitetniji od Defoe-a i Croucha, iako to nije slučaj(vidjeli smo njegove (ne)mogućnosti u utakmicama u kojima je dobivao priliku).

defoe je dao 2 gola u kupu, a eto jedini od npadaca je aktivan Crouch ( u ligi prvaka ), sve to nam govori da trebamo nekog kao Suarez ili nekog takvog..
Takvog necete dobiti. To je samo medijska varka da ga vi zelite, kako bi Ajax mogao povecati ponudu. Koliko citam, vi ste zainteresovani za Fabiana i Rossija. Fabiano je taj koji moze igrati ispred Van der Vaarta. Jedini problem je njegov broj godina (30).
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jan 2011, 11:08

polga je napisao/la:Jedini problem je njegov broj godina (30).
I izjava da želi igrati u velikom klubu ukoliko napusti Sevillu(a Tottenham, ruku na srce, nije ni "v" od velikog kluba). Što se tiče Rossi-ja(nadam se da misliš na Giuseppea iz Villareala), klauzula je oko 30-ak miliona Eura, a svi znamo da se on nije mog'o izboriti ni za klupu kod Fergusona(ok, bio je mlad, ali..), tako da postoji mogućnost njegovog nesnalaženja u Premiershipu(to je preopasno s obzirom na uložen novac).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 11:11

Monolog je napisao/la:
polga je napisao/la:Jedini problem je njegov broj godina (30).
I izjava da želi igrati u velikom klubu ukoliko napusti Sevillu(a Tottenham, ruku na srce, nije ni "v" od velikog kluba). Što se tiče Rossi-ja(nadam se da misliš na Giuseppea iz Villareala), klauzula je oko 30-ak miliona Eura, a svi znamo da se on nije mog'o izboriti ni za klupu kod Fergusona(ok, bio je mlad, ali..), tako da postoji mogućnost njegovog nesnalaženja u Premiershipu(to je preopasno s obzirom na uložen novac).
I Van der Vaart je zelio igrati u velikom klubu, pa je zavrsio u Tottenhamu.

Ma znam da je problem ta adaptacija, pogotovo tih Španaca, izuzetak Torres. Nego sam napisao inace za koga su zainteresovani. Pique je isti problem imao u Unitedu. Odmah kada ga vidis, znas da se ono nece snaci nigdje izvan Spanije.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 jan 2011, 11:18

Dobro, VDV je barem igr'o u velikim klubovima(Ajax, HSV i Real), dok je Fabiano igr'o na pijesku i u Sevilli(a godine mu nisu saveznik, pa je ovaj posljednji prelazni rok bio možda i jedina prilika da zaigra u nekom iole konkurentnijem klubu u ligama petice).

Slao je Tottenham ponudu i na Newcastleovu adresu od 18 miliona Eura za Carrolla, ali je ista glatko odbijena. U međuvremenu je cijena ovog engleskog napadača narasla na vrtoglavih 25 milina(tako barem misle stručnjaci, a ne ja), tako da je još manja vjerovatnoća njegovog dolaska na White Heart Lane.

Nego, postoje napadači koji bi sigurno mogli pomoći Tottenhamu, al' prvo se treba riješiti nezadovoljnih igrača kojih ima na pretek(Kranjčar, Keane, Roman, Bentley, Ćorluka), pa od tog novca dovesti nekog ko bi u startu mogao činiti razliku u odnosu na njihove protivnike.

polga
Kontakt:

Post Postao/la polga » 24 jan 2011, 11:22

Mislim da je za Carrolla bitno povecana cijena radi toga sto je Englez, i da nakon jedne polusezone (dobro bio je dobar i u Championshipu), vrijedi 25 miliona funti.

Tottenham je prenatrpan, i to se pod hitno mora prodati, i izvuci koliko je god vise moguce, a Redknapp je sam kriv za to. On misli da moze igrati stalno sa istih 11, a da ovi sto sjede na klupi, pa cak koji budu na tribinama, nece biti nesretni, jer je to ''veliki Tottenham''.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: wr10 i 3 gosta.