eto vam..skinite crack i sacekajte minutu da se ugasi kompjuter i nece vam to vise dolazit

Gerrard je napisao/la:E ovako, pokusaj se sjetiti kad ti tacno "genuine update" zakacio na racunar! Onda ides, start - all programs - accessories - system tools - system restore; nakon toga vratis sistem na dan prije nego se "genuine" instalirao! Kad to zavrsis, da ti se "genuine ne bi ponovo pojavio jer hoce, idi na control panel - automatic updates - (i namjesti na ovo, "download updates for me but don't automatically download or install them" - klikni apply pa ok... E sada kada ti se pojavi opet onaj zuti stit koji signalizira novi update, desni klik misa na stit, i onda izaberes koji update zelis instalirati, a kada se pojavi "genuine" nemoj ga odabrati za instalaciju! Onda ce ti se pojaviti novi prozor gdje samo trebas kliknuti "don't notify me about these updates again! Problem rijesen, no more genuine-a!123456 je napisao/la:Molio bi one koji znaju pomoci da rijesim ovaj svoj problem.Znaci na Desktopu mi se uvijek kad upalim komp pojavi ovo:
E kad ja postavim neku sliku na Desktop ona je tu dok neugasim komp.Prilikom paljenja ponovo se ovo pojavi i ekran je crn umjesto slike.Svaka pomoc je dobrodosla.
Jedan jaran mi rece da je to rjesivo ali on nezna kako.A sada, imas jos nacina, da preko zakrpa rijesis ovaj problem, ali te zakrpe rade samo na odredjenim service packovima xp-a tako da je ovo po meni najbolji nacin da se rijesis sranja!
Pokusaj ovo !
ja ovo skinuo i kaze mi da komp podrzava ovaj program pa mi onda izbaci da moram pobrisat neke programe(npr.NERU),pa da neki programi nece raditi korektno u visti(npr.MSN),pa da posjetim neku njihovu stranicu itd.123456 je napisao/la:kad ga skinem sta sa njim raditi?jeli se treba nesto negdje kopirati ili ??Jer ja sam ipak laik za te stvari.
T-MAC je napisao/la:imam i ja isti problemGerrard je napisao/la:E ovako, pokusaj se sjetiti kad ti tacno "genuine update" zakacio na racunar! Onda ides, start - all programs - accessories - system tools - system restore; nakon toga vratis sistem na dan prije nego se "genuine" instalirao! Kad to zavrsis, da ti se "genuine ne bi ponovo pojavio jer hoce, idi na control panel - automatic updates - (i namjesti na ovo, "download updates for me but don't automatically download or install them" - klikni apply pa ok... E sada kada ti se pojavi opet onaj zuti stit koji signalizira novi update, desni klik misa na stit, i onda izaberes koji update zelis instalirati, a kada se pojavi "genuine" nemoj ga odabrati za instalaciju! Onda ce ti se pojaviti novi prozor gdje samo trebas kliknuti "don't notify me about these updates again! Problem rijesen, no more genuine-a!123456 je napisao/la:Molio bi one koji znaju pomoci da rijesim ovaj svoj problem.Znaci na Desktopu mi se uvijek kad upalim komp pojavi ovo:
E kad ja postavim neku sliku na Desktop ona je tu dok neugasim komp.Prilikom paljenja ponovo se ovo pojavi i ekran je crn umjesto slike.Svaka pomoc je dobrodosla.
Jedan jaran mi rece da je to rjesivo ali on nezna kako.A sada, imas jos nacina, da preko zakrpa rijesis ovaj problem, ali te zakrpe rade samo na odredjenim service packovima xp-a tako da je ovo po meni najbolji nacin da se rijesis sranja!
Pokusaj ovo !
a nsta ako se ne mogu sjetiti kad se ovo zakacilo,jer kod mene ovo vec malo duze stoji na kompu pa se ja pomirio s tim da nea spasa![]()
http://www.softpedia.com/get/Tweak/Unin ... eWGA.shtml123456 je napisao/la:Molio bi one koji znaju pomoci da rijesim ovaj svoj problem.Znaci na Desktopu mi se uvijek kad upalim komp pojavi ovo:
Jedan jaran mi rece da je to rjesivo ali on nezna kako.
KRALJUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUQUARESMA 18<<< je napisao/la:http://www.softpedia.com/get/Tweak/Unin ... eWGA.shtml123456 je napisao/la:Molio bi one koji znaju pomoci da rijesim ovaj svoj problem.Znaci na Desktopu mi se uvijek kad upalim komp pojavi ovo:
Jedan jaran mi rece da je to rjesivo ali on nezna kako.
skini ovo, i izbrisi preko ovoga
Teško je sa sigurnošću tvrditi, ali sam prilično siguran da ti je dotrajala grafička karta. Ako imaš mogućnost posudi od nekog grafičku i da vidiš da li će se problem ponovo desiti.T-MAC je napisao/la:ljudi kod mene je ovakav problem
znaci nijedna igrica mi u zadnje vrijeme ne moze.ne zato sto je komp slab vec je nesto drugo u pitanju.
kad instalisem igru i pocnem igrat i tad nastaju problemi.prvo igra dva ili tri puta zaglavi,odnosno nestane slike pa se sve ponovo vrati i i opet igram koji minut onda mi nestane slike al ima tona.ti tamo pucas,udaras se al ne vidis ekran crn.
a nekad kad igrica zaglavi komp se sam restartuje.
tako da sam u zadnje vrijeme poceo pravo gubit zivce radi ovoga.
imal pomoci il da mjenjam komp
a ne bi trebalo biti do graficke jer sam prije koji mjesec dodavao na komp novu graficku i ramNoName je napisao/la:Teško je sa sigurnošću tvrditi, ali sam prilično siguran da ti je dotrajala grafička karta. Ako imaš mogućnost posudi od nekog grafičku i da vidiš da li će se problem ponovo desiti.T-MAC je napisao/la:ljudi kod mene je ovakav problem
znaci nijedna igrica mi u zadnje vrijeme ne moze.ne zato sto je komp slab vec je nesto drugo u pitanju.
kad instalisem igru i pocnem igrat i tad nastaju problemi.prvo igra dva ili tri puta zaglavi,odnosno nestane slike pa se sve ponovo vrati i i opet igram koji minut onda mi nestane slike al ima tona.ti tamo pucas,udaras se al ne vidis ekran crn.
Obori onda sistem, najlakse ti jeT-MAC je napisao/la:a ne bi trebalo biti do graficke jer sam prije koji mjesec dodavao na komp novu graficku i ramNoName je napisao/la:Teško je sa sigurnošću tvrditi, ali sam prilično siguran da ti je dotrajala grafička karta. Ako imaš mogućnost posudi od nekog grafičku i da vidiš da li će se problem ponovo desiti.T-MAC je napisao/la:ljudi kod mene je ovakav problem
locina, pa jesam li ja dao link cojku.Nail for Real je napisao/la:Za ono Genine,ima negdje vidjao sam na rapid share program koji brise to,ne mogu da mu se setim imena![]()
![]()
Prvo ocists cooler, od graficke i od procesora, sve komplet ocistis, koji ti je monitor, da nije crt, ako ti se opet to bude desavalo to ti je 100% do graficke, jer nema do cega biti.T-MAC je napisao/la:ljudi kod mene je ovakav problem
sad bi nacrto al olovku izgubi pa mi mrsko naci,T-MAC je napisao/la:mos malo pojasniti sta da ocistim posto jabnisam neki vrsni poznavaoc racunarske tehnologije.jel ides na to da otvorim centralnu pa da nesh dole oko graficke barcem i cistim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.