Adnan Catic alias Felix Sturm
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Adnan Catic alias Felix Sturm
Kako ga "otrese"... Crnjo jos sebi nije dosao i covjek ne zna sta se desava, a Adnan je pokazao koja je ljudska velicina prije je tu bio Barbarez sada Vedo i Sejo i jedva cekam da pretvori u stvarnost svoju najavu da ce jednu borbu odrzati u Sarajevu.
PS: Ne znam st Njemacki mediji forsiraju duel s onim Sylvestreom ja koliko se sjecam 2008.godine ga rastavio na proste faktore i ovaj bio krvav i sada da se opet protiv njega bori.... Nevdim smisao te borbe, ali eto medijska kampanja cini cuda. Jos jednom svaka cast majstre za vecerasnju borbu.
PS: Ne znam st Njemacki mediji forsiraju duel s onim Sylvestreom ja koliko se sjecam 2008.godine ga rastavio na proste faktore i ovaj bio krvav i sada da se opet protiv njega bori.... Nevdim smisao te borbe, ali eto medijska kampanja cini cuda. Jos jednom svaka cast majstre za vecerasnju borbu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
jel zna ko šta je značila ona povesk na Adnanovoj glavi na kojo je pisalo 4-Mahir
g.irhad je napisao/la:jel zna ko šta je značila ona povesk na Adnanovoj glavi na kojo je pisalo 4-Mahir
Mahir se zove njegov dvogodisnji sin

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
fifa09 je napisao/la:g.irhad je napisao/la:jel zna ko šta je značila ona povesk na Adnanovoj glavi na kojo je pisalo 4-Mahir
Ako vec hoces da kazes sve do kraja,nije dvogodisnji,nego jednoipogodisnji

to znaci "za mahira", mahir mu je sin:)
-
- Kontakt:
Jel ovaj naš borac metroseksualac?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- pazzoetoogol
- Kontakt:
vjeruj nemogu se zacuditi kakve ti gluposti valjasmelanholicar je napisao/la:Jel ovaj naš borac metroseksualac?

non siamo mai stati in B ! FORZA INTER
to što on piše je manje bitno , bitan je post-counter 

-
- Kontakt:
Čuj njegapazzoetoogol je napisao/la:vjeruj nemogu se zacuditi kakve ti gluposti valjasmelanholicar je napisao/la:Jel ovaj naš borac metroseksualac?

Kakav Crnjo nije mu ni do koljena, vise mi dosadno gledati borbe Adnana imali mu koga ravnog u njegovoj kategoriji, cisto sumljam, dobra fora kad uletise Vedo i Sejo hahaah izgubili se
Sta reci osim Bosnom behar probeharao 

Dobro te je Irma ne rise vise molim teever je napisao/la:fifa09 je napisao/la:g.irhad je napisao/la:jel zna ko šta je značila ona povesk na Adnanovoj glavi na kojo je pisalo 4-Mahir
Ako vec hoces da kazes sve do kraja,nije dvogodisnji,nego jednoipogodisnji

- Principatus
- Kontakt:
@ melanholicar
Neki to zovu higijenom.
Neki to zovu higijenom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- samir_tm87
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:@ melanholicar
Neki to zovu higijenom.

Licna higijena..Ti zivis u sumi, i lovis..Jel' tako ono bjese?melanholicar je napisao/la:Čuj njegapazzoetoogol je napisao/la:vjeruj nemogu se zacuditi kakve ti gluposti valjasmelanholicar je napisao/la:Jel ovaj naš borac metroseksualac?![]()
,pitam je li metroseksualac jer koliko vidim na osnovu ove slike primjećujem da ima odredjene fizičke aktivnosti kada je u pitanju devastiranje prirodnih izraslina u vidu dlaka izmedju pazuha. Ako je glupost pitanje i obrazloženje,onda stvarno jbg.
Ti nisi normalan frajer gleda imal covjek dlake ispod pazuha nisi normalan majke mi eh na kakvih sve neces cudaka naletit na ovom forumu to je cudomelanholicar je napisao/la:Čuj njegapazzoetoogol je napisao/la:vjeruj nemogu se zacuditi kakve ti gluposti valjasmelanholicar je napisao/la:Jel ovaj naš borac metroseksualac?![]()
,pitam je li metroseksualac jer koliko vidim na osnovu ove slike primjećujem da ima odredjene fizičke aktivnosti kada je u pitanju devastiranje prirodnih izraslina u vidu dlaka izmedju pazuha. Ako je glupost pitanje i obrazloženje,onda stvarno jbg.

-
- Kontakt:
Slažem se,ali ako nisi higijenski nastrojen,drugo ime ti je metroseksualac.Stoga ništa loše nisam mislio,ali sam postavio jer mišljenja sam da polovina ovih što diskutuje ne pravi razliku izmedju pojmova metroseksualac i homoseksualac,nažalost!Principatus je napisao/la:@ melanholicar
Neki to zovu higijenom.
ti si ludmelanholicar je napisao/la:Slažem se,ali ako nisi higijenski nastrojen,drugo ime ti je metroseksualac.Stoga ništa loše nisam mislio,ali sam postavio jer mišljenja sam da polovina ovih što diskutuje ne pravi razliku izmedju pojmova metroseksualac i homoseksualac,nažalost!Principatus je napisao/la:@ melanholicar
Neki to zovu higijenom.

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.