FK Mladost DK

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 29 maj 2011, 22:12

alacious je napisao/la:
Night_Crew_Kakanj je napisao/la:
alacious je napisao/la:Vares-Rudar Zenica 0-0...Stupcanica prvak... :D

Eto kazes nista ti nije vaznije od ponosa i obraza - pa sto ste prodali obraz i ponos Stupcanici za 100 maraka po svakom igracu....??Jel obraz kosta 100 km?

Nisam ja prod'o...ja sam 96 godiste..kako sm ja tu mogo sta prodat?

A i sta je tu prodato...oni su rekli da cemo bit nagradjeni,ako uspijemo da neizgubimo.i igraci se vise trudili!
Nisu se borili nego udarali kako su stigli,sudija sve za Vares sudi,pomocni da te Bog sacuva,golmanu ispada lopta nas daje go,sudija svira faul kakav faul ispala mu lopta..........samo rec BRUKA I SRAMOTA
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

Uprave i igraci odlaze i dolaze,ostajemo samo Rudar i Mi

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 29 maj 2011, 22:15

Mi udarali?!

Njihovi igraci nasem Junioru umal' slomio nogu..eno poplavila mu!

Za taj sto kazes "gol",prvo sto je promasio,drugo sto nije sviro faul neg' ofsajd...a jesi ti bio danas u Varešu?

A i mi nemamo bas para da potplatimo sudije,a i da imamo,nikakve fajde..kako god u sredini tabele smo!

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 29 maj 2011, 22:18

[quote="alacious"]Mi udarali?!

Za taj sto kazes "gol",prvo sto je promasio,drugo sto nije sviro faul neg' ofsajd...a jesi ti bio danas u Varešu?

A i mi nemamo bas para da potplatimo sudije,a i da imamo,nikakve fajde..kako god u sredini tabele smo![/quote

U PRVOM POLUVREMENU KAD JE RUDAR DAO GO,GOLMANU ISPALA LOPTA i DALI GO.....Nisam ja bio u Varesu danas,pricali mi ovi sto su bili.......Ja sam branio za Rudar,ono sta su sudije uradile ono je za streljat na licu mjesta.......papanska liga sta ces....
Rudar 1920 Kakanj - Vjernost koja traje - Bosna je Svetinja,a svetinju niko ne smije da dira -

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 29 maj 2011, 22:20

Night_Crew_Kakanj je napisao/la:
alacious je napisao/la:Mi udarali?!

A i mi nemamo bas para da potplatimo sudije,a i da imamo,nikakve fajde..kako god u sredini tabele smo![/quote

U PRVOM POLUVREMENU KAD JE RUDAR DAO GO,GOLMANU ISPALA LOPTA i DALI GO.....Nisam ja bio u Varesu danas,pricali mi ovi sto su bili.......Ja sam branio za Rudar,ono sta su sudije uradile ono je za streljat na licu mjesta.......papanska liga sta ces....
To nije uopste bilo ba u prvom,il' sam ja oćoravio :roll: :roll:

a sudije ko sudije..uvjek vuku na stranu domacina :D

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 29 maj 2011, 22:39

A zašto se o tome priča na ovoj temi?

TI Night_Crew ako nisi bio na tekmi nemaš šta pričati.
Ko ti je to rekao bgti?

-Da nije onih 15 krkana "navijača" Rudara što su došli u napušeni,pijani šta već...Tražili sranja, vadili svoje minijaturne penisčiće,kamenjali domaću publiku i sl?

-Ili igrači Rudara koji su u svojoj nemoći da pobijede našu djecu počeli sa krvničkom igrom,provociranjem i udaranjem ne bi li došlo do prekida.

Uostalom mi smo imali dvije prečke i još nekoliko dobrih prilika... :?

Sudije...Onako...Po neki propust na obje strane...Klasično domaćinsko suđenje...Ništa strašno i neobično.
Uglavnom nisu zaslužili promociju...Tanko je ono...Usput su pokazali i "zavidan" nivo kulture.

Night_Crew_Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Night_Crew_Kakanj » 29 maj 2011, 22:45

GoRaN je napisao/la:A zašto se o tome priča na ovoj temi?

TI Night_Crew ako nisi bio na tekmi nemaš šta pričati.
Ko ti je to rekao bgti?

-Da nije onih 15 krkana "navijača" Rudara što su došli u napušeni,pijani šta već...Tražili sranja, vadili svoje minijaturne penisčiće,kamenjali domaću publiku i sl?

-Ili igrači Rudara koji su u svojoj nemoći da pobijede našu djecu počeli sa krvničkom igrom,provociranjem i udaranjem ne bi li došlo do prekida.

Uostalom mi smo imali dvije prečke i još nekoliko dobrih prilika... :?

Sudije...Onako...Po neki propust na obje strane...Klasično domaćinsko suđenje...Ništa strašno i neobično.
Divlji Zapad i nije tako los nik.........Ako ne citas prosli post sto sam napiso,ja sam danas branio na golu Rudara znaci ne moras mi nista pricat sve sam vidio i cuo..Ti mislis da smo mi isli na prekid,bolan nebio da nisu sudije sudile kako su sudile toj djeci bi dali peticu ali para vrti gdje burgija nece.......nazalost nasa realnost

GoRaN
Kontakt:

Post Postao/la GoRaN » 29 maj 2011, 23:00

Pročitao sam ti post od ranije.
"Nisam ja bio u Varesu danas,pricali mi ovi sto su bili.......Ja sam branio za Rudar"

Iz ovoga je bilo logično zaključiti da si nekad branio za Rudar ali eto...
Vareš - Wild West nije nick nego lokacija...
Opet da kažem...Suđenje domaćinsko...Uobičajno ne samo za ovu ligu već za sve lige u BiH.Toliko oštećeni niste.
Garant vam je u Makljenovcu bilo korektno suđenje. :lol: I eto i sam priznaš da ste igrali protiv djece...Nakupili se nekih polovnjaka i misle odmah proći kroz ligu...Ma loši ste i tačka.
Mi za sudije para nemamo...Nemamo ni za dresove...Jer inače su naše boje zelena i bijela.
Ako su im ovi iz Olova šta platili(sudijama) to nije naša stvar.

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 29 maj 2011, 23:07

alacious je napisao/la:Mi udarali?!

A i mi nemamo bas para da potplatimo sudije,a i da imamo,nikakve fajde..kako god u sredini tabele smo!
Ja sam bio gore,i mogu reci da se igra bas domacinski,sjecam se sta nam je radio Anes Dzafo gore,pa onaj Sanjin Zanovic,tako nesto,seljakluk zesci,policija bila gore,al niko nista ne je.be...Neznam kako je danas bilo,al mi je drago da Stupcanica ulazi :mrgreen:
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 30 maj 2011, 13:14

A odakle si ti @Kladionicar? :D

Jeste ima i Sanjin Zanovic i Anes Dzafo..igrali su i jucer :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 30 maj 2011, 14:48

Mladost-Krivaja 2:1
Tijesnom,ali zasluženom pobjedom protiv Krivaje,"mladostaši" prvu drugoligašku sezonu završili na visoko,četvrtom mjestu što je najveći uspjeh u historiji ovog kluba

Do sedme proljetne pobjede igrači Mladosti došli su mnogo teže nego što su očekivali.Gosti iz Zavidovića, koji su se ovim porazom definitivno oprostili od drugoligaškog društva, tražili su bodove spasa, ali nisu uspjeli. Pružili su snažan otpor i malo je nedostajalo da Doboj napuste neporaženi. Pobjedonosni gol Mladost je postigla u sudačkoj nadoknadi koja je, gle čuda, trajala punih osam minuta ! Umjesto gostiju, koji su imali naklonost sudija, slavili su "mladostaši".Gol odluke postigao je mladi Almedin Šolbić. Uspjeh je značajniji ako se ima u vidu činjenica da je Mladost u finišu igrala sa 10 igrača jer je Admir Husić zbog drugog žutog kartona isključen.

Ovom pobjedom Mladost je "zacementirala" četvrto mjesto bez obzira na ishod u posljednjem kolu protiv Usore. Ovo je, nema dvojbe, historijski uspjeh od osnivanja kluba daleke 1959.godine. Zasluge podjednako pripadaju igračima, članovima rukovodstva i mladom treneru Mirnesu Buzi kojem je prvom pošlo za rukom da Mladost uvede u Drugu ligu i u debitantskoj sezoni zauzme mjesto među vodećom četvorkom, što nam daje za pravo da konstatiramo da pred ovim mladim stručnjakom stoji blistava trenerska karijera.

I utakmica protiv Krivaje,koja je imala poseban značaj za goste, dokazala je da Mladost ima kvalitetnu ekipu i da njeni rezultati nisu slučajani.

Trener Mirnes Buza protiv Krivaje izveo je ovu postavu: Mujagić, Husić,Pljug, Kubat,Čeliković, Alagić, Hodžić (Bošnjak),Helja,Bajramović (Burdalić),Čišija i Šolbić.

-Utakmica je bila veoma dobra,kvalitetna,zanimljiva i rezultatski neizvijesna. Bilo je teško jer smo igrali pod pritiskom s obzirom na razne špekulacije, ali su moji igrači dali sve od sebe i njihov trud se na kraju isplatio, istakao je trener Mladosti Mirnes Buza.
#samoRudar #zauvijek

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 30 maj 2011, 20:05

Retardi, kupe sudije i opet ništa hahahahaha. Mada ne znam to za sudije, samo se šprdam :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 30 maj 2011, 21:08

NK/RK Krivaja je napisao/la:Retardi, kupe sudije i opet ništa hahahahaha. Mada ne znam to za sudije, samo se šprdam :D
500 KM dali sudiji i zato Mladost nije htjela pustiti utakmicu! Umjesto da fino prije tekme porazgovaraju s igracima/upravom Mladosti i kazu npr..imamo toliko i toliko para il' nemamo nista para hocete l' nam pustit da uzmemo 3 boda, valjat' cemo i mi vama kad-tad. Al' ne, oni frajeri sudiju kupili..ccc..
#samoRudar #zauvijek

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 31 maj 2011, 19:08

L' Imperator je napisao/la:
NK/RK Krivaja je napisao/la:Retardi, kupe sudije i opet ništa hahahahaha. Mada ne znam to za sudije, samo se šprdam :D
500 KM dali sudiji i zato Mladost nije htjela pustiti utakmicu! Umjesto da fino prije tekme porazgovaraju s igracima/upravom Mladosti i kazu npr..imamo toliko i toliko para il' nemamo nista para hocete l' nam pustit da uzmemo 3 boda, valjat' cemo i mi vama kad-tad. Al' ne, oni frajeri sudiju kupili..ccc..
Samo da znaš da je dogovor sa vašom upravom bio sklopljen još prošle sedmice, i sve je bilo riješeno da vas dobijemo. Dan prije utakmice u klub su javili da dogovor otpada, da ne želite pare već da ako budemo bolji da pobijedimo. Očigledno je da je neko dao više od Krivaje, zato je preostalo samo sa sudijama. Ali nije ni bitno, mi nismo ni zaslužili da ostanemo(smiješno za ovu ligu ali et), s obzirom na užasne igre i seljakluk koji na terenu prikazuju izabranici Tade Tomasa, i time brukaju i grad i klub koji je jedan od najstarijih u BiH. Vama puno sreće u narednom periodu. Sportski pozdrav!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 jun 2011, 00:36

Srijeda, 1 Juni u 17:00 sati - Polufinale Kupa ZDK-a

FK Rudar Kakanj - FK Mladost Doboj/Kakanj
#samoRudar #zauvijek

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 01 jun 2011, 13:58

L' Imperator je napisao/la:Srijeda, 1 Juni u 17:00 sati - Polufinale Kupa ZDK-a

Lokalni derbi :D

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 jun 2011, 14:16

NK/RK Krivaja je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Srijeda, 1 Juni u 17:00 sati - Polufinale Kupa ZDK-a

Lokalni derbi :D
Utakmica visokog rizika :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 jun 2011, 20:24

Iako je Mladost mozda bolja bila, Rudar je u finalu!
#samoRudar #zauvijek

alacious
Kontakt:

Post Postao/la alacious » 01 jun 2011, 20:57

L' Imperator je napisao/la:Iako je Mladost mozda bolja bila, Rudar je u finalu!

Kol'ko je bio rez??

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 01 jun 2011, 21:09

alacious je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Iako je Mladost mozda bolja bila, Rudar je u finalu!

Kol'ko je bio rez??
1:0 za Rudar
#samoRudar #zauvijek

kladionicar
Kontakt:

Post Postao/la kladionicar » 01 jun 2011, 21:28

alacious je napisao/la:A odakle si ti @Kladionicar? :D

Jeste ima i Sanjin Zanovic i Anes Dzafo..igrali su i jucer :D
Iz Maglaja sam,znam ih obojicu,al bolje da ih nisam upoznao,imam traume zbog onog ''tunela'' iz svlacionice do stadiona u Varesu :mrgreen:
Ja necu da govorim radi cega je,i da objasnjavam,vi vrlo dobro znate,ali ako nista drugo i ono sto jedino mogu da ucinim za taj grad,bar da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu,a znate sta se desava.Toliko

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.