Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

Romariooo
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la Romariooo » 04 jun 2011, 21:18

Bosco je napisao/la:Je li igr'o Jackie ? :D Ako jest kakav je bio ?

u prvom je solidan bio, na njemu penal napravljen, drugo nisam ni gledo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 04 jun 2011, 21:20

Bosco je napisao/la:Je li igr'o Jackie ? :D Ako jest kakav je bio ?
Igr'o je cijelu. Ma vezni sa Lampsom, Jackom i Parkerom je bio katastrofalan (1.pol.), a i u drugom nakon izlaska Lamparda ništa se značajnije nije promijenilo. Švicarci su sve držali u svojim rukama.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 08 jun 2011, 00:27

Prije pocetka Svejtskog prvenstva sam pis'o da Engleska nece nista napraviti ako u prvoj postavi budu igrali I Dzerard i Lampard. To su dva fantasticna igraca, dva lidera koja vole da su glavni na terenu, da sve ide preko njih, da se sve oko njih vrti,.. Ekipa koja ima dva takva nekompaktibilna igraca izgleda kao rastiman orkestar. Steta sto Kapelo nije im'o muda da posalje Lamparda na klupu. Spanci su Fabregasa ostavili na klupi i to im je donjelo dvi velike titule. Nema sumnje da je Fabregas inidividualno bolji igrac od Sene i Buskeca, al' za kolektiv je ova dvojka puno ucinkovitija.

Engleska je tim sa mnostvom karizmaticnih lidera, igraca koji su u svojim klubovima bog i batina,.. Oni u svojim ekipama imaju mnostvo radnika, a u reprezentaciji su samo 'jedan medju jednakima'. To njihov egoisticni, arogantni i sujetni karakter tesko moze prihvatiti,.. Zbog toga Engleska nema nikakve hemije, izgledaju kao vojska koja ima vise generala nego pjesadije :mrgreen: .

Kapelo je uzasan izbor za Englesku. Ne mogu vjerovati da je prezivio Svjetsko prvenstvo. Engleska nije samo ispala prije ocekivanja, nego su igrali kriminalno lose.

U timu je potrebno napraviti ozbiljan rez, **** neke umisljene zvjezdice i napraviti kompaktibilan tim. Prvi na listi za odstrjel bi po meni trebali biti Ferdinand, Beri, Lampard, Parker, Leskot, Bent,...

----------------Hart-----------------
---Dzonson--Kahil--Teri---Kol-----
--------Kerik--------Vilsir---------
------Lenon---Dzerard----Albrinton--
------------------Runi----------------

Ovaj tim je sastavljen od tri lidera, valjda bi se znalo ko pije a ko placa :mrgreen: . Teri vodi odbranu, Dzerard vezu, a Runi gilja u napadu. Vilsir je veliki dobitak za Englesku reprezentaciju. Momak je pokretljiv i ima dobru tehniku. Mog'o bi puno toga dati reprezentaciji u buducnosti.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 11 jun 2011, 13:47

Engleska nece nista osvajati dok im u timu budu igrali Barry i Milner.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 11 jun 2011, 13:52

Danas počinje U21 Europsko prvenstvo u Danskoj. Inače mladi Englezi su u skupini B koja je na programu sutra i u kojoj su Španjolci, Česi i Ukrajinci.
Englezi su došli bez svojih glavnih igrača Richardsa, Carrola i Wilkshira
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 jun 2011, 16:51

Međusobni dvoboj Engleske i Španjolske mlade vrste, dva najveća favorita Europskom prvenstva u Danskoj, veliku količinu pažnje privlači i prije samog današnjeg starta, prije svega komentarima iz oba tabora. Izbornik U-21 engleske reprezentacije, Stuart Pearce, inzistira na tome da će njegov kadar svladati i, na papiru, najtežeg protivnika...

Englezi još pamte pobjedu od prije dvije godine, a motiv nalaze i u činjenici da su Španjolci proglašeni prvim favoritima za naslov.

"Koja god da se utakmica približava, s ovim kadrom koji imamo, osjećamo se kao pobjednici. Izlazimo na teren s namjerom da svladamo Španjolsku i tako će i biti."

Pearce ipak nije zaboravio niti na Ukrajinu i Češku. "Španjolska je solidna, ali nije osvojila svoju skupinu. Češki rezultati govore o njenoj snazi, a Ukrajinci su u grupi nepobijeđeni. Skupina je zahtjevna, a tko god prođe dalje zna da to nije kraj."

Dodatni začin utakmici dao je i španjolski veznjak Thiago Alcantara izjavom kako nije čuo niti za jednog engleskog reprezentativca osim Jacka Wilsherea i Micaha Richardsa.

Ovi Barcini igrači nastavljaju sa svojom bahatošću
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 jun 2011, 17:06

Ne bih ja to nazv'o bahatošću, čovjek je realan. To je baš treb'o čuti za Cleverley-a, Walkera, Tomkinsa, Sinclaira, Corka, Manciennea, Bertranda...

Mada, Richards i nije na ovom prvenstvu, tako da...Samo mi je čudno što nije čuo za Smallinga, pa isti je bio u protokolu za finalni meč lige prvaka. :(
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 jun 2011, 18:07

Mozel neko postaviti link za stream kad nadje.Unaprijed hvala
Englezi do pobijede,meni se cini da tri lava imaju jacu reprezentaciju od glumaca iz Spanije.Osim deGea na golu mislim da nigdje vise nemaju prednosto.Smalling i Jones u odbrani ce dirigovati.Rodwell na sredini je predobar,Cleverly se dobro pokazao na krilu,samo ne znam bas ko ce igrati u napadau kad nema Carolla.Jos da su tu Wilshire,Micah i Caroll to bi bio maciji kasalja ja mislim ovako mozda Spanci i mogu meda
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 12 jun 2011, 18:35

Slatinash_7 je napisao/la:Mozel neko postaviti link za stream kad nadje.Unaprijed hvala
Englezi do pobijede,meni se cini da tri lava imaju jacu reprezentaciju od glumaca iz Spanije.Osim deGea na golu mislim da nigdje vise nemaju prednosto.Smalling i Jones u odbrani ce dirigovati.Rodwell na sredini je predobar,Cleverly se dobro pokazao na krilu,samo ne znam bas ko ce igrati u napadau kad nema Carolla.Jos da su tu Wilshire,Micah i Caroll to bi bio maciji kasalja ja mislim ovako mozda Spanci i mogu meda
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

Cheers! :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jun 2011, 20:26

veceras ce katalonska djeca uz jos pokojeg spanjolca pokazati napuhanim engleskim zvjezdicama ko su istinski mladi asovi

obratite paznju na malog tiaga koji ce veceras pokazati sta je talenat
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 12 jun 2011, 21:29

Romariooo je napisao/la:veceras ce katalonska djeca uz jos pokojeg spanjolca pokazati napuhanim engleskim zvjezdicama ko su istinski mladi asovi

Nije se vidio na terenu osim onog zutog kartona.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jun 2011, 21:35

haxonja je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:veceras ce katalonska djeca uz jos pokojeg spanjolca pokazati napuhanim engleskim zvjezdicama ko su istinski mladi asovi

kakav ti je televizor, mozda ti nije prikazao da je nakon njegovog kornera pa gol, kako je majstorski organizovao igru cijelo vrijeme, nekoliko sjajnih lopti prodora...
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 12 jun 2011, 21:36

Katalonska djeca su na guzove u timu,Thiago samo tusi Matu,tu je trebao igrat Capel a Matu prebacit na poziciju gdje cigan igra.. Montoya ispred Azpilicuete i Jeffren ispred Muniaina i Capela :S
Da je ovdje Canales pa da pokaze Thiagu sta treba da radi na ovoj poziciji..

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 jun 2011, 21:37

Herrera je gol postigao rukom, tek sam sad vidio na kraju u ponovljenoj snimci
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 12 jun 2011, 21:38

Romariooo je napisao/la:
haxonja je napisao/la:

kakav ti je televizor, mozda ti nije prikazao da je nakon njegovog kornera pa gol, kako je majstorski organizovao igru cijelo vrijeme, nekoliko sjajnih lopti prodora...
Mislis sjajnih lopti od onog momka sto je dao gol sto igra u Zaragozi, a taj tvoj nije se vidio! ;)
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 12 jun 2011, 21:40

Mali Španci k'o i veliki, samo se dodaju, umiju nema šta :D Samo je sreća po Engleze što nemaju nekog Xavia ili Iniestu da pošalje taj zadnji pas pa da se stvori neka ozbiljna šansa. Ovako su bezopasni, ako i dođu do gola sve lagano počiste Smalling i Jones. Smalling je posebno dominantan, odlično poluvrijeme za njega.
Mancienne je na srednini mnogo prolijetao.
Španci su zabili gol na engleski način, nakon kornera. Nadam se da će u drugom dijelu Englezi moći malo više atakovati na gol Španaca da De Geu vidimo. Ova zadnja mu je intervencija bila sjajna.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 jun 2011, 21:45

Thunderstruck je napisao/la:Mali Španci k'o i veliki, samo se dodaju, umiju nema šta :D Samo je sreća po Engleze što nemaju nekog Xavia ili Iniestu da pošalje taj zadnji pas pa da se stvori neka ozbiljna šansa. Ovako su bezopasni, ako i dođu do gola sve lagano počiste Smalling i Jones. Smalling je posebno dominantan, odlično poluvrijeme za njega.
Mancienne je na srednini mnogo prolijetao.
Španci su zabili gol na engleski način, nakon kornera. Nadam se da će u drugom dijelu Englezi moći malo više atakovati na gol Španaca da De Geu vidimo. Ova zadnja mu je intervencija bila sjajna.
meni se vise cini da nije to do zadnjih pasova, nego napadaci nisu nekako konkretni, al imaju na klupi bojana i capela koji imaju dosta iskustva vec iako su jos uvijek u ovoj kategoriji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 12 jun 2011, 22:29

Oj Maradone :o
Nisam vidio gol, tek sad na ponovljenom snimku. :lol: :lol: :lol: :lol:
1-1 Danny :) Svaka čast MUFC :mrgreen:
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 12 jun 2011, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 jun 2011, 22:30

Welbeck majstore, svaka ti čast
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 12 jun 2011, 22:32

Jos da je tu Wilshir i Carloll ubili bi ih ;)
Rođen s tobom da budem

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.