Bosco je napisao/la:Je li igr'o Jackie ?Ako jest kakav je bio ?
u prvom je solidan bio, na njemu penal napravljen, drugo nisam ni gledo
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Bosco je napisao/la:Je li igr'o Jackie ?Ako jest kakav je bio ?
Igr'o je cijelu. Ma vezni sa Lampsom, Jackom i Parkerom je bio katastrofalan (1.pol.), a i u drugom nakon izlaska Lamparda ništa se značajnije nije promijenilo. Švicarci su sve držali u svojim rukama.Bosco je napisao/la:Je li igr'o Jackie ?Ako jest kakav je bio ?
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sportsSlatinash_7 je napisao/la:Mozel neko postaviti link za stream kad nadje.Unaprijed hvala
Englezi do pobijede,meni se cini da tri lava imaju jacu reprezentaciju od glumaca iz Spanije.Osim deGea na golu mislim da nigdje vise nemaju prednosto.Smalling i Jones u odbrani ce dirigovati.Rodwell na sredini je predobar,Cleverly se dobro pokazao na krilu,samo ne znam bas ko ce igrati u napadau kad nema Carolla.Jos da su tu Wilshire,Micah i Caroll to bi bio maciji kasalja ja mislim ovako mozda Spanci i mogu meda
Nije se vidio na terenu osim onog zutog kartona.Romariooo je napisao/la:veceras ce katalonska djeca uz jos pokojeg spanjolca pokazati napuhanim engleskim zvjezdicama ko su istinski mladi asovi
obratite paznju na malog tiaga koji ce veceras pokazati sta je talenat
kakav ti je televizor, mozda ti nije prikazao da je nakon njegovog kornera pa gol, kako je majstorski organizovao igru cijelo vrijeme, nekoliko sjajnih lopti prodora...haxonja je napisao/la:Nije se vidio na terenu osim onog zutog kartona.Romariooo je napisao/la:veceras ce katalonska djeca uz jos pokojeg spanjolca pokazati napuhanim engleskim zvjezdicama ko su istinski mladi asovi
Katalonska djeca su na guzove u timu,Thiago samo tusi Matu,tu je trebao igrat Capel a Matu prebacit na poziciju gdje cigan igra.. Montoya ispred Azpilicuete i Jeffren ispred Muniaina i Capela :SRomariooo je napisao/la:veceras ce katalonska djeca uz jos pokojeg spanjolca pokazati napuhanim engleskim zvjezdicama ko su istinski mladi asovi
Mislis sjajnih lopti od onog momka sto je dao gol sto igra u Zaragozi, a taj tvoj nije se vidio!Romariooo je napisao/la:kakav ti je televizor, mozda ti nije prikazao da je nakon njegovog kornera pa gol, kako je majstorski organizovao igru cijelo vrijeme, nekoliko sjajnih lopti prodora...haxonja je napisao/la:Nije se vidio na terenu osim onog zutog kartona.Romariooo je napisao/la:veceras ce katalonska djeca uz jos pokojeg spanjolca pokazati napuhanim engleskim zvjezdicama ko su istinski mladi asovi
meni se vise cini da nije to do zadnjih pasova, nego napadaci nisu nekako konkretni, al imaju na klupi bojana i capela koji imaju dosta iskustva vec iako su jos uvijek u ovoj kategorijiThunderstruck je napisao/la:Mali Španci k'o i veliki, samo se dodaju, umiju nema štaSamo je sreća po Engleze što nemaju nekog Xavia ili Iniestu da pošalje taj zadnji pas pa da se stvori neka ozbiljna šansa. Ovako su bezopasni, ako i dođu do gola sve lagano počiste Smalling i Jones. Smalling je posebno dominantan, odlično poluvrijeme za njega.
Mancienne je na srednini mnogo prolijetao.
Španci su zabili gol na engleski način, nakon kornera. Nadam se da će u drugom dijelu Englezi moći malo više atakovati na gol Španaca da De Geu vidimo. Ova zadnja mu je intervencija bila sjajna.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.