Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Juventino
Kontakt:

Re: Nekada veliki ... Danas propali Talenti !

Post Postao/la Juventino » 06 maj 2011, 19:20

L_blancos je napisao/la:Kako vecina zaboravlja igraca koji postaje sinonim za ovaj naslov- Owen
Sinonim uz ime Adriano Leite Ribeiro. Izgleda da je ta samba opasnija od Sinana Sakica :lol:
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 06 maj 2011, 19:24

Puma je napisao/la:Felipe Melo nikad nije bio izvikan kao veliki talenat, covjek je tek proigrao u Almeriji, pa potom Fiorentina i sad sasvim dobar u losem Juventusu, tako da ne vidim sto bi on trebao biti na ovoj listi
Iz razloga sto su ga nakon Fiorentine (mislim?) trazili svi veci klubovi, a on je otisao u Juve (kojeg jako, al' stvarno jako postujem-da se ko ne uvrijedi)i tamo imao sezone za zaborav, sada u velikim klubovima nije pozeljan. :D
A koliko znam trazili su ga Arsenal, Bayern, Valencia ,Juventus itd. Stim da je Juve te godine (ili godinu prije?) tek usao u Serie A.
Eto razlog zasto Mela navodim kao propalog talenta, nije izvikan, al' je mogao imati daleko vecu karijeru, realne sanse su postojale za to.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 maj 2011, 22:48

L_blancos je napisao/la:Kako vecina zaboravlja igraca koji postaje sinonim za ovaj naslov- Owen
propao usred povrede,a povredu je zaradio u Realu :cry: kao i mnogi drugi
15.10 - 15.06 ...

jasmin256
Kontakt:

Post Postao/la jasmin256 » 06 maj 2011, 22:50

sinonim za naslov smo: ja, faraon, adis, goalgeter..... :lol: :lol: :lol:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 07 maj 2011, 01:19

Arnelinho je napisao/la: Iz razloga sto su ga nakon Fiorentine (mislim?) trazili svi veci klubovi, a on je otisao u Juve (kojeg jako, al' stvarno jako postujem-da se ko ne uvrijedi)i tamo imao sezone za zaborav, sada u velikim klubovima nije pozeljan. :D
A koliko znam trazili su ga Arsenal, Bayern, Valencia ,Juventus itd. Stim da je Juve te godine (ili godinu prije?) tek usao u Serie A.
Eto razlog zasto Mela navodim kao propalog talenta, nije izvikan, al' je mogao imati daleko vecu karijeru, realne sanse su postojale za to.
Prosla sezona je bila treca nakon Serie B. Arsenal i dalje zeli Mela. Ta sezona je najgora u novijoj historiji kluba, prakticno nijedan igrac osim mozda Del Piera ili Chiellinija nije imao zadovoljavajucu sezonu. Dok je sam Melo igrao u jednom sistemu u kojem se od njega trazilo nesto sasvim drugo od onoga u cemu se on najbolje snalazi, a to je razbijanje protivnicke igre. Ferrara i Zaccheroni su od njega zeljeli da bude kreator napada uz Diega.

Ne vjerujem da mu je tesko palo sto je umjesto u Valenciji zavrsio u Juventusu :roll: Uglavnom, Melo je sada jedan od kljucnih igraca najtrofejnijeg kluba Italije. Tesko da mu je propala karijera..
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 07 maj 2011, 15:29

Juventino je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la: Iz razloga sto su ga nakon Fiorentine (mislim?) trazili svi veci klubovi, a on je otisao u Juve (kojeg jako, al' stvarno jako postujem-da se ko ne uvrijedi)i tamo imao sezone za zaborav, sada u velikim klubovima nije pozeljan. :D
Prosla sezona je bila treca nakon Serie B. Arsenal i dalje zeli Mela. Ta sezona je najgora u novijoj historiji kluba, prakticno nijedan igrac osim mozda Del Piera ili Chiellinija nije imao zadovoljavajucu sezonu. Dok je sam Melo igrao u jednom sistemu u kojem se od njega trazilo nesto sasvim drugo od onoga u cemu se on najbolje snalazi, a to je razbijanje protivnicke igre. Ferrara i Zaccheroni su od njega zeljeli da bude kreator napada uz Diega.

Ne vjerujem da mu je tesko palo sto je umjesto u Valenciji zavrsio u Juventusu :roll: Uglavnom, Melo je sada jedan od kljucnih igraca najtrofejnijeg kluba Italije. Tesko da mu je propala karijera..
pa dobro ne se ljutiti, rekao sam Juve je veliki klub, al' jos je na rehabilitaciji. Ja cijenim Juve. Uvijek su mi bili dragi pored Milaneza(edit: govorim o najbolja 4 kluba Italije,jer u Italiji najvise volim Napoli i Udine), al' to je neko moje vidjenje.
Ove sezone su 6. ili 7.?
To nije dovoljno, a nadam se da ce sl. sezone biti medju prva 2. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 07 maj 2011, 23:18

ma ljudi fred !!!

chelsea_forever
Kontakt:

Post Postao/la chelsea_forever » 16 maj 2011, 19:06

Smijat' ćete mi se, ali Shevchenko je bio propao u Chelseau. Jeste da je imao odličnu karijeru u Milanu, ali nakon odlaska to nije isti Andrey.

Osim njega mogao bi nabrojati: Alan Smitha,Amauria,Boa Morte,Aimar. ;)

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 16 maj 2011, 19:17

CHEVANTON
FORZA JUVE !!!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 17 maj 2011, 07:36

Van der Meyde
slika
Alkohol ga najvise unistio itd..

Vicente
slika
Njega su povrde unistile.. :? ali je bio prgave naravi - pored talenta :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 17 maj 2011, 08:31

Dalibor Pandza (nadam se da grijesim), nismo ga trebali prodati tako rano
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 07 jun 2011, 00:37

-HAR3- je napisao/la:CHEVANTON
Da da bio je kralj u Monacu i od momenta kad je presao u Sevillu nestao bez traga 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 07 jun 2011, 13:00

sada igra u lecce ja msm.
FORZA JUVE !!!

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 07 jun 2011, 17:49

-HAR3- je napisao/la:sada igra u lecce ja msm.
Sve u svemu propao je ko grcka 8-)
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 jun 2011, 19:06

skyisthelimit je napisao/la:
propao usred povrede,a povredu je zaradio u Realu :cry: kao i mnogi drugi
Kojem crnom Realu,na svjetskom mu se je koljeno okrenulo,8 mjeseci pauze i nikad nije bio više isti.

Luis Garsia,Visente,Quaresma...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 07 jun 2011, 19:52

Sasha L.F.C. je napisao/la:
-HAR3- je napisao/la:CHEVANTON
Da da bio je kralj u Monacu i od momenta kad je presao u Sevillu nestao bez traga 8-)
Bio je dobar u Sevilli do povrede ,kasnije vise nije bilo mjesta za njega pored Fabiana i Kanutea pa i Kone je imao vise prostora za igru od Chevantona . Albert Luque otisao u New Castle i nestao ..kasnije grijao klupu u Malagi i Ajaxu . Deportivo za njega platio Mallorci 15 mil eura + dali na pozajmicu Pandiania . Bio je solidan u Deporu ali prelezak u New Castle ga je unazadio ....
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 08 jun 2011, 17:48

Ibrahimović_God je napisao/la:Al' najviše mi žao ovog čovijeka :cry:

[youtube][/youtube]
Steta stvarno i meni ga je nekako zao bio mi je onako dobar igrac dok je bio u Portu, mislio sam da je pred njim jedna velika karijera al et svasta se desava u fudbalu.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 08 jun 2011, 18:52

cini mi se da niko nije pennanta spomeno,arsenal ga je platio 2 miliona notts countyu sto je u to vrijeme bilo previse kesa za 15-godisnjaka.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

amerinho88
Kontakt:

Post Postao/la amerinho88 » 08 jun 2011, 20:58

A zapamtite ljudi isto ce se desiti i sa ovog decka sto ga liverpul kupuje za 20 miliona funti - Jordan Hendersona iz sunderlenda :D

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 09 jun 2011, 15:58

amerinho88 je napisao/la:A zapamtite ljudi isto ce se desiti i sa ovog decka sto ga liverpul kupuje za 20 miliona funti - Jordan Hendersona iz sunderlenda :D
Čim je došao u Liverpool vjerovatnost da će propasti utrostručila se.
...što je više lome to je volim jače...

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.