Sinonim uz ime Adriano Leite Ribeiro. Izgleda da je ta samba opasnija od Sinana SakicaL_blancos je napisao/la:Kako vecina zaboravlja igraca koji postaje sinonim za ovaj naslov- Owen

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Sinonim uz ime Adriano Leite Ribeiro. Izgleda da je ta samba opasnija od Sinana SakicaL_blancos je napisao/la:Kako vecina zaboravlja igraca koji postaje sinonim za ovaj naslov- Owen
Iz razloga sto su ga nakon Fiorentine (mislim?) trazili svi veci klubovi, a on je otisao u Juve (kojeg jako, al' stvarno jako postujem-da se ko ne uvrijedi)i tamo imao sezone za zaborav, sada u velikim klubovima nije pozeljan.Puma je napisao/la:Felipe Melo nikad nije bio izvikan kao veliki talenat, covjek je tek proigrao u Almeriji, pa potom Fiorentina i sad sasvim dobar u losem Juventusu, tako da ne vidim sto bi on trebao biti na ovoj listi
propao usred povrede,a povredu je zaradio u RealuL_blancos je napisao/la:Kako vecina zaboravlja igraca koji postaje sinonim za ovaj naslov- Owen
Prosla sezona je bila treca nakon Serie B. Arsenal i dalje zeli Mela. Ta sezona je najgora u novijoj historiji kluba, prakticno nijedan igrac osim mozda Del Piera ili Chiellinija nije imao zadovoljavajucu sezonu. Dok je sam Melo igrao u jednom sistemu u kojem se od njega trazilo nesto sasvim drugo od onoga u cemu se on najbolje snalazi, a to je razbijanje protivnicke igre. Ferrara i Zaccheroni su od njega zeljeli da bude kreator napada uz Diega.Arnelinho je napisao/la: Iz razloga sto su ga nakon Fiorentine (mislim?) trazili svi veci klubovi, a on je otisao u Juve (kojeg jako, al' stvarno jako postujem-da se ko ne uvrijedi)i tamo imao sezone za zaborav, sada u velikim klubovima nije pozeljan.![]()
A koliko znam trazili su ga Arsenal, Bayern, Valencia ,Juventus itd. Stim da je Juve te godine (ili godinu prije?) tek usao u Serie A.
Eto razlog zasto Mela navodim kao propalog talenta, nije izvikan, al' je mogao imati daleko vecu karijeru, realne sanse su postojale za to.
pa dobro ne se ljutiti, rekao sam Juve je veliki klub, al' jos je na rehabilitaciji. Ja cijenim Juve. Uvijek su mi bili dragi pored Milaneza(edit: govorim o najbolja 4 kluba Italije,jer u Italiji najvise volim Napoli i Udine), al' to je neko moje vidjenje.Juventino je napisao/la:Prosla sezona je bila treca nakon Serie B. Arsenal i dalje zeli Mela. Ta sezona je najgora u novijoj historiji kluba, prakticno nijedan igrac osim mozda Del Piera ili Chiellinija nije imao zadovoljavajucu sezonu. Dok je sam Melo igrao u jednom sistemu u kojem se od njega trazilo nesto sasvim drugo od onoga u cemu se on najbolje snalazi, a to je razbijanje protivnicke igre. Ferrara i Zaccheroni su od njega zeljeli da bude kreator napada uz Diega.Arnelinho je napisao/la: Iz razloga sto su ga nakon Fiorentine (mislim?) trazili svi veci klubovi, a on je otisao u Juve (kojeg jako, al' stvarno jako postujem-da se ko ne uvrijedi)i tamo imao sezone za zaborav, sada u velikim klubovima nije pozeljan.![]()
A koliko znam trazili su ga Arsenal, Bayern, Valencia ,Juventus itd. Stim da je Juve te godine (ili godinu prije?) tek usao u Serie A.
Eto razlog zasto Mela navodim kao propalog talenta, nije izvikan, al' je mogao imati daleko vecu karijeru, realne sanse su postojale za to.
Ne vjerujem da mu je tesko palo sto je umjesto u Valenciji zavrsio u JuventusuUglavnom, Melo je sada jedan od kljucnih igraca najtrofejnijeg kluba Italije. Tesko da mu je propala karijera..
Da da bio je kralj u Monacu i od momenta kad je presao u Sevillu nestao bez traga-HAR3- je napisao/la:CHEVANTON
Sve u svemu propao je ko grcka-HAR3- je napisao/la:sada igra u lecce ja msm.
Kojem crnom Realu,na svjetskom mu se je koljeno okrenulo,8 mjeseci pauze i nikad nije bio više isti.skyisthelimit je napisao/la:propao usred povrede,a povredu je zaradio u RealuL_blancos je napisao/la:Kako vecina zaboravlja igraca koji postaje sinonim za ovaj naslov- Owenkao i mnogi drugi
Bio je dobar u Sevilli do povrede ,kasnije vise nije bilo mjesta za njega pored Fabiana i Kanutea pa i Kone je imao vise prostora za igru od Chevantona . Albert Luque otisao u New Castle i nestao ..kasnije grijao klupu u Malagi i Ajaxu . Deportivo za njega platio Mallorci 15 mil eura + dali na pozajmicu Pandiania . Bio je solidan u Deporu ali prelezak u New Castle ga je unazadio ....Sasha L.F.C. je napisao/la:Da da bio je kralj u Monacu i od momenta kad je presao u Sevillu nestao bez traga-HAR3- je napisao/la:CHEVANTON
Steta stvarno i meni ga je nekako zao bio mi je onako dobar igrac dok je bio u Portu, mislio sam da je pred njim jedna velika karijera al et svasta se desava u fudbalu.Ibrahimović_God je napisao/la:Al' najviše mi žao ovog čovijeka![]()
[youtube][/youtube]
Čim je došao u Liverpool vjerovatnost da će propasti utrostručila se.amerinho88 je napisao/la:A zapamtite ljudi isto ce se desiti i sa ovog decka sto ga liverpul kupuje za 20 miliona funti - Jordan Hendersona iz sunderlenda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.