Nogometna reprezentacija Hrvatske
- Bez_komentara
- Kontakt:
Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske
Kad vidjoh da je 2-1 za Ukrajinu bi mi zao Hrvata,a kad vidjoh 2-2 opet mi bi malo krivo sto izjednacise.
Ko budala,prije su mi bili dragi a sada nakon "podrske" koju pruzaju nasoj repki,osjecanja se mijesaju.

Kako stvari trenutno stoje iz ove grupe ce samo prvi na svjetsko jer najvjerovatnije ovdje je najlosija drugoplasirana.
Kako trenutno stoje stvari oko toga,ko je najlosija drugoplasirana,znam da ima trenutno slabijih drugoplasiranih od Hrvatske, Francuzi imaju 10,Skotska 7,istina i utakmicu manje od Hrvatske...adnan24 je napisao/la:Kako stvari trenutno stoje iz ove grupe ce samo prvi na svjetsko jer najvjerovatnije ovdje je najlosija drugoplasirana.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kako sam vec negdje prije napisao da hrvatska se nece moci suprostaviti trkački jakim ukrajincima bez dva vezna defanzivca se ispostavilo tocnim. tek nakon ulaska leke i vukojevica ukrajinci su izgubili dah. švabo rakitic definitivno potvrdio lošu sezonu. ali jos nije sve izgubljeno, pobjedama protiv bjelorusa mozemo se jos vratiti. srecom na ruku nam ide i talijanska grupa gdje je drugoplasirani jos losije stoji od hrvatske
kao sto prije napisah hrvatska se u prvome poluvremenu nije mogla suprostaviti jakim ukrajincima bez dva defanzivna vezna. tek ulaskom leke i vukojevica ukrajinci su bili stisnuti. nazalost biliceva pogreska i moja ispravna tvrdnja. na ruku nam ide talijanska grupa gdje su skoti kao drugi jos losiji od nas
-
- Kontakt:
imaju hrvati iste sanse da se plasiraju na sp kao i sve ostale drugoplasirane ekipe,kada se oduzmu bodovi osvojeni protiv posljednje plasirane ekipe u svakoj grupi,a to oni voditelji na HRT2 ne znaju,to ti sve dođe razlike 1 bod,i mi i hrvati i škoti svi u jedan bod zasad....ali još je kraj daleko,tako da je prerano ovakve kalkulacije pravit,mada taj 1 bod zasad hrvatsku čini lošijom od ostalih drugoplasiranih....al kraj je daleko pa vidićemo
izvinjenjenje za dupliranje posta, izgledalo je kao da nije proslo, steta dvije stative. mada kada se pogleda realno ukrajinci zasluzeno odnose bodove oni bolji u prvom mi u drugom. kao sto rece dario simic na htv u njih sezona pocinje u februaru i nisu zasiceni i umorni kao hrvatski reprezentativci kojima je sezona zavrsena
- Bez_komentara
- Kontakt:
Mislim da ce mecevi za Hrvatsku s Bjelorusijom biti bas kao oni za nas s Belgijom.Samo sto cisto sumnjam da ce susjedi ostvariti uspjeh kao mi.Podsjecam,Bjelorusija uveliko planira osvojit to 2 mjesto.I veoma su zeznuta ekipa,a Hrvati s ovakvom formom i rasporedom utakmica tesko da ce moci dograbiti to 2.A tek Ukrajina?heh!
jos nije gotovo, mada su daljne sanse prepolovljene, mislim da bi bilic trebao priznati gresku kod sastavljanja ekipe, ljudski je pogrijesiti a i istu priznati. koja smo dva gola primili, pa tako ne bi reagovala ni odbrana croatia sesveta
Iskreno, Hrvatska nije ni sjena one ekipe iz proslih kvalifikacija kada je i velika Engleska padala na Wembleyu. Steta, imaju relativno kvalitetne igrace i mogu se suprotstavit svakome, ali evidentno da u ovom trenutku u Bilicevoj ekipi nesto ne stima... A veceras nisu imali ni srece sa ovim stativama... U svakom slucaju, susjedima zelim sve najbolje i povoljan rasplet do kraja kvalifikacija. Ali, ipak, iako izbore baraz mogli bi biti medju najneefikasnijim ekipama sto bi uveliko ugrozilo njihov polozaj...
Đe li nam je Ajduk sada?! 

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
jedna mala analiza za kraj, cini mi se da su ove svabe u reprezentaciji bili najlosiji. rakitic- nije ni zasluzio da bude ocijenjen, ola- nista ni trke ni golova, petric- dao je gol ali nije uopste pritiskao zadnju liniju ukrajinaca, ostavio srednji red na cjedilu, runje- golman ne bi smio primiti gol glavom iz peterca, modric se tek probudio u drugom poluvremenu, corluka- izgledao kao usporeni snimak, pranjic- definitivno najbolji u ekipe. ali sta se moze, idemo dalje , nema predaje
- Bez_komentara
- Kontakt:
Tada su imali Dudua koji je dao 10 golova u kvalifikacijama.Sada ga nema,i stalno se zale kako bi bilo sta bi bilo da je Dudu tu.Ma bjaži bjaži,spali da ih neki Brazilac vodi na prvenstva,uz duzno postovanje svim ostalim igracima.cobratz je napisao/la:Iskreno, Hrvatska nije ni sjena one ekipe iz proslih kvalifikacija kada je i velika Engleska padala na Wembleyu. Steta, imaju relativno kvalitetne igrace i mogu se suprotstavit svakome, ali evidentno da u ovom trenutku u Bilicevoj ekipi nesto ne stima... A veceras nisu imali ni srece sa ovim stativama... U svakom slucaju, susjedima zelim sve najbolje i povoljan rasplet do kraja kvalifikacija. Ali, ipak, iako izbore baraz mogli bi biti medju najneefikasnijim ekipama sto bi uveliko ugrozilo njihov polozaj...
Samo ga ti dozivaj, vidjet ćeš kad izroni sa izjavom "idemo na Wembley po tri boda"VanBasten je napisao/la:Đe li nam je Ajduk sada?!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Samo ga ti dozivaj, vidjet ćeš kad izroni sa izjavom "idemo na Wembley po tri boda"VanBasten je napisao/la:Đe li nam je Ajduk sada?!

I onda su dobili samo zato što sam ja igrao 2/2 na njih.

Sjajan komentar sa drugog foruma. Eto zašto me iritiraju ovi naši lokalni ljubitelji kockastih.Šanse za prolaz su minimalne.
Glavni krivci Božo Sušec i Igor Štimac jer su cijelo vrijeme slali lošu karmu našoj momčadi nekorektnim i nesportskim komentiranjem
- izmislili su penal na Srni umjesto da korektno čestitaju sucu na dosuđenom žutom za simulaciju
- prešućivali su ko suza čist, ali nedosuđen penal za Ukrajinu
- Štimac je cijelu utakmicu lobirao sam za sebe ne bi li sjeo na Bilićevo mjesto
Ukratko,
ta su dva lika slika i prilika naše stvarnosti i umjesto da zasučemo rukave i pošteno priznamo naše greške, suparnikove ili sudačke kvalitete mi okolo seruckamo i zato jesmo tu gdje jesmo kako u nogometu, tako i izvan nogometa.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
kad se oduzmu utakmice sa posljednjim kako trenutno stvari stoje francuska 10 rusija i bih 9 hrvatska 5 i ostali po 7
Ko, Rvati? Nemoj tako, oni su meni dražesna bića.Eto zašto me iritiraju ovi naši lokalni ljubitelji kockastih.

@Virtu4l
Na ponovljenom snimku se vidjelo da je ondje bio penal,i ja sam isprva pomislio da štimac i komentator serendaju,ali na ponovljenom snimku se jasno vidi da je bio penal,ako nađem video,postavim.
Inače,Ukrajina ništa posebno,dobro su stajali,ali samo zato što smo mi bili katastrofa,čim naši malo stisnu,Ukrajinaca niđe.Hrvatska večeras neprepoznatljiva,jedino su Modrić i Pranjić nešto igrali.
Na ponovljenom snimku se vidjelo da je ondje bio penal,i ja sam isprva pomislio da štimac i komentator serendaju,ali na ponovljenom snimku se jasno vidi da je bio penal,ako nađem video,postavim.
Inače,Ukrajina ništa posebno,dobro su stajali,ali samo zato što smo mi bili katastrofa,čim naši malo stisnu,Ukrajinaca niđe.Hrvatska večeras neprepoznatljiva,jedino su Modrić i Pranjić nešto igrali.
Modrić se nije vidio u prvom dijelu, kasnije je proigrao, preuzeo odgovornost na sebe i malo mu je nedostajalo. Meni se svidio Mandžukić, kad je on ušao nastala je ludnica, stative, pritisak, ali zaista nisu imali sreće.Eagles je napisao/la: Inače,Ukrajina ništa posebno,dobro su stajali,ali samo zato što smo mi bili katastrofa,čim naši malo stisnu,Ukrajinaca niđe.Hrvatska večeras neprepoznatljiva,jedino su Modrić i Pranjić nešto igrali.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.