:ugeek:Omar500 je napisao/la:Ako Sarajevo uzme titulu, isključujem se s forumahurem je napisao/la:totalno si nerealan..ako je sarajevo pored svih problema u prosloj sezoni zavrsilo na 2. mjestu...zar je onda realno ocekivati da s plisekom i skorom... zavrse tek 4...Senad_tm87 je napisao/la:Evo kako ja mislim da ce zavrsiti ova sezona
1. Zeljeznicar
2. Olimpik
3. Borac
4. Sarajevo
5. Siroki
6. Rudar
7. Zvijezda
8. Celik
9. Travnik
...
Najvece sanse za ispadanje imaju timovi koji su usli zajedno sa Leotarom.
1. Sarajevo
2. Zeljeznicar
3. Olimpic
4. Borac
5. Siroki...
ostali nemaju sanse,opet realno...s tim da od 3.do5.pozic.moze biti izmjena..kao i kod prve dvije pozicije...borac je jak,al mislim da nece konkur.ove sezone za titulu,jer ne mogu 2 sezone imati srece pa pobijediti 10 utakmica sa po 1:0...+ ove godine nece biti stimanja ko proteklih sezona (nacion.kljuc),bar ne u tolikoj mjeri..
toliko![]()
PL BiH 2011/12
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: PL BiH 2011/12
tri sarajevska kluba na celu...sad necu postavljat kojim redosljedom jer svako ce vuc na svoju stranu 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
bas me interesuje kako bi u tom slucaju izdrzalo kosevo,na kojem bi sve 3 kluba morala igrati19TM87 je napisao/la:tri sarajevska kluba na celu...sad necu postavljat kojim redosljedom jer svako ce vuc na svoju stranu

tek tad bi sarajevo bilo pravi sportski centar..
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ovaj što navija za Želju rekao da će Željo biti prvak i on je nerealan, a pitar napisao da će sarajevo biti prvak i on je realan
Sad treba da lešinar napiše kako su obojica nerealni, a škripar kako su ta sve trojica nerealni

Sad treba da lešinar napiše kako su obojica nerealni, a škripar kako su ta sve trojica nerealni

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[quote="Bianconeri1988"]Ovaj što navija za Želju rekao da će Željo biti prvak i on je nerealan, a pitar napisao da će sarajevo biti prvak i on je realan
ocito nisi do kraja procitao sto sam napisao...procitaj jos jednom pa ce ti mozda biti malo jasnije,bar se nadam...

ocito nisi do kraja procitao sto sam napisao...procitaj jos jednom pa ce ti mozda biti malo jasnije,bar se nadam...
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pročitao sam ja...
Ali fazon je što Željo ima 5 puta bolji tim ove godine nego prošle sezone, dok je u Sarajevu sve isto, izuzev napadača koji je još uvijek pod upitnikom tj. mjesec dana se čekaju papiri...
Neću da započinjem raspravu, ti misliš da ostali stagniraju, a samo da je sarajevo nešto uradilo u prelaznom roku...
Dobilo sarajevo Slaviju u prijateljskoj utakmici i odmah će biti prvak, ma daj ba....
I normalno ko kaže suprotno odmah je nerealan...
Ali fazon je što Željo ima 5 puta bolji tim ove godine nego prošle sezone, dok je u Sarajevu sve isto, izuzev napadača koji je još uvijek pod upitnikom tj. mjesec dana se čekaju papiri...
Neću da započinjem raspravu, ti misliš da ostali stagniraju, a samo da je sarajevo nešto uradilo u prelaznom roku...
Dobilo sarajevo Slaviju u prijateljskoj utakmici i odmah će biti prvak, ma daj ba....
I normalno ko kaže suprotno odmah je nerealan...
Ž '21!
- Megamon
- Kontakt:
Sarajevu otisli Branislav Arsenijevic i Veldin Muharemovic.E ekipi nisu Gutic i Avdic al' i bolje je
Dosli:Smigalovic,Haskic,Dzakovac,Maksumic,Bajraktarevic,Adilovic
Doveli smo odlicnog trenera imamo upravu koja dobro radi pos'o.Svi ciljevi su ispunjeni za titulu.Jos kad bi se reklo da je Sarajevo osvajalo titule kad je u ekipi bio golaman koji je rodjen u Februaru.A Adilovic je takodjer februarsko dijete.Da l' je to slucajnost vidjet cemo
Doveli smo odlicnog trenera imamo upravu koja dobro radi pos'o.Svi ciljevi su ispunjeni za titulu.Jos kad bi se reklo da je Sarajevo osvajalo titule kad je u ekipi bio golaman koji je rodjen u Februaru.A Adilovic je takodjer februarsko dijete.Da l' je to slucajnost vidjet cemo

Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 19 jul 2011, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
jos da mi ostali istupimo iz lige i titula ide pravo na kosevoMegamon je napisao/la:Sarajevu otisli Branislav Arsenijevic i Veldin Muharemovic.E ekipi nisu Gutic i Avdic al' i bolje je
Dosli:Smigalovic,Haskic,Dzakovac,Maksumic,Bajraktarevic,Adilovic i veceras abd Skoro.
Doveli smo odlicnog trenera imamo urpavu koja dobro radi pos'o.Svi ciljevi su ispunjeni za titulu.Jos kad bi se reklo da je Sarajevo osvajalo titule kad je u ekipi bio golaman koji je rodjen u Februaru.A Adilovic je takodjer februarsko dijete.Da l' je to slucajnost vidjet cemo

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Ja dajem glavu na panj da Olimpik nece ni prismrditi vrhu,ni Evropi.Joj sto ne volim taj vjestacki klub,ma strasno...Tacno,masina za pranje para,nista vise.Igraju za ne znam ni ja koga.
A zašto mrziš Olimpic,ja ne mrzim tvoj klub a možda bih imao razlog.Ako je Olimpic mašina za pranje para koji onda klub nije?jubitubi je napisao/la:Ja dajem glavu na panj da Olimpik nece ni prismrditi vrhu,ni Evropi.Joj sto ne volim taj vjestacki klub,ma strasno...Tacno,masina za pranje para,nista vise.Igraju za ne znam ni ja koga.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 20 jul 2011, 16:32, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Megamon je napisao/la:Sarajevu otisli Branislav Arsenijevic i Veldin Muharemovic.E ekipi nisu Gutic i Avdic al' i bolje je

Da bi taj zabio 3 gola potrebno mu je najmanje dvadeset 100% šansiPlivadon je napisao/la:Megamon je napisao/la:Sarajevu otisli Branislav Arsenijevic i Veldin Muharemovic.E ekipi nisu Gutic i Avdic al' i bolje je
kad mu brat hladno zabije 3 gola xD

Bit ce ov godine gadna borba za vrh , mozda cak i najaca PL sezona do sada !!!!!!!
SB bi mogao da ovo uzme ako ih onaj golman ne ukopa , nekako vjerujem u onu politicku verziju malo ja malo ti al i imaju solidan tim ako ih onaj golman ne ukopa. A mislim da hoce
Borac standardo jak.
Zeljecnicar najaci do sada.
Sarajevo ima dobrog trenera i Skoru.
Olimpik dobar tim ali kakva je nasa liga kada dodju tekme na noz nece izdrzati ipak su to sve igraci kupljeni sa strane.
Zrinjski , neam pojma kakvi su.
Celik haha Ibraka je svoje i tamo odradio
trebat ce im mozda godinu dvije da sebi dodju.
Velez ,nismo odavno imali jaci tim i stabilniju organizaciju. Al vidjet cemo koliko je to sve zilavo i cvrsto kada se zavatri. Licno mislim da ce Varesanovic da leti zajedno sa Prljacom vec poslije par mjeseci jer dva covjeka tako sa strane da vode nam klub ne moze , a nisu ni neki strucnjaci.
SB bi mogao da ovo uzme ako ih onaj golman ne ukopa , nekako vjerujem u onu politicku verziju malo ja malo ti al i imaju solidan tim ako ih onaj golman ne ukopa. A mislim da hoce

Borac standardo jak.
Zeljecnicar najaci do sada.
Sarajevo ima dobrog trenera i Skoru.
Olimpik dobar tim ali kakva je nasa liga kada dodju tekme na noz nece izdrzati ipak su to sve igraci kupljeni sa strane.
Zrinjski , neam pojma kakvi su.
Celik haha Ibraka je svoje i tamo odradio

Velez ,nismo odavno imali jaci tim i stabilniju organizaciju. Al vidjet cemo koliko je to sve zilavo i cvrsto kada se zavatri. Licno mislim da ce Varesanovic da leti zajedno sa Prljacom vec poslije par mjeseci jer dva covjeka tako sa strane da vode nam klub ne moze , a nisu ni neki strucnjaci.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ne mrzim,nemam razloga,ali ste mi antipaticni...Ne vidim smisao postojanja cetvrtog Sarajevskog kluba,koji niti ima navijace za koje igra,niti ima stadion,samo se ulaze gomila para,a za koga?Ko ce to slaviti ako Olimpik osvoji titulu?30 ljudi?I to mjenjanje imena,preseravanje iz OlimpiK u OlimpiC,pa to normalni ljudi ne mogu raditi.Sabanizam svoje vrste.Mancini je napisao/la:[
A zašto mrziš Olimpic,ja ne mrzim tvoj klub a možda bih imao razlog.Ako je Olimpic mašina za pranje para koji onda nije?
Ma eto,mozda ja grijesim,i mozda OlimpiC bude za 10,20 godina vodeci klub u regionu.Ali sve nesto kontam,da ce te proci kao projekat by Mile Krmak,to jest FK Laktasi,koji su isto tako bili gurani,pokusala se napraviti fudbalska Igokea,ali nista od toga...Hvala bogu.
za prvaka ce se boriti dosta klubova:zrinja,siroki,zeljo i borac,tu su jos sarajevo i olimpic,bit ce gusto
za ostanak:velez,kozara,sloboda,gosk
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Kao prvo kako četiri kluba iz Sarajeva,Slavija je iz drugog entiteta.Gradovi iz regije kao što su Beograd ili Zagreb imaju puno prvoligaša i skoro svaki klub ima i navijače a ne samo simpatizere.Olimpic je imao veoma mali broj gledalaca zato što nije imao svoj stadion.Otoka se pravi i uskoro treba da bude gotova i sigurno će na njoj biti više gledalaca nego na Koševu.Olimpic je prije 8-9 godina igrao već Premijer ligu i znam da je imao puno više gledalaca.A pare se moraju ulagati da bi se mogao očekivati neki uspjeh,ali se ovdje tačno zna ko šta radi i organizacijski su napredovali zadnjih godina.Ne vjerujem da će Olimpic osvojiti titulu,ali je bitno da se izadje u evropu.Mjenjanje slova u nazivu kluba je vjerovatno zbog administrativne greške.Što se tiče Mileta zar vam isti ne pomaže svake godine,pomogao vam je oko licence ovog ljeta.Interesuje me kakvo je mišljenje vaših navijača o njemu jer su njegovi tjelohranitelji prije desetak godina tukli vaše navijače u Boriku.jubitubi je napisao/la:Ne mrzim,nemam razloga,ali ste mi antipaticni...Ne vidim smisao postojanja cetvrtog Sarajevskog kluba,koji niti ima navijace za koje igra,niti ima stadion,samo se ulaze gomila para,a za koga?Ko ce to slaviti ako Olimpik osvoji titulu?30 ljudi?I to mjenjanje imena,preseravanje iz OlimpiK u OlimpiC,pa to normalni ljudi ne mogu raditi.Sabanizam svoje vrste.Mancini je napisao/la:[
A zašto mrziš Olimpic,ja ne mrzim tvoj klub a možda bih imao razlog.Ako je Olimpic mašina za pranje para koji onda nije?
Ma eto,mozda ja grijesim,i mozda OlimpiC bude za 10,20 godina vodeci klub u regionu.Ali sve nesto kontam,da ce te proci kao projekat by Mile Krmak,to jest FK Laktasi,koji su isto tako bili gurani,pokusala se napraviti fudbalska Igokea,ali nista od toga...Hvala bogu.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Rosas7 je napisao/la:za prvaka ce se boriti dosta klubova:zrinja,siroki,zeljo i borac,tu su jos sarajevo i olimpic,bit ce gusto
Malo navijacki i nekorektno prema susjedima,ako si pratio sve premierligaske klubove onda bi trebao i realno napisati a to je ako Zeljo ostane na okupu nece im moci nitko nista ,mozda par poraza u ligi ali svejedno sa ovim igrackim kadrom osvojit ce prvenstvo...sve sam vise misljenja da ce Olimpic biti "ogromno" izenenadjenje jer se pojacava kvalitetnim i provjerenim igracima,tu ce odmah oko 3. pozicije biti Siroki,Sarajevo i oslabljenji ali jos uvijek za ove lige dobar Borac...Spominjati Zrinjski trenutno kao ozbiljnog konkuretna ovim klubovima je van svake pameti pogotovo ako si upratio rezultate protiv Branitelja i Sibenika u oba navrata.Mnogo je mladih momaka i pozdravljam potez uprave sto se potpisuje sa Bekice,Sesarom i ostalim mladim igracima na 3,4 i 5 godina,tu je dugorocno ulaganje u buducnost kluba no ovoj trenutnoj ekipi je potreban jedan "klasa igrac" u veze a takvog nemamo,mozda ga Musa nadomjesti borbenom igrom i timskim radom ali ono sto sam vidio za sada je za donji dio tablice...realno!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
e kad si ti njemu napiso,da je navijacki i nekorektno ,i ja cu tebi napisat slazem se da nismo za titulu,al nismo ni za dno realno negdje od 4 do 8 mjesta smo...mostarskiplemic je napisao/la:Rosas7 je napisao/la:za prvaka ce se boriti dosta klubova:zrinja,siroki,zeljo i borac,tu su jos sarajevo i olimpic,bit ce gusto
Malo navijacki i nekorektno prema susjedima,ako si pratio sve premierligaske klubove onda bi trebao i realno napisati a to je ako Zeljo ostane na okupu nece im moci nitko nista ,mozda par poraza u ligi ali svejedno sa ovim igrackim kadrom osvojit ce prvenstvo...sve sam vise misljenja da ce Olimpic biti "ogromno" izenenadjenje jer se pojacava kvalitetnim i provjerenim igracima,tu ce odmah oko 3. pozicije biti Siroki,Sarajevo i oslabljenji ali jos uvijek za ove lige dobar Borac...Spominjati Zrinjski trenutno kao ozbiljnog konkuretna ovim klubovima je van svake pameti pogotovo ako si upratio rezultate protiv Branitelja i Sibenika u oba navrata.Mnogo je mladih momaka i pozdravljam potez uprave sto se potpisuje sa Bekice,Sesarom i ostalim mladim igracima na 3,4 i 5 godina,tu je dugorocno ulaganje u buducnost kluba no ovoj trenutnoj ekipi je potreban jedan "klasa igrac" u veze a takvog nemamo,mozda ga Musa nadomjesti borbenom igrom i timskim radom ali ono sto sam vidio za sada je za donji dio tablice...realno!
- mostarskiplemic
- Kontakt:
Nije dno kao lani sto smo visili na 14 i 15 mjestu,vise po meni od 7 do 10 mjesta,vrijeme ce pokazati...sumnjam da mozemo biti ispred Zeljeznicar,Sarajeva,Olimpica,Sirokog i Boraca ....tu mozda bude iznad nas i Velez,Zvijedza...
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.