podcijenjeni igraci

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Colo Colo
Kontakt:

Re: podcijenjeni igraci

Post Postao/la Colo Colo » 17 nov 2012, 09:12

slika
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 17 nov 2012, 13:08

Ibrahimovic je uz Ronalda daleko najbolji napadac protekloj deceniji . Bio je vise i nego dobar u Barci i pored toga sto nije imao podrsku trenera,i pored toga sto mu Messi u mnogo slucajeva nije htio dodati loptu kada je mogao .Sebicni mali gad . Recimo Henry je imao losiju prvu sezonu od njega ,ali je dobio jos jednu priliku i iskoristio je . Sta bi bilo da je Ibra ostao jos jednu sezoonu ? Drugo ,on je godinama najbolji strijelac lige u kojoj se igra najzahtjevniji fudbal . Seria A je takva liga u kojoj napadac nema mnogo lopti odnosno prilika koje moze masiti Klubovi se dosta podredjuju taktickim zamislima sto znaci da nema mnogo otvorene igre.Premier liga je za kalco mala maca po pitanju grubosti. Mnogo je "kosotolomaca'' i igraca koji se bave prljavom igrom . Zato je rijetko koji spanski igrac uspio u italiji (mendieta,javi moreno,jose mari,victor ruiz) ,ne samo spanci , bilo je tu i igraca druge nacije koji se harali u Primeri a u Seriji A nisu licili na sebe ,claudio lopez,kili gonzales,farinos ili jedan Rivaldo koji je , dok je igrao u Barci ,za mene bio najbolji igrac na planeti . Imas i Samuela Eto'a koji u Interu nije bio tako dobar kao kad je igrao u Barci . Zato Ibrini golovi u Seriji A imaju veliku tezinu .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 nov 2012, 13:33

@ Juznji - Fino si to napisao.
Samo zamjerke : Messi nije sebicni gad , niti je to kada bio...

Etoo je masina bio u Interu kao i u Barceloni , covjek je bio kljucan u osvajanju triple , dovoljno govori o njemu.

Ima tu jos mnogo igraca poput Alexa,Rivalda,Pippa,Etooa i stalih koji su u kategoriji Ibre , nije on nsita bolji od njih ;)
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 17 nov 2012, 16:07

Messi je sujetni, licemjerni i sebicni gad. Na njegovoj pacovskoj faci se mnogo toga moze vidjeti. Messi nista drugo ne vidi od lopte. Ibra je laf, mangup, frajer, buntovnik,... i na terenu i izvan terena. Messi na fudbalskom terenu izgide a Ibra se zajebava. Messi je zanatlija koji je dobro izucio zanat a Ibra je umjetnik.
Per aspera ad astra!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 nov 2012, 16:12

Mecong je napisao/la:Messi je sujetni, licemjerni i sebicni gad. Na njegovoj pacovskoj faci se mnogo toga moze vidjeti. Messi nista drugo ne vidi od lopte. Ibra je laf, mangup, frajer, buntovnik,... i na terenu i izvan terena. Messi na fudbalskom terenu izgide a Ibra se zajebava. Messi je zanatlija koji je dobro izucio zanat a Ibra je umjetnik.
Ukratko receno ti si bolestan.

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 17 nov 2012, 16:52

Johny je napisao/la:
Mecong je napisao/la:Messi je sujetni, licemjerni i sebicni gad. Na njegovoj pacovskoj faci se mnogo toga moze vidjeti. Messi nista drugo ne vidi od lopte. Ibra je laf, mangup, frajer, buntovnik,... i na terenu i izvan terena. Messi na fudbalskom terenu izgide a Ibra se zajebava. Messi je zanatlija koji je dobro izucio zanat a Ibra je umjetnik.
Ukratko receno ti si bolestan.
Kopiracu komentar Milomlat-a:
"A ti stari moj nemas pojma , ili nogometna zbivanja uopste ne pratis. Ne bih znao drugi uzrok tvog sljepila."

Tvoj komentar upucen meni na prethodnoj stranici:
"Ne trebaš odgovarat jer ti ne mislim odgovarat zato kaj mi nisi kompetentan za raspravu nakon onakvih upisa.A i previše smo raspleli priču u off topic."

Ja ti nisam ni odgovorio jer te ne smatram kompetentnin za raspravu nakon onakvih upisa. Zasto ti meni odgovaras?
Niti sam ti odgovorio niti sam ti se obratio.
Per aspera ad astra!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 17 nov 2012, 22:12

Naravno da nismo kompetetntni da razgovaramo kao dva bica sa ocima nasli bi zajednicki jezik.

Drago mi je da sam imao kolku-tolku konverzaciju sa osobom koja smatra Ibrahimovica nadcovjekom u odnosu na "stakora" Messija.

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 18 nov 2012, 14:34

Johny je napisao/la:Naravno da nismo kompetetntni da razgovaramo kao dva bica sa ocima nasli bi zajednicki jezik.

Drago mi je da sam imao kolku-tolku konverzaciju sa osobom koja smatra Ibrahimovica nadcovjekom u odnosu na "stakora" Messija.
Halo balavac, idi pisaj i spavaj. Javi mi se kad se probudis.
Per aspera ad astra!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 nov 2012, 15:50

Igrac koji u dvije sezone samo uspije dati preko 20 golova najbolji spic u protekloj deceniji :lol: :lol: Fakat odlicno. (govorim o golovima u ligi)
Celik!3,2,2.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 nov 2012, 15:57

AllGunsBlazing je napisao/la:Igrac koji u dvije sezone samo uspije dati preko 20 golova najbolji spic u protekloj deceniji :lol: :lol: Fakat odlicno. (govorim o golovima u ligi)
Ma nemoj tako , Ibra je najbolji igrac na Svijetu , a ne spic.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 nov 2012, 16:05

Ne radi se samo o golovima . Ibra je imao kamaru asistencija i nosio je igru svojih timova . Uostalom,ako bi gledali samo golove ,onda tu imas 10 napadaca boljih od njega poput Inzaghia,Ruda,Trezeguta ,Raula itd. Sve su to klasicni napadaci koji znaju zabiti ,ali kada je fudbal i lopta u pitanju ,onda ne mogu u istu recenicu sa Ibrom iz razloga sto su to napadaci koji zavise od toga koliko ce dobiti upotrebljivih lopti da bi zabili . S druge strane,Ibra zna uzeti loptu ,napraviti budale od odbrambenih igraca i zabiti . Znao je zabijati iz slobodnjaka,izvan sesnaesterca,dakle kompletan napadac . Vjerovatno najkompletniji ikada.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 nov 2012, 16:07

juznjak> je napisao/la:Ne radi se samo o golovima . Ibra je imao kamaru asistencija i nosio je igru svojih timova . Uostalom,ako bi gledali samo golove ,onda tu imas 10 napadaca boljih od njega poput Inzaghia,Ruda,Trezeguta ,Raula itd. Sve su to klasicni napadaci koji znaju zabiti ,ali kada je fudbal i lopta u pitanju ,onda ne mogu u istu recenicu sa Ibrom iz razloga sto su to napadaci koji zavise od toga koliko ce dobiti upotrebljivih lopti da bi zabili . S druge strane,Ibra zna uzeti loptu ,napraviti budale od odbranbenih igraca i zabiti . Znao je zabijati iz slobodnjaka,izvan sesnaesterca,dakle kompletan napadac . Vjerovatno najkompletniji ikada.
Sve moze ali se Raulu moze sageti , popusiti mu i onda ga pitati mogu li u istu recenicu sa tobom.

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 18 nov 2012, 19:41

Johny je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Ne radi se samo o golovima . Ibra je imao kamaru asistencija i nosio je igru svojih timova . Uostalom,ako bi gledali samo golove ,onda tu imas 10 napadaca boljih od njega poput Inzaghia,Ruda,Trezeguta ,Raula itd. Sve su to klasicni napadaci koji znaju zabiti ,ali kada je fudbal i lopta u pitanju ,onda ne mogu u istu recenicu sa Ibrom iz razloga sto su to napadaci koji zavise od toga koliko ce dobiti upotrebljivih lopti da bi zabili . S druge strane,Ibra zna uzeti loptu ,napraviti budale od odbranbenih igraca i zabiti . Znao je zabijati iz slobodnjaka,izvan sesnaesterca,dakle kompletan napadac . Vjerovatno najkompletniji ikada.
Sve moze ali se Raulu moze sageti , popusiti mu i onda ga pitati mogu li u istu recenicu sa tobom.
Djecak, vec sam ti rek'o. idi piski i spavaj. Pricacemo kad se probudis.

Raul? Fantastican, neponovljiv, realizator i egzekutor, 100x bolji od Ibrahimovica.
Ibrahimovic? 100x kompletniji, zahvalniji i bolji igrac od Raula.
Raul se moze sageti, popusiti Ibri i onda ga pitati mogu li u istu recenicu sa tobom. Pazi, imam izuzetno visoko misljenje o Raulu.

Djecak, kad se probudis nastavicemo pricu.

I jos jedno pitanje za tebe: Zasto si ovdje i Siamo Noi i Johny? Koga i cega se plasis?
Per aspera ad astra!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 18 nov 2012, 21:09

[youtube][/youtube]
Samo za Meconga :mrgreen:
NAPRIJED NARODE!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 nov 2012, 21:11

juznjak> je napisao/la:Ibrahimovic je uz Ronalda daleko najbolji napadac protekloj deceniji . Bio je vise i nego dobar u Barci i pored toga sto nije imao podrsku trenera,i pored toga sto mu Messi u mnogo slucajeva nije htio dodati loptu kada je mogao .Sebicni mali gad . Recimo Henry je imao losiju prvu sezonu od njega ,ali je dobio jos jednu priliku i iskoristio je . Sta bi bilo da je Ibra ostao jos jednu sezoonu ? Drugo ,on je godinama najbolji strijelac lige u kojoj se igra najzahtjevniji fudbal . Seria A je takva liga u kojoj napadac nema mnogo lopti odnosno prilika koje moze masiti Klubovi se dosta podredjuju taktickim zamislima sto znaci da nema mnogo otvorene igre.Premier liga je za kalco mala maca po pitanju grubosti. Mnogo je "kosotolomaca'' i igraca koji se bave prljavom igrom . Zato je rijetko koji spanski igrac uspio u italiji (mendieta,javi moreno,jose mari,victor ruiz) ,ne samo spanci , bilo je tu i igraca druge nacije koji se harali u Primeri a u Seriji A nisu licili na sebe ,claudio lopez,kili gonzales,farinos ili jedan Rivaldo koji je , dok je igrao u Barci ,za mene bio najbolji igrac na planeti . Imas i Samuela Eto'a koji u Interu nije bio tako dobar kao kad je igrao u Barci . Zato Ibrini golovi u Seriji A imaju veliku tezinu .
+80
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 nov 2012, 22:50

A i glupa vam je rasprava.

Ibrahimovic je bolji igrac a Raul napadac.
Dakle vise golova ce utrpat spanac dok ce Ibrahimovic zabijat atraktivnije golove.

Naravno kada se sve sagleda, Ibrahimovic je kvalitetniji, ali za klub koji igra timski, to je Raul.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 18 nov 2012, 23:28

Henry je zabijao iz slobodnih, zabijao fantasticne golove, nije ovisio o drugim igracima, cak je mogao sam uzeti loptu i zabiti gol, uz to u pet sezona je dao vise od 25 golova u ligi. Napadac kao napadac treba da daje golove, asistencije su manje bitne. Ibrahimovic je dobar spic, ali da je uz Ronalda najbolji u zadnjih 10 godina definitivno nije.
Celik!3,2,2.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 19 nov 2012, 17:12

ništa bez henrya, slažem se

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 nov 2012, 23:16

Sirigu
Menez
Defoe
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 dec 2012, 13:50

Sirigu definitivno.Spada sigurno među 6 najboljih golmana na svijetu u ovom trenutku.

Zaključano

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.