Otvoren McDonald's u BiH (napokon)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Otvoren McDonald's u BiH (napokon)
I dalje ne znam šta se bunite, ljudi su zaposlili dosta raje a i svaka konkurencija je dobra. 

YNWA !
- KB-TM87
- Kontakt:
Odem u pekaru za 2,5 KM pojedem pitu i kroasan, u Agu za 3,5 pizzu i palačinak, u Bujrun za 3KM doner, imal šta bolje ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nema...KB-TM87 je napisao/la:Odem u pekaru za 2,5 KM pojedem pitu i kroasan, u Agu za 3,5 pizzu i palačinak, u Bujrun za 3KM doner, imal šta bolje ?

- Vjecna Robija
- Kontakt:
Odakle mi 9 km ? Jedva za hamburgera skupim 

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
i da imam odakle mi ?Vjecna Robija je napisao/la:Odakle mi 9 km ? Jedva za hamburgera skupim

- Ponos Torina
- Kontakt:
Sinoc mi je jeran donio Chizzburger iz Meka i umalo ga nisam povratio koliko je gadan,ono nikad gore meso nisam jeo u zivotu isto kao da je meso od neke crkle zivotinje...fuj vise nikad,bas se vidi razlika nigdje nije isto....vjerovatno dobijaju zamrznute sve komponente i onda samo podgriju.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
nema nema.... kakav McDonalds..!!.nime_tm87 je napisao/la:Nema...KB-TM87 je napisao/la:Odem u pekaru za 2,5 KM pojedem pitu i kroasan, u Agu za 3,5 pizzu i palačinak, u Bujrun za 3KM doner, imal šta bolje ?

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
u hamburgeru ono meso isto čuna od komarca..ni pola zalogaja..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Nisam jos jeo u MD, niti planiram
Jedino neplanirano
Ne bih ja Nuneta zamijenio, nema toga

Ne bih ja Nuneta zamijenio, nema toga

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
[youtube][/youtube]

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- Cautinho
- Kontakt:
Ovaj McDonalds je samo veliki marketinski trik i nema neke velike gurmanske kvalitete,samo je elegantan i cini ti se da je vrh vrhova.
Keep walking.
da li netko zna kad će se u Bihaću otvoriti,bilo je dosta govora o tome i na kraju ništa...?
Valjda iduće godinebazeni je napisao/la:da li netko zna kad će se u Bihaću otvoriti,bilo je dosta govora o tome i na kraju ništa...?
Al' što se mene tiče mogu pregovarati i do 2114. godineHadžiarapović je potvrdio ranije navode da su u toku intenzivni pregovori za otvaranje novih objekata u Sarajevu i Mostaru te u Bihaću, ali da bi Bihać možda mogao doći na red i 2014. godine.
100% sportski i krajnje opušten potpis
-
- Kontakt:
Poenta McDonaldsa je potpuno promasena u BiH. McDonalds je fast food i treba da bude najbrza varijanta hrane sto postoji i isto tako puno jeftinija od ostale. U Americi ti je Big Mac vrlo jeftin. A ovi obicni hamburgeri su cesto po $1. Dok u obicnom resturanu kvalitetan hamburker sa pomfritom ide od $10-$15. Samo kod nas McDonalds postaje za one koji imaju love. Izmedju ostalog pored pite i cevapa McDonalds nema sta trazit u BiH ako nije jeftiniji od svih drugih hrana.
- Cautinho
- Kontakt:
Pa,nemozes ti porediti prosjecnu platu jednog Bosanca i prosjecnu platu jednog Amerikanca.Njima je normalno izvaliti 10-20 dolara za sendvic,hot-dog ili hamburger,dok u nas to dovodi do cudjenja,jer se i gleda u pitu od 3 KM kao da je neki luksuz.To ti je sve gospodarstvo.Neznam kakav promet sada ima McDonalds u Sarajevu,nisam gore,ali vjerujem da se i tesko moze probiti kao nekakva normala za Bosanca,uz cevape i pite kako si spomenuo.mambabalkan je napisao/la:Poenta McDonaldsa je potpuno promasena u BiH. McDonalds je fast food i treba da bude najbrza varijanta hrane sto postoji i isto tako puno jeftinija od ostale. U Americi ti je Big Mac vrlo jeftin. A ovi obicni hamburgeri su cesto po $1. Dok u obicnom resturanu kvalitetan hamburker sa pomfritom ide od $10-$15. Samo kod nas McDonalds postaje za one koji imaju love. Izmedju ostalog pored pite i cevapa McDonalds nema sta trazit u BiH ako nije jeftiniji od svih drugih hrana.
Neznam dal oni prodaju pizze,sumnjam.I zbog toga im u Bosni moze pasti promet.
Keep walking.
pun skoro uvijekCautinho je napisao/la:Neznam kakav promet sada ima McDonalds u Sarajevu

ja kod njih jedem samo pomfrit i shake jer to vrijedi svakog feninga, ostalo nema prolaza kod mene

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Cautinho
- Kontakt:
Dobro,imaju oni i dobrih stvari,ja sam jednom prilikom jeo kolace,tj. neke slatkise,i vrlo su mi se dopali,nisam ni u slasticarni bolje jeo.Meni je drag onaj sitni dupli ćizburger,sto ti stave dvije pljeskavice od po 5 grama izmedju lepinje od 10 grama,dimenzije 4,5 cm-a.Iako nije nesto za najest se,opet je fino probat.Al skupo,u pm.anonimni je napisao/la:pun skoro uvijekCautinho je napisao/la:Neznam kakav promet sada ima McDonalds u Sarajevu![]()
ja kod njih jedem samo pomfrit i shake jer to vrijedi svakog feninga, ostalo nema prolaza kod mene

Vidis,nisam znao da im tako dobro ide.Pa koliko ima da su otvorili?
Keep walking.
to slatko njih i drži, ja mislim, pa ja sam kad se tek otvorio uzeo onaj hamburger najmanji od 2 KM i 'em je mal 'em kurcu ne valja, a da su skupi hamburgeri, cheeseburgeri, piletina i to, jesu vala...
u julu ili augustu 2011., ne sjećam se koji je od ova dva mjeseca bio, se otvorio prvi McD, a kasnije te godine se odvorio i drive-in...
u julu ili augustu 2011., ne sjećam se koji je od ova dva mjeseca bio, se otvorio prvi McD, a kasnije te godine se odvorio i drive-in...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Sto je zanimljivo sa McDonaldsom, na jelovniku im je najgori hamburger (iako McChicken meni nije los).
Milkshake i pommes frites za deset. Ali sto se tice hamburgera, Burger King je daleko bolji, iako je tamo manji izbor.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Pa to ti upravo i govorim. Samim tim sto je prosjecna plata Bosanca puno manja i prosjecna cijena fastfooda treba biti puno manja. Ako ti je fastfood koji je smrznut nezdrav i na brzinu napravnljen, u stvari losiji od normalne hrane, skuplji onda se citava poenta promasila. Izmedju ostalog kakav je to "fast" food gdje cekas po sata da narucis?Cautinho je napisao/la:Pa,nemozes ti porediti prosjecnu platu jednog Bosanca i prosjecnu platu jednog Amerikanca.Njima je normalno izvaliti 10-20 dolara za sendvic,hot-dog ili hamburger,dok u nas to dovodi do cudjenja,jer se i gleda u pitu od 3 KM kao da je neki luksuz.To ti je sve gospodarstvo.Neznam kakav promet sada ima McDonalds u Sarajevu,nisam gore,ali vjerujem da se i tesko moze probiti kao nekakva normala za Bosanca,uz cevape i pite kako si spomenuo.mambabalkan je napisao/la:Poenta McDonaldsa je potpuno promasena u BiH. McDonalds je fast food i treba da bude najbrza varijanta hrane sto postoji i isto tako puno jeftinija od ostale. U Americi ti je Big Mac vrlo jeftin. A ovi obicni hamburgeri su cesto po $1. Dok u obicnom resturanu kvalitetan hamburker sa pomfritom ide od $10-$15. Samo kod nas McDonalds postaje za one koji imaju love. Izmedju ostalog pored pite i cevapa McDonalds nema sta trazit u BiH ako nije jeftiniji od svih drugih hrana.
Neznam dal oni prodaju pizze,sumnjam.I zbog toga im u Bosni moze pasti promet.
Da je McDonalds skuplji od normalne hrane u Americi nebi ni dana bio otvoren.