Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
Momak nije odigrao ništa posebno a dobio svu pažnju . Pitanje za ove koji ga hvale ko je bio lošiji od njega protiv Grčke. 

“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- senad_flamin
- Kontakt:
PandzaDRHAUSE je napisao/la:Momak nije odigrao ništa posebno a dobio svu pažnju . Pitanje za ove koji ga hvale ko je bio lošiji od njega protiv Grčke.

-RIVALDO-
-
- Kontakt:
Salihovic
- NoName
- Kontakt:
Nije dobro da nakon jedne utakmice pjevamo hvalospjeve ovdje, iako je momak odigrao maestralno. Bojim se da će nakon prve greške ovi hvalospjevi dobiti negativan predznak, po tome smo poznati. Treba ga maksimalno probavati u prijateljskim mečevima, davati mu šansu protiv slabijih protivnika i generalno ga pripremati da jednog dana, u skorijoj budućnosti, zauzme mjesto u prvih 11.
Sjetimo se samo Bešića i hvalospjeva na njegov račun nakon Meksika, priče da mora biti starter, a to se sve jako brzo istopi, sada ga niko ne vidi u prvom timu, čak ni u prvih 18. Samo lagano.
Sjetimo se samo Bešića i hvalospjeva na njegov račun nakon Meksika, priče da mora biti starter, a to se sve jako brzo istopi, sada ga niko ne vidi u prvom timu, čak ni u prvih 18. Samo lagano.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- BH Patriot
- Kontakt:
Da li smo mi pratili istu utakmicu Hause ?
Momak je odigrao školski bez greške, baš onako kako i treba odigrati. Ni u jednom trenutku nije imao tremu, mada mu je ono debitantski nastup. Moraš priznati da je odlična alternativa za Rahimića, za nekoliko godina će sazriti i biti još bolji .
Momak je odigrao školski bez greške, baš onako kako i treba odigrati. Ni u jednom trenutku nije imao tremu, mada mu je ono debitantski nastup. Moraš priznati da je odlična alternativa za Rahimića, za nekoliko godina će sazriti i biti još bolji .
Livin' La Vida Loca ;)
Neko još , ali lik je dobio pažnju ko da je odigrao kao taj tvoj avatar a recimo Mravac na neprirodnoj poziciji odigra fenomenalan meč ni riječi o tome , gdje pravda sportsport.ba .senad_flamin je napisao/la:PandzaDRHAUSE je napisao/la:Momak nije odigrao ništa posebno a dobio svu pažnju . Pitanje za ove koji ga hvale ko je bio lošiji od njega protiv Grčke.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Salihovic, Mujdza, Lulic...DRHAUSE je napisao/la:Neko još , ali lik je dobio pažnju ko da je odigrao kao taj tvoj avatar a recimo Mravac na neprirodnoj poziciji odigra fenomenalan meč ni riječi o tome , gdje pravda sportsport.ba .senad_flamin je napisao/la:PandzaDRHAUSE je napisao/la:Momak nije odigrao ništa posebno a dobio svu pažnju . Pitanje za ove koji ga hvale ko je bio lošiji od njega protiv Grčke.
- BH Patriot
- Kontakt:
Objektivno nije griješio ali nije niti pravio razliku na terenu, bio naš najslabiji dio u veznom redu.BH Patriot je napisao/la:Da li smo mi pratili istu utakmicu Hause ?

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
-
- Kontakt:
Eee Zeca sam zaboravio, DRHOUSE uhvati se ti medicine nije fudbal za tebe.BH Patriot je napisao/la:Zec, Muslimović .

Cuj nije pravio razliku, lik je defanzivni vezni i njegovo je samo da presjeca lopte a ne da pravi razlike. Zato su zaduzeni Stila, Misimovic i igraci takvog tipa.
Zadnja izmjena: FMBosnia Admin, dana/u 11 avg 2011, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
Po meni su samo ova dvojica bili slabiji od njega .BH Patriot je napisao/la:Zec, Muslimović .

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Šuti Zahiroviću tebi Salihović I Lulić bili slabiji od njega a sve šanse smo stvorili po lijevoj strani za tebe sam doktor u fudbalu.FMBosnia Admin je napisao/la:Eee Zeca sam zaboravio, DRHOUSE uhvati se ti medicine nije fudbal za tebe.BH Patriot je napisao/la:Zec, Muslimović .
Cuj nije pravio razliku, lik je defanzivni vezni i njegovo je samo da presjeca lopte a ne da pravi razlike. Zato su zaduzeni Stila, Misimovic i igraci takvog tipa.

Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- admir_ze1982
- Kontakt:
Koju li si ti utakmicu gledao prijatelju ?DRHAUSE je napisao/la:Momak nije odigrao ništa posebno a dobio svu pažnju . Pitanje za ove koji ga hvale ko je bio lošiji od njega protiv Grčke.
Evo ti par razloga koji idu u korist tome da je Adnan sinoc bio najvrijedniji i najistaknutiji na utakmici :
1. jedna pogresna lopta u 90 minuta susreta
2. kontrola sredine terena u defanzivnom dijelu, gdje je igrao gotovo sam , jer smo igrali sa jednim zadnjim veznim, a posebno se istakao nakon ulaska Besica koji je djelovao dosta izgubljeno na terenu
3. niti jedna lopta od Karagounisa kog je Zaha izvrsno ustopao
Mislim da je suvisno da ti dalje navodim u detalje i momente zasto je decko odusevio, jer ocito si covjek koji utakmice gleda povrsno, i fasciniraju te samo igraci koji predriblaju petoricu ili slicno,a ne cijenis "radnike" koji pripremaju teren i odradjuju sve one "prljave poslove" za majstore tipa Pjanica, Misimovica i slicne.
Znaci Adnan Zahirovic kao zadnji vezni pun pogodak, 21 godina, igra u dosta jakoj Ruskoj ligi, izrazito inteligentan i besprijekorno spreman igrac. Novi Rahimic.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
kao sto sam i prije pisao da je kloc,to se i ispostavilo u sinocnjoj utakmici,bio je najlosiji igrac
ko li ga gura ovakoooo
ko li ga gura ovakoooo
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Odlican. Potencijal za buducnost. Imamo sve vise dobrih igraca sto je bas fino..

Rosas7 je napisao/la:kao sto sam i prije pisao da je kloc,to se i ispostavilo u sinocnjoj utakmici,bio je najlosiji igrac
ko li ga gura ovakoooo

Nebi ja rekao da si gledao utakmicu.
Kako ćeš ti znati, kada si sinoć pratio ''vatrene'' protiv Iraca, mani lafine.Rosas7 je napisao/la:kao sto sam i prije pisao da je kloc,to se i ispostavilo u sinocnjoj utakmici,bio je najlosiji igrac
ko li ga gura ovakoooo

Zadnja izmjena: voltron30, dana/u 11 avg 2011, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.
pa štilić je bio 3 puta gori od zahirovica... zec isto. muslimovic jako slabo odigrao. pandža los bio... zahirovic je odigrao skoro pa bez greske ali valjda ovaj dr house ne zna ko je koji igrac...
You are someone else I am still right here
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
santos je napisao/la:Vidim da ga na temi BIH-Grcka vecina stavlja u prvih 11 ,moze ali samo nek je prijateljska jer tesko da je on kvalitet za ekipu koja puca za odlazak na zavrsni turnir
posto sam gledao vecinu tekmu sto je igrao u Rusiji prilicno je neprimjetan u igri i dosta ga igraci zaobilaze kod organizacije igre cak i u ekipi kakva je Spartak Nalcik koja je dno ruske prve lige
moj utisak je da bi Besic bolje dosao ekipi iz razloga sto je mnogo bolji u defanzivi i trkacki dok je Zahirovic bolji u predaji lopte i prekidima,zbog velikog broja tehnicara a malo trkaca po meni prednost ide Besicu ali ako nisu za prvih 11 po selektoru bolje ova dva igraca prebaciti u mladu u kojoj ce biti standardni i igrati
Je li te stid sada zbog ovog posta?
momak je odigrao za 10 protiv Grcke! svaka mu cast!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.