Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Football Manager 2012
Dugo sam čekao ovaj dan i sad me steam hebe 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Meni pokrenu igricu i izbaci me pri pocetku loadinga,a taman sam se ponadao
.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ja sam skinuo ovo sa piratbaya i kad pritisnem na ikonu FM.exe meni otvori steam i na steamu me prebaci na oficijelnu stranicu football managera 2012. Jel u ikog isto tako? 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Da,treba ti crack koji jos nije izasao.BIHfan je napisao/la:Ja sam skinuo ovo sa piratbaya i kad pritisnem na ikonu FM.exe meni otvori steam i na steamu me prebaci na oficijelnu stranicu football managera 2012. Jel u ikog isto tako?
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- badblueboylivno
- Kontakt:
Također.Keenan.- je napisao/la:Meni pokrenu igricu i izbaci me pri pocetku loadinga,a taman sam se ponadao.
Hayley <3
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
i meni je tako...BIHfan je napisao/la:Ja sam skinuo ovo sa piratbaya i kad pritisnem na ikonu FM.exe meni otvori steam i na steamu me prebaci na oficijelnu stranicu football managera 2012. Jel u ikog isto tako?
al kad crack izbace...
uh jedva cekam...

"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Aha, dobro je. Mislio sam da nisam dobro extract-ovao.ZELJO DO GROBA je napisao/la:i meni je tako...BIHfan je napisao/la:Ja sam skinuo ovo sa piratbaya i kad pritisnem na ikonu FM.exe meni otvori steam i na steamu me prebaci na oficijelnu stranicu football managera 2012. Jel u ikog isto tako?
al kad crack izbace...
uh jedva cekam...

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
koliko slobodnog prostora treba pri instalaciji, posto mi je komp pun pa da vec krenem brisati neke stvari...skidam trenutno fm na 50% sam dosao
BIla bi sada fora da kažu nema craka

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
onda nam je cekati da dodje u cd-e shopove....GunnerS je napisao/la:BIla bi sada fora da kažu nema craka![]()

Ma nebi ga ni uzeo 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Valjda izadje sutra crack
Nesto mi cudno , otvorim onu datoteku u kjoj su smjestene stvari za FM i kliknem na ikonu fm kad mi samo u steamu otvori stranicu od FM-a 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

skida ovo fino,izaci ce krek za par dana sigurno,sabura malo

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Citam vamo na sortitoutsi forumu, mnogi otvorili temu o svojim karijerama. Neki cak igraju vec 3 sezonu, a mi ovdje cekamo hebeni crack. 

FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ljudi, bolje da dođe kasnije, da ovih dana malo prohodamo, uzmemo zraka i tako to
Jer kada izađe crack, hebo me zrak što ću ga uzimat 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** ih bolje sacekat malo da se rijese bugovi, da izadje pec pa tek onda pocet sa igrom 

Ja staviste milion linkova ne znam sa koga da skidam.Dajte neki provereni da znam da moze. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Neko reče da neki igraju, ako neki igraju igrali bi i mi. A igraju oni koji imaju kodove za steam

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne moze nijedan levatuDevil je napisao/la:Ja staviste milion linkova ne znam sa koga da skidam.Dajte neki provereni da znam da moze.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.