Gotov k'o u Zenici.miralem444 je napisao/la:Bas me zanima kolko ce nasih navijaca bit u parizu..?
Francuska - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH
Vom Jäger zum Gejagten
Mislim da 5 % od kap. mogu da dobiju, po UEFA pravilima za gostemiralem444 je napisao/la:Bas me zanima kolko ce nasih navijaca bit u parizu..?
Ovaj stadion prima 80 000.
Jedan autobus navijača je već organizovan iz Sochauxa ( Sošoa ), a to je jedan mali gradić od 5 000 stanovnika, od koga je nekih 1 000 bosanaca. Da ne brojim ostale gradove.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Mnogi ovdje ne shavataju da mi igramo protiv Francuske, a zna se kako su prosle godine prosli Irce.
Ja se sav najezim i zgrozim kad mi padne na pamet da ce nas sudije poraziti.
P.S. Bolje da se pripaze ovi sa zutim kartonima, da budemo kompletni za baraz !
Ja se sav najezim i zgrozim kad mi padne na pamet da ce nas sudije poraziti.
P.S. Bolje da se pripaze ovi sa zutim kartonima, da budemo kompletni za baraz !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
izgubili smo protiv portugala jer smo odigrali ko p*cke uzvratnu, a ne radi platinijaElegant je napisao/la:Da budemo sto realniji OK![]()
Uzmite samo primjer Portugala, da jedna "mala" BiH ide pored jednog Portugala u kojem igra Kristina koja donosi $$$$$$$$ ???
Logika !
- Goalgetter
- Kontakt:
Od 80.000 navijaca, 15 - 20.000 ce biti nasih, nesto kao i u Njemackoj kad smo igrali u Frankfurt nadam se 
Slabo se ta tekma može potisnuti, no ne mora biti nikakvo predzkazanje za naš sljedeći meč.Jeste li potisnuli u zaborav sramotan poraz od Francuske? Da, onaj u drugom kolu kvalifikacija za Euro 2012, kada su naši prosječni i ispod prosječni fudbaleri poniženi od "trikolora". Onda, kada pred svojih 25.000 navijača nisu pošteno ni "primirisali" ka golu Llorisa.
Francuzi kako odmiču kv. igraju sve lošije, mi sve bolje. Iz tog poraza se nešto sigurno i naučilo, imamo i neke nove igrač eu reprezentaciji. Stoga...
Naravno, pobjeda u Parizu je senzacija i kad se radi i o ekipama koje znatno bolje kotiraju od nas. I ako dobijemo, to će biti pravi podvig... No **** me, al ja ću da se nadam. imamo taj luksuz jer smo baraž obezbjedili i ako zijanimo neće nas taj optimizam psihički koštati jer imamo popravni - baraž! Znači, ispunjen je zavrtani cilj, posve rasterećeno idemo gore!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Prvi su Danci, drugi smo mi.Principatus je napisao/la:Pred utakmicu sa Francuzima nase momke treba staviti pred TV i ukljuciti snimak Albanija:Francuska.
Imam jos jedno pitanje. Cuo sam od nekog forumasa, mislim da je bio NoName, da su velike sanse da budemo najbolji drugi. Jesmo li vec najbolji drugili ili cemo to jos biti?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Sta si ti gledao u drugoj, pa Rosseti nam je svirao svaki dodir sa loptom.JohnnyDinamitas je napisao/la:izgubili smo protiv portugala jer smo odigrali ko p*cke uzvratnu, a ne radi platinijaElegant je napisao/la:Da budemo sto realniji OK![]()
Uzmite samo primjer Portugala, da jedna "mala" BiH ide pored jednog Portugala u kojem igra Kristina koja donosi $$$$$$$$ ???
Logika !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
U uzvratu bez Rahimića, Spahića, Misketa, mi nismo imali šansi protiv ekipe kao što je Portugal. Bez njih trojice dobro bi se mi namučili i protiv Belgije, kamoli Portuagala.
H Danska 6 +5 13
D Bosna i Hercegovina 7 +1 13
E Švedska 6 +7 12
B Irska 7 +3 12
F Grčka 6 +3 12
G Crna Gora 6 +2 11
I Češka 6 +3 10
A Turska 6 –1 8
C Srbija 6 –3 8
D Bosna i Hercegovina 7 +1 13
E Švedska 6 +7 12
B Irska 7 +3 12
F Grčka 6 +3 12
G Crna Gora 6 +2 11
I Češka 6 +3 10
A Turska 6 –1 8
C Srbija 6 –3 8
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 07 sep 2011, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Oprosti im NoName ne znaju šta čine 
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 07 sep 2011, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
begovic
mujdza pandza spahic papac
pjanic misimovic rahimic salihovic
dzeko ibisevic
mujdza pandza spahic papac
pjanic misimovic rahimic salihovic
dzeko ibisevic
- Megamon
- Kontakt:
Da ne citam sve zanima me ko nema pravo nastupa i kome prijeti opasnost suspenzije.Ako Francuzi kiksaju protiv Albanaca mi onda i sa remijem mozemo biti prvi ?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Principatus
- Kontakt:
Mi smo igrali grozno u proslom barazu. Cak i u Portugalu nam je Hasagic bio playmaker. A ni u Zenici nismo bili bolji. Posebno poslije zadnje dvije utakmice se nemozemo zaliti na sudije. Ici u Francuskoj na sve ili nista. U Barazu nam niko ne garantuje prolaz, kao sto niko Franuzima ne garantuje da ce protiv nas proci. Oni su iz utakmice do utakmice sve losiji, mogu kriviti travnjak u Rumuniji, ali kako je onda jedna Albanija imala preko 80% lopte i stiskala ih kako je htjela. Njihovi reprezentativci jednostavno ne ostavljaju srce na teren. Imaju kvalitet da. Ali ako Bijelorusi mogu, mozemo i mi.
Kod nas se suvise pridodaje znacaj sljedecim stvarima:
Kod nas se suvise pridodaje znacaj sljedecim stvarima:
- Ko nam sudi.
- Dali igramo kod kuce ili vani.
- Imali euforije kod navijaca ili ne.
- Sta je protivnik izjavio.
- Dali igramo na sve poene ili ne.
- Dali moze biti dobro ili lose zato sto je protivnik proslu utakmicu pobjedio/izgubio.
- million drugih gluposti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
MravacMegamon je napisao/la:Da ne citam sve zanima me ko nema pravo nastupa i kome prijeti opasnost suspenzije.Ako Francuzi kiksaju protiv Albanaca mi onda i sa remijem mozemo biti prvi ?
Rahimić
Ibričić
Štilić
Lulić
Ibišević
Papac
Zahirović
Pandža
Salihović
Da, sa remijem u Parizu smo prvi ako bude X/2 u duelu Francuska - Albanija, al prvo da dobijemo Luxemburg...
Čelik Zenica 1945
Vec su pocele pripreme da idemo u Pariz iz Minhena,bice nas dosta iz Njemacke sigurno 
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Kažu da je reis proučio neke dove da nasi pobjede bjelorusiju u obje utakmice,a isto tako i da pobjedimo francusku.Ako mu uspije ova dova za francusku oticu gore u rijaset i poljubicu ga po sred čela
Bez zajebancije,vidite kako se reisove dove uslišavaju.
Bez zajebancije,vidite kako se reisove dove uslišavaju.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam sta da kazem, frapiran sam navijacima u zenici, cuo sam da neko spominje da je bilo like korida, okretali se janci i slicno. To se po meni mora nekako (bilo kako) promijeniti. Stvarno sramota!
P.S. ja cu biti zadoovljan i barazom
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa nije tek počelo, oko stadiona i po gradu milioni raznih štandova... Pravi teferič postajeBosniacum Lilium je napisao/la:ne znam sta da kazem, frapiran sam navijacima u zenici, cuo sam da neko spominje da je bilo like korida, okretali se janci i slicno. To se po meni mora nekako (bilo kako) promijeniti. Stvarno sramota!
Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.