Fútbol Sudamericano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Fútbol Sudamericano
Tek se uključih u 38' . Osim gola , jesam nešto bitno propustio ? 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Maestro^^ je napisao/la:Tek se uključih u 38' . Osim gola , jesam nešto bitno propustio ?
Nisi puno toga ali otvoreno se igra bice jos golova ovdje dobra utakmica
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Hvala. U ovo par minuta što gledam , već sam mogao vidjeti da se igra otvoreno.Yucca je napisao/la:Maestro^^ je napisao/la:Tek se uključih u 38' . Osim gola , jesam nešto bitno propustio ?
Nisi puno toga ali otvoreno se igra bice jos golova ovdje dobra utakmica

Idemo Boca !

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Mislim da se ni jedna utakmica u evropi ne igra ovako otvoreno a kamoli ovakav jedan derbi. Milina za oci steta sto nema vise golova al mozda ih bude do kraja.
dobiše cigani .. pa takav je fudbal u Argentini i Brazilu .. samo napadački 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Bokini igraci na kraju pevali pesmu "River reci mi koji je osecaj kad igras u drugoj ligi" 

Delirijum je napisao/la:Bokini igraci na kraju pevali pesmu "River reci mi koji je osecaj kad igras u drugoj ligi"

ma river je u banani, ali i ovi nisu nista bolji. uglavnom newells old boysi tamo karaju sve redom vec neko vrijeme

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- grooveArmada
- Kontakt:
za koji minut pocinje derbi rosario - newells
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
U Argentini se danas i sutra odlučuje o prvaku Aperture. Teško da je moglo biti napetije jer četiri ekipe imaju šanse za osvajanje naslova i svi igraju međusobno, situacija kakva dugo nije viđena u nogometu. Sve će se rasplesti u nedjelju u 10, to se ne propušta
San Lorenzo 32
Lanus 30
Velez 30
Newell's 30
A igraju:
Newell's Old Boys- Lanús
Vélez Sarsfield- San Lorenzo
Trenutačno je prvi San Lorenzo sa dva boda prednosti ispred prvog pratitelja Lanusa i jedini imaju sve u svojim rukama. Pobjedom sigurno dolaze do naslova, a u nekim kombinacijama bi im bio dovoljan i bod (ukoliko Lanus ne pobjedi).
Lanus ima priliku osvojiti drugu titulu u četiri dana jer su se još okrunili i titulom Copa Sudamericane. Da bi osvojili i domaći naslov trebaju dobiti u gostima NOB-a i čekati kiks lidera. Paše im i poraz San Lorenza, pod uvjetom da dobiju svoju utakmicu naravno.
Velez treba pobjedu protiv San Lorenza po mogućnosti zaslađenu remijem u Rosariju. Newell's mora tući Lanusa i nadati se porazu San Lorenza.
San Lorenzo i Lanus čekaju na naslove od 2007-e dok su Newell's i Velez osvojili posljednja dva turnira.
Ukoliko sva tri tima budu imali isti broj bodova (što je jedna od mogućnosti), onda razigravaju naknadno, kao što je bio slučaj '09 kada su San Lorenzo, Boca i Tigre imali isti broj bodova

San Lorenzo 32
Lanus 30
Velez 30
Newell's 30
A igraju:
Newell's Old Boys- Lanús
Trenutačno je prvi San Lorenzo sa dva boda prednosti ispred prvog pratitelja Lanusa i jedini imaju sve u svojim rukama. Pobjedom sigurno dolaze do naslova, a u nekim kombinacijama bi im bio dovoljan i bod (ukoliko Lanus ne pobjedi).
Lanus ima priliku osvojiti drugu titulu u četiri dana jer su se još okrunili i titulom Copa Sudamericane. Da bi osvojili i domaći naslov trebaju dobiti u gostima NOB-a i čekati kiks lidera. Paše im i poraz San Lorenza, pod uvjetom da dobiju svoju utakmicu naravno.
Velez treba pobjedu protiv San Lorenza po mogućnosti zaslađenu remijem u Rosariju. Newell's mora tući Lanusa i nadati se porazu San Lorenza.
San Lorenzo i Lanus čekaju na naslove od 2007-e dok su Newell's i Velez osvojili posljednja dva turnira.
Ukoliko sva tri tima budu imali isti broj bodova (što je jedna od mogućnosti), onda razigravaju naknadno, kao što je bio slučaj '09 kada su San Lorenzo, Boca i Tigre imali isti broj bodova

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- grooveArmada
- Kontakt:
moze li dokaz za ovo boldiranorio_Ferdy88 je napisao/la: San Lorenzo 32
Lanus 30
Velez 30
Newell's 30
A igraju:
Newell's Old Boys- Lanús

nego, ako dva tima imaju isti broj bodova - sta se gleda prvo?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Evo objašnjenje, dakle razigravaju ako budu imali isti broj bodovagrooveArmada je napisao/la:[
moze li dokaz za ovo boldirano![]()
nego, ako dva tima imaju isti broj bodova - sta se gleda prvo?

Večeras se to obavezno gledaRules for classification: 1st points; 2nd goal difference; 3rd goals scored; 4th head-to-head points; 5th head-to-head goal difference; 6th head-to-head goals scored. This does not apply to defining the champion. If two or more teams had been tied in point at the end of the tournament, a playoff would have been held at a neutral venue within 72 hours for the championship.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Sarajlijc@
- Kontakt:
http://www.sportklub.rs/odluka-o-sampio ... e-2200-sk3" onclick="window.open(this.href);return false; bit ce na sk 3

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- grooveArmada
- Kontakt:
"...U najboljoj poziciji je u tom slučaju Lanus zbog bolje gol razlike, ali zaista toliko ima kombinacija da je najbolje da ostanete uz naše kanale i Denisa Radonjića ispratite ovu već zagarantovanu dramu...."
pa nema gol razlika nikakvu ulogu
Ima li iko link sport kluba?
Kod mene na SK3 nema prenosa.

Kod mene na SK3 nema prenosa.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- grooveArmada
- Kontakt:
prijavi se na bet365 imas uvijek sve utakmice argentinske ligeRooney88 je napisao/la:Ima li iko link sport kluba?
Kod mene na SK3 nema prenosa.![]()
Na kraju ipak San Lorenzo, na moju zalost moram priznati. Nek` odmah nakon tekme dignu spomenik Torricu, ono u finisu je bilo za aplauza.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja bih najsretniji bio da je Boca osvojila, ali sta je tu je bit ce jaci valjda u nastavku.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Dugo je Boca drzala prikljucak ali su napravili previse gluposti u zadnjih mjesec dana, iste, moze se reci, koja je kostala Newellse titule, gdje je sigurno najbolniji onaj poraz od All Boysa na La Bomboneri a i u onoj zavrsnici protiv San Lorenza se moglo vise. Steta za Bocu, mislim da su ovaj put imali snage za titulu, iako je, po meni, igrom nisu zasluzili.Sarajlijc@ je napisao/la:Ja bih najsretniji bio da je Boca osvojila, ali sta je tu je bit ce jaci valjda u nastavku.
Lanus je definitivno moj favorit, simpaticna ekipa iz uzasnog dijela Argentine koja je pokazala da zna igrati dobar fudbal, na kraju im je, eto, malo i falilo ali je ovo za njih odlican rezultat. Ostaje zal (opet imam osjecaj kako im je malo falilo), naravno, ali trebaju biti ponosni na ovu ekipu.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 16 dec 2013, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Tek sada procita kakva se drama vodila u poslejdnjem kolu jest mi krivo sto gledao nisam ni jednu ovu utakmicu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
12 titula za momčad iz pregrađa Buenos Airesa, San Lorenzo ili popularne Vrane

Papa Franjo je sinoć guštao

Papa Franjo je sinoć guštao

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.