Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
fakat bi primera Misketu super odgovarala, ali mislim da bi on teško otišao iz Njemačke
Neka njega gdje jeste. Kad sljedecu sezonu razvale u Ligi Sampiona ima cijena da mu poraste za duplo. Sem toga, za nasu reprezentaciju je bolje da ostane tamo gdje moze i da igra, tj. da bude glavni playmaker i da ima vise slobode, a ne da bude vodonosa (u najboljem slucaju) kao sto bi bio u Realu. Ipak on je Bosanac i dolazi iz "malog"Wolfsburga a ne iz Juventusa, Ajaxa, MU-a...
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
ja kad sam ga gledao protiv spanije 2004 kad smo igrali vec tada sam rekao da ce to iti jedan od boljih euro igraca i raja mi se smijala..ali eto...po mom misljenju jedina 2 igraca za koja sa sigurnoscu mogu reci da su bolja od njega su andres iniesta i xavi iz barce,..sto se reala tice volio bih iz sveg srca da ih sevilla atletico i valencia prestignu na tabeli...ja iskreno bi misketa volio vidjeti u sevilli ili atletico madridu...isto tako i dzeku...stalno u ligi prvaka ,stalno u gornjem dijelu tabele a neunistava igrace kao real
e jbg kad si ne upucen i ne gledas marjanove tekme na hayatu i ne citas 50 sajtova o nogometu 

Čisto sumnjam da će Miske igdje iz Njemačke, mislim da se njemu ne ide iz te zemlje.
Al opet, klub kao što je Real se ne odbija.
Kako god,želim mu sve najbolje.
Al opet, klub kao što je Real se ne odbija.
Kako god,želim mu sve najbolje.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Evo ima jedan intervju sa njim od nedavno...
http://www.gracija.ba/Tekst.aspx?TekstID=4038
"Za koji biste klub voljeli zaigrati?
– Zadovoljan sam Wolfsburgom, jer ima velike ambicije i na dobrom smo putu. San bi mi bio Real iz Madrida"
Prema 'Asu' čak petorica Nizozemaca će završiti na transfer listi. Ruuda, Robben, Van der Vaart, Sneijder i Drenthe. Huntelaar je jedini koji je i iduću sezonu siguran u kraljevskom klubu.
http://www.gracija.ba/Tekst.aspx?TekstID=4038
"Za koji biste klub voljeli zaigrati?
– Zadovoljan sam Wolfsburgom, jer ima velike ambicije i na dobrom smo putu. San bi mi bio Real iz Madrida"
Prema 'Asu' čak petorica Nizozemaca će završiti na transfer listi. Ruuda, Robben, Van der Vaart, Sneijder i Drenthe. Huntelaar je jedini koji je i iduću sezonu siguran u kraljevskom klubu.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma pusti AS ba...najzutije novine sto postoje kod nas...
Rud, Roben i Snajdr nece iz Reala, postoji nekoliko vrlo malih sansi, da Real propadne, da naprave neku frku i da ih ovi iz Reala otjeraju, pa sta mislis koja je opcija prva...hahahaqh....
a kad je Misketov san da zaigra za Real, onda je i moj san da Miske igra u Realu, mada Barca je nesto posbeno i puno bolje bi mu odgovaro njihov stil igre...
Rud, Roben i Snajdr nece iz Reala, postoji nekoliko vrlo malih sansi, da Real propadne, da naprave neku frku i da ih ovi iz Reala otjeraju, pa sta mislis koja je opcija prva...hahahaqh....
a kad je Misketov san da zaigra za Real, onda je i moj san da Miske igra u Realu, mada Barca je nesto posbeno i puno bolje bi mu odgovaro njihov stil igre...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Misimović tri asistencije udaljen od Herzogovog rekorda
Niti jedan nogometaš njemačke Bundeslige nije “uslužan” poput Zvjezdana Misimovića. Statistika kazuje da se reprezentativac Bosne i Hercegovine može pohvaliti sa 17 asistencija u ovosezonskom prvenstvu, a tu brojku ove sezone nije dosegao nitko osim njega...
Time je Misimović tek tri asistencije udaljen od rekorda kojeg je u sezoni 1994/95 postavio tadašnji igrač bremenskog Werdera Andreas Herzog, a budući da je do kraja prvenstva preostalo odigrati još osam utakmica ne čini se nemogućim da Misimović dostigne i prestigne važeći Herzogov rekord.
Ujedno, zahvaljujući njegovim točnim loptama koje u vršku napada uglavnom pronalaze sunardonjaka Edina Džeku (15 golova) i Brazilca Grafitea (20 golova), Wolfsburg je itekako profitirao, pa je nakon 26 odigranih kola vodeća momčad njemačke nogometne Bundeslige.
Niti jedan nogometaš njemačke Bundeslige nije “uslužan” poput Zvjezdana Misimovića. Statistika kazuje da se reprezentativac Bosne i Hercegovine može pohvaliti sa 17 asistencija u ovosezonskom prvenstvu, a tu brojku ove sezone nije dosegao nitko osim njega...
Time je Misimović tek tri asistencije udaljen od rekorda kojeg je u sezoni 1994/95 postavio tadašnji igrač bremenskog Werdera Andreas Herzog, a budući da je do kraja prvenstva preostalo odigrati još osam utakmica ne čini se nemogućim da Misimović dostigne i prestigne važeći Herzogov rekord.
Ujedno, zahvaljujući njegovim točnim loptama koje u vršku napada uglavnom pronalaze sunardonjaka Edina Džeku (15 golova) i Brazilca Grafitea (20 golova), Wolfsburg je itekako profitirao, pa je nakon 26 odigranih kola vodeća momčad njemačke nogometne Bundeslige.
majstor
sada se srbi jedu sto ga nisu zvali da igra za njih i govore on je srbin i takva sranja ljubomorni gadovi naprijed miske !!

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Sad je dvijezenicanin je napisao/la:Misimović tri asistencije udaljen od Herzogovog rekorda

BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
imal neko link gdje se može pogledat lista asistenata za ovu sezonu?
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... Order=DESCteferič je napisao/la:imal neko link gdje se može pogledat lista asistenata za ovu sezonu?
- Nerko_Juventino
- Kontakt:
Svaka cast calcio,za ovo.calcio je napisao/la:http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... Order=DESCteferič je napisao/la:imal neko link gdje se može pogledat lista asistenata za ovu sezonu?
BE A JUVE FAN OR PRAY THAT YOUR TEAM WINS!!!!!!!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ma eto, samo zaboravih reci da je na njemackom.... ali ni ja ga ne znam ali se lako snaciNerko_Juventino je napisao/la:Svaka cast calcio,za ovo.calcio je napisao/la:http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... Order=DESCteferič je napisao/la:imal neko link gdje se može pogledat lista asistenata za ovu sezonu?

e svaka čast majstorecalcio je napisao/la:http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... Order=DESCteferič je napisao/la:imal neko link gdje se može pogledat lista asistenata za ovu sezonu?

Joj fakat je tesko izabrati od ovih dijamantica ko je za tu nagradu. . . Ja bih onda obisao fudbalere i izabrao nekog iz nekog treceg sporta. . . Ajd sad budi pametan pa reci kome dat nagradu,Dzeko,Miske,Ibisevic . . .
Jedva čekam da obori taj rekord po asistencijama u Bundesligi.
Nadajmo se ,a skoro pa sam uvjeren . . .
Bh. Internacionalac Zvjezdan Misimović nadomak je ulasku u istoriju Bundeslige. Naime, veznjaku Wolfsburga nedostaju samo dvije asistencije kako bi srušio rekord Andreasa Herzoga star 14 godina. Tadašnji igrač Werdera iz Bremena u sezoni 1994/95. uspio je upisati čak 20 tačnih dodavanja u Bundesligi, dok se naš Misimović trenutno nalazi na brojci od 18 asistencija, što je najviše od svih bundesligaških igrača ove sezone.
Koliko je Misimović superioran u odnosu na ostale “pakere“, najbolje govori podatak da drugoplasirani Arnold Bruggink iz Hannovera ima tek 10 uspješnih dodavanja za pogotke svojih suigrača. Inače, trio Wolfsburga Misimović – Grafite – Džeko ujedno je najubojitiji u Bundesligi, a kombinovano su postigli 65 pogodaka, računajući prvenstvo, Evropu i Kup Njemačke.
Kada je u pitanju Bundesliga, Misimović je uz 18 asistencija dodao i šest pogodaka, dok je Grafite trenutno najbolji strijelac prvenstva sa 20 golova.
Džeko je postigao četiri manje i nalazi se na četvrtom mjestu, a zajedno imaju 27 asistencija (Grafite 4, Džeko 5). Od pomenute trojke ubojitiji je samo napad Barcelone (Eto’o – Messi - Henry, postigli 84 pogotka), ali nijedan od navalnih igrača katalonske momčadi nije ni blizu Misimovića kada su u pitanju asistencije. Do kraja sezone u Njemačkoj ostalo je još sedam kola, pa je sasvim izvjesno da bi naš internacionalac mogao preteći Herzoga na listi najboljih asistenata ikada i tako ostati upisan u istoriju Bundeslige.
Koliko je Misimović superioran u odnosu na ostale “pakere“, najbolje govori podatak da drugoplasirani Arnold Bruggink iz Hannovera ima tek 10 uspješnih dodavanja za pogotke svojih suigrača. Inače, trio Wolfsburga Misimović – Grafite – Džeko ujedno je najubojitiji u Bundesligi, a kombinovano su postigli 65 pogodaka, računajući prvenstvo, Evropu i Kup Njemačke.
Kada je u pitanju Bundesliga, Misimović je uz 18 asistencija dodao i šest pogodaka, dok je Grafite trenutno najbolji strijelac prvenstva sa 20 golova.
Džeko je postigao četiri manje i nalazi se na četvrtom mjestu, a zajedno imaju 27 asistencija (Grafite 4, Džeko 5). Od pomenute trojke ubojitiji je samo napad Barcelone (Eto’o – Messi - Henry, postigli 84 pogotka), ali nijedan od navalnih igrača katalonske momčadi nije ni blizu Misimovića kada su u pitanju asistencije. Do kraja sezone u Njemačkoj ostalo je još sedam kola, pa je sasvim izvjesno da bi naš internacionalac mogao preteći Herzoga na listi najboljih asistenata ikada i tako ostati upisan u istoriju Bundeslige.
SAMO ŽELJO
malopre gledan na sranici http://www.kicker.de i misimovic ima 17 a ne 18 asistencija
Trenutno korisnika/ca: NebeskaSila96 i 4 gosta.