EP u rukometu 2012

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko ce da osvoji EP ?

Hrvatska
46
21%
Francuska
55
26%
Nemacka
8
4%
Danska
42
20%
Srbija
34
16%
Norveska
1
0%
Svedska
1
0%
Island
2
1%
Spanija
20
9%
Ostali
5
2%

Ukupno glasova: 214

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: EP u rukometu 2012

Post Postao/la Devil » 16 jan 2012, 00:27

Kao sto se i ocekivalo,bar ustvari kao sto sam ja ocekivao se i desilo.Srbija pobedila,atmosfera katastrofa.
Cim su izvucene grupe rekao sam da MORAMO igrati u Cairu,ali tako nasi vrli organizatori i RSS nisu mislili i dali su ponovo razmazenim Beogradjanima da uzivaju u igrama svoje reprezentacije,to sto je atmosfera ocajna i sto je ne bi ni bilo da nije bilo Nislija i Krusevljana njima puca ****. :roll:

Nije mi jasno da se Pionir ne moze napuniti,zar je problem uzeti karte za ovakav dogadjaj,ako je ovako sada sta tek da ocekujemo sledece godine kada bude prvenstvo za zene. :roll:

No da se vratimo igri.Od samog starta se videlo da smo zeljni pobede,vidi se da smo se uigrali do odredjene granice i da koristimo dosta krilnu igru.To je bilo i za ocekivati jer su Poljaci igrali jaku odbranu na nase bekove pa je lopta morala brze da ide i da se sto vise krila koriste.Sa druge strane igrali smo strasnu odbranu na celu sa Stanicem koji je skinuo par odlicnih suteva.
Poljaci su me totalno razocarali,ni bleda senka one sjajne Poljske sa nekih prethodnih takmicenja,nedostaje dosta Szmal to je evidentno,dosta ovih golova bi on rutinski skinuo to sam siguran,da ne pricam koliko je i sama ekipa tada sigurnija sa njim.U napadu su katastrofa,odavno nisam gledao losiju napadacku ekipu nego sto su to bili Poljaci veceras tako da bi bila moram reci sramota da ovo nismo uzeli. ;)

Danci uz odredjenu nervozu i cini mi se olako shvatanje meca pobedili Slovake 30:25.Dosta nervozna utakmica,dosta vise sam ocekivao od nje,ali prva utakmica pa su odredjene kalkulacije kod Danaca jos uvek dozvoljene,jer ekipe kao sto su Danska,Francuska,Hrvatska iz najboljih dana grupu prodju "peske" i onda se zahuktaju kasnije.Tako je i sada bilo,s tim da su Danci imali pravu "crnu rupu" u igri od pocetka drugog dela pa sve nekad do 50.minute i onda su se digli i preko Lindberga najvise dobili ovaj mec.Krila Danske su odradila posao odlicno Lindberg 7/9,Eggert 6/7.Hansen poprilicno lose odigrao mec,mnogo,premnogo se ispucavao nije ni na 40% suta.Da li nije u formi ili sta ne mogu odgonetnuti,ali ovo danas nije pravi Mikel Hansen,za uspeh Danaca on mora biti bar 80% u mecu ali to danas nije bio.
Slovaci su pristojna ekipa,imaju Stochla na golu koji je izvadio par kvalitetnih suteva,cini mi se 14 odbrana na kraju,tu je glavna karika Daniel Valo sa 6 golova,a imao je lepu pomoc u Urbanu i Stranovskom koji bi cini mi se trebali mnogo vise sutirati jer sve sto su osutali uslo je(po 3 komada). ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 16 jan 2012, 00:35

Nije mi jasno da se Pionir ne moze napuniti,zar je problem uzeti karte za ovakav dogadjaj,ako je ovako sada sta tek da ocekujemo sledece godine kada bude prvenstvo za zene. :roll:
Mislim da je napravljeno neko sranje sa kartama,prijatelj i ja smo htjeli otici na utakmicu iz Banja Luka, 7 dana smo ganjali karte nije bilo sanse doci do karata,cak su se kontaktirale i rodbine igraca a vidio si da je bilo mjesta u dvorani,bas sam se iznervirao.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 jan 2012, 00:39

Papalukas je napisao/la:
Mislim da je napravljeno neko sranje sa kartama,prijatelj i ja smo htjeli otici na utakmicu iz Banja Luka, 7 dana smo ganjali karte nije bilo sanse doci do karata,cak su se kontaktirale i rodbine igraca a vidio si da je bilo mjesta u dvorani,bas sam se iznervirao.
Ko je hteo i znao otici na pravo mesto taj je mogao doci do karata.Ne znam kada ste vi to ganjali,ali da ste to uradili u prva dva meseca rutinski bi dosli do karata. ;)
Mada kazem moglo se i jutros doci do karata po normalnoj ceni,ne kod tapkarosa.

Ja srecom nisam imao tih problema,dobio sam karte za Pionir,verovatno i za Arenu pa nije bilo cimanja za iste sto mi je veoma drago.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 16 jan 2012, 00:43

Jste gledale tekma SWE:MKD, eee, tako se naviva ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jan 2012, 00:45

L-Train je napisao/la:Njemci ne bi nikad bili svjetski prvaci da im sudije nisu obilato pomogle u polufinalu protiv Francuza.Ipak prvenstvo se te godine i jeste igralo u Njemackoj pa sam mogao da shvatim da ce ih suci malo gurati,ali nisam znao da ce ih doslovno odvesti u finale.
Isto ko što su slučajno bili evropski prvaci 2004. jel tako?? ;) A 2007. godine je bilo najbolje organizovano Svjetsko prvenstvo u rukometu, reprezentacija je bila nošena sa tribina i igrala je fantastično, a i ekipa je bila fantastična sa jednim Schwarzerom, sa jednim sjajnim Kehrmanom, golmanom Fritzom.

A da se vratim na ovo Evropsko prvenstvo. Njemačka je ovaj put ispračena sa jako malim očekivanjima na ovo prvenstvo, jednostavno nema povjerenja u ovu ekipu. Pripremni period je bio loš, a i nema tih pravih igrača koji bi vodili ovu ekipu. Trojicu jako bitnih sam spomenuo gore, mislim oni su prije bili bitni i nakon njihovog odlaska ostalo je tu dosta lufta. Nema pravih vođa u reprezentaciji Njemačke, nema ni prave hemije. Tako da će na ovom prvenstvu Nijemci teško nešto postići. Ako ne podignu nivo igre, ni protiv jedne borbene, nezgodne Makedonije im neće biti lako i onda bi ovo mogao biti najveći neuspjeh na velikim smotrama za ovu reprezentaciju i prvi put njemačka rukometna reprezentacija ne bi bila na Olimpijskim igrama.

Što se Danaca tiče, oni će se lagano zahuktavat i stici vjerovatno do kraja, jer su uz Francuze nekako najozbiljniji favoriti.
Veći dio utakmice Srbija-Poljska sam gledao i mislim da je Srbija zasluženo slavila, to je bila sigurna igra, a Poljaci su i nešto slabiji nego na prethodnim takmičenjima. Za Srbiju ipak bitna pobjeda, a zbog takmičenja pred domaćom publikom bolja je i hemija u ekipi, pa bi to mogao biti dodatni impuls da daleko doguraju. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 16 jan 2012, 00:47

Robertmkd je napisao/la:Jste gledale tekma SWE:MKD, eee, tako se naviva ;)
Trebala bi "gospoda" iz Pionira malo da se ugleda...svaka čast za navijanje....A što se tiče rezultata mislim da je realan,jer i jedni i drugi su prokockali po 3-4 gola prednosti...vi ste 3-4 sedmerca promašili...navijao sam za vas protiv Šveđana...više sreće protiv Švaba :D
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 16 jan 2012, 00:51

Ko je hteo i znao otici na pravo mesto taj je mogao doci do karata.Ne znam kada ste vi to ganjali,ali da ste to uradili u prva dva meseca rutinski bi dosli do karata. ;)
Mada kazem moglo se i jutros doci do karata po normalnoj ceni,ne kod tapkarosa.

Ja srecom nisam imao tih problema,dobio sam karte za Pionir,verovatno i za Arenu pa nije bilo cimanja za iste sto mi je veoma drago.
E jbga kod mene je sve u zadnji cas,bila neka finansijska inekcija pa sam mislio malo pogledati :),vjerovatno da cu otici protiv Danaca pa makar morao i kod tapkarosa,u zadnja 3,4 dana sam se cuo sa masu ljudi i svi su mi rekli ma kakav ne dolazi bez karata,neces uci 100%,tapkarosi deru i tako al jbga evo i prijatelj mi rece da se moglo danas naci karata :evil:

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 jan 2012, 00:57

effe_sa je napisao/la:
L-Train je napisao/la:Njemci ne bi nikad bili svjetski prvaci da im sudije nisu obilato pomogle u polufinalu protiv Francuza.Ipak prvenstvo se te godine i jeste igralo u Njemackoj pa sam mogao da shvatim da ce ih suci malo gurati,ali nisam znao da ce ih doslovno odvesti u finale.
Isto ko što su slučajno bili evropski prvaci 2004. jel tako?? ;) A 2007. godine je bilo najbolje organizovano Svjetsko prvenstvo u rukometu, reprezentacija je bila nošena sa tribina i igrala je fantastično, a i ekipa je bila fantastična sa jednim Schwarzerom, sa jednim sjajnim Kehrmanom, golmanom Fritzom.
Ako gajiš simpatije prema Njemačkoj i njihovim selekcijama, nema potrebe da pokušavaš uvjeriti cijeli svijet da je slijep. Francuzi su pokradeni, Njemačka nije zaslužila prolazak u finale.

To je i najvći problem rukometa, ima previše sudijskih navlačenja.
Zadnja izmjena: gollum, dana/u 16 jan 2012, 00:58, ukupno mijenjano 1 put.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Robertmkd
Kontakt:

Post Postao/la Robertmkd » 16 jan 2012, 00:58

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
Robertmkd je napisao/la:Jste gledale tekma SWE:MKD, eee, tako se naviva ;)
Trebala bi "gospoda" iz Pionira malo da se ugleda...svaka čast za navijanje....A što se tiče rezultata mislim da je realan,jer i jedni i drugi su prokockali po 3-4 gola prednosti...vi ste 3-4 sedmerca promašili...navijao sam za vas protiv Šveđana...više sreće protiv Švaba :D

Zanimljiva tekma, mislim remi najrealan resultat. Kiril imao sut 6/18, iz igre 3/16 :?

Pa zarem je moguce opet igrat tako lose. Nadem se da necu.

Sta se tice sansi mislim da su odlicni, ogledao sam Cehe i Nemci, Cehe igrale ko jad i Nemci ko cemer.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jan 2012, 08:59

Jedna dobra fora od sinoc :mrgreen: akteri Makedonci,naravno :mrgreen: Lik koji izvestava sa rukometnog EP u Srbiji za makedonsku TV u sred dnevnika ,nakon izvestaja, u direktnom prenosu :mrgreen: vadi prsten i prosi spikerku istog Dnevnika :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jan 2012, 10:59

gollum je napisao/la:
Ako gajiš simpatije prema Njemačkoj i njihovim selekcijama, nema potrebe da pokušavaš uvjeriti cijeli svijet da je slijep. Francuzi su pokradeni, Njemačka nije zaslužila prolazak u finale.

Ti ako dovoljno dugo pratiš rukomet onda znaš da je Njemačka bila sila u rukometu prije nego što su Francuzi kako treba znali šta je rukomet ;) . Nema to veze sa gajenjem simpatija. Prije su imali fantastična krila, fantastičnog pivota, golmana, organizatora igre....Ja sam fino zato u nastavku posta rekao da ova reprezentacija Njemačke je slaba, ova što je sad na prvenstvu, tu masa stvari ne štima. A vjerovatno ti gajiš antipatije prema Nijemcima pa bi ti sav taj odlični rad Rukometnog saveza Njemačke i sve te uspjehe od prije da obezvrijediš. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jan 2012, 11:06

MaGiCa je napisao/la: Bio sam danas na rukometu, a bolje da nisam. Zali Boze 20 evrica uzalud bacenih. 8-)
Otvaranje prvenstva u nivou otvaranja Radnickih sportskih igara. Ceremoniju bi bolje osmislili ovi sto ovde vise na chatu. :roll:
Nasi prosecni, a Poljaci se raspali totalno. Naravno da ce to mediji da izhajpuju do nivoa savrsenstva. Publika anemicna i retardirana. Treba Nislije da ih "podizu na noge".
Dance gledah samo prvo poluvreme, jer sam mislio da ce tu da ide punjenje u drugom.
U drugoj grupi sam ocekivao da Swedi nekako uzmu napaljenike iz zemlje sunca, ali eto...
Nemci su u teskom autu. Strasno je koliko su pali u rukometu, a pre samo neku godinu su bili i svetski i evropski prvaci. :?
E neka si ti potrošio na nešta pare :P ne samo ih u jastuk gurati :mrgreen:
Slabo skroz ,Beograd nije zaslužio da domaća selekcija igra u njemu :P

Pa šta ja kažem ,sad će da se odma priča kako je Srbija prejaka i kako je dobila Poljsku ,a ta Poljska ide samo dolje ,pada i pada ;)
Danci igraju koliko im treba ,isto kao i na SP ,naprave razliku i onda je čuvaju.
Švedi iako oštećeni povredama ,morali su ono ,dobiti ,ko će sad slušati onog Makedonca ,kako su najjači,a samo nek se zahvale slabosti Šveda i Njemaca ;)
Reko sam ja to odmah ,imaju 4-5 dobrih igrača ,ostalo je prosjek ,iako svi dolaze iz najbolje lige svjeta ;)

Čini mi se da odavno evropski rukomet nije bio na nižim granama ,Francuzi i Danci ,pa i Island Hrvatska ,Švedsak (u najačem sastavu) odskaču ,ovo ostalo sve u pet deka ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 16 jan 2012, 11:12

effe_sa je napisao/la:
gollum je napisao/la:

Ti ako dovoljno dugo pratiš rukomet onda znaš da je Njemačka bila sila u rukometu prije nego što su Francuzi kako treba znali šta je rukomet ;) . Nema to veze sa gajenjem simpatija. Prije su imali fantastična krila, fantastičnog pivota, golmana, organizatora igre....Ja sam fino zato u nastavku posta rekao da ova reprezentacija Njemačke je slaba, ova što je sad na prvenstvu, tu masa stvari ne štima. A vjerovatno ti gajiš antipatije prema Nijemcima pa bi ti sav taj odlični rad Rukometnog saveza Njemačke i sve te uspjehe od prije da obezvrijediš. ;)
Ne, nemam antipatije i ne pokušavam obezvrijediti rad, samo sam htio reći da su u onoj utakmici nezasluženo prošli Francuze. Za sve ostalo si u pravu.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jan 2012, 11:21

effe_sa je napisao/la: Isto ko što su slučajno bili evropski prvaci 2004. jel tako?? ;) A 2007. godine je bilo najbolje organizovano Svjetsko prvenstvo u rukometu, reprezentacija je bila nošena sa tribina i igrala je fantastično, a i ekipa je bila fantastična sa jednim Schwarzerom, sa jednim sjajnim Kehrmanom, golmanom Fritzom.
Na Euru 2004
Su i bili najjači ekipa predvođena Fritz,Kerman,Krečmer,Shwarcer,Daniel Stephan,Markus Baur ,Volker Zerbe ,od mladih nadolazećih nada Hens,Jansen ,Zeitz ,
Ekipa popunjena na svim pozicijama ,uz dobre zamjene ,dok sada to nije slučaj ,sad su dobri an krilu,ostale pozicije su slabe skroz i rezervi skoro da i nema .

Na tom Euru su Slovence sudije gurale kao domaćine ,jes da su i oni imali jako dobru generaciju tada predvođenu Benom Lapajneom ,koji je sjajno branio ,Zorman,Pajović i dr.

2007 su napravili malu smjenu generacija ,Krečmer ,Zerbe su se oprostili .
Bekove su preuzeli Glandorf,Hens ,Saitz ,Baur ,Kraus ,Stephan od starijih ostali ,uz još nekoliko mlađih igrača Klain,Biter .
U polufinalu ih jesu sudci pogurali,čak se išlo i do sedmeraca dok nisu Njemci pobjedili čini mi se,ali u rukometu je uvjek tako kad je riječ o domaćinima ;)
Poslije toga Njemačka nema pravu ekipu ,napravila se smjena generacija i sad se traže ,kad će se naći pitanje je :roll:
Na krilima su se pronašle zamjene ,dok na pivotu i bekovima za jednog Shwarcera ,Stephana ,Baura ,pa i Zerbea nema još uvjek pravi zamjena .
Hens ,Kaufman ,Glandorf mi nisu taj kapacitet da mogu povesti ekipu ,to se vidjelo sinoć ,oni samo pucaju ,a prednost Čeha raste li raste .
Od kako je otišao Shwarcer ,švabi nemaju ozbiljnog pivota ,pokušavalo se sa Klimovetsom,Preisom,sad sa ovim žutim i onim Thefu(nešto tako) ali oni nisu ozbiljni pivoti ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jan 2012, 11:32

legenda reala je napisao/la: Na krilima su se pronašle zamjene ,dok na pivotu i bekovima za jednog Shwarcera ,Stephana ,Baura ,pa i Zerbea nema još uvjek pravi zamjena .
Hens ,Kaufman ,Glandorf mi nisu taj kapacitet da mogu povesti ekipu ,to se vidjelo sinoć ,oni samo pucaju ,a prednost Čeha raste li raste .
Od kako je otišao Shwarcer ,švabi nemaju ozbiljnog pivota ,pokušavalo se sa Klimovetsom,Preisom,sad sa ovim žutim i onim Thefu(nešto tako) ali oni nisu ozbiljni pivoti ;)
Ma i na krilima su nađene koliko , toliko zamjene, ali to je faktički prosjek naspram onog prije. Teško je zamijenit Kehrmana a i Jansena. A da tek ne govorimo o Kretschmaru. A Schwarzer je bio fantastičan pivot, a ovi sad su očajni pivoti, pa skoro imaš osjećaj da Njemačka nema pivota u igri opšte. Lako ih neutralisat skroz za protivnika.
A Hens i Glandorf dobri igrači, ali baš ko što kažeš nemaju kapacitet da vode ekipu. I mislim da je u svemu i selektor Heuberger upitan, ni on mi nema pravi kvalitet da vodi ovu reprezentaciju. Na mjestu selektora bi radije vidio Schwarzera koji je za sad preuzeo rad s mlađim kategorijama reprezentacije.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 jan 2012, 11:42

effe_sa je napisao/la:
legenda reala je napisao/la: Na krilima su se pronašle zamjene ,dok na pivotu i bekovima za jednog Shwarcera ,Stephana ,Baura ,pa i Zerbea nema još uvjek pravi zamjena .
Ma i na krilima su nađene koliko , toliko zamjene, ali to je faktički prosjek naspram onog prije. Teško je zamijenit Kehrmana a i Jansena. A da tek ne govorimo o Kretschmaru. A Schwarzer je bio fantastičan pivot, a ovi sad su očajni pivoti, pa skoro imaš osjećaj da Njemačka nema pivota u igri opšte. Lako ih neutralisat skroz za protivnika.
A Hens i Glandorf dobri igrači, ali baš ko što kažeš nemaju kapacitet da vode ekipu. I mislim da je u svemu i selektor Heuberger upitan, ni on mi nema pravi kvalitet da vodi ovu reprezentaciju. Na mjestu selektora bi radije vidio Schwarzera koji je za sad preuzeo rad s mlađim kategorijama reprezentacije.
Pa dobro jedan Genshaimer i Klain kao i Sprenger i Grotzki su sjajne zamjene u odnosu na pivote i bekove .
Naravno da se Krečmer i Kerman ne mogu tako lahko zamjeniti ,Kerman i njegove kontre ,golovi iz nemogućih situacija ,samo baci šaraf ;)
Isto kao da nema ,iako u pripremnim utakmicama su se dosta forsirali ,i pogađali ,ali protiv ozbiljnih protivnika to ne ide ;)

Za Hensa i Glandorfa sam sve davno rekao ,nemaju kapacitet da povedu kad je najbitnije ,ali su i bekovi na koje se najlakše igra odbran ,5:1 ili 4:2 ,pa i 3:2:1 ,samo je bitno da se malo izađe na njih ,i oni se počnu gubiti ,idu iz promašaja u promašaj i kola krenu niz brdo.

Hensa je i Demirović tako zaustavio kad je igrao sa Hamburgom u Sarajevu ,stalnim izlascima na njega ;)

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 jan 2012, 12:10

effe_sa je napisao/la:
Kakve veze ima sve ovo nabrojano sa sudijskom pomocu ???
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 16 jan 2012, 12:18

Ja sam poslije tog prvenstva 2007-me ozbiljno razmisljao da prestanem pratiti rukomet.
Pa Nijemci jednostavno nisu mogli a da ne postanu prvaci.Jednostavno nisu.Toliko ofirno navlacenje za jednu selekciju u bilo kojem sportu ni prije ni poslio nisam vidio.Nije cudo da na narednim prvenstvima cim se nije igralo u Njemackoj nisu mogli ni prismrditi tituli.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 jan 2012, 12:42

L-Train je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
Kakve veze ima sve ovo nabrojano sa sudijskom pomocu ???
Ima iz prostog razloga što je ispalo da su cijelo prvenstvo prošli samo na osnovu pomoći sudija. U tom polufinalu protiv Francuza bilo je par sumnjivi odluka, ali to se prosto dešava. Ko je pratio bh. medije, pa i još neke balkanske medije a nije pratio prvenstvo mogao je tad doći do zaključka da je Njemačka tad bila prosječna repka koja je samo zahvaljujuci pomoći sudija osvojila prvenstvo. Mislim te kampanje i navijačka nastrojenost naši novinara prema nekim reprezentacijama i stvori tu priču o namještanju. Ima pogrešni odluka u svim sportovima, ali nakon te utakmice je selektor Francuske pretjerao sa svojim izjavama i pričao je gluposti.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 16 jan 2012, 12:45

Ja stvarno ne znam sta je onaj Venta radio juce na klupi sa Bieleckim,covjek udje i donese kakavu takvu zivost u igri,cak se i razlika upolovila,svi znamo kakav je on igrac,i njegovi topovski udarci su mogli nabrijat ostatak ekipe da se bori,ali ne,selektor je vjerovao drugim igracima i to mu se osvetilo,da je Bielecki igrao iole vise to bi bilo puno bolje,mozda cak i pobjeda,ovako jedni od mojih favorita Poljaci nece dogurati ni do 1/4 finala....
Koliko reprezentacija iz svake grupe prelazi u 2.krug ?
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.