Ermin Zec

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Ermin Zec

Post Postao/la harishp » 06 apr 2009, 23:49

Ebemu misa koliko mi je drago toliko i krivo.
pa sad se potrefilo cak cetiri igraca na istoj poziciji a od toga trojica malaca i jedan majstor u najboljim godinama.
Ne moram im ni imena govoriti ko prati fudbal i nasu repku znat ce o cemu govorim. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2009, 00:41

harishp je napisao/la:Ebemu misa koliko mi je drago toliko i krivo.
pa sad se potrefilo cak cetiri igraca na istoj poziciji a od toga trojica malaca i jedan majstor u najboljim godinama.
Ne moram im ni imena govoriti ko prati fudbal i nasu repku znat ce o cemu govorim. ;)
Zasto Hari, pa ako su ostala trojica na Misketovoj poziciji , ne mora znaciti da u repki moraju pod svaku cijenu igrati te uloge. Nek' im se nadje "neprirodna pozicija", zavisno od situacije. Pa nece valjda cekati jedan drugog kad ce se koji ozljediti, dobiti par zutih ili u najgorem slucaju zavrsiti karijeru da bi drugi upao na to mjesto. :shock:
Pa znas da nam je Hasan sve zivo igrao (osim golmana), ali jedan je Hase. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 07 apr 2009, 00:45

geronimo je napisao/la:
Zasto Hari, pa ako su ostala trojica na Misketovoj poziciji , ne mora znaciti da u repki moraju pod svaku cijenu igrati te uloge. Nek' im se nadje "neprirodna pozicija", zavisno od situacije. Pa nece valjda cekati jedan drugog kad ce se koji ozljediti, dobiti par zutih ili u najgorem slucaju zavrsiti karijeru da bi drugi upao na to mjesto. :shock:
Ali samo na desnom bocnom je odigrao na 40% svojih mogucnosti

ostale su mu bile na 10 %

on je primjer sta rad i disciplina znace u zivotu a Elvir Baljic je primjer kako nerad i nedisciplina uniste ogroman talenat

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2009, 01:24

Del Boy je napisao/la:
geronimo je napisao/la:

on je primjer sta rad i disciplina znace u zivotu a Elvir Baljic je primjer kako nerad i nedisciplina uniste ogroman talenat
Odakle ti ti procenti, kad si vec kod toga, najzolosnije je da jedan Baljic ( po svemu sudeci tvoj ljubimac ), nije ni izbliza pruzio koliko je mogao ni u klubu ni u reprezentaciji, sto se opet podudara sa tvojom zadnjom recenicom.
Ali bitno je da mi sve oprostiti mozemo osim uspjeha. Da Hasan nije ovoliko uspjesan bio u klubu, vi, oni i ostali bi njega upola manje kritikovali, ako bi uopste...ko Baljica.
Vom Jäger zum Gejagten

Del Boy
Kontakt:

Post Postao/la Del Boy » 07 apr 2009, 01:30

geronimo je napisao/la:
Del Boy je napisao/la:
geronimo je napisao/la:

Odakle ti ti procenti, kad si vec kod toga, najzolosnije je da jedan Baljic ( po svemu sudeci tvoj ljubimac ), nije ni izbliza pruzio koliko je mogao ni u klubu ni u reprezentaciji, sto se opet podudara sa tvojom zadnjom recenicom.
Ali bitno je da mi sve oprostiti mozemo osim uspjeha. Da Hasan nije ovoliko uspjesan bio u klubu, vi, oni i ostali bi njega upola manje kritikovali, ako bi uopste...ko Baljica.
sto se tice Baljica, smijem reci da sam gledao 95% njegovih utakmica i znam koji je to majstor

Sto se tice para, a parama se mjeri uspjeh, Balja je vise zaradio od Hasana, i to mnogo vise, ali Baljina ljevica je nesto sto Hasan nije imao niti ce imati, nemoj porediti tu dvojicu, to je nemoguce

Balja je covjek patriota, a Hasan je izdajnik

Balja je talenat a Hasan je radnik

A sportski, Hasan je imaokarijeru u jakim klubovima, jeste na trku, ali Boze moj, i ja na njega nisam niti zavidan niti ga smatram nekim fudbalerom posebnim.

Meni je zao sto ljudi koji Balju nisu gledali u Feneru nikad nisu vidjeli koji je to majstor, zasad je najtalentovaniji tehnicar od svih sto suprosli kroz repku od 95. godine poslije Misketa, samo sto je Balja imao i ljevicu ko snajper.

Meni licno najdrazi nas igrac, dobro si pogodio, ono sto Hasan zna o fudbalu, Balja ima pod noktom od malog prsta, ali Balja voli da hoda, pije, pjeva...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 apr 2009, 02:17

Meni licno najdrazi nas igrac, dobro si pogodio, ono sto Hasan zna o fudbalu, Balja ima pod noktom od malog prsta, ali Balja voli da hoda, pije, pjeva...
A to...svi mi znamo da je Baljic bolji fudbaler od Hasana i od mnogih drugih, ali...cova voli da pjeva, pije, hoda i ost. E vidis prix, sto bi se reklo...to je onoga mati! Zato je se popiso sam sebi na karijeru, a mogao je mnogo vise postici.
A Hasan ce tek da hoda, pjeva i likuje, sto se tice privatnog zivota, jer on slijedi kod jednog pravog sportiste, tek po okoncanju karijere! A to je "tvog" Balju na kraju krajeva i zajebalo.
Balja je talenat a Hasan je radnik
Balja je talenat...a sto je najgore bio i ostao, nista vise od toga. A ovaj Braco radnik, fenomen covjek, sta je kao radnik stekao i postigao. Sto bi reko Mladen Delic...ljudi da li je to moguce?
Ma koji crni radnik, igrac kojeg necemo nikad vise imati ( slazem se da u repki nije pokazao sve, ali sto, otom potom ), zabijao golove, namjestao, koliko u odbrani bio jak u najmanju ruku isto tako u napadu. Pa da je bio obican radnik, zar bi kao 18-ak na malonogometnim turnirima za HSV vise puta proglasavan za najboljeg igraca turnira, sto je uzgred budi receno i napravilo mu put ka profi karijeri.
Balja je covjek patriota, a Hasan je izdajnik
Balja veci patriota, pa moze biti, samo ne znam kako se to mjeri? Mozda sam i ja od tebe, a ti se vise prsis, ko zna?
Mozda sto Balja voli da odsjeda i da zapjeva nesto narodno, a ovaj pak..dao sinu ime Nik, sto pojedinim mamutima ocigledno smeta!

Tema je Zec....igrac koji pod hitno treba napustiti HNL i potraziti svoj hljeb neg 8-) dje drugo.
Vom Jäger zum Gejagten

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 07 apr 2009, 16:35

šta ono reče Mamić da ide Zec u Hoffenheim za 5 mil eura

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 07 apr 2009, 18:40

Rijec je o strasno dobrom momku, koji ce akoBogda pa ga povrede zaobidju napravit zavidnu karijeru, naravno da mu zelim sto prija transfer u neku jacu ligu, al klub u kojem ce igrati, to je za njega trenutno najvaznije, sta bi sada imo od Bayerna npr... nadam se da ce napravit pametan izbor..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 apr 2009, 00:32

ma najpametniji izbor mu je Hajduk po meni...bio bi jedan od najvecih zvijezda i ako kojim slucajem Ibra ostane bio bi tandem poput Dzeke i Misketa ili Vede i Seje...a svi znamo kako to funkcionise...a hajduk kako je krenu negine mu grupna faza kupa uefa, 2 sezone u hajduku da stekne malo iskustva i da postane jos bolji i onda engleska ili spanija...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 11 apr 2009, 00:49

Gdje ces Baljica i Salihamidzica uporedjivati. Od talenta se ne zivi. Bio je Okocha veci talenat od Ronaldiha i C. Ronalda, ali Okochu cemo zaboraviti, dok su ova dvojica upisana zlatnim slovima u historiju svjetskog fudbala. Isto kao Baljic i Salihamidzic.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 apr 2009, 00:57

Ne znam, al' ja koliko se sjećam za Baljićevu stagnaciju kriv je loš splet okolnosti, koji ne uključuje njegovo pijančenje i sl.

Teška ozljeda, a nakon oporavka ga je čekao novi trener, Tošak koji ga je doveo je otpušten u međuvremenu je došao Del Bosque.
koji je,usput, od svih "Tošakovih pojačanja" jedino Geremija ostavio u prvih 11.

Sjećam se da je u pripremama za sezonu bio jedan od najboljih igrača, i da je bio standardan u prvih 11.
Kad se sjetim onog gola protiv Estonije :lol: legenda - to je bilo pred početak primere.

Ne znam, možda i griješim.

da se editujem, da ne bude cijeli post offtopic :D

Što se tiče Zeca, bundesliga idealna za njega, pogotovo Hoffa, dobio bi priliku sigurno.
Ma i bolje mu je i u cvajti nego da ostaje u HNL-u.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Kralj_Tvrtko
Kontakt:

Post Postao/la Kralj_Tvrtko » 11 apr 2009, 01:58

''pod hitno napustiti hnl''
Možete malo pojasnit zašto da to napravi, iz kojeg točno razloga jer ga ja usprkos svom trudu nemogu pronaći?

Može on imat želju i da igra u Engleskoj Premier ligi, ali ne razumije jer je 88' godište da bi za njega ipak bilo najbolje da još sezonu ili dvije provede u hnl-u ligi koja zna s takvima i odlično ostvaruje potencijal igrača.

S tim da pređe u jači klub, Hajduk je dobra prilika, slabi su u realizaciji.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 apr 2009, 02:20

Ako momak ima već ponude kluba kakav je Hoffa, koji "forsira" mlađe igrače, zašto da ne.
HNL je ipak trećerazredna liga, ne vidim neku veliku korist za njegov razvoj od zadržavanja u istoj, pa makar i Hajduk bio u pitanju.

Kažem, ako se za njega već interesuju klubovi u kojima bi mogao konkurisati za prvih 11, a članovi su lige petice.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 apr 2009, 03:00

Kralj_Tvrtko je napisao/la:
''pod hitno napustiti hnl''
Možete malo pojasnit zašto da to napravi, iz kojeg točno razloga jer ga ja usprkos svom trudu nemogu pronaći?

Može on imat želju i da igra u Engleskoj Premier ligi, ali ne razumije jer je 88' godište da bi za njega ipak bilo najbolje da još sezonu ili dvije provede u hnl-u ligi koja zna s takvima i odlično ostvaruje potencijal igrača.

S tim da pređe u jači klub, Hajduk je dobra prilika, slabi su u realizaciji.
I da zaglavi kao Ibricic :roll:
Bio je na probi u Dinamo kijev zabio gol i odlicno odigrao.zadovoljio i clanove kluba.medzutim zagreb tada digao nenormalno visoku cijenu i prelaz propao.
Zec sa svojih 21 godinu pametnije i zrelije razmislja nego neko sa 30.
kvalitet ima u Sibeniku je dvije sezone igrao HNL sto znaci hvala lipa na suradnji i zbogom mi ostajte ;)
U hajduk preci znaci prelazak sa magarca na tovar :lol:
Uci se zec na greskama ibricica-sto bi se reklo mozes jednom zeznuti drugi put sigurno neces.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 apr 2009, 13:36

idealna situacija za njega je da potpise za neki klub u bundesu ili neki drugi veci klub i da ga odm vrate na posudbu u hajduk....da se razumijemo on je veliki talenat al nije neki igrac sad trenutno.....njemu treba dosta igre, a ne sjedenja na klupi...nek odigra jednu sezonu u hnl i onda ce se razviti u dobrog igraca...i klad se vrati s posudbe onda standardno da igra u svom timu i vozdra....
a najbolje bimu bilo da npr na posudbu ode u hajduk...ima dosta razloga...al hajduk pobjeduje i to je vrlo bito za mladog igraca kvaliteta Zeca da ode u klub koji pobjeduje (na pozajmicu), bio bi standardan (nema sumnje), a i ima dobru sredinu iz sebe i to bi bilo idealno...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 11 apr 2009, 13:52

Ma samo u Europu,mlad je on makni se od Splićana jadnih tovara,a i Zagreba i Mamićevih .
Bježi bolan bilo gdje i u drugu ligu europsku, ovo je sine Balkan bar ćeš imat mir svoj .A talenat,brz,Zekić naš,sretno samo puno uspijeha ;)
Hrvatska liga je krumpir nažalost ;)
Fi hajati.
GO Bosno.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 11 apr 2009, 14:01

http://www.****/site/inde ... &Itemid=57

ma moze on igrat u svakom timu u njemackoj............jedna polusezona prilagodbe i on bi eksplodirao ko vedo,edo...itd.... :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2009, 20:51

TALENTIRANI napadač Šibenika Ermin Zec nije bio pretjerano oduševljen kada smo mu priopćili o navodnom interesu Dinama za njegove usluge. Da pojasnimo, postoje glasine kako Zdravko Mamić namjerava pomrsiti Hajdukove ljetne planove i ponuditi dva milijuna eura za "bugojansku iskru" sa Šubičevca, Ermina Zeca.

Mamić je navodno već sve dogovorio sa čelnicima Šibenika, a uz gore navedenu cifru spominje se i postotak od sljedeće prodaje Zeca u inozemstvo. Međutim, u razgovoru za Index Ermin je otkrio kako baš i nije oduševljen tom solucijom. On je naime razmišljao isključivo o inozemstvu, čak ne ni o Hajduku.

"Zaista ništa nisam čuo o tome ovo mi je prvi glas", istaknuo je Zec pa nastavio: "Moram priznati da nisam razmišljao o tome. Moje misli bile su isključivo vezane za Šubičevac i što bolje igre u dresu Šibenika pa tek onda o nekom inozemnom transferu na ljeto. O Dinamu uopće nisam razmišljao, ne znam što bi vam rekao".

Zec ističe kako mu godi interes Dinama i ples milijuna oko njegova imena, ali da se ne zamara previše tim. Koncentriran je na igru i zabijanje golova, a transfer će doći, kaže...

"Svakako da mi godi interes Dinama, ipak se radi o hrvatskom prvaku. Međutim iskreno, ni Dinamo ni Hajduk sada mi nisu na pameti, želim otići vani. Kažete dva milijuna eura? Ma, milijuni nek se vrte, bolje da se vrte, ali na meni je samo da igram. Pametnije je da ne razbijam glavu time.

Ermin je zadovoljan u Šibeniku, to ne krije, a sjajno bi bilo kad bi se još na odlasku oprostio trećim mjestom u HNL-u: "Odlično mi je ovdje u Šibeniku, igramo dobro, kako ja tako i cijela momčad, a rezultat toga je i sjajno treće mjesto. Ovdje sam stekao nogometno ime i zauvijek ću biti zahvalan ljudima sa Šubičevca. Da, bilo bi zaista lijepo kada bi osvojili to treće mjesto za oproštaj".

index
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 apr 2009, 21:23

Pametan dečko!

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 14 apr 2009, 21:36

ma on je extra igrac...kad je dosao u zelju na probu oni nasi levati ga otjerali kazu narkoman...ccc..e neka...majku im **** igrac je extra!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.