pa sad se potrefilo cak cetiri igraca na istoj poziciji a od toga trojica malaca i jedan majstor u najboljim godinama.
Ne moram im ni imena govoriti ko prati fudbal i nasu repku znat ce o cemu govorim.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Zasto Hari, pa ako su ostala trojica na Misketovoj poziciji , ne mora znaciti da u repki moraju pod svaku cijenu igrati te uloge. Nek' im se nadje "neprirodna pozicija", zavisno od situacije. Pa nece valjda cekati jedan drugog kad ce se koji ozljediti, dobiti par zutih ili u najgorem slucaju zavrsiti karijeru da bi drugi upao na to mjesto.harishp je napisao/la:Ebemu misa koliko mi je drago toliko i krivo.
pa sad se potrefilo cak cetiri igraca na istoj poziciji a od toga trojica malaca i jedan majstor u najboljim godinama.
Ne moram im ni imena govoriti ko prati fudbal i nasu repku znat ce o cemu govorim.
Ali samo na desnom bocnom je odigrao na 40% svojih mogucnostigeronimo je napisao/la:Zasto Hari, pa ako su ostala trojica na Misketovoj poziciji , ne mora znaciti da u repki moraju pod svaku cijenu igrati te uloge. Nek' im se nadje "neprirodna pozicija", zavisno od situacije. Pa nece valjda cekati jedan drugog kad ce se koji ozljediti, dobiti par zutih ili u najgorem slucaju zavrsiti karijeru da bi drugi upao na to mjesto.harishp je napisao/la:Ebemu misa koliko mi je drago toliko i krivo.
Ne moram im ni imena govoriti ko prati fudbal i nasu repku znat ce o cemu govorim.![]()
Pa znas da nam je Hasan sve zivo igrao (osim golmana), ali jedan je Hase.
Odakle ti ti procenti, kad si vec kod toga, najzolosnije je da jedan Baljic ( po svemu sudeci tvoj ljubimac ), nije ni izbliza pruzio koliko je mogao ni u klubu ni u reprezentaciji, sto se opet podudara sa tvojom zadnjom recenicom.Del Boy je napisao/la:Ali samo na desnom bocnom je odigrao na 40% svojih mogucnostigeronimo je napisao/la:Zasto Hari, pa ako su ostala trojica na Misketovoj poziciji , ne mora znaciti da u repki moraju pod svaku cijenu igrati te uloge. Nek' im se nadje "neprirodna pozicija", zavisno od situacije. Pa nece valjda cekati jedan drugog kad ce se koji ozljediti, dobiti par zutih ili u najgorem slucaju zavrsiti karijeru da bi drugi upao na to mjesto.harishp je napisao/la:Ebemu misa koliko mi je drago toliko i krivo.
Ne moram im ni imena govoriti ko prati fudbal i nasu repku znat ce o cemu govorim.![]()
ostale su mu bile na 10 %
on je primjer sta rad i disciplina znace u zivotu a Elvir Baljic je primjer kako nerad i nedisciplina uniste ogroman talenat
sto se tice Baljica, smijem reci da sam gledao 95% njegovih utakmica i znam koji je to majstorgeronimo je napisao/la:Odakle ti ti procenti, kad si vec kod toga, najzolosnije je da jedan Baljic ( po svemu sudeci tvoj ljubimac ), nije ni izbliza pruzio koliko je mogao ni u klubu ni u reprezentaciji, sto se opet podudara sa tvojom zadnjom recenicom.Del Boy je napisao/la:Ali samo na desnom bocnom je odigrao na 40% svojih mogucnostigeronimo je napisao/la:
Zasto Hari, pa ako su ostala trojica na Misketovoj poziciji , ne mora znaciti da u repki moraju pod svaku cijenu igrati te uloge. Nek' im se nadje "neprirodna pozicija", zavisno od situacije. Pa nece valjda cekati jedan drugog kad ce se koji ozljediti, dobiti par zutih ili u najgorem slucaju zavrsiti karijeru da bi drugi upao na to mjesto.![]()
ostale su mu bile na 10 %
on je primjer sta rad i disciplina znace u zivotu a Elvir Baljic je primjer kako nerad i nedisciplina uniste ogroman talenat
Ali bitno je da mi sve oprostiti mozemo osim uspjeha. Da Hasan nije ovoliko uspjesan bio u klubu, vi, oni i ostali bi njega upola manje kritikovali, ako bi uopste...ko Baljica.
A to...svi mi znamo da je Baljic bolji fudbaler od Hasana i od mnogih drugih, ali...cova voli da pjeva, pije, hoda i ost. E vidis prix, sto bi se reklo...to je onoga mati! Zato je se popiso sam sebi na karijeru, a mogao je mnogo vise postici.Meni licno najdrazi nas igrac, dobro si pogodio, ono sto Hasan zna o fudbalu, Balja ima pod noktom od malog prsta, ali Balja voli da hoda, pije, pjeva...
Balja je talenat...a sto je najgore bio i ostao, nista vise od toga. A ovaj Braco radnik, fenomen covjek, sta je kao radnik stekao i postigao. Sto bi reko Mladen Delic...ljudi da li je to moguce?Balja je talenat a Hasan je radnik
Balja veci patriota, pa moze biti, samo ne znam kako se to mjeri? Mozda sam i ja od tebe, a ti se vise prsis, ko zna?Balja je covjek patriota, a Hasan je izdajnik
Možete malo pojasnit zašto da to napravi, iz kojeg točno razloga jer ga ja usprkos svom trudu nemogu pronaći?''pod hitno napustiti hnl''
I da zaglavi kao IbricicKralj_Tvrtko je napisao/la:Možete malo pojasnit zašto da to napravi, iz kojeg točno razloga jer ga ja usprkos svom trudu nemogu pronaći?''pod hitno napustiti hnl''
Može on imat želju i da igra u Engleskoj Premier ligi, ali ne razumije jer je 88' godište da bi za njega ipak bilo najbolje da još sezonu ili dvije provede u hnl-u ligi koja zna s takvima i odlično ostvaruje potencijal igrača.
S tim da pređe u jači klub, Hajduk je dobra prilika, slabi su u realizaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.