Edin Višća

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

malta071
Kontakt:

Re: Edin Višća

Post Postao/la malta071 » 29 jan 2012, 18:35

ja ovog pacenika :lol:
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 feb 2012, 18:36

Nevjerovatno koliko Višćina tema ima malo postova (7 stranica?!?!?), lik ce za 2 godine bit medju glavnim u repci. Ne mogu naci ni link od danasnje tekme sto igra.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 06 feb 2012, 18:38

robijas_Ri je napisao/la:Nevjerovatno koliko Višćina tema ima malo postova (7 stranica?!?!?), lik ce za 2 godine bit medju glavnim u repci. Ne mogu naci ni link od danasnje tekme sto igra.
http://www.hahasport.com/v-2/16/40/v-364079.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo linkic :D

nisi puno propustio, usao je prije 10tak min
...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 feb 2012, 19:01

Kod nas ga u repci neki vec stavljaju u prvu postavu a u BB nemali broj puta pocinje sa klupe.
Dobar je Visca i bit ce akbgd jos bolji,samo sve u svoje vrijeme.A njegovo ce vrijeme dolazi.
@panties jel to nesudjeni stoper nase repke Bahtijarevic stub odbrane umjesto Nadarevica koji je proslu tekmu bio izgleda nagazen.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 06 feb 2012, 19:56

bahtiyaroglu, molicu :lol:

vidim ja nema nadarevica, i kontala sam da je povreda neka
...

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 feb 2012, 03:32

Ima Nadarević lovi zečeve u Turskoj ;)

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 feb 2012, 09:17

harishp je napisao/la:Kod nas ga u repci neki vec stavljaju u prvu postavu a u BB nemali broj puta pocinje sa klupe.
Dobar je Visca i bit ce akbgd jos bolji,samo sve u svoje vrijeme.A njegovo ce vrijeme dolazi.
@panties jel to nesudjeni stoper nase repke Bahtijarevic stub odbrane umjesto Nadarevica koji je proslu tekmu bio izgleda nagazen.
Jbg hare, ako cemo realno i Zeko ulazi sa klupe, a po igrama ove sezone u Turskoj, Visca je ispred njega po svemu.
U pravu si da njegovo vrijeme dolazi i da se treba sto prije ukljucivati u ove reprezentativne akcije.
Cuva Bog Zelju svog!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 07 feb 2012, 09:55

kralj_je_mrtav je napisao/la:
mirzza je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kod nas ga u repci neki vec stavljaju u prvu postavu a u BB nemali broj puta pocinje sa klupe.
Jbg hare, ako cemo realno i Zeko ulazi sa klupe, a po igrama ove sezone u Turskoj, Visca je ispred njega po svemu.
U pravu si da njegovo vrijeme dolazi i da se treba sto prije ukljucivati u ove reprezentativne akcije.
Igraju li na istoj poziciji, to je prvo pitanje. Drugo, po cemu je Visca ispred ovog drugog u ovoj sezoni. Dao 13 golova, imao 17 asistencija. Uz silnu minutazu u njegovoj rubrici golovi jos uvijek stoji nula ili se varam. Visca ne igra lose, ali gura se od menedzarije i sad je on ispred svih, hajmo biti malo realni.
Mislio sam za poziv u repku, na siri spisak, ne igraju na istoj poziciji, ali reci mi ko igra Viscinu poziciju u repki, desno krilo?
Varas se za golove, u 24 tekme ima 1 gol i 7 asistencija.Sa obzirom da nije prosao pripreme sa Istanbulom BB, odlican ucinak u debitantskoj sezoni. Poenta je bila, kada Zec koji takodje nije standardan u Turskoj moze biti pozvan u repku, moze i Visca na pripreme, pa ne mora uci u 18 igraca.
Cuva Bog Zelju svog!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 07 feb 2012, 23:10

Malo lošija partija u zadnjoj utakmici, no nije dobio ni previše prostora za igru. Sada se Buyuksehir oprostio od borbe za 4. mjesto, nemoguća misija je to. Dok će se do kraja boriti za tu 8. poziciju, a i tu je konkurencija dosta velika, svi do 14. mjesta imaju šanse. Bilo bi fino da Višća ukoliko i naredne sezone ostane u Buyuksehiru da igra u Europskoj ligi.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 08 feb 2012, 00:43

Visca treba i mora biti pozvan za ove prijateljske i ne samo to nego treba i dobiti sansu da odigra. Pa i Lulic je imao oscilacija u Bojsima, znao je i bancha zahvatiti pa vidi na sto izadje. Visca je prosao sve selekcije, vrijeme je za stepnicu naprijed posebno sto smo jako deficitarni na krilnim pozicijama. Nije lahko imati prvu sezonu sedam assistencija stavise to je odlicno za jednog mladica koji je u osnovi na pocetku svoje karijere.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 feb 2012, 13:16

visca treba naucit da igra u ekipi a ne svaki put kad primi loptu nabit je, kad nauci da je fudbal timski sport nesto ce bit od njega
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 09 feb 2012, 14:29

nick je napisao/la:visca treba naucit da igra u ekipi a ne svaki put kad primi loptu nabit je, kad nauci da je fudbal timski sport nesto ce bit od njega
Svaki put kad primi loptu nabit je. :lol: I ostatak posta je za qrac. :lol:

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 09 feb 2012, 16:40

;) gooooooooool
...

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 09 feb 2012, 18:17

Bravo Visca ! vrijeme je da ga safet pozove ;)
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 09 feb 2012, 18:21

Bravo Višća! Gol za remi danas. Iako je Buyuk ovo trebao dobiti, jer su bili favoriti dobro je i ovako izbjegli su 2 poraza zaredom. Sada su još uvijek u igri za 8. mjesto.

Mislim da bi Safet trebao pozvati Višću za duel sa Brazilom jer igra u finoj formi i to treba iskoristiti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 09 feb 2012, 18:25

Mislim da je Visca dosta konkretniji igrac od Muslimovica i Zeca.....svakako nam fali prodoran igrac na desnoj strani

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2012, 18:31

Sve je to u redu ali igrac koji pretenduje za A selekciju nebi trebao dobijati minutazu na kapaljke u BB handartandarsporu ma koliko on bio mlad.Zar se i Hasagicu nije kenjalo iz slicnih razloga.Cak ni Zec nije zasluzio poziv,ako nastavi ljubiti klupu u Henclebenclegurlibirligi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 09 feb 2012, 18:36

harishp je napisao/la:Sve je to u redu ali igrac koji pretenduje za A selekciju nebi trebao dobijati minutazu na kapaljke u BB handartandarsporu ma koliko on bio mlad.Zar se i Hasagicu nije kenjalo iz slicnih razloga.Cak ni Zec nije zasluzio poziv,ako nastavi ljubiti klupu u Henclebenclegurlibirligi
Eh 'ebiga, da ima bolji od njega, bio bi sigurno pozvan. Sad je pitanje, da li uzeti standardnog iz Teplica, ili jednog koji dobiva nesto slabiju minutazu u Isanbul BB.
Mda, kod Visce treba uzeti u obzir da je najbolji igrac U21 repke, i takav je sigurno zasluzio poziv ;) .

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 09 feb 2012, 18:49

harishp je napisao/la:Sve je to u redu ali igrac koji pretenduje za A selekciju nebi trebao dobijati minutazu na kapaljke u BB handartandarsporu ma koliko on bio mlad.Zar se i Hasagicu nije kenjalo iz slicnih razloga.Cak ni Zec nije zasluzio poziv,ako nastavi ljubiti klupu u Henclebenclegurlibirligi
7 utakmica od 24 nije poceo u prvih 11 ima 7 asistencija i 2 gola u ligi.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 09 feb 2012, 18:51

Ne znam o cemu pricate, kazete momak na kapaljku dobija priliku???

E taj momak u 24 odigrane utakmice u prosjkeu igra 63,5 minuta, pa ako je to na kapaljku za igraca od 21 godinu onda OK.
Mes Que Un Club

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], meecko, NebeskaSila96 i 24 gosta.