I ja sam pratio sve i ocekivao sam ovo finale izmedju Schilta i Ghite i mislim da i jesu trenutno najjaci k1 borci, Ben Saddik je iznenadio pozitivno samo u polufinalu razocarao mislim da se trebao vise pazit da onako se brzo ne zavrsi borba. Saki je dobar bio na turniru a protiv Schilta je tesko jer covjek koristi svoju prednost tezinu i visinu i to je upravo i radio tokom svih borbi cak mislim da je u finalu vise krenuo nekako naprijed da pokaze da se smije boxati i udarati. Samo jedan borac iz regiona Jurkovic i zavrsio je sa ko u prvoj rundi od Andersona Braddocka Silve, razocarao me je Zimmerman normalno kao i Bonjasky i Aerts koji su brzo izletjeli.fera je napisao/la:pregledao sam ovo live na FC i malo su me iznenadila neka pravila... i Shilt isto jer nisam ocekivao da ce uci u finale a u finalu sam ocekivao pobjedu Ghite jer je imao mnogo lakse polufinale. ben saddik je napravio vjerovatno najvece iznenađenje svojim dobrim plasmanom. steta sto je visina bila presudan faktor u polufinalnoj borbi Schilta i Sakhija po meni je ta borba imala potencijal da bude najbolja borba na turniru samo da je Semy malo manje kalkulisao.Polo je napisao/la:Tek sad sam dosao na forum, **** imao sam stream ali sad je sve gotovo SCHILT pobjednik turnira u finalu savldao Rumuna Daniela Ghitu lijevim highkickom.
K1=kickbox,muay thai international
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: K1=kickbox,muay thai international
ma ja od aertsa i bonyaskog nisam previse ni ocekivao mada je aerts cini mi se prije par godina ovako iznenadio i do finala ja mislim dogurao. remyu treba jos vremena da se vrati nakon one pauze. a sto se zimmermana tice ja sam bezbroj puta do sad cuo da taj covjek slabo trenira i da voli previse derneciti.
sto se tice ghtite znam da trenira i sa blackzilliansima pa me zanima jel ima neke sanse da se okusa u MMA vodama.
sto se tice ghtite znam da trenira i sa blackzilliansima pa me zanima jel ima neke sanse da se okusa u MMA vodama.
You are someone else I am still right here
Po meni jedna od boljih ili cak najbolja borba na zadnjem Glory 4
http://fightnext.com/video/R8BR381A52HG ... i--Glory-4" onclick="window.open(this.href);return false;
Zao mi je sto Ghita nije osvojio ali sta je tu je Schilt sa svojom visinom i tezinom dobija ove turnire i dalje ali po meni je Ghita obiljezio 2012 u k1.
Finale Glory-a
[youtube]http://fightnext.com/video/8S552RHY76YR ... a--Glory-4[/youtube]
http://fightnext.com/video/R8BR381A52HG ... i--Glory-4" onclick="window.open(this.href);return false;
Zao mi je sto Ghita nije osvojio ali sta je tu je Schilt sa svojom visinom i tezinom dobija ove turnire i dalje ali po meni je Ghita obiljezio 2012 u k1.
Finale Glory-a
[youtube]http://fightnext.com/video/8S552RHY76YR ... a--Glory-4[/youtube]
GLORY je na svojoj zvaničnoj stranici izbacio nove rang liste u kategorijama do 70Kg i +95kg.
U teškoj kategoriji vodi neprikosnoveni Semmy Schilt sa 711 poena, i skorom od 39-6-1, a prati ga Gokhan Saki sa 633 poena, te Daniel Ghita koji ima 573 poena i skor od 35-7-0.
Hrvatski borac Igor Jurković se nalazi na petnaestom mjestu sa 230 poena (44-5-0).
U kategoriji do 70kg vodeći je Giorgio Petrosyan, a prate ga Robin van Roosmalen i Davit Kiria.
RANG LISTA +95Kg
1. Semmy Schilt 711 P
2. Gokhan Saki 633 P
3. Daniel Ghita 573 P
4. Remy Bonjasky 519 P
5. Tyrone Spong 473 P
6. Peter Aerts 434 P
7. Errol Zimmerman 398 P
8. Jerome Le Banner 366 P
9. Anderson da Silva 339 P
10. Sergey Kharitonov 314 P
RANG LISTA 70Kg
1.Giorgio Petrosyan 711P
2.Robin van Roosmalen 633P
3.Davit Kiria 573P
4.Shemsi Beqiri 519P
5.Albert Kraus 473P
6.Murthel Groenhart 434P
7.Andy Ristie 398P
8.Jordan Watson 366P
9.Harut Grigorian 339P
10.Ky Hollenbeck 293P
U teškoj kategoriji vodi neprikosnoveni Semmy Schilt sa 711 poena, i skorom od 39-6-1, a prati ga Gokhan Saki sa 633 poena, te Daniel Ghita koji ima 573 poena i skor od 35-7-0.
Hrvatski borac Igor Jurković se nalazi na petnaestom mjestu sa 230 poena (44-5-0).
U kategoriji do 70kg vodeći je Giorgio Petrosyan, a prate ga Robin van Roosmalen i Davit Kiria.
RANG LISTA +95Kg
1. Semmy Schilt 711 P
2. Gokhan Saki 633 P
3. Daniel Ghita 573 P
4. Remy Bonjasky 519 P
5. Tyrone Spong 473 P
6. Peter Aerts 434 P
7. Errol Zimmerman 398 P
8. Jerome Le Banner 366 P
9. Anderson da Silva 339 P
10. Sergey Kharitonov 314 P
RANG LISTA 70Kg
1.Giorgio Petrosyan 711P
2.Robin van Roosmalen 633P
3.Davit Kiria 573P
4.Shemsi Beqiri 519P
5.Albert Kraus 473P
6.Murthel Groenhart 434P
7.Andy Ristie 398P
8.Jordan Watson 366P
9.Harut Grigorian 339P
10.Ky Hollenbeck 293P
Jedna od najprodornijih K-1 organizacija na svijetu posljednjih godina, rumunjski SuperKombat, odlučio je u 2013. godini dodatno se prošiti te praktički najavljuje svoj pohod na zaista cijeli svijet. Zbog toga traže pojačanja u svim oblicima: od boraca, preko promotora, trenera i sudaca do tvrtki koje se bave video produkcijom.
Njihove priredbe trenutno se uživo prenose u čak 75 država svijeta, a zbog vrlo dobrih reakcija na njihove evente tijekom 2012. godine očito imaju u planu dodatno širenje te žele pokriti sve dijelove svijeta.
Zbog toga su u potrazi za novim snagama, ali ovog puta ne traže se samo novi, mladi i još uvijek neotkriveni borci, već im je želja pojačati sve dijelove svog tima. Traže se tako borci, treneri, klubovi, suci, menadžer, match-makeri, promotori, ali i medijske i marketinške tvrtke te tvrtke koje se bave prijenosom i video produkcijom.
Pozivaju sve koji su zainteresirani za suradnju da im se obrate na mail adresu [email protected].
Njihove priredbe trenutno se uživo prenose u čak 75 država svijeta, a zbog vrlo dobrih reakcija na njihove evente tijekom 2012. godine očito imaju u planu dodatno širenje te žele pokriti sve dijelove svijeta.
Zbog toga su u potrazi za novim snagama, ali ovog puta ne traže se samo novi, mladi i još uvijek neotkriveni borci, već im je želja pojačati sve dijelove svog tima. Traže se tako borci, treneri, klubovi, suci, menadžer, match-makeri, promotori, ali i medijske i marketinške tvrtke te tvrtke koje se bave prijenosom i video produkcijom.
Pozivaju sve koji su zainteresirani za suradnju da im se obrate na mail adresu [email protected].
pratim ih vec dugo i bilo je vrijeme da se prosire- svaka im cast.Polo je napisao/la:Jedna od najprodornijih K-1 organizacija na svijetu posljednjih godina, rumunjski SuperKombat, odlučio je u 2013. godini dodatno se prošiti te praktički najavljuje svoj pohod na zaista cijeli svijet. Zbog toga traže pojačanja u svim oblicima: od boraca, preko promotora, trenera i sudaca do tvrtki koje se bave video produkcijom.
Najvjerovatnije ce imati event u Hrvatskoj ove godine a dobro bi bilo kada bi dosli i u BiH nema veze koji grad a to bi bilo najvjerovatnije Sarajevo Skenderija. Trebali bi se menadzeri malo potrudit i stupiti u kontakt sa Irmiom pronaci borce i napravit jedan dobar regionalni fightcard uz 2 3 para iz Holadnije i Rumunije i to bi bio pravi pogodak. Prosle godine su dolazili u CG u Podgoricu kada oni mogu mozemo i MI.fera je napisao/la:pratim ih vec dugo i bilo je vrijeme da se prosire- svaka im cast.Polo je napisao/la:Jedna od najprodornijih K-1 organizacija na svijetu posljednjih godina, rumunjski SuperKombat, odlučio je u 2013. godini dodatno se prošiti te praktički najavljuje svoj pohod na zaista cijeli svijet. Zbog toga traže pojačanja u svim oblicima: od boraca, preko promotora, trenera i sudaca do tvrtki koje se bave video produkcijom.
Slavni K-1 teškaš Badr Hari sutra će biti pušten iz pritvora u Amsterdamu, naložio je tamošnji sud.
Problematični Marokanac time će sa slobode čekati početak suđenja za premlaćivanje jedne osobe na koncertu u Amsterdamu prošlog srpnja. U pritvoru se nalazi već 6 mjeseci i navodno je izgubio preko 20 kilograma.
Prije nekoliko mjeseci već je bio pušten na uvjetnu slobodu, no odmah drugi dan je vraćen zbog kontakta sa svjedocima u slučaju. Nadajmo se da će ovaj put biti pametniji.

Problematični Marokanac time će sa slobode čekati početak suđenja za premlaćivanje jedne osobe na koncertu u Amsterdamu prošlog srpnja. U pritvoru se nalazi već 6 mjeseci i navodno je izgubio preko 20 kilograma.
Prije nekoliko mjeseci već je bio pušten na uvjetnu slobodu, no odmah drugi dan je vraćen zbog kontakta sa svjedocima u slučaju. Nadajmo se da će ovaj put biti pametniji.

Kako bih volio da se dotjera i ponovo bori. Ne treba njemu puno,a i k1 nije isti bez njega. Al fakat radi gluposti precesto, mada sam mu nakon "oprostajnog" meca sve oprostio 

Izjavio je kako jedva ceka opet da stavi rukavice i pocne trenirati a sada valjda ce se to sto prije desiti mislim da mu ovo k1 finale u USA dolazi prebrzo uz to da sada ne moze izlaziti van Nizozemske nigdje neko vrijeme dok ne dodje do prave presude.klokan je napisao/la:Kako bih volio da se dotjera i ponovo bori. Ne treba njemu puno,a i k1 nije isti bez njega. Al fakat radi gluposti precesto, mada sam mu nakon "oprostajnog" meca sve oprostio
EVO VIJESTI IZ REGIONA
Počele pripreme za novi Final Fight
Nakon prošlogodišnjeg uspjeha s Cro Cop Final Fightom krenule su pripreme za ovogodišnje izdanje priredbe u zagrebačkoj Areni.
Više od jedanaest tisuća fanova pratilo je priredbu održanu u ožujku prošle godine koju su predvodile dvije K-1 legende, Mirko Cro Cop i Ray Sefo. Posjećenost kojom se u svijetu i kick boksa i MMA malo tko može pohvaliti potaknula je ideju o organiziranju novog, kao i budućih evenata.
Ono što se zna za sada je da će se priredba održati u Zagrebu 15. ožujka. Mjesto održavanja i ovog puta će biti Arena Zagreb, a jedan od aktera u glavnoj borbi večeri ponovno bi trebao biti Mirko Filipović.
Cro Cop bi se pred domaćom publikom trebao boriti s jednim od najboljih rumunjskih kick boksera Raulom Catinasom. 24-ogodišnji Rumunj trenira u Nizozemskoj u slavnom Chakurikiju pod vodstvom Thoma Harincka.
Trebali bi nastupiti i ostali vrhunski hrvatski predstavnici predvođeni Igorom Jurkovićem i Mladenom Brestovcem. Zagrebačka publika mogla bi vidjeti i nastup Emila Zoraja, koji bi se nakon duže pauze trebao vratiti u ring.
Više informacija znat ćemo sljedećeg tjedna za kada je zakazana prva press konferencija Final Fighta.
Kada će se održati K-1 World Grand Prix finale te hoće li se uopće održati - to su bila glavna pitanja koja su se motala po glavama mnogih kickboxing fanatika nakon što se velika promocija odjednom našla u sjeni nizozemske organizacije Glory.
No pregovori su gotovi, i rezultat pomalo iznenađuje s obzirom na to da je u igri, kada je u pitanju lokacija, bio i New York. Mirko Filipović će se s ostatkom ekipe boriti u Areni Zagreb, a ugovor su potpisali direktor Fight Channela Orsat Zovko i predsjednik promocije K-1, Mike Kim - otkriva Fight Site.
Priredba pod nazivom Fight Channel presents: K-1 WGP Finals tako na snagu stupa 15. ožujka.
Podsjećamo, Cro Cop se kvalificirao za finalni event prošlogodišnjim trijumfom nad Blakeom, a u igru su te večeri također ušli Ben Edwards, Jarrel Miller, Zabit Samedov, Hesdy Gerges, Ismael Londt, Makoto Uehara i Catalin Morosanu. Finalisti će odraditi čak tri meča u jednoj večeri a samo će u ruke jednoga otići svota od milijun dolara - izjavljuje ekipa iz Večernjeg lista.

No pregovori su gotovi, i rezultat pomalo iznenađuje s obzirom na to da je u igri, kada je u pitanju lokacija, bio i New York. Mirko Filipović će se s ostatkom ekipe boriti u Areni Zagreb, a ugovor su potpisali direktor Fight Channela Orsat Zovko i predsjednik promocije K-1, Mike Kim - otkriva Fight Site.
Priredba pod nazivom Fight Channel presents: K-1 WGP Finals tako na snagu stupa 15. ožujka.
Podsjećamo, Cro Cop se kvalificirao za finalni event prošlogodišnjim trijumfom nad Blakeom, a u igru su te večeri također ušli Ben Edwards, Jarrel Miller, Zabit Samedov, Hesdy Gerges, Ismael Londt, Makoto Uehara i Catalin Morosanu. Finalisti će odraditi čak tri meča u jednoj večeri a samo će u ruke jednoga otići svota od milijun dolara - izjavljuje ekipa iz Večernjeg lista.

Eto Mirku prilika da digne 1.000.000 dolara pred svojom publikom.
Pa ne znam sta da kazem ima najvece sanse, i ako su tu Gerges ili Londt ali ovo je B liga K1 da kazemo GLORY SPORTS tamo su sada najjaci borci.Razbojnik je napisao/la:Eto Mirku prilika da digne 1.000.000 dolara pred svojom publikom.
i badr hari ce nastupiti u zagrebu. sigurno lijepa vijest za sve nas, na kraju ce ovaj event u zagrebu ispasti odlican 

Samo me zanjima sa koliko će kila ući u borbu( ako je vjerovati medijima sada ima oko 90)fera je napisao/la:i badr hari ce nastupiti u zagrebu. sigurno lijepa vijest za sve nas, na kraju ce ovaj event u zagrebu ispasti odlican
ne preostaje mu ništa nego udarit po konjetini

Samo šteta što neće doći kondicijski pripremljen, jer on i ovako mršav da je na 100% bio bi glavni favorit
i ja sam citao da je mrsaviji nego ikad. al ne vjerujem ja da je to bas tako drasticno kao sto se prica. sto se tice kondicije i nedostatka meceva to ce se sigurno osjetiti al lijepo je vidjeti da se vraca.stokton je napisao/la:Samo me zanjima sa koliko će kila ući u borbu( ako je vjerovati medijima sada ima oko 90)fera je napisao/la:i badr hari ce nastupiti u zagrebu. sigurno lijepa vijest za sve nas, na kraju ce ovaj event u zagrebu ispasti odlican
ne preostaje mu ništa nego udarit po konjetini
Samo šteta što neće doći kondicijski pripremljen, jer on i ovako mršav da je na 100% bio bi glavni favorit

za sve ljubitelje k1 super vijest koja nas je obradovala sada vidjecemo koliko je spreman ja misilm da mozda kondiciono i nije ali on ima udarce brzinu i ekspolozivnost sto nema nijedan borac na ovom turniru toliko i Gerges je brz ali nije neki specijalista ko nema to u sakama kao Badr ali vidjecemo pozelicu mu srecu sve je moguce.
dobrog su mu protivnika nasli za povratak. ako se ne varam samedov je jedan od sitnijih u ovoj kategorijiPolo je napisao/la:
za sve ljubitelje k1 super vijest koja nas je obradovala sada vidjecemo koliko je spreman ja misilm da mozda kondiciono i nije ali on ima udarce brzinu i ekspolozivnost sto nema nijedan borac na ovom turniru toliko i Gerges je brz ali nije neki specijalista ko nema to u sakama kao Badr ali vidjecemo pozelicu mu srecu sve je moguce.
Ja mislim da je Samedov u borbi za prolaz u finale imao 95 ili 97 kg, nisam sad najsigurniji. Ali kako god okreneš neće biti lakši od Harijafera je napisao/la:dobrog su mu protivnika nasli za povratak. ako se ne varam samedov je jedan od sitnijih u ovoj kategorijiPolo je napisao/la:

al je dosta nizi njemu je i tih 95 kila punostokton je napisao/la:Ja mislim da je Samedov u borbi za prolaz u finale imao 95 ili 97 kg, nisam sad najsigurniji. Ali kako god okreneš neće biti lakši od Harijafera je napisao/la:dobrog su mu protivnika nasli za povratak. ako se ne varam samedov je jedan od sitnijih u ovoj kategorijiPolo je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.