Sta ba ti pricas jos nam vi pristajte na muku ma razliguuuuuu svi!!!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Da, ako za to imaju uvjete. Ako nemaju, nemaju onda sta u Europi ni traziti. Nisu bezveze propisi i regulacije tu, samo da se netko pravi pametan pa zanemarivanjem obveza i dugova dolazi u poziciju igrati europska natjecanja. To ti ne bi proslo da se zoves Manchester United ako ne ispunjavas uvjete, kamoli Zrinjski, Sarajevo, ili bilo tko odavde.
Licenciranje klubova za euro takmičenja 2012/2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Licenciranje klubova za euro takmičenja 2012/2013
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa, ne pristajte ti/vam na muku il sto vec, kazem samo. Isto bih rekao da je i kod nas takva situacija, da pocnemo odstupati od filozofije da se prvo rijesavaju obveze, pa tek onda ''luksuzi''.RedDevilS je napisao/la:Sta ba ti pricas jos nam vi pristajte na muku ma razliguuuuuu svi!!!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Da, ako za to imaju uvjete. Ako nemaju, nemaju onda sta u Europi ni traziti. Nisu bezveze propisi i regulacije tu, samo da se netko pravi pametan pa zanemarivanjem obveza i dugova dolazi u poziciju igrati europska natjecanja. To ti ne bi proslo da se zoves Manchester United ako ne ispunjavas uvjete, kamoli Zrinjski, Sarajevo, ili bilo tko odavde.
Mislim, treba to malo realno prokontati, ti ljudi koji sjede u vasoj i drugim Upravama govore o Europi i europskim uvjetima i ambicijama, a time svjesno varaju svoju vlastitu javnost i publiku, pa onda i siroku javnost, tebe, mene, nekog desetog, kad znaju i sami jako dobro da ne ispunjavaju sve uvjete i zasto, i onda se kasnije cude i daju sarkasticne izjave. Mislim, nije u redu.
Glupo je sto cu ovo sad usporediti sa poduzecem, biznisom, al moderni nogomet je upravo to. Ako ti nisi u stanju dospjele obveze na vrijeme isplatiti i postati konkurentan, likvidan i solventan, onda se tu ne moze govoriti o stabilnim temeljima, niti opstojnosti uopce, tu bi ti prijetio stecaj daavno prije nego u ovakvim slucajevima, kamoli da pricamo o temeljima za europske ambicije.
Nije nikakvo prisjedanje na muku, samo realno gledam. Sve ovo sto brojni klubovi u BiH rade su samo privremene zakrpe i obmanjivanje samog sebe, dok god ne krenu sa nule i pocnu graditi vlastite uvjete i nauciti razmisljati da prvo idu obveze, pa tek onda sve ostalo.
A sto se mene tice, dabogda apsolutno svi klubovi u BiH ispunjavali uvjete za europsku licencu, svi zajedno bi gledali jos bolji nogomet, regularniju ligu i punije tribine, kao i naravno visak europskih bodova za drzavni i klupski koeficijent.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 04 maj 2012, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Ovaj zadnji rat na ovim prostorima je omogucio likovika sa sela (Sirokog)koji su se nakrali svega i svacega ,od stoke, auta, alkohola ,cigara i ostale visokoprofitabilne robe da drze moralna predavanja o nekakvim dugovima prema fizickim licima u svijetu sporta!
ZALOSNO!

ZALOSNO!
Tvrdoglavost je FKS kostala licence.Jedini koji je javno rekao da nece klub dobiti licencu proglasavan ovakvim ili onakvim izlazili u javnost i dalje smo sami protiv svih a popusismo.Zar je bio problem mjesto otvaranja shopova,radija,sakupiti 100.000,00 i zacepiti usta svima,svelo se na suplju.Ne moze se ocekivati izmjena odluke rok je bio 31.03. da se izmire obaveze a poslije toga mozes raditi sta hoces ne pije vode.Mnogo gora stvar je Zrinjski,koji je po meni napravio krivicno djelo,falsifikovao dokumenta ne samo za ovu godinu nego i prošlu.
Krasan primjer za ove iz Komiteta da ih rigorozno kazne,ako smiju jer je Beus njihov clan.Ovo je klasican primjer za UEFU ako ovi ne reaguju.

Krasan primjer za ove iz Komiteta da ih rigorozno kazne,ako smiju jer je Beus njihov clan.Ovo je klasican primjer za UEFU ako ovi ne reaguju.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
bekic amir, jedino sto je smijesno i zalosno (u biti malo je reci zalosno jer za tebe sport kao kategorija uopce ne postoji, za tebe postoje samo podjele, ''ovi'' i ''oni'', politizacija i zavist) ovdje je tvoj post. Cemu kompleks, frustracije na racun jednog posve argumentiranog i realnog posta i sazetka situacije u BH nogometu sa moje strane? Evo sto iritiras vlastite sugradjane, no moras li gurati nos i drugdje i izbacivati vlastite nesportske i osobne frustracije?
Pogledaj malo oko sebe i pogledaj vlastitu situaciju, ne samo u sportu, dovoljno je opcenito grad kao primjer kao apsolutni vrhunac svega onoga sto pricam o BH strukturi i apsurdnosti, pa tek onda tko vodi i nacin na koji vodi eto npr. tvoj klub, tko su mu veze, odakle ima sta ima, tko prije njega, tko poslije njega, pa onda ponovi taj post i pritom ne dodji u konflikt i licemjerje sa samim sobom s obzirom sta si povise napisao. Ne mozes? Nisam ni mislio. Isto vrijedi i za fakticki sve ostale u drzavi.
Da ti pojasnim : Djetinjarije u startu ne toleriram. Pogotovo pacenicke i sa kompleksom superiornosti, s obzirom da su takvima za sve vlastite nepodobnosti i neadekvatnosti redovito krivi svi drugi osim samog sebe.
Takvo sto se s godinama prerasta. Ti ih dovoljno nemas, ocito, stoga, nemam ja sta s tobom pricati na jedan argumentiran i normalan nacin, jer ti fale i argumenti i ''normalnost'' koja cini covjeka covjekom.
A to da apsolutno svatko treba slijediti primjer ''likova sa sela'' i uciti kako se posluje i organiziraju najstabilniji sportski klubovi u drzavi, to je apsolutna cinjenica, smetalo to tebi, ili nekome drugom, iz nekog razloga ili ne. A kad iduci put pocnes razmisljati o lopovima i patiti za istim s obzirom da su evidentno unikatni za ''likove sa sela'', pogledaj sponzore kluba, kad, kako, gdje, odakle, zasto, te pogledaj put, uvjete i trud istog do ovoga danas. Usporedi s ostatkom = Lose > Deal with it.
Pogledaj malo oko sebe i pogledaj vlastitu situaciju, ne samo u sportu, dovoljno je opcenito grad kao primjer kao apsolutni vrhunac svega onoga sto pricam o BH strukturi i apsurdnosti, pa tek onda tko vodi i nacin na koji vodi eto npr. tvoj klub, tko su mu veze, odakle ima sta ima, tko prije njega, tko poslije njega, pa onda ponovi taj post i pritom ne dodji u konflikt i licemjerje sa samim sobom s obzirom sta si povise napisao. Ne mozes? Nisam ni mislio. Isto vrijedi i za fakticki sve ostale u drzavi.
Da ti pojasnim : Djetinjarije u startu ne toleriram. Pogotovo pacenicke i sa kompleksom superiornosti, s obzirom da su takvima za sve vlastite nepodobnosti i neadekvatnosti redovito krivi svi drugi osim samog sebe.
Takvo sto se s godinama prerasta. Ti ih dovoljno nemas, ocito, stoga, nemam ja sta s tobom pricati na jedan argumentiran i normalan nacin, jer ti fale i argumenti i ''normalnost'' koja cini covjeka covjekom.
A to da apsolutno svatko treba slijediti primjer ''likova sa sela'' i uciti kako se posluje i organiziraju najstabilniji sportski klubovi u drzavi, to je apsolutna cinjenica, smetalo to tebi, ili nekome drugom, iz nekog razloga ili ne. A kad iduci put pocnes razmisljati o lopovima i patiti za istim s obzirom da su evidentno unikatni za ''likove sa sela'', pogledaj sponzore kluba, kad, kako, gdje, odakle, zasto, te pogledaj put, uvjete i trud istog do ovoga danas. Usporedi s ostatkom = Lose > Deal with it.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 04 maj 2012, 21:46, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Nabroj mi sponzore sirokog koji su imali jake firme prije rata?!ŠB_Fidelis je napisao/la:becki amir, jedino sto je smijesno ovdje je tvoj post. Cemu kompleks, frustracije? Evo sto iritiras vlastite sugradjane, no moras li gurati nos i drugdje?
Pogledaj malo oko sebe i pogledaj vlastitu situaciju, tko vodi i nacin na koji vodi eto npr. tvoj klub, pa onda ponovi taj post i pritom ne dodji u konflikt i licemjerje sa samim sobom. Ne mozes? Nisam ni mislio. Isto vrijedi i za fakticki sve ostale u drzavi.
Djetinjarije u startu ne toleriram. Pogotovo pacenicke i sa kompleksom superiornosti. Takvo sto se s godinama prerasta. Ti ih dovoljno nemas, stoga, nemam ja sta s tobom pricati.
A to da apsolutno svatko treba slijediti primjer ''likova sa sela'' i uciti kako se posluje i organiziraju najstabilniji sportski klubovi u drzavi, to je apsolutna cinjenica. Smetalo to tebi, ili nekome drugom, iz nekog razloga ili ne. Deal with it.
Mepas-Grbesic molim te objasni cime se bavio prije 92?!
Lukas-Nakic molim te takodjer objasni za njega
Feal-Jozo---sto je imao prije rata?
Primorka-nabroj molim te ...
do neki dan Lijanovici sponzori koji su takodjer bili ratniprofiteri...
Imate firme koje su nastale preko noci radi Tudjmana i Vaseg generala Suska koji je iz tvog sela porijeklom,u ratu u HB nije smjelo biti nigdje diskonta ili veleprodaje osim u Sirokom Brijegu....najveci sverc je bio u Sirokom Brijegu...jadni ste vi kada dodje sve to na naplatu...vidjet cemo tko ce dijeliti moralne lekcije,neka samo malo zakona dodje u nasu Bosnu i Hercegovinu ,pa barem 10% kao sto je sada u Hrvatskoj...
i za kraj sto je radio Mijo Jelic prije rata,vozao viljuskara?!palete slagao!
Lako je tudjim kur... gloginje mlatit...
U ovom trenutku ostati pribran ku*** ovo nema smisla FK Sarajevo ima priliku da napravi nesto u ovoj evropi koja nam nikada nije bila naklonjena ali nedati licencu jednom od naj boljih klubova u BiH i na Balkanu stvarno nema smisla.Baljak je dosao i nakon njega su pocele krize koje su ozbiljno nastetile FK Sarajevu ali se uspjelo izvuci ovo je jos jedna od tih situacija zato treba svim silama pokusati licencu vratit FK Sarajevu i vratiti mu staru slavu.
/////////////////FK SARAJEVO/////////////////////
bez uvredala i nekog kacenja, ali ja mislim da je to stvar koju vi trebate rijesavat sa svojom upravom, ne samo vi nego svi sto su ostali bez licence! jednostavno vrlo je i logican ovaj zakon uefe, pa gdje ima da se dovode igraci kojeg neces moc placat+ po tome najveci papci ispadaju oni koje rade sve po zakonu! moze svak dovest igraca i obecat mu astronomske cifre i cak da mu to i u ugovoru pise, ali sta onda kad dodje taj igrac da naplati to"? klubovi moraju bit odgovorni za svoja djela i netrosit vise nego sto imaju! ako nemas para da dovedes igraca koji je skuplji od hiljadu maraka mjesecno onda dovedi igraca koji toliko vrijedi, nedovodi nekog za 5-6 hiljada pa svaki mjesec mu duzan po 4-5 ostanes! sa laznim obecanjima dobijes boljeg, skupljeg igraca ali onda varas ostale koji se protezu koliko mogu a stim i tog igraca kojeg si doveo!RedDevilS je napisao/la:Sta ba ti pricas jos nam vi pristajte na muku ma razliguuuuuu svi!!!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Da, ako za to imaju uvjete. Ako nemaju, nemaju onda sta u Europi ni traziti. Nisu bezveze propisi i regulacije tu, samo da se netko pravi pametan pa zanemarivanjem obveza i dugova dolazi u poziciju igrati europska natjecanja. To ti ne bi proslo da se zoves Manchester United ako ne ispunjavas uvjete, kamoli Zrinjski, Sarajevo, ili bilo tko odavde.
opet kazem, nista licno ni tebi ni sarajevu(koji mi je drag klub) nego jednostavno tako mora bit radi svi klubova! normalno da je steta ako neki klub izbori evropu na terenu i nedobije je radi licence, ali treba bit neki zakona i reda!
da za kraj dodam da se nadam da ce sarajevo nekako doc do ti para koje duguje, izmirit dugove i zaigrat u evropi! u suprotnom tu evropu i nezasluzuju, jer varanje se zar nebi trebalo isplatit!!!?????
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
bekic amir - Smijesan si. Sta je Rockefeller bio prije svog prvog milijuna? Milijarder mozda? Umanjujes poslovnu sposobnost jednog Grbešića, pa to je smjehurija, covjek koji pola Slavonije drzi i pola njihovih firmi revitalizirao fakticki prije same propasti i jos da te netko ozbiljno shvati. Lijanovici? Kad si bolan te mesare vidio kao sponzore kluba, o cemu pricas? Ne daju im blizu upravo pojedini ljudi iz tih razloga koje si ti naveo, i ni marke ne daju i fala bogu da ne daju. Ma nemoj molim te da diseciram Mostar i ostale gradove u BiH na taj nacin, ne samo da bi nasao koliko hoces takvih primjera, nego bi ih duplo vise naveo, i vjeruj i navodilo bi se da takvi imaju upola ovakve rezultate, bio bi pun k* postova poput tvog i frustriranih ispada, pozabavila bi se time i medijska sila vjeruj, samo je kvaka u tome sto drugdje takve boli neka stvar za svojom sredinom, pa samim time ih boli i neka stvar za vlastite domicilne klubove. Jedini problem ovdje, i ujedno i primarni razlog tvoje frustriranosti unatoc tome sto sve sto ti navodis u Mostaru, Zrinjskom (naravno i drugdje) je izrazeno u kojoj hoces mjeri, je sto je Široki Brijeg jednostavno toliko frapantno i nevjerovatno uspjesan i toliko ispred svih ostalih u tom pogledu, ne zahvaljujuci svojim novcem primarno, nego znanjem i sposobnoscu i pametnom poslovnom i organizacijskom politikom koju bi svaki klub u BiH, da ima imalo pameti, trebao kopirati i primijeniti, a jos pritom dolazi iz tako male sredine (sto je pogotovo bolno za sve te velike sredine koji imaju uvjete, ali nemaju vodstvo, znanje i brigu vlastitih gospodarstvenika koji preferiraju vlastiti profit) i ima ljude koji u njega ustvari primarno ULAZU i daju, a ne da samo kradu i uzimaju kao drugdje i zato su tu gdje jesu, a ostalo su demagogije i vlastite frustracije i kompleksi, pa ti kontaj o tome sto zelis, samo ces jos vise zavidan i iskompleksiran, a da ne kazem licemjeran ispadati. O tome bi se knjiga dala napisati, kamoli post, medjutim nema potrebe, i to bi za tebe bilo vjerujem kao da citas kvantnu fiziku. Ja licemjeran i drzim kao prodike, a boga ti u jednom gradu na gradskom stadionu igra jedan klub dignut do vise razine na upravo takvom kapitalu o kakvom prozivas za druge, a valjda svi ostali pri tom nisu gledali interese po BiH. I ja kao lupetam, sta li.
Cisto politiziranje i izbacivanje frustracija/kompleksa. Da tako gledam na stvari ne bi ni gledao sport niti izlazio iz kuce.
Nemam uopce vremena ni zivaca ti objasnjavati neke stvari.
A i da ti objasnim, neces ih htjeti shvatiti, zato sto ti je uvijek netko drugi kriv za vlastitu neadekvatnost.
Zato ces i citav zivot u prosjecnosti provesti, ako i to, ukoliko sam sebi ne korigiras razmisljanje i mentalni sklop, vjeruj.
A po svemu sudeci, to ce jako teska prilagodba biti.
Pozdrav. I ne smaraj temu, budi argumentiran i konkretan u vezi teme kao takve i dobit ces isti takav odgovor ili me nemoj zamarati ovakvim glupostima, nisi kapacitet za takvu jednu raspravu.
Cisto politiziranje i izbacivanje frustracija/kompleksa. Da tako gledam na stvari ne bi ni gledao sport niti izlazio iz kuce.
Nemam uopce vremena ni zivaca ti objasnjavati neke stvari.
A i da ti objasnim, neces ih htjeti shvatiti, zato sto ti je uvijek netko drugi kriv za vlastitu neadekvatnost.
Zato ces i citav zivot u prosjecnosti provesti, ako i to, ukoliko sam sebi ne korigiras razmisljanje i mentalni sklop, vjeruj.
A po svemu sudeci, to ce jako teska prilagodba biti.
Pozdrav. I ne smaraj temu, budi argumentiran i konkretan u vezi teme kao takve i dobit ces isti takav odgovor ili me nemoj zamarati ovakvim glupostima, nisi kapacitet za takvu jednu raspravu.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 04 maj 2012, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
Eto ti si kapacitet molim te,oooo kapaciteta sa sirokog brijega,boze dragi spasi me listicke mudrosti i skromnosti,kao prvo Grbesic vas je stvorio,kao drugo ne moras navoditi primjere drugih gradova jer je Siroki jedini grad koji je imao koristi od rata ,zasto,ptice na grani vise znaju...
Ti si taj koji nije niti jednom argumentirao svoj post ,vec samo sam sebe zapetljas u svojim postovima koje po tri,cetri puta prepravljas i mijenjas kako ti koja misao dodje na um,objasni narodu na forumu od cega je nastao Siroki Brijeg...
Jeli nastala mocna obitelj Grbesic,Lijanovic,Nakic,Bogdan i sl. za vrijeme rata ili su to obitelji koje imaju nekoliko "koljena" carstva...
Grad siroki je naglo poceo napredovati onda kada je placenik sa Sirokog Susak instalirao sa tog sela generale,jedno selo imalo je vise generala nego citava Rusija ukupno,sramota je ta bila sto je sav novac dolazio iz Hrvatske u Siroki za robu i sverc,krali su ti posteni ljudi sa Listicke rijeke koji ovdje pametuju i djele kritike ,po Sokolu,Aluminiju,mostarske autobuse,mostarske skole ,svercala se roba na Bulevaru ,u tom periodu je nastao Naletilic ponos listicki koji je u ratu pobio ponosne ljubusake radi toga jer su vidjeli da listicani rade samo za sebe i svoj grad i svoju privredu,pobise nevine momke koji su htjeli suzivot sa muslimanima i srbima u Mostaru...
tako ste vi dolazili do svojih ciljeva,izdali ste svoj rod i svoje pleme radi novca...danas glumite gospodu a zvijeri ste koje u svojim klubovima ne dozvoljavaju kazu drugoj naciji da nastupa ...a brazilaca pun kur...ne date igracim da nose boje vaseg kluba jer su samo srbi ili muslimani...zbog takvih kao vi ,ja necu da trpim tvoje pametovanje sa sela jer znam tko si bio prije rata i tko si sada,jedan obican sljam!
HRVATSKI SPORTSKI KLUB MOSTAR jedini multinacionalni klub u hercegovini!
Ti si taj koji nije niti jednom argumentirao svoj post ,vec samo sam sebe zapetljas u svojim postovima koje po tri,cetri puta prepravljas i mijenjas kako ti koja misao dodje na um,objasni narodu na forumu od cega je nastao Siroki Brijeg...
Jeli nastala mocna obitelj Grbesic,Lijanovic,Nakic,Bogdan i sl. za vrijeme rata ili su to obitelji koje imaju nekoliko "koljena" carstva...
Grad siroki je naglo poceo napredovati onda kada je placenik sa Sirokog Susak instalirao sa tog sela generale,jedno selo imalo je vise generala nego citava Rusija ukupno,sramota je ta bila sto je sav novac dolazio iz Hrvatske u Siroki za robu i sverc,krali su ti posteni ljudi sa Listicke rijeke koji ovdje pametuju i djele kritike ,po Sokolu,Aluminiju,mostarske autobuse,mostarske skole ,svercala se roba na Bulevaru ,u tom periodu je nastao Naletilic ponos listicki koji je u ratu pobio ponosne ljubusake radi toga jer su vidjeli da listicani rade samo za sebe i svoj grad i svoju privredu,pobise nevine momke koji su htjeli suzivot sa muslimanima i srbima u Mostaru...
tako ste vi dolazili do svojih ciljeva,izdali ste svoj rod i svoje pleme radi novca...danas glumite gospodu a zvijeri ste koje u svojim klubovima ne dozvoljavaju kazu drugoj naciji da nastupa ...a brazilaca pun kur...ne date igracim da nose boje vaseg kluba jer su samo srbi ili muslimani...zbog takvih kao vi ,ja necu da trpim tvoje pametovanje sa sela jer znam tko si bio prije rata i tko si sada,jedan obican sljam!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Kako si ti samo smijesan. Pricas o nasljedstvima, ovome, onome, a kako samo lupetas, pa pojma nemas. Uopce kad se govori o Hercegovini, kamoli Zapadnoj Hercegovini, jos od doba ekstremnog siromastva kad su samo Dzemal Bijedic i Franjevci cuvali od apsolutne propasti i usporedjujes s kojekakvim primjerima i politiziras i uvlacis se u nesportske rasprave i idiotarije.
Bolan, tebi je problem u glavi, kao sto rekoh, tebi da se objasni i nacrta, tebi je lokal hajmo reci ''rivalitet'' i kompleks superiornosti nesto sto te kopka iz nekih drugih razloga, najvjerovatnije tvoja vlastita situacija, neadekvatnost, nedostatnost, a vrlo vjerovatno i neki drugi faktori koje ne moram iznositi javno, a to je makar evidentno iz aviona, stoga, smaras, pises gluposti i ulazis u politiku i to na jedan vrlo licemjeran nacin, a ja nemam vremena za to.
I za kraj jos HŠK Zrinjski Mostar jedini multinacionalni klub u Hercegovini, sta li... To ti valjda udar Velezu, sta li? E haj nek si se nasao jos i sa tim usporedjivati i prepirati, ne bi to bilo to inace.
Brate tebi je, iz ovih postova, evidentno jedino koliki ti je kompleks Velez Mostar i Široki Brijeg. Sam o sebi si sve rekao. Pozdrav.
Bolan, tebi je problem u glavi, kao sto rekoh, tebi da se objasni i nacrta, tebi je lokal hajmo reci ''rivalitet'' i kompleks superiornosti nesto sto te kopka iz nekih drugih razloga, najvjerovatnije tvoja vlastita situacija, neadekvatnost, nedostatnost, a vrlo vjerovatno i neki drugi faktori koje ne moram iznositi javno, a to je makar evidentno iz aviona, stoga, smaras, pises gluposti i ulazis u politiku i to na jedan vrlo licemjeran nacin, a ja nemam vremena za to.
I za kraj jos HŠK Zrinjski Mostar jedini multinacionalni klub u Hercegovini, sta li... To ti valjda udar Velezu, sta li? E haj nek si se nasao jos i sa tim usporedjivati i prepirati, ne bi to bilo to inace.
Brate tebi je, iz ovih postova, evidentno jedino koliki ti je kompleks Velez Mostar i Široki Brijeg. Sam o sebi si sve rekao. Pozdrav.

...Život za Široki...
de malo o fudbalu/nogometu yebo rat i politikubekicamir je napisao/la:Eto ti si kapacitet molim te,oooo kapaciteta sa sirokog brijega,boze dragi spasi me listicke mudrosti i skromnosti,kao prvo Grbesic vas je stvorio,kao drugo ne moras navoditi primjere drugih gradova jer je Siroki jedini grad koji je imao koristi od rata ,zasto,ptice na grani vise znaju...
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
KASNO JE ZA UPLATE ZA OBA KLUBA - SARAJEVO I ZRINJSKI, UEFA JE ZA VRATOM

Kome nije jasno, može se i na TRANSLATE - f)

Kome nije jasno, može se i na TRANSLATE - f)
Zadnja izmjena: arbitraža, dana/u 04 maj 2012, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
- vidovitadjemila
Da li iko zna koji su kriteriji oko dobijanja licence za nasu ligu.Kao sto vidimo nisu je dobili Sloboda Slavija i GOSK .
Za GOSK sa pisalo da nema dugova a sada ispada da ne moze igrati.Izgleda da nije sve oko novca.Zanima me a vjerujem i dosta nas na forumu sta to ova tri kluba trebaju uraditi da dobiju licencu do drugostepene komisije.Bilo bi lijepo da to neko napise ako je upoznat...
Za GOSK sa pisalo da nema dugova a sada ispada da ne moze igrati.Izgleda da nije sve oko novca.Zanima me a vjerujem i dosta nas na forumu sta to ova tri kluba trebaju uraditi da dobiju licencu do drugostepene komisije.Bilo bi lijepo da to neko napise ako je upoznat...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Moraju imati po 3000 sjedecih mjesta na stadionu, ja mislim. Tako je Slavija na pocetku sezone bila u problemima, pa su joj oprostili bili, sumnjam da ce i slijedece. Vjerovatno je i za ove druge isti razlog
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Neka licence,samo ne znam đe ćemo?
Najdalja nam je relacija bila Bihać,dok je Jedinstvo bilo u ligi.
Ali neka je,tko zna,možda i dogodi se čudo.
Ako ništa,nitko nam ne može spočitavati da je u nas ledina,mi možemo u Evropu.
Putuj Evropo,i nemoj više čekati na nas
Najdalja nam je relacija bila Bihać,dok je Jedinstvo bilo u ligi.
Ali neka je,tko zna,možda i dogodi se čudo.
Ako ništa,nitko nam ne može spočitavati da je u nas ledina,mi možemo u Evropu.
Putuj Evropo,i nemoj više čekati na nas

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- vidovitadjemila
Ma nece Travnik ispasti ipak ja ovdje predvidjam buducnost.aleksandar_veliki je napisao/la:Stadion, tribine, svlacionice... Nakon prvostepene svake godine ima par klubova koji ne dobiju licencu, ali na drugostepenoj dobiju. Ne brini se, dobit ce licencu, a da li ce Travnik ispasti ne znamvidovitadjemila je napisao/la:Da li iko zna koji su kriteriji oko dobijanja licence za nasu ligu.Kao sto vidimo nisu je dobili Sloboda Slavija i GOSK .

Ma znam za to o stadionu ali cisto sumnjam da je to u pitanju.Obrati paznju na tekst koji sam gore postavio.
Doslovno pise da Sloboda i Slavija ako se ne desi cudo nece igrati ligu.Da je do toga mislim da nebi bio problem.Bar ga Sloboda nebi imala.I Olimpik nije imao adekvatan stadion pa ga nisu izbacili iz lige nego je igrao na drugim stadionima.Znaci nije o tome rjec .Stadion nema veze s licencom .To bar svi znamo.I u Evropi ako je izboris ne moras igrati na svom stadionu.Mozes na bilo kojem koji ispunjava uvjete...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
Boze me sacuvaj o kojim stvarima ti pricas,kakve veze ima bivsa drzava sa ovim sada.Ko to brani firmama i privrednicima u Sarajevu,Mostaru ili Tuzli da ulazu Sarajevo,Zelju,Velez ili Slobodu kao ovi sto ih ti nabroja u Siroki,niko ali nece jer svi hoce da su oni glavni za ono malo sice sto bi dali.Covjek govori u uslovima i pravilima za dobijanje licenci a ti o nekim drugim stvarima.bekicamir je napisao/la:Nabroj mi sponzore sirokog koji su imali jake firme prije rata?!ŠB_Fidelis je napisao/la:becki amir, jedino sto je smijesno ovdje je tvoj post. Cemu kompleks, frustracije? Evo sto iritiras vlastite sugradjane, no moras li gurati nos i drugdje?
Pogledaj malo oko sebe i pogledaj vlastitu situaciju, tko vodi i nacin na koji vodi eto npr. tvoj klub, pa onda ponovi taj post i pritom ne dodji u konflikt i licemjerje sa samim sobom. Ne mozes? Nisam ni mislio. Isto vrijedi i za fakticki sve ostale u drzavi.
Djetinjarije u startu ne toleriram. Pogotovo pacenicke i sa kompleksom superiornosti. Takvo sto se s godinama prerasta. Ti ih dovoljno nemas, stoga, nemam ja sta s tobom pricati.
A to da apsolutno svatko treba slijediti primjer ''likova sa sela'' i uciti kako se posluje i organiziraju najstabilniji sportski klubovi u drzavi, to je apsolutna cinjenica. Smetalo to tebi, ili nekome drugom, iz nekog razloga ili ne. Deal with it.
Imate firme koje su nastale preko noci radi Tudjmana i Vaseg generala Suska koji je iz tvog sela porijeklom,u ratu u HB nije smjelo biti nigdje diskonta ili veleprodaje osim u Sirokom Brijegu....najveci sverc je bio u Sirokom Brijegu...jadni ste vi kada dodje sve to na naplatu...vidjet cemo tko ce dijeliti moralne lekcije,neka samo malo zakona dodje u nasu Bosnu i Hercegovinu ,pa barem 10% kao sto je sada u Hrvatskoj...
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- northfront96
- Kontakt:
dino lj je napisao/la:Boze me sacuvaj o kojim stvarima ti pricas,kakve veze ima bivsa drzava sa ovim sada.Ko to brani firmama i privrednicima u Sarajevu,Mostaru ili Tuzli da ulazu Sarajevo,Zelju,Velez ili Slobodu kao ovi sto ih ti nabroja u Siroki,niko ali nece jer svi hoce da su oni glavni za ono malo sice sto bi dali.Covjek govori u uslovima i pravilima za dobijanje licenci a ti o nekim drugim stvarima.bekicamir je napisao/la:Nabroj mi sponzore sirokog koji su imali jake firme prije rata?!ŠB_Fidelis je napisao/la:becki amir, jedino sto je smijesno ovdje je tvoj post. Cemu kompleks, frustracije? Evo sto iritiras vlastite sugradjane, no moras li gurati nos i drugdje?
standardni mostarski kompleks o "skutorima"

krali a nama niste dali itd itd.... pometi svoje dvoriste a onda idi pred tuđe.
(sve sto si rekao o Širokom, moze i o Grudama, Posusju, Citluku...)
Zbog par ovakvih likova pola Hercegovine ne voli mostarce (zapadne).
-
- Kontakt:
Nadam se da u ovom drugostepenom linceciranju neće biti nekih mućki, već da se to odradi po zakonu, da klubovi koji nisu izmirili obaveze do 31. marta do kada je bio rok od UEFE, neće igrati Evropu!
Ne želim nikom loše, ali rokovi i zakoni se moraju poštovati, znam da će biti teško navijačima Sarajeva i Zrinjskog ako izbore evropu na tabeli a budu spriječeni, ali takvi su propisi..
Drugostepena komisija samo će gledati da nije bilo nekih propusta prvostepene komisije prilikom odluke, tako da mislim da će u EURO takmičenja:
1. Željezničar, 2. Široki Brijeg, 3. Borac, Olimpic (ili Zvijezda ako prestigne Olimpic na tabeli)
Ne želim nikom loše, ali rokovi i zakoni se moraju poštovati, znam da će biti teško navijačima Sarajeva i Zrinjskog ako izbore evropu na tabeli a budu spriječeni, ali takvi su propisi..
Drugostepena komisija samo će gledati da nije bilo nekih propusta prvostepene komisije prilikom odluke, tako da mislim da će u EURO takmičenja:
1. Željezničar, 2. Široki Brijeg, 3. Borac, Olimpic (ili Zvijezda ako prestigne Olimpic na tabeli)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.