Stadioni Prve lige FBIH

Moderator/ica: GracanicaAA

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Stadioni 1. lige FBiH/RS

Post Postao/la badblueboylivno » 17 feb 2013, 18:40

S obzirom da klub vode sposobni ljudi, mislim da neće ići grlom u jagode, ako se odluče na Premijer ligu, sredit će i stadion, neće biti kao Gradina.
Hayley <3

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 17 feb 2013, 19:30

TzBulevar87 je napisao/la: Tvoj avatar mi govori da si veliki "navijac" Real Madrida. Ja se izvinjavam ako sam vas uvrijedio gosp. Mourinho. Sta ste planirali vi sa stadiona u Madridu, sirite li ga ili ipak ne?
De ostavi se tih ironičnih komentara, navijaču tuzlanskog giganta.

Bolje se usredotoči na svoju ekipu umjesto da omalovažavaš druge. Misliš da se samo u Tuzli prati i igra nogomet i da samo u Tuzli žive ljudi koji će navijati za svoju ekipu ma u kojoj god ligi igrali? Vas očigledno boli činjenica da igrate u nižem rangu nego uobičajeno kao i činjenica da ste jedna od lošijih ekipa, pa onda nema druge nego ići na onu "MI ZNAMO KAKO JE KAD SE IGRA U PREMIJER LIGI".

To je iza vas, a izgleda da je to ispred Viteza.

Oni dođu u Cazin nadigraju našu najjaču ekipu, a vi nam dođete u 13. kolu protiv razorene ekipe bez pola prvotimaca, a i ono što je bilo nije mjesec i po treniralo i nakon 45 minuta ne mogu doslovno hodati, kamoli trčati, i opet vas ispratimo kući sa 2 gola u mreži.

To vas boli...
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 feb 2013, 19:45

RealMoudrid je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la: Tvoj avatar mi govori da si veliki "navijac" Real Madrida. Ja se izvinjavam ako sam vas uvrijedio gosp. Mourinho. Sta ste planirali vi sa stadiona u Madridu, sirite li ga ili ipak ne?
De ostavi se tih ironičnih komentara, navijaču tuzlanskog giganta.

Bolje se usredotoči na svoju ekipu umjesto da omalovažavaš druge. Misliš da se samo u Tuzli prati i igra nogomet i da samo u Tuzli žive ljudi koji će navijati za svoju ekipu ma u kojoj god ligi igrali? Vas očigledno boli činjenica da igrate u nižem rangu nego uobičajeno kao i činjenica da ste jedna od lošijih ekipa, pa onda nema druge nego ići na onu "MI ZNAMO KAKO JE KAD SE IGRA U PREMIJER LIGI".

To je iza vas, a izgleda da je to ispred Viteza.

Oni dođu u Cazin nadigraju našu najjaču ekipu, a vi nam dođete u 13. kolu protiv razorene ekipe bez pola prvotimaca, a i ono što je bilo nije mjesec i po treniralo i nakon 45 minuta ne mogu doslovno hodati, kamoli trčati, i opet vas ispratimo kući sa 2 gola u mreži.

To vas boli...
Pa stani koji je sad tvoj tim, Krajina ili Real Madrid??? mnogo me zbunjujes :roll:
075

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 17 feb 2013, 21:02

malo ste odlutali od teme :D
Stadion Pod Vardom u Kaknju

zapadna
slika
istocna
slika
sistem navodnjavanja
[youtube][/youtube]

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 feb 2013, 22:35

izvinjavam se navijacima viteza ako sam ih uvrjedio..nisam znao da je tako sjajna atmosfera u klubu i oko njega...samo sam povezao njih sa pricom navijaca gradine..ista se prica puhala..te stadion se u rekordnom vremenu pravi,te sponzori,te pojacanja,hiljade gledalaca,gornji dio tabele..sad,nakon samo jedne polusezone su siguran drugoligas za nabijanje gol razlike :roll: :roll: ....i neko je spominjao gabelu....kao imaju ledza jaka i kesh..za sta :? ..da se svake sezone grcevito bore za opstanak do zadnjeg kola..ma sjajno :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 17 feb 2013, 23:15

staragarda je napisao/la:izvinjavam se navijacima viteza ako sam ih uvrjedio..nisam znao da je tako sjajna atmosfera u klubu i oko njega...samo sam povezao njih sa pricom navijaca gradine..ista se prica puhala..te stadion se u rekordnom vremenu pravi,te sponzori,te pojacanja,hiljade gledalaca,gornji dio tabele..sad,nakon samo jedne polusezone su siguran drugoligas za nabijanje gol razlike :roll: :roll: ....i neko je spominjao gabelu....kao imaju ledza jaka i kesh..za sta :? ..da se svake sezone grcevito bore za opstanak do zadnjeg kola..ma sjajno :roll: :roll:
Kako nema Gabela uzmu kesh od vas da ih pobijedite dole, i onda zadnje kolo taj kesh daju Veležu i vi ste sad tu gdje jeste, to su ljudi isposlovali ni Danis Tanović ne bi mogao izrežirati hehehe :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 18 feb 2013, 00:45

sodagrad je napisao/la:
staragarda je napisao/la:izvinjavam se navijacima viteza ako sam ih uvrjedio..nisam znao da je tako sjajna atmosfera u klubu i oko njega...samo sam povezao njih sa pricom navijaca gradine..ista se prica puhala..te stadion se u rekordnom vremenu pravi,te sponzori,te pojacanja,hiljade gledalaca,gornji dio tabele..sad,nakon samo jedne polusezone su siguran drugoligas za nabijanje gol razlike :roll: :roll: ....i neko je spominjao gabelu....kao imaju ledza jaka i kesh..za sta :? ..da se svake sezone grcevito bore za opstanak do zadnjeg kola..ma sjajno :roll: :roll:
Kako nema Gabela uzmu kesh od vas da ih pobijedite dole, i onda zadnje kolo taj kesh daju Veležu i vi ste sad tu gdje jeste, to su ljudi isposlovali ni Danis Tanović ne bi mogao izrežirati hehehe :)
nisi ti ovo za gabelu bas dobro skonto al nema veze..kvarimo temu bez veze
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 mar 2013, 15:56

Službeni ulaz na stadion u Sanskom Mostu :oops:

slika
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 27 mar 2013, 15:57

Tu se ulazi na teren ili prema svlačionicama?
Hayley <3

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 mar 2013, 16:03

Službeni ulaz, dakle ulaz za ekipe prema svlačionicama, a iz svlačionica na teren, valjda :D

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 27 mar 2013, 16:05

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pa sta je ovo :lol: :lol: :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 27 mar 2013, 16:09

Ko da se u tor ulazi a ne na stadion.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

haver
Kontakt:

Post Postao/la haver » 27 mar 2013, 16:10

Na ovaj ulaz smo i mi navijači ulazili.Nakon što prođeš ovo ideš lijevo na neku livadu.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 mar 2013, 16:27

Zoom088 je napisao/la:Službeni ulaz na stadion u Sanskom Mostu :oops:

slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 27 mar 2013, 16:35

Tribine stadiona u Sanskom Mostu

slika

Dio za vatrenu navijačku skupinu "Mezari sa Juga"

slika

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 27 mar 2013, 16:40

:lol: :lol: :lol:

Ogromna šteta što ne završavaju ovu tribinu, neka ovaj beton ostane ovako još godinu dana, na milost i nemilost vjetru, snijegu, kiši, i mogu se yebat. Ali ne očekujem ništa, kad vidite što su napravili OVDJE. :D
Hayley <3

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 27 mar 2013, 17:28

Ja sam nekad davno bio na ovome stadionu u Sanskom Mostu, jos dok je bila ona stara tribina u funkciji i tad mi i nije ostao tako grozan u ocima kad se pogleda u neke druge stadione. Ali realno ovo je velika sramotaza Sanski Most i ljude koji tamo zive, jer ova ce slika obici sve moguce portale u roku sedam dana.

Ja stalno pricam o losoj infrastrukturi na nasim stadionima, posebno ovim u Prvoj ligi FBiH, ali nikad da docekam neke konkretne promjene tj. poboljsanja, mogao bih reci da je stanje iz godine u godinu sve gore i gore.

Stadion u Bihacu je u neku ruku jedan od boljih, ali opet sam previse razocaran u neke stvari koje se mogu za male pare dovesti u normalu, nazalost niko izgleda nema sluha da poduzme nesto. Ali kad se sve sabere jos gore mi bude kad vidim kakvo je stanje u drugim gradovima.

Mozda se i mi kao navijaci, simpatizeri trebamo sto vise aktivirati i napraviti neki vidi medijske kampanje o nasim stadionima, pa mozda neko nesto i poduzme od ovih vladajucih struktura.

Nas najveci problem je lose odrzavanje, jer ono i sto imamo ne odrzavamo kako treba, tako da i nije cudno kojekakvo raslinje po tribinama, a dalje ne moram ni nabrajati.

Ja evo ne znam koji stadion u Prvoj ligi FBiH ima uredno ofarbanu ogradu i stepenista, pa ako nista za takve se stvari mogu naci donacije i napraviti akcije.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 mar 2013, 18:07

Ja ne znam kakve oni uvjete i propise objavljuju neki dan iz saveza al ovo je previše žalosno što se tiče ovog stadiona u S. Mostu. Po kojoj osnovi je ovaj stadion uvjetan za igru u bilo kojem rangu takmičenja??? Mi smo gostovali na tom stadionu nekad na početku sezone i nisam obraćo toliko pažnju jer sam mislio da ima još takvih stadiona u ovoj Đeriz ligi, al eto kako koja ekipa gostuje tu sve se više zgrožavaju. Trebalo bi im selo neko u njihovoj opštini ustupit stadion na korištenje jer sam siguran da ima mnogo boljih stadiona tu u okolici S. Mosta. :roll:
075

1989
Kontakt:

Post Postao/la 1989 » 27 mar 2013, 18:24

Mezari sa juga :lol: :lol: :lol: cirkusi
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team

Ultra THC
Kontakt:

Post Postao/la Ultra THC » 27 mar 2013, 19:13

Braćo draga šta je ovo. Pa bolje stadione naši kantonalci imaju. A "Mezari sa juga" su posebna priča. :lol:
Pojam pojedinca ovcama problem.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: gattuso1919 i 13 gostiju.