Stadioni Prve lige FBIH
Moderator/ica: GracanicaAA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Stadioni 1. lige FBiH/RS
S obzirom da klub vode sposobni ljudi, mislim da neće ići grlom u jagode, ako se odluče na Premijer ligu, sredit će i stadion, neće biti kao Gradina.
Hayley <3
- RealMoudrid
- Kontakt:
De ostavi se tih ironičnih komentara, navijaču tuzlanskog giganta.TzBulevar87 je napisao/la: Tvoj avatar mi govori da si veliki "navijac" Real Madrida. Ja se izvinjavam ako sam vas uvrijedio gosp. Mourinho. Sta ste planirali vi sa stadiona u Madridu, sirite li ga ili ipak ne?
Bolje se usredotoči na svoju ekipu umjesto da omalovažavaš druge. Misliš da se samo u Tuzli prati i igra nogomet i da samo u Tuzli žive ljudi koji će navijati za svoju ekipu ma u kojoj god ligi igrali? Vas očigledno boli činjenica da igrate u nižem rangu nego uobičajeno kao i činjenica da ste jedna od lošijih ekipa, pa onda nema druge nego ići na onu "MI ZNAMO KAKO JE KAD SE IGRA U PREMIJER LIGI".
To je iza vas, a izgleda da je to ispred Viteza.
Oni dođu u Cazin nadigraju našu najjaču ekipu, a vi nam dođete u 13. kolu protiv razorene ekipe bez pola prvotimaca, a i ono što je bilo nije mjesec i po treniralo i nakon 45 minuta ne mogu doslovno hodati, kamoli trčati, i opet vas ispratimo kući sa 2 gola u mreži.
To vas boli...
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa stani koji je sad tvoj tim, Krajina ili Real Madrid??? mnogo me zbunjujesRealMoudrid je napisao/la:De ostavi se tih ironičnih komentara, navijaču tuzlanskog giganta.TzBulevar87 je napisao/la: Tvoj avatar mi govori da si veliki "navijac" Real Madrida. Ja se izvinjavam ako sam vas uvrijedio gosp. Mourinho. Sta ste planirali vi sa stadiona u Madridu, sirite li ga ili ipak ne?
Bolje se usredotoči na svoju ekipu umjesto da omalovažavaš druge. Misliš da se samo u Tuzli prati i igra nogomet i da samo u Tuzli žive ljudi koji će navijati za svoju ekipu ma u kojoj god ligi igrali? Vas očigledno boli činjenica da igrate u nižem rangu nego uobičajeno kao i činjenica da ste jedna od lošijih ekipa, pa onda nema druge nego ići na onu "MI ZNAMO KAKO JE KAD SE IGRA U PREMIJER LIGI".
To je iza vas, a izgleda da je to ispred Viteza.
Oni dođu u Cazin nadigraju našu najjaču ekipu, a vi nam dođete u 13. kolu protiv razorene ekipe bez pola prvotimaca, a i ono što je bilo nije mjesec i po treniralo i nakon 45 minuta ne mogu doslovno hodati, kamoli trčati, i opet vas ispratimo kući sa 2 gola u mreži.
To vas boli...

075
malo ste odlutali od teme
Stadion Pod Vardom u Kaknju
zapadna

istocna

sistem navodnjavanja
[youtube][/youtube]

Stadion Pod Vardom u Kaknju
zapadna

istocna
sistem navodnjavanja
[youtube][/youtube]
-
- Interni moderator
- Kontakt:
izvinjavam se navijacima viteza ako sam ih uvrjedio..nisam znao da je tako sjajna atmosfera u klubu i oko njega...samo sam povezao njih sa pricom navijaca gradine..ista se prica puhala..te stadion se u rekordnom vremenu pravi,te sponzori,te pojacanja,hiljade gledalaca,gornji dio tabele..sad,nakon samo jedne polusezone su siguran drugoligas za nabijanje gol razlike
....i neko je spominjao gabelu....kao imaju ledza jaka i kesh..za sta
..da se svake sezone grcevito bore za opstanak do zadnjeg kola..ma sjajno

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kako nema Gabela uzmu kesh od vas da ih pobijedite dole, i onda zadnje kolo taj kesh daju Veležu i vi ste sad tu gdje jeste, to su ljudi isposlovali ni Danis Tanović ne bi mogao izrežirati hehehestaragarda je napisao/la:izvinjavam se navijacima viteza ako sam ih uvrjedio..nisam znao da je tako sjajna atmosfera u klubu i oko njega...samo sam povezao njih sa pricom navijaca gradine..ista se prica puhala..te stadion se u rekordnom vremenu pravi,te sponzori,te pojacanja,hiljade gledalaca,gornji dio tabele..sad,nakon samo jedne polusezone su siguran drugoligas za nabijanje gol razlike![]()
![]()

-
- Interni moderator
- Kontakt:
nisi ti ovo za gabelu bas dobro skonto al nema veze..kvarimo temu bez vezesodagrad je napisao/la:Kako nema Gabela uzmu kesh od vas da ih pobijedite dole, i onda zadnje kolo taj kesh daju Veležu i vi ste sad tu gdje jeste, to su ljudi isposlovali ni Danis Tanović ne bi mogao izrežirati hehehestaragarda je napisao/la:izvinjavam se navijacima viteza ako sam ih uvrjedio..nisam znao da je tako sjajna atmosfera u klubu i oko njega...samo sam povezao njih sa pricom navijaca gradine..ista se prica puhala..te stadion se u rekordnom vremenu pravi,te sponzori,te pojacanja,hiljade gledalaca,gornji dio tabele..sad,nakon samo jedne polusezone su siguran drugoligas za nabijanje gol razlike![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Službeni ulaz na stadion u Sanskom Mostu

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- badblueboylivno
- Kontakt:
Službeni ulaz, dakle ulaz za ekipe prema svlačionicama, a iz svlačionica na teren, valjda 

Na ovaj ulaz smo i mi navijači ulazili.Nakon što prođeš ovo ideš lijevo na neku livadu.
- Probisvjet
- Kontakt:
Zoom088 je napisao/la:Službeni ulaz na stadion u Sanskom Mostu![]()

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Tribine stadiona u Sanskom Mostu

Dio za vatrenu navijačku skupinu "Mezari sa Juga"

Dio za vatrenu navijačku skupinu "Mezari sa Juga"

- badblueboylivno
- Kontakt:

Ogromna šteta što ne završavaju ovu tribinu, neka ovaj beton ostane ovako još godinu dana, na milost i nemilost vjetru, snijegu, kiši, i mogu se yebat. Ali ne očekujem ništa, kad vidite što su napravili OVDJE.

Hayley <3
Ja sam nekad davno bio na ovome stadionu u Sanskom Mostu, jos dok je bila ona stara tribina u funkciji i tad mi i nije ostao tako grozan u ocima kad se pogleda u neke druge stadione. Ali realno ovo je velika sramotaza Sanski Most i ljude koji tamo zive, jer ova ce slika obici sve moguce portale u roku sedam dana.
Ja stalno pricam o losoj infrastrukturi na nasim stadionima, posebno ovim u Prvoj ligi FBiH, ali nikad da docekam neke konkretne promjene tj. poboljsanja, mogao bih reci da je stanje iz godine u godinu sve gore i gore.
Stadion u Bihacu je u neku ruku jedan od boljih, ali opet sam previse razocaran u neke stvari koje se mogu za male pare dovesti u normalu, nazalost niko izgleda nema sluha da poduzme nesto. Ali kad se sve sabere jos gore mi bude kad vidim kakvo je stanje u drugim gradovima.
Mozda se i mi kao navijaci, simpatizeri trebamo sto vise aktivirati i napraviti neki vidi medijske kampanje o nasim stadionima, pa mozda neko nesto i poduzme od ovih vladajucih struktura.
Nas najveci problem je lose odrzavanje, jer ono i sto imamo ne odrzavamo kako treba, tako da i nije cudno kojekakvo raslinje po tribinama, a dalje ne moram ni nabrajati.
Ja evo ne znam koji stadion u Prvoj ligi FBiH ima uredno ofarbanu ogradu i stepenista, pa ako nista za takve se stvari mogu naci donacije i napraviti akcije.
Ja stalno pricam o losoj infrastrukturi na nasim stadionima, posebno ovim u Prvoj ligi FBiH, ali nikad da docekam neke konkretne promjene tj. poboljsanja, mogao bih reci da je stanje iz godine u godinu sve gore i gore.
Stadion u Bihacu je u neku ruku jedan od boljih, ali opet sam previse razocaran u neke stvari koje se mogu za male pare dovesti u normalu, nazalost niko izgleda nema sluha da poduzme nesto. Ali kad se sve sabere jos gore mi bude kad vidim kakvo je stanje u drugim gradovima.
Mozda se i mi kao navijaci, simpatizeri trebamo sto vise aktivirati i napraviti neki vidi medijske kampanje o nasim stadionima, pa mozda neko nesto i poduzme od ovih vladajucih struktura.
Nas najveci problem je lose odrzavanje, jer ono i sto imamo ne odrzavamo kako treba, tako da i nije cudno kojekakvo raslinje po tribinama, a dalje ne moram ni nabrajati.
Ja evo ne znam koji stadion u Prvoj ligi FBiH ima uredno ofarbanu ogradu i stepenista, pa ako nista za takve se stvari mogu naci donacije i napraviti akcije.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ja ne znam kakve oni uvjete i propise objavljuju neki dan iz saveza al ovo je previše žalosno što se tiče ovog stadiona u S. Mostu. Po kojoj osnovi je ovaj stadion uvjetan za igru u bilo kojem rangu takmičenja??? Mi smo gostovali na tom stadionu nekad na početku sezone i nisam obraćo toliko pažnju jer sam mislio da ima još takvih stadiona u ovoj Đeriz ligi, al eto kako koja ekipa gostuje tu sve se više zgrožavaju. Trebalo bi im selo neko u njihovoj opštini ustupit stadion na korištenje jer sam siguran da ima mnogo boljih stadiona tu u okolici S. Mosta. 

075
Mezari sa juga
cirkusi

Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
Braćo draga šta je ovo. Pa bolje stadione naši kantonalci imaju. A "Mezari sa juga" su posebna priča. 

Pojam pojedinca ovcama problem.
Trenutno korisnika/ca: gattuso1919 i 13 gostiju.