Izgleda da sam jedini koji vjeruje u Portugal.

Nadam se da ću sad biti bliži, jer ono što sam mislio o grupi A (malo golova i dosadne utakmice) je suprotno od onoga što smo imali priliku gledati u jučerašnjim tekmama.
Jbg, Portugalce je cjelokupna javnost okarakterisala kao trećeplasiranu ekipu iz ove grupe. To im može dati dodatnu snagu i da svim kritičarima začepe usta prolaskom najteže grupe na ovogodišnjem Euru. Po imenima ništa ne zaostaju za Njemačkom i Holandijom (kada su glavni igrači u pitanju), samo još da Bento posloži kockice i na najbolji mogući način iskoristi snagu ekipe. Hemija je ono što im nedostaje. Grčka sa fantastičnom hemijom i nikakvim igračima (poredeći ih sa Portugalcima) može dobro odigrati, eh pitanje je može li se odigrati dobro sa nikakvom hemijom i fantastičnim igračima.

Ja sam odigr'o na Portugal i na jednom tiketu imam 2:3 za njih.

Valjda će biti nešto od tog. Uostalom, Njemačka često odigra jednu (ispod)prosječnu utakmicu, pa možda to bude baš danas.
Danska? Ne znam mogu li Kjaer i Agger zaustaviti Van Persiea, Robbena, Sneijdera i Afelaya. Stvarno ne znam. Mislim da Holanđani (koliko god da su mi mrski) mogu dobiti Dance sa 2 razlike.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”