Čestitke za pobjedu
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
Ja sam ocekivao borbu,al podbacila Srbija ili Hrvati u fantasticnoj formi.soba 39 je napisao/la:Realno,Hrvati bolji dosta. Nažalost![]()
Čestitke za pobjedu
A gdje si ti? Opet dolaziš da trolas, siris svoju mržnju i ko zna kakve komplekse... Ej dečko to je već prošlost, to je sport,, tada mi danas oni, sutra opet ko zna!!! Hrvatima čestitke na pobjedi... To su ljudine u svakom smislu...FKKrajina je napisao/la:Realno,gdje sad pomoc sudija,Beogradske hale,pomoc tribina itd.... U Beogradu je s tribina letilo sve i svasta,pod tim pritiskom je jako tesko igrati,kad ti je 60 minuta glava u vreci.
Ajde sad....Jao sto psuje ovaj selektor
moguće....ali nadam se da će biti kao u ateni....8 utakmica i svih 8 pobjedasoba 39 je napisao/la:Malo je gadan sistem takmičenja,možeš biti dobar u grupi ali ona četvrtfinalna utakmica je najbitnija.Tu ako imaš loš dan ode sve u p.m.
Tako da... biće iznenađenja
Dobro,još nisu imali ozbiljnijeg protivnika.Vidjećemo ih od 1/4dean_ je napisao/la:moguće....ali nadam se da će biti kao u ateni....8 utakmica i svih 8 pobjedasoba 39 je napisao/la:Malo je gadan sistem takmičenja,možeš biti dobar u grupi ali ona četvrtfinalna utakmica je najbitnija.Tu ako imaš loš dan ode sve u p.m.
Tako da... biće iznenađenja
Da, a koliko ja znam Priboj je u Srbiji ,u Sandžaku (tačnije).MaGiCa je napisao/la:Cini mi se da je Toskic iz Priboja ili tako nekako. Ponikao je dole, afirmisao se u Partizanu.
E čuj u Cazinu, da bog sačuvaaleksandar_veliki je napisao/la:Ispostavlja se tacnim ono sto sam napisao odmah nakon Evropsko, Srbija izvan svoje avlije ne moze nikom ozbiljnijem ni parirati. Nakon ove dvije utakmice na Igrama siguran sam da cemo ih mi u Visokom ili Cazinu u kvalifikacijama glat mlatnuti.
A Sandžak znači...MaGiCa je napisao/la:Cini mi se da je Toskic iz Priboja ili tako nekako. Ponikao je dole, afirmisao se u Partizanu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.