Avdija Vrsajevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Arnelinho
Kontakt:

Re: Avdija Vrsajevic

Post Postao/la Arnelinho » 13 sep 2012, 02:44

zamorano je napisao/la:I da je jos Amaw selektor mozda bi imali i 7 do sad :lol:
Na ovo sam se fakat mor'o pošteno ismijat. :mrgreen:

Inače, ni ja ne znam zašto momka napadaju. Došao, jer je trebao, odigrao fino, nadomjestio izostanke, borio se, jednom asistir'o i eto. A kad smo kod desne noge, Sejo je užasan kad je desna noga u pitanju. Više on troši vremena namiještajući se na lijevu, nego Avdija na desnu.

I danas sam opet pogled'o tekmu i opet sem dvije greške, ja od Avdije nisam vidio ništa loše. Naprotiv, vidio sam probijanje, dobivene kornere, sad jedan ili više ne bih znao reći i lijepo izbacivanja Misimovića, u onoj situaciji, kad mu je Džeko tražio loptu. Sve u svemu ja presretan njegovom partijom, koju smo uostalom i dobili. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 13 sep 2012, 11:28

zamorano je napisao/la:Avdija kako je dosao najbolji start u istoriji imamo 6 bodova iz 2 tekme :D I da je jos Amaw selektor mozda bi imali i 7 do sad :lol: Al et Pape je pa imamo samo 6 :D A Pape pojma nema,on je samo najbolji igrac BIH svih vremena,a bogami i trener kako je krenuo :D Avdiji vi zamjerke ne mozete naci protiv Latvije :D Samo zamisljate da je bio loš :D A nije bolan :lol:
Zaboravih napomenuti i Papetu paznju skrenuti da Avdija ima i brata :D Pa et Pape samo da znas :D
::::SAMO ČELIK::::

SempreJuve
Kontakt:

Post Postao/la SempreJuve » 13 sep 2012, 11:32

Arnelinho je napisao/la:
zamorano je napisao/la:I da je jos Amaw selektor mozda bi imali i 7 do sad :lol:
Na ovo sam se fakat mor'o pošteno ismijat. :mrgreen:

Inače, ni ja ne znam zašto momka napadaju. Došao, jer je trebao, odigrao fino, nadomjestio izostanke, borio se, jednom asistir'o i eto. A kad smo kod desne noge, Sejo je užasan kad je desna noga u pitanju. Više on troši vremena namiještajući se na lijevu, nego Avdija na desnu.

I danas sam opet pogled'o tekmu i opet sem dvije greške, ja od Avdije nisam vidio ništa loše. Naprotiv, vidio sam probijanje, dobivene kornere, sad jedan ili više ne bih znao reći i lijepo izbacivanja Misimovića, u onoj situaciji, kad mu je Džeko tražio loptu. Sve u svemu ja presretan njegovom partijom, koju smo uostalom i dobili. ;)
Problem je sto je Avdija iz Tesnja,problem je sto je Avdija prosao trnovit put,patnje kukuruz liga BiH,problem je sto je sada u Hajduku i sto ga niko nije gurao,niti ga gura.
Pjanic promasi loptu u puno izglednijoj situaciji od Vrse,ali to nko nije spomenuo,svi su vidjeli onaj Avdijin promasaj lopte.
Sejo se okrece kao traktor,nebil se nastimao na prirodnu ljevicu,i to je ''cool'' dok se Avdija namjesta na desnu,on je glupan,limitiran,kreten.
Dabogda nikad ne otisli na prvenstvo,serem se na nas narod.
Sto nas ne pobi Tuta Bugarin

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 13 sep 2012, 12:08

Momak odigrao solidno, ne vidim niti jedan razlog za pljuvanje. Njegov kolega iz Hajduka cini mi se Radoševic odigrao sasvim solidno prvu utakmicu za Hrvatsku,pa po Hrvatskim medijima kao vec ga traži pola Evrope. Dobro, ne moramo mi toliko pretjerivati, ali možemo momku dati podrsku, momak možda još bude bolji, pomogne rep., a ne bez ikakvog osnova pljuvati

brzi21
Kontakt:

Post Postao/la brzi21 » 13 sep 2012, 14:07

@arnelinho je fino rekao.

Ovi što ga pljuju još od onda kad je spisak objavljen, dakle nije momak ni zaigrao a krenuli su u napad, njima se možemo samo smijati.

Bgm, ne razumijem kako se neko tvoj može pljuvati. Još da se bar ima osnova za to, al eto..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 13 sep 2012, 14:19

Vidim, ponovo neka pljuvanja se spominju.. Nemamo mi sta pljuvati, bilo koga. Sto se tice Avdije, na mene nije pustio dojma. Jeste da on trci, al vidi se u igri zasto je iz Sparte vracen. Sporo razmislja u presudnim trenutcima, ne ubacuje lopte nego ih vraca nazad u vecini slucajeva, zbog noge.. Hajd, ako vec mora biti unutra, neka ga al za prve mi nije. A, kao sto sam vec napisao, bolje nam je Viscu forsirati. Vrsajevicu sve najbolje.

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 13 sep 2012, 14:40

Podržavam akciju Amawa za selektora!

Rios

Post Postao/la Rios » 13 sep 2012, 15:08

Pa znajuci Safeta,pogotovo nakon izjave da je bio maestralan,bice Avdija jos dugo u reprezentaciji..
Evo samo jedno pitanje za ove sto ga brane i pricaju kako je Avdija za reprezentacije-koja je to pozicija na kojoj bi on mogao igrati ili biti zamjena?
Nemojte samo ono moze igrati 3-4 poziciji,pa da je takav polivalentan igrac bio bi u Barci a ne Hajduku..Znaci koja je to pozicija i obrazlozenje.. ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 13 sep 2012, 15:13

Rios je napisao/la:Pa znajuci Safeta,pogotovo nakon izjave da je bio maestralan,bice Avdija jos dugo u reprezentaciji..
Evo samo jedno pitanje za ove sto ga brane i pricaju kako je Avdija za reprezentacije-koja je to pozicija na kojoj bi on mogao igrati ili biti zamjena?
Nemojte sam ono moze igrati 3-4 poziciji,pa da je takav polivalentan igrac bio bi u Barci a ne Hajduku..Znaci koja je to pozicija i obrazlozenje.. ;)
bas tako moze se igrac koristiti na vise pozicija a de ti meni reci kad se lulic povredio koga bi ti uveo mozda svraku ..........a sto se tice hajduka pa bolje igrat u hajduku nego i u jednom klubu iz nase suplje lige

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 sep 2012, 15:16

bosnaaaaa je napisao/la:
Rios je napisao/la:Pa znajuci Safeta,pogotovo nakon izjave da je bio maestralan,bice Avdija jos dugo u reprezentaciji..
Nemojte sam ono moze igrati 3-4 poziciji,pa da je takav polivalentan igrac bio bi u Barci a ne Hajduku..Znaci koja je to pozicija i obrazlozenje.. ;)
bas tako moze se igrac koristiti na vise pozicija a de ti meni reci kad se lulic povredio koga bi ti uveo mozda svraku ..........a sto se tice hajduka pa bolje igrat u hajduku nego i u jednom klubu iz nase suplje lige
Po cemu mu je to sad bolje u Hajduku nego npr.Zelji?Hajduk ispao kad i ovi nasi,klub u visemilionskim dugovanjima,pojacanja im nikada gora,brojana previranja na relaciji uprava-klub...Evo pricamo o trenutnoj situaciji,ne historiji kluba!?Zasto bolan gazis sve sto je tvoje,a cijenis tudje,pa makar ono bilo i naopako!Sve je to,osim Dinama u 5deka!

Rios

Post Postao/la Rios » 13 sep 2012, 15:18

bosnaaaaa je napisao/la:
Pa mozes ti staviti svakog igraca na svijetu na bilo koju poziciju,ali je pitanje kako ce on odigrati.. ;)
Apsolutno bi umjesto Lulica uveo Vrsajevica,to je bilo jedino logicno rjesenje,ali ja nisam pitao o proslim utakmicama,nego o buducim..Haj mi reci koja je to pozicija,desno krilo,desni bek,lijevo krilo ili lijevi bek?

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 sep 2012, 15:21

Cuj Zeljo? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nije bitan klub u kojem igra, vec klubovi protiv kojih igra. Avdija do sad igrao protiv Intera 2 puta, igrati ce i protiv Dinama i vise od 2 puta, Zeljo protiv prve jace ekipe(a vidjeli smo protiv Dinama koliko jake) primi 4 gola. To je ogromna razlika. I nije to pljuvanje naseg, vec nase jednostavno ne valja.
Celik!3,2,2.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 13 sep 2012, 15:22

Nemojte samo ono moze igrati 3-4 poziciji,pa da je takav polivalentan igrac bio bi u Barci a ne Hajduku..Znaci koja je to pozicija i obrazlozenje.. ;)
Oho Riose :D Obrazlozi ti nama zasto Amawa za selektora :D I usput Viscu,Cocalica,Bekrica sta oni mogu,na kojim pozicijama :D Sem pored LCD-a i gledat Avdiju :D

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 13 sep 2012, 15:27

Rios je napisao/la:
bosnaaaaa je napisao/la:
Pa mozes ti staviti svakog igraca na svijetu na bilo koju poziciju,ali je pitanje kako ce on odigrati.. ;)
Apsolutno bi umjesto Lulica uveo Vrsajevica,to je bilo jedino logicno rjesenje,ali ja nisam pitao o proslim utakmicama,nego o buducim..Haj mi reci koja je to pozicija,desno krilo,desni bek,lijevo krilo ili lijevi bek?
pa naravno da ce u buducnosti lulic igrat ali vrsajevic moze valjati sa klupe za dosta pozicija niko nije reko da je vrsajevic za prvih jedanest ali za klupe jest..............a onaj sto poredi hajduk i zelju :lol: :lol: hajduk pobjedi inter a zeljo nemoze maribora pa ti sad uporedi

Rios

Post Postao/la Rios » 13 sep 2012, 15:34

zamorano je napisao/la:
Oho Riose :D Obrazlozi ti nama zasto Amawa za selektora :D I usput Viscu,Cocalica,Bekrica sta oni mogu,na kojim pozicijama :D Sem pored LCD-a i gledat Avdiju :D
Ooo Zamorano kuco stara :D Ma jok bolan Amara,Ibrakovica on je ljepsi,a niko nas ne bi mogao maket s njim na celu repke :lol: Nije da ne bih imao sta napisati u korist Amara,ali nije to uopste tema..
Visca na desnom krilu u ofanzivi za Vrsajevica Messi..Puno bolji tehnicar,1-1 jaci igrac,tehnicki podkovaniji,brzinom su bare-bare,Visca maldji,igra u boljoj ligi..Kao zamjena Stavenovicu miljama ispred Vrsajevica..Cocalic na poziciji stopera za Vrsajevica Vidic ;) Ne znam sto ga navede uopste jer nisu isti tipovi igraca,ali eto..Bekric takodjer tehnicki puno bolji,potkovaniji,opsniji u napadu,istina sporiji od Avdije..Da se razmijemo,Bekrica ne prizivam u repku,samo ti odgovaram..
I na kraju,ja jos uvijek cekam da mi ti,@bosna i ostali napisete tacnu poziciju u reprezentaciji na kojoj bi Avdija igrao ili bio zamjena,obrazlozite zasto je bolji od konkurenata,itd.. ;)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 13 sep 2012, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bosnaaaaa
Kontakt:

Post Postao/la bosnaaaaa » 13 sep 2012, 15:38

@rios navodis viscu prvo on je sebican to je pokazo i u mladoj reprezentaciji nista nam pomogo nebi stavljas cocalica nikakve veze nema sa pozicijom na kojoj igra avdija i cocalic da valja dosad bi ga pape pozvo u reprezentaciju

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 13 sep 2012, 15:43

Visca i Stevanovic su krila, a Avdija u ovoj utakmici je bio bek, i dosta se ubacivao naprijed. Ogromna razlika. Ali neki to ne vide.
Celik!3,2,2.

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 13 sep 2012, 15:47

@Riose manijace mladi :D Avdija ti moze igrati beka ili krilo,desno,lijevo nebitno ucinak mu je isti vecinom.Moze samo igrati kad trenutno nema Stevanovica kao sto ga nije ni bilo,kao sto nema Lulica kao sto je i bilo i trece opcije nema...Ostale opcije su klupa,realno...Al pljuvat covjeka trpat svoje neke favorite neide...I Pape je taj Koji odlucuje...I po ovom do sad,Pape je sjajno odlucio,po meni...6 bodova su tu...S Avdijom naravno i njegovim trudom...U tih 6 bodova nigdje na mapi nema,Visce,Cocalica,Svrake :D

Rios

Post Postao/la Rios » 13 sep 2012, 15:52

@bosnaaa
Cocalica je naveo @zamorano a ne ja..I ja sam se cudio zasto je to uradio..Usput garantujem da nije slabiji od Sunjica i Vranjesa na stoperu,naprotiv,bolji je..
@zamorano
Sa Avdijom do Brazila..Kad on pristavi Zlatnu dzezvu u Riu aBd,ma hajde.. :lol: :lol: Bice Avdija u repki jos neko vrijeme,ne brinite nista,ali svjesni ste i vi iz Zenice da momak nema kvaliteta i da ima boljih..Na desnom krilu to su Stevanovic i Visca,na desnom beku to su Mujdza i Vranjes..O lijevoj strani da i ne pricam,tamo se ne snalazi momak nikako..Ne znam lijevom ni u samoposlugu uci,vec zakoraci desnom vjerovanto :mrgreen:
Haj nek nam je Avdo ziv i zdravm ipka igra za nasu BiH,pa kakav god da je..A los je :lol: ;)

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 13 sep 2012, 16:05

Rios je napisao/la:@bosnaaa
Cocalica je naveo @zamorano a ne ja..I ja sam se cudio zasto je to uradio..Usput garantujem da nije slabiji od Sunjica i Vranjesa na stoperu,naprotiv,bolji je..
@zamorano
Sa Avdijom do Brazila..Kad on pristavi Zlatnu dzezvu u Riu aBd,ma hajde.. :lol: :lol: Bice Avdija u repki jos neko vrijeme,ne brinite nista,ali svjesni ste i vi iz Zenice da momak nema kvaliteta i da ima boljih..Na desnom krilu to su Stevanovic i Visca,na desnom beku to su Mujdza i Vranjes..O lijevoj strani da i ne pricam,tamo se ne snalazi momak nikako..Ne znam lijevom ni u samoposlugu uci,vec zakoraci desnom vjerovanto :mrgreen:
Haj nek nam je Avdo ziv i zdravm ipka igra za nasu BiH,pa kakav god da je..A los je :lol: ;)
Vranjes je odigrao odlicno protiv Latvije,ako imas objasnjenje da nije bio na nivou volio bih cuti (kod gola je ispao Lulic,ne Vranjes kako negdje procitah),a Cocalic garantovano nije bolji od njega. I pustite malo Avdiju,da nisam gledao tekmu mislio bih da je bio ocajan,lijeva strana mu ocito ne lezi,ali je ginuo za svaku loptu,ne trpajte svoje ljubimce u repku na konto nekih drugih.
Po meni ko eventualno dolazi u obzir je Zukanovic,a ostali, li la....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.