mislis vjerovatno na juliana edelmana? welker vjerovatno nece biti spreman za pocetak sezone, ali oporavak ide po planu i mogao bi igrati u week 3 ili 4.edina je napisao/la:Nije ti to loša strategija (da se nadaš)... Patriotsi su poznati po tome da uvijek naprave nešto dobro na draftu. Sigurna sam da Bill B. ima nešto senzacionalno u rukavu i ove godine... Šta misliš hoće li Welker biti spreman do početka priprema? Imate vi i onog malog, zaboravila sam mu ime, što je sličan Welkeru, ali stvarno mislim da je Wes nezamjenjiv tu...randy_moss je napisao/la:jetsi potpisali santonia holmesa za pick 5.-e runde ovogodisnjeg drafta.
ne valja ovo nimalo. bas su se nameračili da osvoje afc east. a patriotsi jedino potpisali TE Alge Crumplera iz Tenneseeja. nadam se dobrim odabirima na draftu i brzom povratku welkera.
ali eto ne mora znaciti ovo da je senzacionalno pojacanje kad je ionako glavni dio napada jetsa trcanje sto izvrsno rade a imaju prosjecno oko 15-16 pokusaja dodavanja. ako ce dovodjenjem santonia pokusaje dodavanja povecati na 23-24 onda cemo testirati kakav je qb uistinu mark sanchez.