NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

randy_moss
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la randy_moss » 13 apr 2010, 14:33

edina je napisao/la:
randy_moss je napisao/la:jetsi potpisali santonia holmesa za pick 5.-e runde ovogodisnjeg drafta.

ne valja ovo nimalo. bas su se nameračili da osvoje afc east. a patriotsi jedino potpisali TE Alge Crumplera iz Tenneseeja. nadam se dobrim odabirima na draftu i brzom povratku welkera.
Nije ti to loša strategija (da se nadaš)... Patriotsi su poznati po tome da uvijek naprave nešto dobro na draftu. Sigurna sam da Bill B. ima nešto senzacionalno u rukavu i ove godine... Šta misliš hoće li Welker biti spreman do početka priprema? Imate vi i onog malog, zaboravila sam mu ime, što je sličan Welkeru, ali stvarno mislim da je Wes nezamjenjiv tu... :(
mislis vjerovatno na juliana edelmana? welker vjerovatno nece biti spreman za pocetak sezone, ali oporavak ide po planu i mogao bi igrati u week 3 ili 4.
ali eto ne mora znaciti ovo da je senzacionalno pojacanje kad je ionako glavni dio napada jetsa trcanje sto izvrsno rade a imaju prosjecno oko 15-16 pokusaja dodavanja. ako ce dovodjenjem santonia pokusaje dodavanja povecati na 23-24 onda cemo testirati kakav je qb uistinu mark sanchez.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 13 apr 2010, 14:51

randy_moss je napisao/la:mislis vjerovatno na juliana edelmana? welker vjerovatno nece biti spreman za pocetak sezone, ali oporavak ide po planu i mogao bi igrati u week 3 ili 4.
ali eto ne mora znaciti ovo da je senzacionalno pojacanje kad je ionako glavni dio napada jetsa trcanje sto izvrsno rade a imaju prosjecno oko 15-16 pokusaja dodavanja. ako ce dovodjenjem santonia pokusaje dodavanja povecati na 23-24 onda cemo testirati kakav je qb uistinu mark sanchez.
Jeste, Edelman... Po stilu igre je kao mini-Welker. Welker mi je uvijek bio drag igrač, sitniji ali brz i spretan i marljiv. Baš mi ga bilo žao kad se povrijedio. :( ( a mislim i Brady-ju)

Uh, izvini, nisam sad skroz up to date, ali zar nisu Jetsi izgubili Thomas Jones-a (ili sam ja to sanjala)? On im je ipak bio najjači adut... A što se tiče Sancheza, znam da je imao dobru sezonu za jednog rookie-ja ali ove godine očekujem da će mu biti znatno teže. Obično tako bude godinu nakon što se probiju ti novi igrači, ostali timovi ih bolje prostudiraju (a znamo ko to najbolje radi, Mr. B., "naš" Karlovčanin ;) ) i pronađu rješenje za njih. Tako je bilo, čini mi se, i sa Tony Romom... Uvjerena sam da će Bellichick naći dobru strategiju za Sancheza, samo ne znam hoće li mu to biti izvodljivo s igračima koje ima na raspolaganju, ali ti si vjerovatno bolje upoznat s tim... Mislim ipak da će Patsi uzeti diviziju. Samo brine me to što Jetsi razgovaraju s Taylorom...
Definitions belong to the definers, not the defined

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 apr 2010, 21:55

Pa jeste Tomas Jons je odpusten od strane Jetsa ....mozda je greska,a mozda I ne. Znam da je Chicago napravio gresku kada su ga trade u Jetse za skoro nikoga. Sa njim su dosli u super bowl, a poslije Benson nije uspjeo ga dostojno zamjeniti jer je imao I povrede. Danas opet Benson razvaljuje u tom problematicnom cincinatiu. Mislim da sada chicago ima dosta dobrre raning beckove sa Forteom I Taylorom. Obadvojica imaju slicne karakteristike a to da jako cesto imaju ulogu resivera
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 14 apr 2010, 16:21

nisi sanjala...hehe thomas jones je sada u kansas city chiefsima

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 14 apr 2010, 16:54

randy_moss je napisao/la:nisi sanjala...hehe thomas jones je sada u kansas city chiefsima
Ma, da, nasla sam poslije na nfl.com. Drago mi je da su Chiefsi dobili jednog dobrog running backa da se rastereti Matt Cassel. To bi im trebalo pomoci u tome da naprave napad koji nije tako jednodimenzionalan kao prosle godine...

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 14 apr 2010, 20:04

brandon marshall u miami dolphinsima za pickove druge runde. potpisao na 4 godine za 47,5 mil $.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 apr 2010, 00:47

Kako moji Coltsi stoje sa trejdovima?
nema potpisa

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 15 apr 2010, 15:48

Admir_Sa je napisao/la:Kako moji Coltsi stoje sa trejdovima?
nista bitno jos uvijek ne vjerujem da ce ikoga vise dovoditi. puno ranije su potpisali glavnog LB Garya Bracketta na 5-godisnji ugovor vrijedan 33 mil $.

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 15 apr 2010, 16:04

Nešto mi Coltsi nisu bili toliko aktivni u dovođenju novih igrača... a čini mi se da bi i oni trebali draftovati sebi nekog QB... u međuvremenu, kod Peytonovog brace Malog Manninga haman ne cvjetaju ruže u New Yorku...

"Giants QB Eli Manning is not too concerned with Osi Umenyiora’s recent proclamation that he will retire if he does not start for the Giants this season. Manning shrugged it off and told the New York Post that the problematic defensive end has “said some dumb things before.”"

Ovo ne zvuči dobro. "Problematic"... Šteta, kakav je igrač bio prije samo 2 sezone... NY kao da je magnet za ove tipove što super igraju ali imaju problema s attitude...

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 15 apr 2010, 16:08

edina je napisao/la:Nešto mi Coltsi nisu bili toliko aktivni u dovođenju novih igrača... a čini mi se da bi i oni trebali draftovati sebi nekog QB... u međuvremenu, kod Peytonovog brace Malog Manninga haman ne cvjetaju ruže u New Yorku...

"Giants QB Eli Manning is not too concerned with Osi Umenyiora’s recent proclamation that he will retire if he does not start for the Giants this season. Manning shrugged it off and told the New York Post that the problematic defensive end has “said some dumb things before.”"

Ovo ne zvuči dobro. "Problematic"... Šteta, kakav je igrač bio prije samo 2 sezone... NY kao da je magnet za ove tipove što super igraju ali imaju problema s attitude...
alla plaxico burress...kakav kreten

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 15 apr 2010, 16:10

http://www.theonion.com/articles/everyo ... lker,2885/ :D

welker nakon petog dana u bolnici izludio doktore... ostavio billu 150 poruka..kako je luud :D

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 15 apr 2010, 16:14

Da, da... upravo sam na njega i aludirala... "Nisam znao da nemam dozvolu za oružje, gosp. sudija, a treba mi kad idem u disko "for protection" :oops: "
:evil: :evil: Ne navijam za Giantse, ali kad neko svoj tim tako ošteti stvarno zaslužuje osudu! NY se još nikad nije oporavio od tog gubitka. Ali, eto, dovoljna mu je kazna što je uništio sebi karijeru a moguće i život tom glupošću...

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 15 apr 2010, 16:26

edina je napisao/la:
Da, da... upravo sam na njega i aludirala... "Nisam znao da nemam dozvolu za oružje, gosp. sudija, a treba mi kad idem u disko "for protection" :oops: "
:evil: :evil: Ne navijam za Giantse, ali kad neko svoj tim tako ošteti stvarno zaslužuje osudu! NY se još nikad nije oporavio od tog gubitka. Ali, eto, dovoljna mu je kazna što je uništio sebi karijeru a moguće i život tom glupošću...
a uzese nam superbowl u tom sastavu... :cry: :cry:

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 15 apr 2010, 16:29

randy_moss je napisao/la:a uzese nam superbowl u tom sastavu... :cry: :cry:
Hehe, uzeše nam Superbowl u GB... ;)

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 apr 2010, 05:58

Bogami ove godine ce te nam svi gledati u Leda
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 17 apr 2010, 11:10

marseille_unique je napisao/la:Bogami ove godine ce te nam svi gledati u Leda
i to cudo da vidimo...

2. NEW YORK JETS

Home: Buffalo, Miami, New England, Baltimore, Cincinnati, Houston, Green Bay, Minnesota

Away: Buffalo, Miami, New England, Cleveland, Pittsburgh, Denver, Chicago, Detroit

ajd da cujem tvoje realne prognoze o omjeru jetsa sljedece sezone. po mom misljenju slican omjer prosle godine (9-7 ; 8-8 tako nesto)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 apr 2010, 11:54

Kuci ce im biti **** protiv Patriotsa,Baltimora,Minesote i Green Baya, a mislim d aipak nebi trebali imati problema protiv Houstona i Cincinatia

A na strani bogami slabe su sanse da dodju do vise od 3 pobjede :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 apr 2010, 21:57

joj ko nam kaze chicago bearsi, najaca ekipa u ligi daj molim te, treba vam da cistite svije dvoriste jedno 3 godine da bi napravili ekipu koju mi sad imamo pa onda tek da mozete da sanjate o play offu a kamoli polufinalu gdje smo mi bili prosle godine, i jeste vidili kako metsi izgubise jucer glupo , katastrofa ccc stalno bezveze gube
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 17 apr 2010, 22:04

e hvala Bogu da i zene prate NFL (edina svaka cast ako si zaista zena)

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 17 apr 2010, 22:37

sandiegochargers je napisao/la:e hvala Bogu da i zene prate NFL (edina svaka cast ako si zaista zena)
Bogami jesam :mrgreen: a NFL pratim vec deceniju :D :geek:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.