Kanta Godine 2012. Čestitke Makaš
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Kanta Godine 2012. FINALE: M4kaveli vs Saurman
zar je moguće da sarma neće uzeti ovaj trofej ? 

DRUG NEBI TI PUNCA
ovaj lik makaveli potpuno glupo se našo ovde. donekle ima pretjerano mišljenje o nekim barsinim igračima al to je sve. kolko glupih ljudi ima da je to za nepovjerovat kako nisu ovde.
Vođa zna.
zamjerio se svim redsima a znas da nas ima i to dosta,pa nekim gunnersima i cijelom pdf-EPL-a tako da nije glupo sto je ovdjenedim1993 je napisao/la:ovaj lik makaveli potpuno glupo se našo ovde. donekle ima pretjerano mišljenje o nekim barsinim igračima al to je sve. kolko glupih ljudi ima da je to za nepovjerovat kako nisu ovde.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
+ Realov lobi.
Inace covjek je najrealniji forumas
Inace covjek je najrealniji forumas

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako se ne varam Makaveli se zamjerio nekima i sa komentarima o Ibisevicu. Mislim da je to bio on. 

malo me finale razocaralo mislio sam da ce Sarma ovo uzeti i vise nego lagano 

Jos se nista nezna 

bagrcavi je napisao/la:zar je moguće da sarma neće uzeti ovaj trofej ?

arelinho je napisao/la:malo me finale razocaralo mislio sam da ce Sarma ovo uzeti i vise nego lagano

prvi) zar je "sarma" ove godine bio toliko aktivan? i ako jeste, gdje se vaša mišljenja razilaze?

drugi) vjerujem da ovo nije onaj arnel koji drži fige arsenalu i bvb-u. ako je tako, onda te nigdje ne vidjeh na temama gdje piše saurman (osim na domaćim ligama gdje ne zalazim, a vjerujem ni drug saurman).
kantu nisu zaslužili niti jedan niti drugi. jednostavan razlog - ima dosta gorih!
iskrenost ih trpa u "prve safove", ali što je najbitnije, zaboli njih za ovu manifestaciju.

Vom Jäger zum Gejagten
ovo ti je arelinho ono ti je arNelinhogeronimo je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:zar je moguće da sarma neće uzeti ovaj trofej ?
arelinho je napisao/la:malo me finale razocaralo mislio sam da ce Sarma ovo uzeti i vise nego lagano![]()
prvi) zar je "sarma" ove godine bio toliko aktivan? i ako jeste, gdje se vaša mišljenja razilaze?![]()
drugi) vjerujem da ovo nije onaj arnel koji drži fige arsenalu i bvb-u. ako je tako, onda te nigdje ne vidjeh na temama gdje piše saurman (osim na domaćim ligama gdje ne zalazim, a vjerujem ni drug saurman).
kantu nisu zaslužili niti jedan niti drugi. jednostavan razlog - ima dosta gorih!
iskrenost ih trpa u "prve safove", ali što je najbitnije, zaboli njih za ovu manifestaciju.

Vođa zna.
nisam arnelgeronimo je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:zar je moguće da sarma neće uzeti ovaj trofej ?
arelinho je napisao/la:malo me finale razocaralo mislio sam da ce Sarma ovo uzeti i vise nego lagano![]()
prvi) zar je "sarma" ove godine bio toliko aktivan? i ako jeste, gdje se vaša mišljenja razilaze?![]()
al' imo sam jedan manji sukob sa sarmom pa zbog toga njemu sam dao glas

Covjek je svojom realnoscu zacarao forum, jednostavno steta bi bilo da ne bude barem dupla razlika u odnosu na branitelja naslova.
Ja mislim da na forumu ima i previše iskrenosti.geronimo je napisao/la:iskrenost ih trpa u "prve safove"
Saurman je bio aktivan u prvoj polovici godine dakako

Istina je da ima i gorih,ali stvarno ove godine puno iznenađenja pogledaj izbor za forumaša godine

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Nail for Real
- Kontakt:
Hoce covjek da diskutuje na svaku temu i to jos autorativno. Evo ti sad
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
+ je dosta upucen u prijateljstva izmedju igraca Reala i Barce.
Naravno.Donnie Darko je napisao/la:Ako se ne varam Makaveli se zamjerio nekima i sa komentarima o Ibisevicu. Mislim da je to bio on.
Hoce se udarat ako kazem da je Ibisevic prosjek igrac.

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
@M4kaveli uopšte nije zaslužio da bude ovdje, na ovoj anketi...nego eto, 30+ forumaša mu se natovarilo na leđa zato jer je napisao da je Liverpool trenutno obična rinaka od kluba (što je i istina, ok možda malo pregrubo zvuči al' je tako, rezultati su dokaz), i tako još par sličnih situacija...
Jednog nedimka ili dijalog-a (možda su i ista osoba
) nema ovdje, nevjerovatno stvarno...
Jednog nedimka ili dijalog-a (možda su i ista osoba

Ajd ne prdi, nemam nista protiv lika al na svakoj temi je guzvanje sa njim bilomandraX je napisao/la:@M4kaveli uopšte nije zaslužio da bude ovdje, na ovoj anketi...nego eto, 30+ forumaša mu se natovarilo na leđa zato jer je napisao da je Liverpool trenutno obična rinaka od kluba (što je i istina, ok možda malo pregrubo zvuči al' je tako, rezultati su dokaz), i tako još par sličnih situacija...
Jednog nedimka ili dijalog-a (možda su i ista osoba) nema ovdje, nevjerovatno stvarno...

Naravno da ce biti kada neke stvari ne mozete realno sagledati.
Npr. otkud Ramires u timu godine ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
I ja se pitam al nije tema za toM4kaveli je napisao/la:Naravno da ce biti kada neke stvari ne mozete realno sagledati.

Pa hajde, eto na temi Liverpool-a je ajmo reći bilo najgore što se toga tiče, al' zašto? Zato jer je napisao da je Liverpool trenutno rinaka od kluba (ne baš tim riječima, ovo je izvučeno iz kontekstasoxx je napisao/la: Ajd ne prdi, nemam nista protiv lika al na svakoj temi je guzvanje sa njim bilo

Nije nigdje pogriješio, možda jest bio malo pregrub na riječima, al' jbg.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.