sto bi covjek iso u bundesligu kad mu je bolje branit u Premier ligideda je napisao/la:Nurkovic uskoro u bundes ligi,u velikom klubu..trenutno u njemackoj na pregovorima...informacija iz privatnih izvora:)Marin je napisao/la:Gdje je onaj reprezentativac golman, je li otišao u neki drugi klub?
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: NK Travnik
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kako odigra Travnik danas protiv Younga?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Odigrali su u stilu srbije na prve dviej utakmcie .0-0Devil je napisao/la:Kako odigra Travnik danas protiv Younga?
BosnaE
- Komunikacija
- Kontakt:
Jbt sto se Travnik ne da,mozda budu iznenađenje prvenstva 
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar
Jeli to samo po rezultatu ili i po igrinewton_heath_lyr je napisao/la:Odigrali su u stilu srbije na prve dviej utakmcie .0-0Devil je napisao/la:Kako odigra Travnik danas protiv Younga?
young boys - nk travnik 0 : 0 ??
Jel to sigurno?
Pola europe čeka nekakve rezultate za tu tekmu, ovdje u hrvatskoj nitko
ništa ne zna
Jel to sigurno?
ništa ne zna
Ma jel mogucesen2 je napisao/la:young boys - nk travnik 0 : 0 ??
Jel to sigurno?
ništa ne zna
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ovo je laž, pojavilo se na hrvatskom teletekstu od lutrije da su igralinewton_heath_lyr je napisao/la:Odigrali su u stilu srbije na prve dviej utakmcie .0-0Devil je napisao/la:Kako odigra Travnik danas protiv Younga?
young boys - travnik (4:0) 5:0
tako da uvaženi gospodin ne govori istinu, barem zasad...
Meni je fkt bilo cudno da Travnik izvuce remi mladim momcima.sen2 je napisao/la:ovo je laž, pojavilo se na hrvatskom teletekstu od lutrije da su igralinewton_heath_lyr je napisao/la:Odigrali su u stilu srbije na prve dviej utakmcie .0-0Devil je napisao/la:Kako odigra Travnik danas protiv Younga?
young boys - travnik (4:0) 5:0
tako da uvaženi gospodin ne govori istinu, barem zasad...
-
whosthemen
- Kontakt:
young boys- travnik 5:0 (4:0)
najbolji prijatelj mi brani za travnik pa eto da vam javim tacan rezultat
travnik...grad im pomogao...ha ya...miky_hz je napisao/la:Ma jel mogucesen2 je napisao/la:young boys - nk travnik 0 : 0 ??
Jel to sigurno?
ništa ne zna![]()
imal se taj rezultat gdje vidjeti,da mi je samo znati gdje su pare za ove silne igrace nasli,i za pripreme po Svici
ledi?whosthemen je napisao/la:young boys- travnik 5:0 (4:0)
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
NK Travnik FC Young Boys 0-5 ( 0-4)
Stadion Portalban kod Berna.Gledalaca 1000.Vrijeme sunčano.
STRIJELCI: 0:1-(6.) Sutter ,0:2- (19.) Marco Schneuwly ,0:3 (37.) Marco Schneuwly 0:4-( 40.) Doumbia ,0:5- (59.) Christian Schneuwly .
Travnik: Baškarad,Terzić,Varupa,Helvida,KlodMobidal,Pranjković,Aka,Dolić,Rezonja,Gabriel,Georgijev. Još u igrali : Delić,Čurić,Kolašinac,Hodžić,Bradarić,Hadžalić,Tabaković,Varupa N. Begić,Adilović.
YB 1.pol: Halbzeit: Wölfli - De Piero, Affolter, Bastians - Sutter, Hochstrasser, Yapi, Degen - Doumbia, Marco Schneuwly, Pasche.
YB 2.pol: Halbzeit: Collaviti - De Piero, Affolter, Schneider - Degen (69. Pasche), Traore, Frey, Christian Schneuwly, Bastians - Doumbia, Regazzoni.
Drugi pripremni meč u Švicarskoj Travničani su odigrali protiv Young Boysa ,vicešampiona Švicarske. Veziri su pretrpjeli visok poraz od 0:5.
„ Poraz je očekivan jer je protivnik u završnoj fazi priprema pred utakmice Lige prvaka pa su protiv nas igrali u najjačem sastavu pod vodstvom stručnjaka Vladimira Petkovića, bivšeg igraca Sarajeva.Ekipa Young Boysa je bila bolja ekipa na terenu ali konacan rezultat je previsok jer su i naši igrači imali nekoliko prilika od kojih su naizglednije bile Kolašinca i Hodžića.Posebno raduje igra u drugom poluvremenu u kojem smo bili ravnopravan protivnik ovoj zaista jakoj ekipi,“ istakao je Nedžad Selimović.
Na dosadasnjem dijelu priprema Travničani imaju nesebičnu podršku naše dijaspore a posebno Travničanina Emira Torlaka, a čitavo vrijeme uz tim sa Pirote su bivsi reprezentativci Semir Tuce i Zoran Jelikić. Naredna provjera je protiv osvajača Kupa Švicarske FC SION a potom protiv FC Wintertur .Ekipa u nedjelju seli u UEFA trening kamp kod Berna gdje će ostati 7 dana.
ENI news
Stadion Portalban kod Berna.Gledalaca 1000.Vrijeme sunčano.
STRIJELCI: 0:1-(6.) Sutter ,0:2- (19.) Marco Schneuwly ,0:3 (37.) Marco Schneuwly 0:4-( 40.) Doumbia ,0:5- (59.) Christian Schneuwly .
Travnik: Baškarad,Terzić,Varupa,Helvida,KlodMobidal,Pranjković,Aka,Dolić,Rezonja,Gabriel,Georgijev. Još u igrali : Delić,Čurić,Kolašinac,Hodžić,Bradarić,Hadžalić,Tabaković,Varupa N. Begić,Adilović.
YB 1.pol: Halbzeit: Wölfli - De Piero, Affolter, Bastians - Sutter, Hochstrasser, Yapi, Degen - Doumbia, Marco Schneuwly, Pasche.
YB 2.pol: Halbzeit: Collaviti - De Piero, Affolter, Schneider - Degen (69. Pasche), Traore, Frey, Christian Schneuwly, Bastians - Doumbia, Regazzoni.
Drugi pripremni meč u Švicarskoj Travničani su odigrali protiv Young Boysa ,vicešampiona Švicarske. Veziri su pretrpjeli visok poraz od 0:5.
„ Poraz je očekivan jer je protivnik u završnoj fazi priprema pred utakmice Lige prvaka pa su protiv nas igrali u najjačem sastavu pod vodstvom stručnjaka Vladimira Petkovića, bivšeg igraca Sarajeva.Ekipa Young Boysa je bila bolja ekipa na terenu ali konacan rezultat je previsok jer su i naši igrači imali nekoliko prilika od kojih su naizglednije bile Kolašinca i Hodžića.Posebno raduje igra u drugom poluvremenu u kojem smo bili ravnopravan protivnik ovoj zaista jakoj ekipi,“ istakao je Nedžad Selimović.
Na dosadasnjem dijelu priprema Travničani imaju nesebičnu podršku naše dijaspore a posebno Travničanina Emira Torlaka, a čitavo vrijeme uz tim sa Pirote su bivsi reprezentativci Semir Tuce i Zoran Jelikić. Naredna provjera je protiv osvajača Kupa Švicarske FC SION a potom protiv FC Wintertur .Ekipa u nedjelju seli u UEFA trening kamp kod Berna gdje će ostati 7 dana.
ENI news
-
whosthemen
- Kontakt:
ultras je napisao/la:ledi?whosthemen je napisao/la:young boys- travnik 5:0 (4:0)
nije, baskarad...tek je sad potpisao
vidit cete, dobar je golman, samo ako dobije priliku...
trebao je prije 2-3 godine ici za juniorsku reprezentaciju bih,ali je tad slomio ruku
Sion Travnik 4-1
Winterthur Travnik 7-1
Winterthur Travnik 7-1
- edo_malesak
haha..ajd bar su go dali..ima nade za njihtravnik je napisao/la:Sion Travnik 4-1![]()
Winterthur Travnik 7-1
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Ma budite sretni sto vam 10-ku nisu uvalili 
Ima li kakvih info cujem treba da stignu igraci koji su probani
u Svici znaci zadovoljan je Nele.
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
- FK Sarajevo
- Kontakt:
je li kod vas ono bio neki afrikanac meni se cini da sam citao da je zadovoljio i da ce potpisati ugovor sa vamaultras je napisao/la:Ima li kakvih info cujem treba da stignu igraci koji su probani
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
FK Sarajevo je napisao/la:je li kod vas ono bio neki afrikanac meni se cini da sam citao da je zadovoljio i da ce potpisati ugovor sa vamaultras je napisao/la:Ima li kakvih info cujem treba da stignu igraci koji su probani
kod njih je dolazilo 10-tak igraca na probu u svicarskoj..od italijana ,blazilaca,argentinaca do obale slonovace i zimbabvea...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.