Anel Hadzic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

TMovac
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la TMovac » 02 mar 2013, 18:20

hercegovina je napisao/la:ne znam sto se podigla ovolika prasina oko ovog hadzica. svaka njemu cast za zelju da igra ali niko za njega nije cuo i igra u nekom riedu. taj je ried neki dan ugostio izvjesnu austriu bec i cijeli dan su kladionicari brujali da se trpa na tu austriju jer je za dvije klase bolja,a tako je i bilo. mislim da je taj ried u nivou zelje i sarajeva pa tako i ovaj momak nije nista bolji od dzakmica i zolotica. zao mi je sto su ga ovi novinari podigli sa naslovima tipa : buduci zmaj odigrao utakmicu,buduci zmaj pokrenuo papire..to je neko guranje na silu kao ono kad je neko najjaci u raji u uvijek kad se igra lopte njega se prvog bira bez obzira sto nema pojma. uskoro ocekujem veliki naslov na potralu kako je lustenau zainteresovan na njega i direktan tekstualni prenos ljekarskog pregleda,nesto kao kad je zukanovic prelazio u tamo neki genk ili gent
Ako si pratio ovu temu,onda si mogao vidjeti da se ovdje najmanje pisalo o Anelu Hadzicu,a najvise o Erminu Bicakcicu i tome zasto je ovaj 1 dobio nase drzavljanstvo,a zasto ovaj drugi ne.Te o tome da li Bicakcic ima uopste pravo igrati za nas i koji su mu papiri potrebni.

Sto se zolotica tice,malac ima potencijala,ali nema jos uvijek tog iskustva,te se u vaznim utakmicama zna pogubiti.Recimo protiv Maribora je kriv za 2-3 gola u prvoj utakmici jer nije na vrijeme reagovao.Da je igrao Nyema sigurno Zeljo nebi prosao onako u Sloveniji.Malca ne krivim,i sve ce to doci polako na svoje.Iz utakmice u utakmicu je sve bolji i zan neke 3-4 godine postace solidan zadnji vezni.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 mar 2013, 18:38

TMovac je napisao/la:
hercegovina je napisao/la:ne znam sto se podigla ovolika prasina oko ovog hadzica. svaka njemu cast za zelju da igra ali niko za njega nije cuo i igra u nekom riedu. taj je ried neki dan ugostio izvjesnu austriu bec i cijeli dan su kladionicari brujali da se trpa na tu austriju jer je za dvije klase bolja,a tako je i bilo. mislim da je taj ried u nivou zelje i sarajeva pa tako i ovaj momak nije nista bolji od dzakmica i zolotica. zao mi je sto su ga ovi novinari podigli sa naslovima tipa : buduci zmaj odigrao utakmicu,buduci zmaj pokrenuo papire..to je neko guranje na silu kao ono kad je neko najjaci u raji u uvijek kad se igra lopte njega se prvog bira bez obzira sto nema pojma. uskoro ocekujem veliki naslov na potralu kako je lustenau zainteresovan na njega i direktan tekstualni prenos ljekarskog pregleda,nesto kao kad je zukanovic prelazio u tamo neki genk ili gent
Ako si pratio ovu temu,onda si mogao vidjeti da se ovdje najmanje pisalo o Anelu Hadzicu,a najvise o Erminu Bicakcicu i tome zasto je ovaj 1 dobio nase drzavljanstvo,a zasto ovaj drugi ne.Te o tome da li Bicakcic ima uopste pravo igrati za nas i koji su mu papiri potrebni.

Sto se zolotica tice,malac ima potencijala,ali nema jos uvijek tog iskustva,te se u vaznim utakmicama zna pogubiti.Recimo protiv Maribora je kriv za 2-3 gola u prvoj utakmici jer nije na vrijeme reagovao.Da je igrao Nyema sigurno Zeljo nebi prosao onako u Sloveniji.Malca ne krivim,i sve ce to doci polako na svoje.Iz utakmice u utakmicu je sve bolji i zan neke 3-4 godine postace solidan zadnji vezni.
Sta li si ti gledao protiv Maribora ako ti je mali Zola kriv za golove?cccc Kriv za 2-3 gola u obje tekme je Bogicevic(penal,ispadanje u Mariboru nakon izbijene lopte i ispadanje u Sarajavu,kod prvog gola nakon pogresne procjene mi odmah padaju na pamet,a siguran sam da je kriv za jos jedan),a ne Zolotic,a to sto Zeba izgubi loptu na 30 m od gola ne bi popravio ni Desailly iz najboljih dana,a ne Zolotic ili Nyema...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 mar 2013, 02:03

I ja se pitam sta je ovaj lik gore gledao...zoloticje kriv za 1 gol u prvoj tekmi I to onaj 4ti kad se nije na vrijeme vratio I pokrio igraca koji je dao gol...a u toj tekmi je bio najbolji zeljin igrac cak ga je I marijan hvalio na sva usta...dijete ima ssuper pas igru I odlicno igra na jedan dodir da je samo malo startnu brzinu poboljsat I da se mal smiri kad ima loptu duze od 5 sekundi u nogama...nekad zna pozurit pa pogrijesit naivno ...ali da ce zeljo dobro omastiti brk na njemu ,hoce 100 posto

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2013, 23:46

Anel bi za koji dan trebao da potpise za Rapid Bec.Tako rekose iz Austrijskog Nachrichtena.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 12 mar 2013, 23:48

Znam da je pominjao u nekom intervjuu koji sam čitao da bi trebao potpisati za neki klub iz vrha austrijskog nogometa. Sada, da li je Rapid u vrhu, to ne znam, jer ne pratim austrijsku ligu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 mar 2013, 23:51

zizu1991 je napisao/la:Znam da je pominjao u nekom intervjuu koji sam čitao da bi trebao potpisati za neki klub iz vrha austrijskog nogometa. Sada, da li je Rapid u vrhu, to ne znam, jer ne pratim austrijsku ligu.
Rapid je Rapid i kad su u krizi,skoro pa sigurno ce u Evropu,treci su.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 12 mar 2013, 23:52

Rapid i Austria Bec, te Red Bull Salzburg su glavni timovi u Austrijskoj ligi, tu je jos i Sturm.

Vec sam bio rekao, volio bih prije da je napustio Austrijsku ligu, da bi mogao vise napredovati, ali makar ce Rapidom igrati u Europskim takmicenjima..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 mar 2013, 23:53

http://www.nachrichten.at/sport/sv_ried ... 02,1081049" onclick="window.open(this.href);return false;

Samo je pitanje dana, kada ce Hadzic potpisati za Rapid!

Ovo je odlicno, najbolji klub Austrije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 13 mar 2013, 10:02

Opa brale Rapid Bec je institucija, najtrofejniji klub je u Austriji - Rekordmeister!
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 13 mar 2013, 11:22

daleko od igraca koji ce reprezentaciji donijeti potrebni kvaltiet,ali treba ga imat na oku u slucaju da mu karijera napreduje pa od njega bude kakav dobar igrac koji nam u buducnosti moze valjat

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 13 mar 2013, 13:32

Kad bi otisao u rapid to bi bilo fantasticno inace bas me zanima kakav je na terenu stvarno bi volio da ga odgledam u nekoj utakmici nadam se da ce bit u kadru za narednu utakmicu koju igramo sa litavnijom ili latvijem nezz ni sam XD

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 mar 2013, 13:36

Pa sad da je to neki ekstra transfer, i nije. Mozda se nekad dokopaju grupne faze EL, ali to je to. Ne znam stvarno kakav je ovaj Hadzic kvalitet, ne ocekujem previse. Ali sa druge strane i ne mora bit Bog zna sta da bi bio bolji od Zahirovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 13 mar 2013, 13:55

Prelazak u Rapid je svakako dobar korak u njegovoj karijeru.Pa u Rapidu je u njegovim godinama igrao i Nikica Jelavic,a danas ga eno u Evertonu.Znaci iz dobre austrijske ekipe moze svakako ostvariti transfer u mnogo jaci klub,ali i ligu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 13 mar 2013, 14:10

Adi_Zepce je napisao/la:Prelazak u Rapid je svakako dobar korak u njegovoj karijeru.Pa u Rapidu je u njegovim godinama igrao i Nikica Jelavic,a danas ga eno u Evertonu.Znaci iz dobre austrijske ekipe moze svakako ostvariti transfer u mnogo jaci klub,ali i ligu.
kvaltietan igrac moze ostavariti transfer u velikoj vecini slucajeva iz hajmo rec pa skoro svakog kluba,u austriji ima uslove na to se ne moze izvlacit i na pricu da se to ne prati sve se prati ,kad se prate mladje kategorije nasih klubova sve se prati,sve je na njemu hocel uspjet ili nece, vece su mu sanse da se probije iz austrije nego iz nase regije,jer mu uslova ne manjka,mada astrijska liga u poste nije toliko kvalitetna pogotovo zadnjih sezona gdje su redovna musterija klubova iz regiona u prirpemama a u evropskim takmicenjima ispod prosjecnih evropskih klubova

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 13 apr 2013, 17:50

RZ Pellets WAC - SV Josko Ried : Pogodak Hazica sa penala za 1-2 ;)
" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 apr 2013, 19:04

Nadam se da ce ubrzo otici i jacu ligu i bolji klub..Rapid jest bolji ali liga je losa..Njemacka liga bi za njega bila najbolja opcija, jer ne vidim da moze nesto vise napredovati u Riedu
15.10 - 15.06 ...

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 13 apr 2013, 19:57

pitanje je dali ima kvalitet za njemacku ligu. mozda kod nekog tima koji se bori za opstanak, ili neki tim koji ce uci u bundesligu sljedece sezone

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 apr 2013, 21:47

@Dino, vidim da si iz Vienna -e, imal' kakve priče o Hadžiću tamo, u nekom spontanom nogometnom razgovoru, inače, kako Austrijanci prate svoju ligu, i kako bi ti, ( naravno ako pratiš ligu zemlje gdje živiš ), ocijenio nastupe Hadžića u Riedu ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 apr 2013, 22:31

Smatraju oni njega jako dobrim igracem, i koji moze vise od Rieda, znaci transfer u Rapid, Austriju ili RB Salzburg. Ali sada, je li kvalitet za Bundeslige to je upitno. Ja sam skeptican da bi on uopste mogao zavrsiti u Bundesligi, prije pola godine je u zadnjoj sekundi propao njegov transfer u Hajduk, da je imao ponude iz Njemacke, sigurno ne bi Hajdukom vodio pregovore.

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 13 apr 2013, 22:36

sejin pulen na ljeto ide sigurno put Poljuda :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sveti, Venom i 13 gostiju.