Ako si pratio ovu temu,onda si mogao vidjeti da se ovdje najmanje pisalo o Anelu Hadzicu,a najvise o Erminu Bicakcicu i tome zasto je ovaj 1 dobio nase drzavljanstvo,a zasto ovaj drugi ne.Te o tome da li Bicakcic ima uopste pravo igrati za nas i koji su mu papiri potrebni.hercegovina je napisao/la:ne znam sto se podigla ovolika prasina oko ovog hadzica. svaka njemu cast za zelju da igra ali niko za njega nije cuo i igra u nekom riedu. taj je ried neki dan ugostio izvjesnu austriu bec i cijeli dan su kladionicari brujali da se trpa na tu austriju jer je za dvije klase bolja,a tako je i bilo. mislim da je taj ried u nivou zelje i sarajeva pa tako i ovaj momak nije nista bolji od dzakmica i zolotica. zao mi je sto su ga ovi novinari podigli sa naslovima tipa : buduci zmaj odigrao utakmicu,buduci zmaj pokrenuo papire..to je neko guranje na silu kao ono kad je neko najjaci u raji u uvijek kad se igra lopte njega se prvog bira bez obzira sto nema pojma. uskoro ocekujem veliki naslov na potralu kako je lustenau zainteresovan na njega i direktan tekstualni prenos ljekarskog pregleda,nesto kao kad je zukanovic prelazio u tamo neki genk ili gent
Sto se zolotica tice,malac ima potencijala,ali nema jos uvijek tog iskustva,te se u vaznim utakmicama zna pogubiti.Recimo protiv Maribora je kriv za 2-3 gola u prvoj utakmici jer nije na vrijeme reagovao.Da je igrao Nyema sigurno Zeljo nebi prosao onako u Sloveniji.Malca ne krivim,i sve ce to doci polako na svoje.Iz utakmice u utakmicu je sve bolji i zan neke 3-4 godine postace solidan zadnji vezni.