FK Mladost Velika Obarska

semberac
Kontakt:

Re: FK Mladost Velika Obarska

Post Postao/la semberac » 13 avg 2013, 18:47

" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvjestaj sa utakmice FK Mladost NK Celik...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 13 avg 2013, 21:54

pabizo je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:
Armageddon2012 je napisao/la:a i ja sam vam prije 5 minuta vidio miću milovanovića,u kiosku ispred mene kupuje marlboro gold! 8-)
Ima se,može se xD hahah
Zaboravih da vam porucim da ponesete fotoaaparate,kamere jer dolazite na izlet u VELIKI GRAD gde ima šta snimiti I eto imacete divne uspomene.
Vidis kako pabizo zna kad je on prije 3 godine dosao u seher i jos ga uspomene vezu i drze u daleeeeekoj australiji :lol:

Semberci, samo jako, tvrdo i u kost i uzimate bod ovim furacima sa otoke, jadovima i nazovi velikom klubu, nemojte pasti pod pritisak par placenika koji za cvaju mlate danonocno po forumu. Teren je jedino mjerilo a tamo imate velike sanse.

Sretno jos jednom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 13 avg 2013, 23:34

Semberci, samo jako, tvrdo i u kost i uzimate bod ovim furacima sa otoke, jadovima i nazovi velikom klubu, nemojte pasti pod pritisak par placenika koji za cvaju mlate danonocno po forumu. Teren je jedino mjerilo a tamo imate velike sanse.

Sretno jos jednom.[/quote]
Hvala na lijepim zeljama. Ma nisu se oni uplasili u to sam siguran, to je ekipa koja ne **** zivu silu, igraju fudbal, postuju fudbalske institucije. Ako je Olimpik institucija sta su onda Zeljo, Celik, Sarajevo i ostali!!!

bijeligolub
Kontakt:

Post Postao/la bijeligolub » 17 avg 2013, 19:05

uzimaju, uzimaju :D
Volim te Željo!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 17 avg 2013, 19:16

@bh sport Malo je reći da si žalostan.E tugo moja nikada ništa normalno nisi napisao!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ddjelmo
Kontakt:

Post Postao/la ddjelmo » 18 avg 2013, 00:10

Svaka cast. Mogao se uzeti i taj bod, al jbg.
Srecno u nastavku!
Po mom ove godine za evropu od Srpskih timova bore se:
- Borac Banja Luka
- Radnik Bijeljina
dok Mladost V.O. ostaje u ligi.
A takodje bodrim ostale timove iz R. Srpske za opstanak.

napisano 05.08.2013

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 18 avg 2013, 23:52

Idemo dalje. Nismo imali srece, sta je tu je. Olimpik je kvalitetna ekipa. Krivo mi je sto smo primili go u 94 minutu. Lakse bi mi bilo da mo izgubili 3:0. Prema pricama, malo je falilo da dodjemo do boda.

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 20 avg 2013, 23:08

Upravni odbor Mladosti zbog nediscipline na prijedlog Predsjednika UO suspendovao 2 igraca. Vasiljevica ( strelca pogotka u Trebinju ) i stopera Mazica. Sledeci je Perica Trifkovic, bar po onome sto se cuje u kuloarima.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 20 avg 2013, 23:18

semberac je napisao/la:Upravni odbor Mladosti zbog nediscipline na prijedlog Predsjednika UO suspendovao 2 igraca. Vasiljevica ( strelca pogotka u Trebinju ) i stopera Mazica. Sledeci je Perica Trifkovic, bar po onome sto se cuje u kuloarima.
Vasiljević :o whyy ? Po meni najbolji, iako ne dobija šanše,msm dobija nekih 10-15 minuta,a pokazao se najboljim po meni. Perica Trifković :o Od druge,treće lige je u Obarskoj i sad kaznjavaju..Zna li se makar razlog ? :(
003871312

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 20 avg 2013, 23:27

Cickoo je napisao/la:
semberac je napisao/la:Upravni odbor Mladosti zbog nediscipline na prijedlog Predsjednika UO suspendovao 2 igraca. Vasiljevica ( strelca pogotka u Trebinju ) i stopera Mazica. Sledeci je Perica Trifkovic, bar po onome sto se cuje u kuloarima.
Vasiljević :o whyy ? Po meni najbolji, iako ne dobija šanše,msm dobija nekih 10-15 minuta,a pokazao se najboljim po meni. Perica Trifković :o Od druge,treće lige je u Obarskoj i sad kaznjavaju..Zna li se makar razlog ? :(
Vasiljevic navodno jer i pored upozorenja glumi velicinu, Trifkovic takodje, a sto se tice Mazica, razlog znaju trener i Predsjednik UO. Mozda ovo nije tacno, ja samo prenosim sta se pricalo juce na tribinama tokom treninga

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 20 avg 2013, 23:35

semberac je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:
Vasiljevic navodno jer i pored upozorenja glumi velicinu, Trifkovic takodje, a sto se tice Mazica, razlog znaju trener i Predsjednik UO. Mozda ovo nije tacno, ja samo prenosim sta se pricalo juce na tribinama tokom treninga
Bez Vasiljevića ništa,ne možemo srušiti Borac :lol: Osjećam da ćemo popuniti stadion sad protiv Borca i Željo kad bude dolazio. :) A Boga mi Obarska živi za nedelju i utakmicu,više bude nego Radnik kad igra :D
003871312

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 20 avg 2013, 23:44

Bez Vasiljevića ništa,ne možemo srušiti Borac :lol: Osjećam da ćemo popuniti stadion sad protiv Borca i Željo kad bude dolazio. :) A Boga mi Obarska živi za nedelju i utakmicu,više bude nego Radnik kad igra :D[/quote]

I meni je krivo zbog Vasiljevica, hrabar poter uprave. Ja gledam i Radnik i Mladost, na utakmicama Mladosti preko 1000 gledalaca, a na utakmicama Radnika bar 30% manje, to je ocigledno i za mene vrlo cudno.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 20 avg 2013, 23:54

semberac je napisao/la:Bez Vasiljevića ništa,ne možemo srušiti Borac :lol: Osjećam da ćemo popuniti stadion sad protiv Borca i Željo kad bude dolazio. :) A Boga mi Obarska živi za nedelju i utakmicu,više bude nego Radnik kad igra :D
I meni je krivo zbog Vasiljevica, hrabar poter uprave. Ja gledam i Radnik i Mladost, na utakmicama Mladosti preko 1000 gledalaca, a na utakmicama Radnika bar 30% manje, to je ocigledno i za mene vrlo cudno.[/quote]

Pa i 1000 je puno jer se igra u Bijeljini.Obarska da ima stadion poput Radnika bilo bi dvostruko više.Mene ne čudi toliko jer Obrljani dolaze na utakmice samo Mladosti, a dosta ljudi iz Bijeljine dolazi na sve utakmice,ili da vidi taj "čudesni eksperiment" jednog sela iz Bijeljine u PL.Prije prvenstva dosta ljudi je govorilo kao Obarska "nova Gradina". A s istim tim ljudima neki dan pričam,o semberskom derbiju u 13 kolu,kazu kao Obarska ce imati i više navijača u Bijeljini koji će ih bodriti,i kao daju više srce na teren.Mnogi spominju kao podjelu bodova tzv." 3 za 3",ali to je čista nebuloza.Obarska nikad na to nece pristati.Ja znam da će biti fenomenalan osjećaj.Samo ne znam za koga će tad Incidenti navijati- :lol: :lol:
003871312

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 21 avg 2013, 00:00

I incident mi je enigma. Otkud oni na utakmicama Mladosti?!

Reakcija
Kontakt:

Post Postao/la Reakcija » 21 avg 2013, 00:11

Cickoo je napisao/la:.Mnogi spominju kao podjelu bodova tzv." 3 za 3",ali to je čista nebuloza.Obarska nikad na to nece pristati.
A Radnik bi sigurno pristao na to, daj nemoj biti smesan? Radnik je za klasu ispred Obarske, pricajte vi sta hocete sve ce da se vidi uskoro. Ko je pametan i ko se razume u fudbal vec je video dovoljno u ova 4 kola. Srecno vama u borbi za opstanak i to sto ste vec poceli da suspendujete igrace pokazuje da kod vas ne teku med i mleko kako vi pojedini ovde to prikazujete.

semberac
Kontakt:

Post Postao/la semberac » 21 avg 2013, 00:30

Reakcija je napisao/la:
Cickoo je napisao/la:.Mnogi spominju kao podjelu bodova tzv." 3 za 3",ali to je čista nebuloza.Obarska nikad na to nece pristati.
A Radnik bi sigurno pristao na to, daj nemoj biti smesan? Radnik je za klasu ispred Obarske, pricajte vi sta hocete sve ce da se vidi uskoro. Ko je pametan i ko se razume u fudbal vec je video dovoljno u ova 4 kola. Srecno vama u borbi za opstanak i to sto ste vec poceli da suspendujete igrace pokazuje da kod vas ne teku med i mleko kako vi pojedini ovde to prikazujete.
Naravno da je Radnik organizovaniji klub. U Radniku je zaposleno 10 lica ( sta li samo rade toliki ljudi ) ne racunajuci igrace i trenera, a u Mladosti su svi volonteri osim igraca i trenera. Radnik od Grada dobija 300 000 godisnje, a Mladost 40 000. I pored toga, Radnik u ovom momentu duguje oko 500 000 km, a Mladost 0 km. Da se razumijemo, Radnik je nekad bio ime, a sta je danas govore cinjenice.

Reakcija
Kontakt:

Post Postao/la Reakcija » 21 avg 2013, 00:41

semberac je napisao/la: Naravno da je Radnik organizovaniji klub. U Radniku je zaposleno 10 lica ( sta li samo rade toliki ljudi ) ne racunajuci igrace i trenera, a u Mladosti su svi volonteri osim igraca i trenera. Radnik od Grada dobija 300 000 godisnje, a Mladost 40 000. I pored toga, Radnik u ovom momentu duguje oko 500 000 km, a Mladost 0 km. Da se razumijemo, Radnik je nekad bio ime, a sta je danas govore cinjenice.
Sve te tvoje navede cinjenice ukazuju na to da ste vi samo seljacki klub i nista vise. A polako sa dugom, ove sezone cete da odete u minus,niste ni svesni koliki, ipak do sad ste igrali u ligama gde i niste mogli da napravite neki dug :D

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 21 avg 2013, 09:42

semberac je napisao/la:I incident mi je enigma. Otkud oni na utakmicama Mladosti?!
Vjeruj mi da ne znam, ali pretpostavljam da će se bar nekolicina navijača MVO organizovati za taj sermberski derbi,i nadam se da će tad organizovati jednu grupicu navijača.
003871312

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 avg 2013, 09:51

Mancini je napisao/la:@bh sport Malo je reći da si žalostan.E tugo moja nikada ništa normalno nisi napisao!
Okreni se svojoj jazbini i ugledaj se na gospodina Opena koji je casni navijac Olimpica, pravi sportista, a ti i tvoja klapica na celu sa pabizoom samo provocirate po forumu.
Sta vam je trebalo da provocirate semberce, ljudi nikog ne diraju a taksista i pic majstor ih uhvatio furati. Napisao sam istinu i ti to dobro znas.

Mladosti sretno i dalje, niste uspjeli uzeti bod a vrlo lako ste mogli i dobiti da je bilo srece u zavrsnici, rekao sam da je teren jedino mjerilo i da ovi napuhani novokomponovani klubovi nisu nikakve institucije za vas. Samo hrabro i u kost, simpaticna ste i borbena ekipa i volio bih da ostanete u PL je ne igrate mesarski.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 21 avg 2013, 09:52

Reakcija je napisao/la:
Drug, ako si ti video u 4 kola Radniku Evropu sa ekipama Zvijezde iz Gradačca,Travnika i Viteza i Rudar Prijedora,samo da ti kažem da si puk'o :lol: Tek vam sad počinje borba protiv ekipa kao što su Željo,Borac,Zrinjski...
Ne vidim u čemu ti vidiš borbu za opstanak sa 3 veoma solidna remija od Širokog i Čelika kod kuće, i iz Trebinja.
Ovo prvenstvo se može tek sagledati oko 10 kola,a tad ćemo vidjeti kome će trebati 3 za 3.Obarska nikad nije namještala utakmice,a posebno sad neće.Ja ne kažem da smo mi toliko veliki,ali budi realan.Radnik je veoma slična ekipa i ovo 4 mjesto nemoj da te zavarava,prvenstvo je tek počelo. ;)
003871312

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.